- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Kızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?
Teşekkürler canım. Demek normal. İlk hamileliğim olduğu için acemiyim daha :)Evet canim normal 46 kilocum sadece ama bendede oluyor
Evet inşallah iyilerdir.Bende görmüyorum bayadır onları. İyilerdir inşallah.
YArındı di mi kontrolün eracım. İyi haberlerle gel inşallah..[/FONT][/B]
İzmitli sormuşsunuz arkadaşlar ben İzmitliyim
Yusufalinin annesi Semih Hocaya gidecektin ayrıntılı ultrason için nasıl geçti anlatsana
Ay ne güzel ayni yerden birini bulmak :) slm canim nerdensin alisveris hakkinda senle bilgi alışverişi yapabiliriz magazalar hakkinda faln.. doktorun kim mesela :)
Selam canim bende kartepedeyim çok yakiniz demekki :) kiyafet olarak ben buldum bayagi ama araba faln pek yok istanbuldan alirim belki.. e bebek var civil var bucurland var fan pop var avantaj var daha küçük küçük bir sürü mağaza var en uygun ve bol çeşit civil ve avantaj geldi bana.. oztalay a hic bakmadim bi dahaki seferde orayi kesfedeyim :)Slm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)
Doktorunuz kim kizlar ben cihan hast.ne gidiyorum.. ayrintili icin semih ozerene gidicem bu semih ayni semih miSlm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)
Selam canım, senin ne zaman ayrıntılı?Sezincim ayrıntılı ultrasonun güzel geçmiş çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.
Ben gönderdiğin bebek ihtiyaç listesini açamadım. Uzantısı izin vermedi sanırım anlayamadım. Sende zahmete girdin, bende bir bakamadım
Ayrıntılı ultrason işini halledenler gözünüz aydın. Bebişlerinizin hayırlı haberlerini almaya devam edelim inşallah..
Sılacım hala bir haber yok mu meraktayım?
Zafergül çok sevindim bir sorun olmamasına. Çok şükür.
Aluk çoook güzel beşiğiniz maşallah sübhanallah. Çok beğendim.
Bende iyiyim çok şükür.
Çok telaşemiz var, düğünümüz annemin taşınması. Okuyorum ama yazamıyorum.
Göüşmek üzeree
Korkma canım bebeğin yerini genişletiyordur aklına kötü şeyler getirme ama içine sinmezse doktorunu ara canım
Icini ferah tut ama cok rahatsız ediciyse doktora gitmekte fayda var.
oyyyy maşaallah canım çok tatlı her şeyin yolunda olmasına sevindim eskisi gibi sende yoğun girmiyorsun özledim hoş sohbetini
canım inşaallah düşündüğün gibi bir durum olmamıştır çok üzmüşsün kendini kızdım sana cana geleceğine mala gelsin kuzum yazık değil mi sana bebeğine
oyy sizede maşaallah canım ne güzel haberler
canım benim inşaallah geçici bir durumdur iki hafta bekleme başka doktora git
canım bazı gebelerde dokuz ay olur lekelenme dr unda dediği gibi kırmızı olmadığı sürece korkma sakın
canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
canım doktoruna söyle bunu şişme önemli bir durum muhtemelen tuzu tamamen kestirir sana
çok güzeller canım keşke burda da olsa nette ki mağazada her şey olmuyor çünkü
canım maalesef o tıkanıklık pek gitmiyor ilk oğlumda bende sen gibiydim bunda yok öyle sıkıntım hem de sürekli kuru olurdu burnumun içi
hayırlı olsun
oo maşaallah canım tosuncuğa:) benimki 9 eylülde bakalım ne alemde
canım ben hep park beşik öneriyorum memnunum
canım yaptırmanın bir zararı yok ama yaptırmamanın riskleri var
canım sen zayıfmıydın öyleysen vücut alışık olmadığı için sırt ağrın çok olur eşine bolca masj yaptır başka çaresi yok
canım ona kalırsa eskiden bir çok şey yoktu sağlık için gerekli olan ve bu yüzden insanlar zarar görüyordu şartlar değişiyor tıp ilerliyor, ticari olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa devlet zorunlu tutardı
ateş yapmıyor ama çok fena kol ağrısı yapıyor 3-4 gün
canım korkma rahim büyüyor bu ağrılar hep olacak ara ara
ne güzel canım hayırlı olur inşaallah okulu
Allah korusun canim aklindan kotuyu gecirme.. icin rahat degilse bir doktora git vardir bir sebebi mutlaka.. gecmis olsunn
canım Allah korusun oluyor agri arada düşünme hiç zamanda çabuk geçiyor artık merak etme
inşallah canım girmeden antep fıstıklı cikolata ye favorim :)
canım özel hastane de yaptırdım çok uzun surmuyor yirmi dakika sonra doktorum bide kendi ultrasonu ile baktı o detaylıdan uzun sürdü.. Hareketlerini ben erken hissetmeye başladım özellikle son üç haftadır düzenli hissediyordum bayan hareketli ins yaramaz olmaz oglus :)
amin canım anlıyırum seni gıcık bir durum gerçektenayy kime sorsam oyle dedi canim doguma kadar cekenler varmis feci biseyyo zaman bana bol bol sabirr
inşaallah canım karar sana kalmış dr değilim sonuçta ama sezaryen durumu var onda da en güvenilir hastanede bile risk olabilir aletler açısından birde hani haberlerde görüyoruz evde doğuran oluyor vs. iyi düşünmek lazım bir zararı yok ki aşının sonuçtaCanım herkese cevap vermişsin bana da öyle. Sağol. Sen yaptırmışsın aşıyı. Inşallah ben de en doğru kararı verebilirim.
