aa ne zaman yapıldı kaçırmışım ben kaç çıktı canım birde erken değil mi 24 de yapılmıyormuydu bende yaptırıcam bakalım ne çıkacak ilk gebeliğimde iyi çıkmıştı bunda tatlı yiyorum yüksek çıkabilir, bende hamdolsun canım iyiyim uğraşıyorum oğlumla tabi eymenimle:)
canım ben bi 20 de yaptırdım bide 23 te yaptıracağım aslında kalp ve damarlar 24 te tam gelişiyormuş yani 24 yakın baktırmak daha iyimiş öyle diyolarkızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
yok canım karından bakılıyorAyrıntılı ultrasına vajinal mi bakılıyor kızlar? Hazırlıklı gidelim ona göre.
canım bende 23 ün içinde olucam üniversite hastanesi o tarihe vermişkızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
anladım canım iyikide yaptırmışsın, yüksek çıkmış ama diyetle düşüyor dediğin gibi, bende sen gibiyim tatlı da tatlı:)) yüksek çıkarsa yandım, genel bir yükseklik değildir dediğin gibi yüklenince tatlıya geçici bir yükselme olmuşturcanım normalde 24 de benim doktor 20 den itibaren bakılıyor bence erken teşhis önemli bakalım ama sen istersen 24 de bakalım dedi bende bakalım o zaman dedim iyi ki de baktırmışım ilk ölçüm 82 1.saat 175 çıktıama son iki haftadır kendimi durduramıyordum tatlı yerken 24 e kadar diyet yapıp tekrar ölçeceğiz düşer inş. bu arada sen atlamadın ben buraya yazmadım bir kaç kişiyle konuştum diyetle hallediliyormuş
inşaallah hallolur canım sıkıntınızGunaydin bacilar bugun gunum hic guzel baslamadi esimle tartistikumarim sizin gununuz guzel gecer
canım ben bi 20 de yaptırdım bide 23 te yaptıracağım aslında kalp ve damarlar 24 te tam gelişiyormuş yani 24 yakın baktırmak daha iyimiş öyle diyolar
Inşallah ama zoryok canım karından bakılıyor
canım bende 23 ün içinde olucam üniversite hastanesi o tarihe vermiş
anladım canım iyikide yaptırmışsın, yüksek çıkmış ama diyetle düşüyor dediğin gibi, bende sen gibiyim tatlı da tatlı:)) yüksek çıkarsa yandım, genel bir yükseklik değildir dediğin gibi yüklenince tatlıya geçici bir yükselme olmuştur
inşaallah hallolur canım sıkıntınız
bunu söylediğin iyi oldu canım içim rahatladı şimdi
o zaman bir sıkıntı yok canım.. şimdiden sağlıklı haberlerle dönmen dileğiyle ...yok canım karından bakılıyor
canım bende 23 ün içinde olucam üniversite hastanesi o tarihe vermiş
anladım canım iyikide yaptırmışsın, yüksek çıkmış ama diyetle düşüyor dediğin gibi, bende sen gibiyim tatlı da tatlı:)) yüksek çıkarsa yandım, genel bir yükseklik değildir dediğin gibi yüklenince tatlıya geçici bir yükselme olmuştur
inşaallah hallolur canım sıkıntınız
bunu söylediğin iyi oldu canım içim rahatladı şimdi
sağol canım ya .. içim rahatladı.. geç olacak sanıyordum ...canım ben bi 20 de yaptırdım bide 23 te yaptıracağım aslında kalp ve damarlar 24 te tam gelişiyormuş yani 24 yakın baktırmak daha iyimiş öyle diyolar
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsunkızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
gözün aydın canım herşeyi düşünme artık sağlıkla doğacak ins bebeğinDoktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
ohhh ne güzel:) pilav makarna sevmem zaten ama tatlı zor:)öyle canım zaten rejim dediğin şey tatlı yemeyeceksin pilav makarna hamur işi yasak kalanlar allah ne verdiyse
düzelir canım ooo ne sorunlar atlatıyoruz hiç geçemyecek düzelmeyecek sanıyoruz sakin kafayla düşününce sende göreceksin, Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasınInşallah ama zor
sağol canım sende sağlıklı haberler alırsın inşaallah benim randevu 9 eylüldeo zaman bir sıkıntı yok canım.. şimdiden sağlıklı haberlerle dönmen dileğiyle ...
