2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?

Bende görmüyorum bayadır onları. İyilerdir inşallah.
YArındı di mi kontrolün eracım. İyi haberlerle gel inşallah..[/FONT][/B]
Evet inşallah iyilerdir.
Kontrolüm yarın sabah, inşallah içimi rahatlatacak şeyler duyarım doktordan. Teşekkür ederim :)

İzmitli sormuşsunuz arkadaşlar ben İzmitliyim

Yusufalinin annesi Semih Hocaya gidecektin ayrıntılı ultrason için nasıl geçti anlatsana

Canım gittim semih beye çok güzel karşıladı :)
deyatlımızda çok şükür iyi geçti sevdim ben profu hem sohbet ettik hem muayene oldum gayet sıcak biriydi güldük eğlendik süperdi kısaca :)

Skkıntım olsa ki inşallah olmaz yine ona giderim..

CD verdi arada açıp izliyom bebişimi :)

Slm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)
Selam canim bende kartepedeyim çok yakiniz demekki :) kiyafet olarak ben buldum bayagi ama araba faln pek yok istanbuldan alirim belki.. e bebek var civil var bucurland var fan pop var avantaj var daha küçük küçük bir sürü mağaza var en uygun ve bol çeşit civil ve avantaj geldi bana.. oztalay a hic bakmadim bi dahaki seferde orayi kesfedeyim :)

Slm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)
Doktorunuz kim kizlar ben cihan hast.ne gidiyorum.. ayrintili icin semih ozerene gidicem bu semih ayni semih mi

Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi

Selam canım, senin ne zaman ayrıntılı?
Listeyi excelin eski formatında göndereyim bir de sana. İşe gidemedim daha uykuya doyamadım bu sabah. Gidince göndereyim canım.

Günaydın kızlar Bende sanırım uykusuz geceler başlamak üzere bi türlü rahat uyuyamıyorum siz ne durumdasınız

Korkma canım bebeğin yerini genişletiyordur aklına kötü şeyler getirme ama içine sinmezse doktorunu ara canım

Icini ferah tut ama cok rahatsız ediciyse doktora gitmekte fayda var.

Allah korusun canim aklindan kotuyu gecirme.. icin rahat degilse bir doktora git vardir bir sebebi mutlaka.. gecmis olsunn

Teşekkür ederim kızlar. Akşamda kasıklarım çok ağrıdı. Tahmin ettiğiniz gibi bebek büyüyor sanırım, bir de işim çok stresli gerildikçe bebeği geriyorum

ayy kime sorsam oyle dedi canim doguma kadar cekenler varmis feci biseyy o zaman bana bol bol sabirr
amin canım anlıyırum seni gıcık bir durum gerçekten
Canım herkese cevap vermişsin bana da öyle. Sağol. Sen yaptırmışsın aşıyı. Inşallah ben de en doğru kararı verebilirim.
inşaallah canım karar sana kalmış dr değilim sonuçta ama sezaryen durumu var onda da en güvenilir hastanede bile risk olabilir aletler açısından birde hani haberlerde görüyoruz evde doğuran oluyor vs. iyi düşünmek lazım bir zararı yok ki aşının sonuçta
canım şimdi kasılma göbek deliğinin etrafında olur buna eminim ikinci gebeliğim çünkü dr a söyleyince zaten çok önem verdi bu duruma ama diğer yerlerde olan toplanmalar bebekten canım öyle olunca uzan dinlen o zaman geçiyor, dediğim gibi kasılma göbek deliğinin etrafında olur yoğun olarak, için rahat olsun varsa bile çaresi var sıkma sakın canını benimki geçti bile
canım bu kadar dalgın olman çok normal senin üçüncü bebeğin evde ilgi bekleyen iki tane daha var sıkma güzel canını bu kadar, et tüketimin nasıl b 12 ne baktır istersen
canım iğne yükseltir arkadaşım kullanmıştı
geçmiş olsun canı aşı sonrası ağrı normalde seninki kızarmış, maşaallah bebeğinede
Slm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
hadi gözün aydın maşaallah bebeğine
kızlar iyi akşamlar dün gece eşim de hissetti bebeişimizi yatarken baya kıpırdaktı yavrum çok çikolata yiyip kudurtmuşum bebişi eşim öyle diyo
bak sen az ye annesi çoşturma:)
çeyrek ceviz seni
Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
maşaallah canım gözün aydın, çok tatlı beşiğiniz güle güle kullanın
kizlar herkese merhaba, benimde ocak 5 tarihli bi kizim olacak insallah. herkese hayirli guzel hamilelik ve simdiden hayirli dogumlar diliyorum
hoşgeldin amin
İyi geceler kizlar piknikten geldim sanki daha cok yoruldum. Sizler nadilsiniz aksi bisiy yok ins
canım piknik gerçekten yorucu oluyor benim karnım taş gibi oluyor
kolay gelsin canım
canım ben dağıtmamıştım malum bir tane olunca:) iki çamaşır sepeti kıyafet çıktı sadece yeni doğan:) diğerlerini sorma kaç hurç kaldırmışım:) bakalım bastım suya daha çıkarmadım inşaallah çıkmıştır sevdiğim iki tulumu vardı onlarda olmuş diğerleri çok önemli değil 5-6 parça bir şey olmuş, ben yıkayıp ütüledikten sonra çekerim foto eklerim bakarsın, alırsın canım mağazaya bir gir üç yaşındaki kıyafeti bile almış olursun:) yeni almak daha iyi bence