canım şimdi kasılma göbek deliğinin etrafında olur buna eminim ikinci gebeliğim çünkü dr a söyleyince zaten çok önem verdi bu duruma ama diğer yerlerde olan toplanmalar bebekten canım öyle olunca uzan dinlen o zaman geçiyor, dediğim gibi kasılma göbek deliğinin etrafında olur yoğun olarak, için rahat olsun varsa bile çaresi var sıkma sakın canını benimki geçti bileÇok teşekkür ederim cevabın için. Peki sendeki kasılmalar benim tarif ettiğim gibi miydi? Benim çoğu zaman sırt üstü uzanırken ama bazen de otururken karnınım tek tarafı kasıklara doğru ya göbek deliğinin alt iki tarafı birden kaskatı kesiliyor, elime geliyor top gibi. Sonra geçiyor. Bir ara bunun için doktora gittim gazdandir dedi, ama simdi dikkat ediyorum gaz varken de yokken de oluyor
canım bu kadar dalgın olman çok normal senin üçüncü bebeğin evde ilgi bekleyen iki tane daha var sıkma güzel canını bu kadar, et tüketimin nasıl b 12 ne baktır istersenslm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kac gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
canım iğne yükseltir arkadaşım kullanmıştıMerhaba kızlar uzun zamandır giremedim herşey yolunda çok şükür 4 lü taramayıda hayırlısıyla atlattım...
Hızla kilo alıyorum çok dikkat rdiyorum ama alıorum bende anlamadım bu arada daha önceki testlerde b12 düşük çıkmıştı 20.haftada tekrar test yapalım dedi yaptırdım bu hafta yine düşük çıktı şimdi dontorum arada hamilelikte b12 çok önemliymiş beş günde bir iğne vurulman gerekiyor dedi iki kutu b12
Sizlerde b12 testi yaptırdınız mı? Hayvansal gıdalara ağırlık verdim ama yibede yükselmemiş
geçmiş olsun canı aşı sonrası ağrı normalde seninki kızarmış, maşaallah bebeğinedekızlar uzun aradan sonra girebildim , benim tetenoz aşısı bana alerji yaptı doktorum bidahaki dozu kesinlikle yaptırma dedi sizinde aklınızda olsun kolumu kaldıramadım 1 hafta keşke yaptırmasaydım bende.. birde ayrıntılı ultrasona girdik dün 1,5 saat sürdü maşallah kuzum sağlıklıymış, kıpırdamaktan doktor amcasını uğraştırdı biraz :)) doktor çok güzel inceledi herşeyini, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim...
hadi gözün aydın maşaallah bebeğineSlm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..
