ayyy çok teşekkür ederim, yaptım sanırım çok mutlu oldummCanım profiline gir doğum hazırlığı bebegımın doğum tarihi bölümüne tarih ekle yada yazdığın da mesajinin altında hamilelik günlüğü eklemek için tıklayın yazar cocugunun doğacağı tarihi yaz o çıkar altta
canım inş bir sorun yokturslm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kac gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
sılam gerçekten çok şıklar eteği ben denedim ama benim kıskanç adam 1 aya havalar soğuycak dedi aldırmadı varsın aldırmasın üstleri beğenmedim ama pantolonların hepsi çok hoş gerçekten
Hayırlı olsun canım bende bir ay önce c&a dan aldım hamilelik pantolanu iki tane aldigimdam beride kullanıyorum hem çok rahat hemde sik duruyor üstüne ne giysem uyuyor etek te alicaktim aslinda ama burda soğudu bile havalar giyemem sogukta diye almadım.dogumdan sonra hamilelik göbeği hemen gitmiyor malesef o yüzden dogumdan sonrada giyersin aldıklarını biraz ben giymistim hamilelikleri dogumdan sonra iyi olmustuu yeni pantolon almaya gerek kalmiyor ..
aynen öyle sen ne biçim bir insansın diyorum kendime çoğu zaman ama ge.ici biliyorum Allah sonumuzu hayretsinben de kendime çok kızıyorum çünkü hatalıyım biliyorum, saldırganlığın alemi yok bunu da biliyorum
ben de ayın 8inden sonra gideceğim detaylıya fetal eko için de 1 hafta sonra gideceğim aslında detaylı için en uygun 21. haftaymış ama ben yer bulamadım mecbur 20ye kaldıKizlar haftaya ayrintili ultrasonum var yaptiranlar bi anlatin bakim neler olacak :) nelere bakiyorlar ne kadar sürüyor faln
selam canım, fetal ekoyu yaptırmak gerekli mi? senin doktorun mu yönlendirdi yoksa kendin mi istedin?ben de ayın 8inden sonra gideceğim detaylıya fetal eko için de 1 hafta sonra gideceğim aslında detaylı için en uygun 21. haftaymış ama ben yer bulamadım mecbur 20ye kaldı
ben istemedim canım zaten ayrıntılıda bakılıyormuş fetal ekoya kendi de özellikle fetal eko yaptırmana gerek yok biz burda ayrıntılıdan 1 hafta sonra bakarız dedi itiraz etmedim fetal eko sanırım bebeğin kalp atışlarının dinlenmesi ya da ne olduğunu tam olarak bilmiyorum :)selam canım, fetal ekoyu yaptırmak gerekli mi? senin doktorun mu yönlendirdi yoksa kendin mi istedin?
Canim kolum kipkirmizi isilik gibi kabardi ertesi gun dirsegime kadar dokunamiyodum acisindan bide..Nasıl alerji yaptı canım? Ne gibi şeyler yaşadın aşıdan sonra? Ben de kararsızım çünkü yaptırıp yaptırmama konusunda. Ayrıntılının iyi çıkması süper gözünüz aydın. :)
Evet cnm doktor arada on dakika ara verdi arada hem bebis hem sen dinlen biraz dedi..okadar ayrintili baktiki orda bakip gorduklerine bizim agzimiz acik kaldi..sadece kalbine 40 dk bakti zaten..baktiklarini gorunce bukadar uzun surmesine hak verdim :)eyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum
Evet iki üç gündür bebegimin hareketlerini ayırt edebiliyorum. Bu bahsettiğim bebeğin bir yere toplanması da olabilirmiş, kasılma da. Inşallah bebegimdir bakalım yarına randevu aldım.canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye basladin ,ı tarifin bebek hareketi toplanması hatta elınle sertleşme olunca okşa geçer bence o bebeğin
Gözün aydın bak tatili zehretmemişsindir kendine inşallahSlm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
Benimki 10-15 dk sürdü canım. Artık doktorun uzmanlığından mı yoksa kapısındaki kuyruklardan mı bilemiyorum. Ama kendi doktorumun verdiği isim olduğu için ve ankarada bu konuda belli başlı kişilerden olduğu için güvenmekten başka çare yok. Senin durumun daha hassas tabi, daha önce riskli de görmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden sen hazırlıklı git bence, yanına sandviç, meyve suyu, çikolata falan al. Ara vererek yapabilir doktorun. Bebişlerin dönmesini falan beklemek gerekebilir.
sevgili üçüz annesi, söylemeden geçemeyeceğim;
profil fotoğrafında ki minnoşlar harikalaaar
Evet cnm doktor arada on dakika ara verdi arada hem bebis hem sen dinlen biraz dedi..okadar ayrintili baktiki orda bakip gorduklerine bizim agzimiz acik kaldi..sadece kalbine 40 dk bakti zaten..baktiklarini gorunce bukadar uzun surmesine hak verdim :)
Sağol cnm yok zehir etmedim valla tadını çıkardık çünkü bişey olmadığını hissetmiştim. ..Evet iki üç gündür bebegimin hareketlerini ayırt edebiliyorum. Bu bahsettiğim bebeğin bir yere toplanması da olabilirmiş, kasılma da. Inşallah bebegimdir bakalım yarına randevu aldım.
Gözün aydın bak tatili zehretmemişsindir kendine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?