2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik

hadi masallah bebisinee :) besik tam benim istediklerimden hemen soruyorum nerden kaca aldin :) ben 800e buldum biyerde sallanabilenlerinden onu alirim sanirimmm cok guzel ama gule gule kullanin canimm

rssoydas, post: 36633501, member: 503778"]hadi masallah bebisinee :) besik tam benim istediklerimden hemen soruyorum nerden kaca aldin :) ben 800e buldum biyerde sallanabilenlerinden onu alirim sanirimmm cok guzel ama gule gule kullanin canimm[/QUOTE]

Tesekkurler canim kervan dan aldim 1.113 tl

Tesekkur

Slm kizlar Bursada 2.duzey ultrason yaptiran varmi nerde nekadar yardimci olurmusunuzzzz
İlk defa Bursa'dan biri çıktı ayrıntılı ultrason diyosun sanırım Benim doktorum muayenesinde ayrıntılı ultrasonda da bakıyo ben doktoruma gidicem..
Elevit veren doktorlar hala var hayret ediyorum decavit kullan CNm
Benimde gururum herşeyden önde ama eşimin karşısında hiç ağlayamıyorum o yokken ağlıyorum ama abuk sabuk şeylere üzülüyorum trip atıyorum :)
Slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik duygusallik bendede hat safhada hep aglayasim var ve hep mutsuzum yere..
Aynı CNm hep mutsuz hele birde buaralar kimseyle konuşasım gelmiyor iyice içime kapandım

Sezincim ayrıntılı ultrasonun güzel geçmiş çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.
Ben gönderdiğin bebek ihtiyaç listesini açamadım. Uzantısı izin vermedi sanırım anlayamadım. Sende zahmete girdin, bende bir bakamadım

Ayrıntılı ultrason işini halledenler gözünüz aydın. Bebişlerinizin hayırlı haberlerini almaya devam edelim inşallah..

Sılacım hala bir haber yok mu meraktayım?

Zafergül çok sevindim bir sorun olmamasına. Çok şükür.

Aluk çoook güzel beşiğiniz maşallah sübhanallah. Çok beğendim.

Bende iyiyim çok şükür.
Çok telaşemiz var, düğünümüz annemin taşınması. Okuyorum ama yazamıyorum.

Göüşmek üzeree

İzmitli sormuşsunuz arkadaşlar ben İzmitliyim

Yusufalinin annesi Semih Hocaya gidecektin ayrıntılı ultrason için nasıl geçti anlatsana

günaydın kızlar benimde oğluşum oluyor cuma günü öğrendim rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin
Canim hayirli olsun oglusun 100 u gecti erkek bebek sayimiz cig gibi buyuyoruz her gecen gun yasasin ocak anneleri ve bebisleri seviyorum sizleri
Canim gozun aydin masallah oglusuna
tabiki bizimle kal zaten biyere birakmayiz kimseyi varsin aralikta gelsin pasamizz
canim insallah cikar o sari lekeler duran camasirin tek sorunu o oluyor malesef bende nerden baslicam bilmiyorum benim gecmiste kalan falanda yok dagittim hep ihtiyaci olanlara simdi bakiyorum ne alcam diye
benim olaya gelince bosu bosuna stres yapip hasta ettim kendimi kac gundur tansiyonum dusukk fenalardayimmm ha sonuc ne diye sorarsan hic birsey olmamis karta ne aldiysam o gecmis ya ben boyle biri degildim noluyor banaaaaaaa imdatttt kendimi taniyamiyorum artik

canim insallah yarina guzel hayirli haberlerle gelirsinn
canim cok gecmis olsun ben yaptirmadim tetonoz asisi doktorm adindan bile bahsetmedi bana
bebeginede masallah insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim küçük bi sıkıntm var hamilelik günlüğünü yapamıyorum, nasıl yapabilirim?
canim hosgelin aramiza yas ve sat bilgilerini bana ozelden yollarsan senide eklerim listeye
Slm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
yasasinnn gozun aydin tatlim cok sevindimmm bebeginin iyi olmasina

canim fetal eko bebeginin kalbinin incelenmesi oluyor bebegin kalbinde herhangi bi sorun olup olmadigi inceleniyor insallah bir sorun yokturr senin bebeginde her kontrolun tertemiz cikar
ayrintili ultrason 20-24 uncu haftalar arasi olabiliyor canim
Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
gozun aydin canimmm yatakta tam senin sehzadene layikk iyi gunlerde kullanin
kizlar herkese merhaba, benimde ocak 5 tarihli bi kizim olacak insallah. herkese hayirli guzel hamilelik ve simdiden hayirli dogumlar diliyorum
canim hosgeldin aramiza lutfen yas ve sat bilgilerini bana ozelden yolla senide ekleyelim listeye

[QUOTor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna [/QUOTE]

Iyi dileklerin icin tesekkur ediyorum silacim bende seni merak ediyodum hepimiz ayniyiz pisikoloji olarak uzme kendini bebisini opuyorum sizi

3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna

cok sukur bisey cikmamiss canim hemmen unutuyorsun o zaman daha fala uzme kendini benim duygusal sarsintilarimi bir kere daha okuyabilirsin kendine getirir seni :)

3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna

Çoook şükür sılacım bir şey olmamış. Bununla geçmiş olsun, aynı korkular tereddütler yaşanmasın inşallah bir daha.
Evet bu aralar bende bir garibim

Pepeninannesiyle mrv yazmıyor epeydir, ya da ben mi gözden kaçırıyorum ki?

Bende görmüyorum bayadır onları. İyilerdir inşallah.
YArındı di mi kontrolün eracım. İyi haberlerle gel inşallah..

mrssoydas okudum canim ceviz macerani guldum baya hatta tam komedi olduk ya resmen iskenceee noluyor bana digerlerindedemi boyleydim yada yaslandimmi bennn anlayamiyorum taniyamiyorum kendimi yok ama iyi ders aldim kendime yasadigim olaydan herseyde bi hayir varmis bundada vardir bi hayir belkide bi uyari benim icin :)

sagolasin larkinimmm sormaa dertsiz basa dert acmak diye benimkine soylenir herhalde

kizlar iyi geceler hepinize bugun rahat uyuyorum insallah uykular bile mahfolmustu kac gundur biran once dogum yapsamda eski halime donsem 3 gunde 3 yas yaslanis hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…