bak sen az ye annesi çoşturma:)kızlar iyi akşamlar dün gece eşim de hissetti bebeişimizi yatarken baya kıpırdaktı yavrum çok çikolata yiyip kudurtmuşum bebişi eşim öyle diyo
hadi anlatiiim da gulun bir duygusal patlama daha benden :)
aksamlari genelde esim cay icerken ben de kuruyemislerimi yerim sagolsun cevizimi bademimi findigimi fistigimi kirar hatta birkac sefer kabak cekirdegimi bile ayklamisligi var :)
neyse gectigimiz gunlerde bir iki aksam cok yorgun geldi isten tv karsisinda uyukladi hep ben de usendim ihmal ettim kuruyemislerimi..dun tepsiyi hazirladim cayi yaptim yemislerimi aldim geldi bi de ne goriim benim koca yine uyumus.. nasil icerledim anlatamam niye takildiysam bu kadar :) ben basladim findigimi falan kirmaya cat cut seslere bizim bey uyandi ver ben kiriim falan dedi icerledim ya verir miyim ama gozyaslarim ha akti ha akacak.. o modla cevizlere gectim basladim kirmaya ikincisinde cok sert bastirdim demek ki heryere dagildi.. zaten sinirim bozuk basladim aglamaya :) elin mi acidi diyo yok parmagini mi sıkıstırdın diyo yok.. e gururumdan odun verip sana kizdim da diyemiyorum.. cevizimin ceyregi yok kaybolduuuu hani benim cevizimin ceyregi diye diye agliyorum :) ben agliyorum ama benim pasa gulmekten yerlerde ahh ah sanirim uzun sure dilinden dusmicembu sabah da beni cevizimin ceyregi diye seviyodu napalim basa gelen cekilir
maşaallah canım gözün aydın, çok tatlı beşiğiniz güle güle kullanınKizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
hoşgeldin aminkizlar herkese merhaba, benimde ocak 5 tarihli bi kizim olacak insallah. herkese hayirli guzel hamilelik ve simdiden hayirli dogumlar diliyorum
canım piknik gerçekten yorucu oluyor benim karnım taş gibi oluyorİyi geceler kizlar piknikten geldim sanki daha cok yoruldum. Sizler nadilsiniz aksi bisiy yok ins
kolay gelsin canımSezincim ayrıntılı ultrasonun güzel geçmiş çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.
Ben gönderdiğin bebek ihtiyaç listesini açamadım. Uzantısı izin vermedi sanırım anlayamadım. Sende zahmete girdin, bende bir bakamadım
Ayrıntılı ultrason işini halledenler gözünüz aydın. Bebişlerinizin hayırlı haberlerini almaya devam edelim inşallah..
Sılacım hala bir haber yok mu meraktayım?
Zafergül çok sevindim bir sorun olmamasına. Çok şükür.
Aluk çoook güzel beşiğiniz maşallah sübhanallah. Çok beğendim.
Bende iyiyim çok şükür.
Çok telaşemiz var, düğünümüz annemin taşınması. Okuyorum ama yazamıyorum.
Göüşmek üzeree
canım ben dağıtmamıştım malum bir tane olunca:) iki çamaşır sepeti kıyafet çıktı sadece yeni doğan:) diğerlerini sorma kaç hurç kaldırmışım:) bakalım bastım suya daha çıkarmadım inşaallah çıkmıştır sevdiğim iki tulumu vardı onlarda olmuş diğerleri çok önemli değil 5-6 parça bir şey olmuş, ben yıkayıp ütüledikten sonra çekerim foto eklerim bakarsın, alırsın canım mağazaya bir gir üç yaşındaki kıyafeti bile almış olursun:) yeni almak daha iyi benceCanim hayirli olsun oglusun 100 u gecti erkek bebek sayimiz cig gibi buyuyoruz her gecen gun yasasin ocak anneleri ve bebisleri seviyorum sizleri
Canim gozun aydin masallah oglusuna
tabiki bizimle kal zaten biyere birakmayiz kimseyi varsin aralikta gelsin pasamizz
canim insallah cikar o sari lekeler duran camasirin tek sorunu o oluyor malesef bende nerden baslicam bilmiyorum benim gecmiste kalan falanda yok dagittim hep ihtiyaci olanlara simdi bakiyorum ne alcam diye
benim olaya gelince bosu bosuna stres yapip hasta ettim kendimi kac gundur tansiyonum dusukk fenalardayimmmha sonuc ne diye sorarsan hic birsey olmamis karta ne aldiysam o gecmis ya ben boyle biri degildim noluyor banaaaaaaa imdatttt kendimi taniyamiyorum artik
canim insallah yarina guzel hayirli haberlerle gelirsinn
canim cok gecmis olsun ben yaptirmadim tetonoz asisi doktorm adindan bile bahsetmedi bana
bebeginede masallah insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
canim hosgelin aramiza yas ve sat bilgilerini bana ozelden yollarsan senide eklerim listeye
yasasinnn gozun aydin tatlim cok sevindimmm bebeginin iyi olmasina
canim fetal eko bebeginin kalbinin incelenmesi oluyor bebegin kalbinde herhangi bi sorun olup olmadigi inceleniyor insallah bir sorun yokturr senin bebeginde her kontrolun tertemiz cikar
ayrintili ultrason 20-24 uncu haftalar arasi olabiliyor canim
gozun aydin canimmm yatakta tam senin sehzadene layikk iyi gunlerde kullanin
canim hosgeldin aramiza lutfen yas ve sat bilgilerini bana ozelden yolla senide ekleyelim listeye
canım normal ama bende öyleyim kafamda kurup kurup ağlıyorum:)3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna
canım pepenin annesi en son bebeğim iyi yazmıştır, merveninde nişan ya da düğün telaşı vardıPepeninannesiyle mrv yazmıyor epeydir, ya da ben mi gözden kaçırıyorum ki?
