2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayrıntılı ultrasına vajinal mi bakılıyor kızlar? Hazırlıklı gidelim ona göre.

kızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...

canım normalde 24 de benim doktor 20 den itibaren bakılıyor bence erken teşhis önemli bakalım ama sen istersen 24 de bakalım dedi bende bakalım o zaman dedim iyi ki de baktırmışım ilk ölçüm 82 1.saat 175 çıktı ama son iki haftadır kendimi durduramıyordum tatlı yerken 24 e kadar diyet yapıp tekrar ölçeceğiz düşer inş. bu arada sen atlamadın ben buraya yazmadım bir kaç kişiyle konuştum diyetle hallediliyormuş

Gunaydin bacilar bugun gunum hic guzel baslamadi esimle tartistik umarim sizin gununuz guzel gecer

kızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
canım ben bi 20 de yaptırdım bide 23 te yaptıracağım aslında kalp ve damarlar 24 te tam gelişiyormuş yani 24 yakın baktırmak daha iyimiş öyle diyolar

Ayrıntılı ultrasına vajinal mi bakılıyor kızlar? Hazırlıklı gidelim ona göre.
yok canım karından bakılıyor
canım bende 23 ün içinde olucam üniversite hastanesi o tarihe vermiş
anladım canım iyikide yaptırmışsın, yüksek çıkmış ama diyetle düşüyor dediğin gibi, bende sen gibiyim tatlı da tatlı:)) yüksek çıkarsa yandım, genel bir yükseklik değildir dediğin gibi yüklenince tatlıya geçici bir yükselme olmuştur
Gunaydin bacilar bugun gunum hic guzel baslamadi esimle tartistik umarim sizin gununuz guzel gecer
inşaallah hallolur canım sıkıntınız
canım ben bi 20 de yaptırdım bide 23 te yaptıracağım aslında kalp ve damarlar 24 te tam gelişiyormuş yani 24 yakın baktırmak daha iyimiş öyle diyolar

bunu söylediğin iyi oldu canım içim rahatladı şimdi

[/QUOTE]
öyle canım zaten rejim dediğin şey tatlı yemeyeceksin pilav makarna hamur işi yasak kalanlar allah ne verdiyse

Inşallah ama zor

o zaman bir sıkıntı yok canım.. şimdiden sağlıklı haberlerle dönmen dileğiyle ...

Doktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

Günaydın annecikler umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremiyordum anca son bi kaç sayfayı okudum. Bende 4 kilo aldım bir ayda biraz fazla ama fazla iş yapmıyorum hareketlerimde kısıtlı bugün yürüyüşe baslayacağım esimle .

gözün aydın canım herşeyi düşünme artık sağlıkla doğacak ins bebeğin

öyle canım zaten rejim dediğin şey tatlı yemeyeceksin pilav makarna hamur işi yasak kalanlar allah ne verdiyse
ohhh ne güzel:) pilav makarna sevmem zaten ama tatlı zor:)
Inşallah ama zor
düzelir canım ooo ne sorunlar atlatıyoruz hiç geçemyecek düzelmeyecek sanıyoruz sakin kafayla düşününce sende göreceksin, Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın
o zaman bir sıkıntı yok canım.. şimdiden sağlıklı haberlerle dönmen dileğiyle ...
sağol canım sende sağlıklı haberler alırsın inşaallah benim randevu 9 eylülde
hadi gözün aydın canım kafan rahat olsun, istirahati sakın ihmal etme çok önemli, ilk gebeliğimde her işimi yapıyordum ama bunda yapamıyorum her gebelik farklıymış diyordum eskilerin canı yokmuymuş yaparım işimi ne var ama olmuyormuş eskiyle yeni gebelikler arasında fark çok, her fırsatta uzan dinlen

başla canım bir ayda 4 kilo çok olmuş sonra sen çekersin sıkıntısını, zor iş bu kilo dengeleme işi, sürekli midemiz kazınırken yememek işkence:)

Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
Sabah sen sorunca tartıldım canım hala -2.5 kilodayım, çevremdekiler kızıyor doktorum süper diyor

Maşallah :)

ay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydın insan dalgın oluyo valla hamilelikte ben geçen yazmıştım ya düşünsene 4,5 gün boyunca çaydanlığım ocak üstünde kalmıştı evimin yanmaması bi mucize bence. Allah koruyo bizleri canını sıkma hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
evet yaa lutfen yemek ismi yazmayin nolurr ben simdi bamyayi nerden bulayimda yapayimm sevmedigim halde canim cektiiiii
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreği ahh ahh neleri kendimize dert edinceğimizi şaşırıyoruz. benim kocişimde yanımda olduğu nadir zamanlarda kabak çekirdeğini bile ayıklıyo seninki gbi mesela buna gözlerim doldu az önce delirmeden doğuraydım iyiydi
Kızlar karnımı gerilmiş hissediyorum şuan çok. Rahatsız oldum. Yediklerimden mi acaba? Sizde de oluyor mu?
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımca
Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsun
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok

Kizlar ben geldim ayrıntılı ulatrasonumuz güzel çıktı darisı hepinize bebisimize bakin ne aldik
canım gözün aydın masallah ogluna çok güzel bi besik gule gule kullansın bebeğin
canım senin ikizler vardı sanırım 4kilo normal gibi geldi bana hareket iyid e evde zaten iş yaparken hareket ediyorum diye kendimi kaldırıyorum ben :)

aa ikizmiydi bende çok diyorum normal o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…