ah canım boşa stres yaptın bir daha böyle stres yapma sakın yazık sana da bebeğinede
3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna
canım normal ama bende öyleyim kafamda kurup kurup ağlıyorum:)
Pepeninannesiyle mrv yazmıyor epeydir, ya da ben mi gözden kaçırıyorum ki?
canım pepenin annesi en son bebeğim iyi yazmıştır, merveninde nişan ya da düğün telaşı vardı
Kızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?
ah canım bende geçen hafta öyleydim sanırım rahim ilk büyüdüğü anlar oluyor sonra alışıyor vücut
Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
canım bende 3 kilo almıştım
Günaydın kızlar Bende sanırım uykusuz geceler başlamak üzere bi türlü rahat uyuyamıyorum siz ne durumdasınız
aynıyım sabaha kadar 10 kere bölündü uykum
Teşekkür ederim kızlar. Akşamda kasıklarım çok ağrıdı. Tahmin ettiğiniz gibi bebek büyüyor sanırım, bir de işim çok stresli gerildikçe bebeği geriyorum
canım stresde etkiler tabi kolay gelsin işinde
Ayy ben ne sabırsız anne oldum böyle.. Bebeğim bir an önce hareket etsin istiyorum artık.. Siz de böyle misiniz kızlar?

ilk bebek sanırım ilkde öyle oluyor canım ikincide daha rahat oluyorsun

Kizlar haftaya ayrintili ultrasonum var yaptiranlar bi anlatin bakim neler olacak :) nelere bakiyorlar ne kadar sürüyor faln

canım kendi doktorum da 10 dk sürdü tıp fakültesinde 23. haftamda bi daha yaptıracağım orada ki 30 dk sürüyormuş

20 - 24 arası yapılıyor canım elevit için öyle söyleniyor herkes muadili olan decavit alıyor ama sen bilirsin

Slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik duygusallik bendede hat safhada hep aglayasim var ve hep mutsuzum yere..

hep mutsuz olursan bebişin de mutsuz olur doğduğunda mutsuz bir bebek olur geçen sılaydı galiba burada bir yazı paylaşmıştı orada da diyor ne olur kuzun için pozitif olmaya çalış

3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna

ay canım stres üzüntü bebişleride etkiliyor neyse çok şükür bişi olmamış düşünme artık

verdiğim 2 kiloyu ve üstüne 2,5 kilo daha aldım bu dönemde aşagı yukarı bi çok kişi aynı almış normal yani

günaydın canım 1 -2 haftadır bende var uyku sorunu çok uyanmaya başladım

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

acıktım kahvaltı zamanı:)

canım site değiştiği için pek yazmıyorum demişsin,bulmuşken sorayım nasılsın?

almak istediğin şeylerin listesini yap.. netten ön hazırlık yap sende .. sonrasında bakmak kolay olur..

iyiyim canım sagol sende iyisindir inş. şeker yüklemem yapıldı şeker yüksek çıktı diyetteyim onun dışında sorun yok çok şükür
aa ne zaman yapıldı kaçırmışım ben kaç çıktı canım birde erken değil mi 24 de yapılmıyormuydu bende yaptırıcam bakalım ne çıkacak ilk gebeliğimde iyi çıkmıştı bunda tatlı yiyorum yüksek çıkabilir, bende hamdolsun canım iyiyim uğraşıyorum oğlumla tabi eymenimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…