Oyy süslü olacak kızııın :) mutlu günlerde kullanın. Gözün aydın sonuçlar da iyiymiş ne güzel.Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
Oyy süslü olacak kızııın :) mutlu günlerde kullanın. Gözün aydın sonuçlar da iyiymiş ne güzel.
Güle güle kullanın canımçok tatlıymış bende alışveriş yapmak istiom ya :)Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
İlk defa Bursa'dan biri çıktıSlm kizlar Bursada 2.duzey ultrason yaptiran varmi nerde nekadar yardimci olurmusunuzzzz
Elevit veren doktorlar hala var hayret ediyorum decavit kullan CNmKızlar ayrıntılı hangi haftalarda yapılıyor ben 5 eylüle devlet hastanesine muayene randevusu aldımda randevu varsa yakın tarihe verirler yoksa yaptıramam sanırım birde elevit de domuz jelatini varmış içiyorum ama aklıma takılıyo
Benimde gururum herşeyden önde ama eşimin karşısında hiç ağlayamıyorum o yokken ağlıyorumhadi anlatiiim da gulun bir duygusal patlama daha benden :)
aksamlari genelde esim cay icerken ben de kuruyemislerimi yerim sagolsun cevizimi bademimi findigimi fistigimi kirar hatta birkac sefer kabak cekirdegimi bile ayklamisligi var :)
neyse gectigimiz gunlerde bir iki aksam cok yorgun geldi isten tv karsisinda uyukladi hep ben de usendim ihmal ettim kuruyemislerimi..dun tepsiyi hazirladim cayi yaptim yemislerimi aldim geldi bi de ne goriim benim koca yine uyumus.. nasil icerledim anlatamam niye takildiysam bu kadar :) ben basladim findigimi falan kirmaya cat cut seslere bizim bey uyandi ver ben kiriim falan dedi icerledim ya verir miyim ama gozyaslarim ha akti ha akacak.. o modla cevizlere gectim basladim kirmaya ikincisinde cok sert bastirdim demek ki heryere dagildi.. zaten sinirim bozuk basladim aglamaya :) elin mi acidi diyo yok parmagini mi sıkıstırdın diyo yok.. e gururumdan odun verip sana kizdim da diyemiyorum.. cevizimin ceyregi yok kaybolduuuu hani benim cevizimin ceyregi diye diye agliyorum :) ben agliyorum ama benim pasa gulmekten yerlerde ahh ah sanirim uzun sure dilinden dusmicembu sabah da beni cevizimin ceyregi diye seviyodu napalim basa gelen cekilir
Aynı CNm hep mutsuz hele birde buaralar kimseyle konuşasım gelmiyor iyice içime kapandımSlm kızlar nasıl gidiyor hamilelik duygusallik bendede hat safhada hep aglayasim var ve hep mutsuzum yere..
Ayy özür diliyorum kuzundan :) mutlu mutlu uyusun içinde pipisiyle :)Yok kiz bizimki erkek teyzesi ama 2 kizin ustune geliyo benimde hevesim vardi sehzademe
kizlar herkese merhaba, benimde ocak 5 tarihli bi kizim olacak insallah. herkese hayirli guzel hamilelik ve simdiden hayirli dogumlar diliyorum
Canim hayirli olsun oglusun 100 u gecti erkek bebek sayimiz cig gibi buyuyoruz her gecen gun yasasin ocak anneleri ve bebisleri seviyorum sizlerigünaydın kızlar benimde oğluşum oluyor cuma günü öğrendim rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin
Canim gozun aydin masallah oglusunaCanlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya
canim insallah cikar o sari lekeler duran camasirin tek sorunu o oluyor malesef bende nerden baslicam bilmiyorum benim gecmiste kalan falanda yok dagittim hep ihtiyaci olanlara simdi bakiyorum ne alcam diyeSelam kızlar herkes iyidir inşaallah,bugün ilk oğlumun hastane çıkışlarını çıkardım yıkayıp paketleyip hazırlıycam eymenime inşaallah, maalesef bazılarında sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim sonra karbonatlı rendelediğim sabunlu suya bastım bakalım ne olacak, e bebekte baby me diye bir marka gördüm bebek deterjanı leke çıkarcıları var yorumlar çok olumlu onu denemeyi düşünüyorum, normalde dalan roxy sabun tozu kullanıyorum ondan da memnunum,şimdiden başlıyorum hazırlığa evde bir çocuk daha olunca sona bırakmak istemiyorum malum onunda ilgiye ihtiyacı var yavaş yavaş yapıcam inşaallah
bir arkadaş yatak yanı beşik soruyordu adını hatırlamıyorum şunu gördüm belki birilerinin işine yarar
http://www.civilim.com/baby-tech-anne-yani-beyaz-besik
ben geçmişe bakayım
canim insallah yarina guzel hayirli haberlerle gelirsinnkızlar merhaba bebişler nasıl.
yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım.
ben hala hareket ediyormu hissetmiyorum. biraz kiloluyum ondan mı bilmiyorum,yani göbüşüm biraz yağlı :)
uzun zamandır ultrasona da girmiyorum. bişey mi oldu acaba die korkuyorum.
bide hem dvlet hastahanesine hemde özele randevu aldım hangisine gitsem acaba. detaylı ultrason yaptıran varmı acaba aranızda
canim cok gecmis olsun ben yaptirmadim tetonoz asisi doktorm adindan bile bahsetmedi banakızlar uzun aradan sonra girebildim , benim tetenoz aşısı bana alerji yaptı doktorum bidahaki dozu kesinlikle yaptırma dedi sizinde aklınızda olsun kolumu kaldıramadım 1 hafta keşke yaptırmasaydım bende.. birde ayrıntılı ultrasona girdik dün 1,5 saat sürdü maşallah kuzum sağlıklıymış, kıpırdamaktan doktor amcasını uğraştırdı biraz :)) doktor çok güzel inceledi herşeyini, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim...
canim hosgelin aramiza yas ve sat bilgilerini bana ozelden yollarsan senide eklerim listeyemerhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim küçük bi sıkıntm var hamilelik günlüğünü yapamıyorum, nasıl yapabilirim?
yasasinnn gozun aydin tatlim cok sevindimmm bebeginin iyi olmasinaSlm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
canim fetal eko bebeginin kalbinin incelenmesi oluyor bebegin kalbinde herhangi bi sorun olup olmadigi inceleniyor insallah bir sorun yokturr senin bebeginde her kontrolun tertemiz cikarben istemedim canım zaten ayrıntılıda bakılıyormuş fetal ekoya kendi de özellikle fetal eko yaptırmana gerek yok biz burda ayrıntılıdan 1 hafta sonra bakarız dedi itiraz etmedim fetal eko sanırım bebeğin kalp atışlarının dinlenmesi ya da ne olduğunu tam olarak bilmiyorum :)
ayrintili ultrason 20-24 uncu haftalar arasi olabiliyor canimKızlar ayrıntılı hangi haftalarda yapılıyor ben 5 eylüle devlet hastanesine muayene randevusu aldımda randevu varsa yakın tarihe verirler yoksa yaptıramam sanırım birde elevit de domuz jelatini varmış içiyorum ama aklıma takılıyo
gozun aydin canimmm yatakta tam senin sehzadene layikk iyi gunlerde kullaninKizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
canim hosgeldin aramiza lutfen yas ve sat bilgilerini bana ozelden yolla senide ekleyelim listeyekizlar herkese merhaba, benimde ocak 5 tarihli bi kizim olacak insallah. herkese hayirli guzel hamilelik ve simdiden hayirli dogumlar diliyorum
3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna
3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna
Pepeninannesiyle mrv yazmıyor epeydir, ya da ben mi gözden kaçırıyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?