2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar haftaya ayrintili ultrasonum var yaptiranlar bi anlatin bakim neler olacak :) nelere bakiyorlar ne kadar sürüyor faln

ayyy çok teşekkür ederim, yaptım sanırım çok mutlu oldumm

canım inş bir sorun yoktur

sılam gerçekten çok şıklar eteği ben denedim ama benim kıskanç adam 1 aya havalar soğuycak dedi aldırmadı varsın aldırmasın üstleri beğenmedim ama pantolonların hepsi çok hoş gerçekten

Kizlar haftaya ayrintili ultrasonum var yaptiranlar bi anlatin bakim neler olacak :) nelere bakiyorlar ne kadar sürüyor faln
ben de ayın 8inden sonra gideceğim detaylıya fetal eko için de 1 hafta sonra gideceğim aslında detaylı için en uygun 21. haftaymış ama ben yer bulamadım mecbur 20ye kaldı

ben de ayın 8inden sonra gideceğim detaylıya fetal eko için de 1 hafta sonra gideceğim aslında detaylı için en uygun 21. haftaymış ama ben yer bulamadım mecbur 20ye kaldı
selam canım, fetal ekoyu yaptırmak gerekli mi? senin doktorun mu yönlendirdi yoksa kendin mi istedin?

selam canım, fetal ekoyu yaptırmak gerekli mi? senin doktorun mu yönlendirdi yoksa kendin mi istedin?
ben istemedim canım zaten ayrıntılıda bakılıyormuş fetal ekoya kendi de özellikle fetal eko yaptırmana gerek yok biz burda ayrıntılıdan 1 hafta sonra bakarız dedi itiraz etmedim fetal eko sanırım bebeğin kalp atışlarının dinlenmesi ya da ne olduğunu tam olarak bilmiyorum :)

Nasıl alerji yaptı canım? Ne gibi şeyler yaşadın aşıdan sonra? Ben de kararsızım çünkü yaptırıp yaptırmama konusunda. Ayrıntılının iyi çıkması süper gözünüz aydın. :)
Canim kolum kipkirmizi isilik gibi kabardi ertesi gun dirsegime kadar dokunamiyodum acisindan bide..

eyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum
Evet cnm doktor arada on dakika ara verdi arada hem bebis hem sen dinlen biraz dedi..okadar ayrintili baktiki orda bakip gorduklerine bizim agzimiz acik kaldi..sadece kalbine 40 dk bakti zaten..baktiklarini gorunce bukadar uzun surmesine hak verdim :)

Kızlar ayrıntılı hangi haftalarda yapılıyor ben 5 eylüle devlet hastanesine muayene randevusu aldımda randevu varsa yakın tarihe verirler yoksa yaptıramam sanırım birde elevit de domuz jelatini varmış içiyorum ama aklıma takılıyo

canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye basladin ,ı tarifin bebek hareketi toplanması hatta elınle sertleşme olunca okşa geçer bence o bebeğin
Evet iki üç gündür bebegimin hareketlerini ayırt edebiliyorum. Bu bahsettiğim bebeğin bir yere toplanması da olabilirmiş, kasılma da. Inşallah bebegimdir bakalım yarına randevu aldım.

Slm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
Gözün aydın bak tatili zehretmemişsindir kendine inşallah

sevgili üçüz annesi, söylemeden geçemeyeceğim;
profil fotoğrafında ki minnoşlar harikalaaar

dimii,benim kızlarımda böyle olsa keşke doğumdan sonra da buradan görüşmeye devam edersek eğer fotolarını gösteririz birbirimize bebeklerin :)

hadi anlatiiim da gulun bir duygusal patlama daha benden :)

aksamlari genelde esim cay icerken ben de kuruyemislerimi yerim sagolsun cevizimi bademimi findigimi fistigimi kirar hatta birkac sefer kabak cekirdegimi bile ayklamisligi var :)

neyse gectigimiz gunlerde bir iki aksam cok yorgun geldi isten tv karsisinda uyukladi hep ben de usendim ihmal ettim kuruyemislerimi..dun tepsiyi hazirladim cayi yaptim yemislerimi aldim geldi bi de ne goriim benim koca yine uyumus.. nasil icerledim anlatamam niye takildiysam bu kadar :) ben basladim findigimi falan kirmaya cat cut seslere bizim bey uyandi ver ben kiriim falan dedi icerledim ya verir miyim ama gozyaslarim ha akti ha akacak.. o modla cevizlere gectim basladim kirmaya ikincisinde cok sert bastirdim demek ki heryere dagildi.. zaten sinirim bozuk basladim aglamaya :) elin mi acidi diyo yok parmagini mi sıkıstırdın diyo yok.. e gururumdan odun verip sana kizdim da diyemiyorum.. cevizimin ceyregi yok kaybolduuuu hani benim cevizimin ceyregi diye diye agliyorum :) ben agliyorum ama benim pasa gulmekten yerlerde ahh ah sanirim uzun sure dilinden dusmicem bu sabah da beni cevizimin ceyregi diye seviyodu napalim basa gelen cekilir

ne kadar güzel,ben en son 14 sene önce hamileydim,o zaman sanırım bu kadar gelişmiş ultrasonlar falan yoktu belki de bizim ülkemiz de yoktu, kimse detaylı falan demezdi, bebeğin uzuvları yerindemi diye bakılırdı o kadar,bir de cinsiyet...gerçi düşünüyorum allah korusun bir sorunla karşılaşsak detaylıda ne yapabiliriz ya da ne yapılabilir,ne kadar zor olur bizim için...

Sağol cnm yok zehir etmedim valla tadını çıkardık çünkü bişey olmadığını hissetmiştim. ..

Slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik duygusallik bendede hat safhada hep aglayasim var ve hep mutsuzum yere..

ssoydas, post: 36623758, member: 503778"]Gun

Sanada gunaydin bendede hamileligimin ilk aylarinda olmustu hamilelerinde kullandigi bir burun acici kullandim istersen deneyebilirsin[/QUOTE]

serum fizyolojik ya da deniz suyu tarzi biseyse dedigin hic ise yaramiyor canim bende yaklasik bir aydir ara ara tikaniyordu gun icinde ama aciliyordu da.. bir haftadir cok kotu durumda maleseff

su deniz suyu diye satilan serum fizyolojiklerin de icerigi tuzlu su ama bir de dedigini deneyeyim sagol canim..[/QUOTE]

Canim adi Buruno bana iyi geldi deneyebilirsin deniz suyu gibi deyil daha yag gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…