hadi gözün aydın canım kafan rahat olsun, istirahati sakın ihmal etme çok önemli, ilk gebeliğimde her işimi yapıyordum ama bunda yapamıyorum her gebelik farklıymış diyordum eskilerin canı yokmuymuş yaparım işimi ne var ama olmuyormuş eskiyle yeni gebelikler arasında fark çok, her fırsatta uzan dinlenDoktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
Günaydın annecikler umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremiyordum anca son bi kaç sayfayı okudum. Bende 4 kilo aldım bir ayda biraz fazla ama fazla iş yapmıyorum hareketlerimde kısıtlı bugün yürüyüşe baslayacağım esimle .
Sabah sen sorunca tartıldım canım hala -2.5 kilodayım, çevremdekiler kızıyor doktorum süper diyorHerkese Günaydın canlaruzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
Maşallah :)Doktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
ay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydınslm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kac gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardıevet yaa lutfen yemek ismi yazmayin nolurr ben simdi bamyayi nerden bulayimda yapayimm sevmedigim halde canim cektiiiii
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreğihadi anlatiiim da gulun bir duygusal patlama daha benden :)
aksamlari genelde esim cay icerken ben de kuruyemislerimi yerim sagolsun cevizimi bademimi findigimi fistigimi kirar hatta birkac sefer kabak cekirdegimi bile ayklamisligi var :)
neyse gectigimiz gunlerde bir iki aksam cok yorgun geldi isten tv karsisinda uyukladi hep ben de usendim ihmal ettim kuruyemislerimi..dun tepsiyi hazirladim cayi yaptim yemislerimi aldim geldi bi de ne goriim benim koca yine uyumus.. nasil icerledim anlatamam niye takildiysam bu kadar :) ben basladim findigimi falan kirmaya cat cut seslere bizim bey uyandi ver ben kiriim falan dedi icerledim ya verir miyim ama gozyaslarim ha akti ha akacak.. o modla cevizlere gectim basladim kirmaya ikincisinde cok sert bastirdim demek ki heryere dagildi.. zaten sinirim bozuk basladim aglamaya :) elin mi acidi diyo yok parmagini mi sıkıstırdın diyo yok.. e gururumdan odun verip sana kizdim da diyemiyorum.. cevizimin ceyregi yok kaybolduuuu hani benim cevizimin ceyregi diye diye agliyorum :) ben agliyorum ama benim pasa gulmekten yerlerde ahh ah sanirim uzun sure dilinden dusmicembu sabah da beni cevizimin ceyregi diye seviyodu napalim basa gelen cekilir
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımcaKızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsunHerkese Günaydın canlaruzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yokDoktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
canım gözün aydın masallah ogluna çok güzel bi besik gule gule kullansın bebeğinKizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
canım senin ikizler vardı sanırım 4kilo normal gibi geldi bana hareket iyid e evde zaten iş yaparken hareket ediyorum diye kendimi kaldırıyorum ben :)Günaydın annecikler umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremiyordum anca son bi kaç sayfayı okudum. Bende 4 kilo aldım bir ayda biraz fazla ama fazla iş yapmıyorum hareketlerimde kısıtlı bugün yürüyüşe baslayacağım esimle .
aa ikizmiydi bende çok diyorum normal o zaman:)canım gözün aydın masallah ogluna çok güzel bi besik gule gule kullansın bebeğin
canım senin ikizler vardı sanırım 4kilo normal gibi geldi bana hareket iyid e evde zaten iş yaparken hareket ediyorum diye kendimi kaldırıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?