ah canım bende geçen hafta öyleydim sanırım rahim ilk büyüdüğü anlar oluyor sonra alışıyor vücutKızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?
canım bende 3 kilo almıştımHerkese Günaydın canlaruzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
aynıyım sabaha kadar 10 kere bölündü uykumGünaydın kızlarBende sanırım uykusuz geceler başlamak üzere bi türlü rahat uyuyamıyorum siz ne durumdasınız
canım stresde etkiler tabi kolay gelsin işindeTeşekkür ederim kızlar. Akşamda kasıklarım çok ağrıdı. Tahmin ettiğiniz gibi bebek büyüyor sanırım, bir de işim çok stresli gerildikçe bebeği geriyorum
Ayy ben ne sabırsız anne oldum böyle.. Bebeğim bir an önce hareket etsin istiyorum artık.. Siz de böyle misiniz kızlar?
Kizlar haftaya ayrintili ultrasonum var yaptiranlar bi anlatin bakim neler olacak :) nelere bakiyorlar ne kadar sürüyor faln
Kızlar ayrıntılı hangi haftalarda yapılıyor ben 5 eylüle devlet hastanesine muayene randevusu aldımda randevu varsa yakın tarihe verirler yoksa yaptıramam sanırım birde elevit de domuz jelatini varmış içiyorum ama aklıma takılıyo
Slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik duygusallik bendede hat safhada hep aglayasim var ve hep mutsuzum yere..
3 gunluk stresin uzuntunun sonu kocaman bi hic kartta ne aldiysam onun parasi gozukuyor sadece taniyamiyorum artik kendimi aklima gelmicek seyleri getirip bosu bosuna stres yapiyorumm yazik hasta oldum kendimi uzdum bosu bosuna
Herkese Günaydın canlaruzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
Günaydın kızlarBende sanırım uykusuz geceler başlamak üzere bi türlü rahat uyuyamıyorum siz ne durumdasınız
canım site değiştiği için pek yazmıyorum demişsin,bulmuşken sorayım nasılsın?canım kendi doktorum da 10 dk sürdü tıp fakültesinde 23. haftamda bi daha yaptıracağım orada ki 30 dk sürüyormuş
20 - 24 arası yapılıyor canım elevit için öyle söyleniyor herkes muadili olan decavit alıyor ama sen bilirsin
hep mutsuz olursan bebişin de mutsuz olur doğduğunda mutsuz bir bebek olur geçen sılaydı galiba burada bir yazı paylaşmıştı orada da diyor ne olur kuzun için pozitif olmaya çalış
ay canım stres üzüntü bebişleride etkiliyor neyse çok şükür bişi olmamış düşünme artık
verdiğim 2 kiloyu ve üstüne 2,5 kilo daha aldım bu dönemde aşagı yukarı bi çok kişi aynı almış normal yani
günaydın canım 1 -2 haftadır bende var uyku sorunu çok uyanmaya başladım
canım site değiştiği için pek yazmıyorum demişsin,bulmuşken sorayım nasılsın?
almak istediğin şeylerin listesini yap.. netten ön hazırlık yap sende .. sonrasında bakmak kolay olur..valla daha hiç birşey alamadım ve hatta bakamadım. çünkü eşimin işinde çok yoğun bir dönem ekime kadar ve bende de araba olmadığı ve üzerine birde çalıştığım için o işler ekim kasımı bulurbende istiyorum almak bakmak ama
aa ne zaman yapıldı kaçırmışım ben kaç çıktı canım birde erken değil mi 24 de yapılmıyormuydu bende yaptırıcam bakalım ne çıkacak ilk gebeliğimde iyi çıkmıştı bunda tatlı yiyorum yüksek çıkabilir, bende hamdolsun canım iyiyim uğraşıyorum oğlumla tabi eymenimle:)iyiyim canım sagol sende iyisindir inş. şeker yüklemem yapıldı şeker yüksek çıktı diyetteyim onun dışında sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?