2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada günaydın hepinize kızımla 3 kat inip ekmek aldık geldik çok yoruldum ya :) kahvalti yaptık çok fena perte ciktim bir sürü ütü var beni bekliyor yavaş yavaş temizlik yapmam lazım ise başlamaya son hafta ya

Slm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)

Memnun kalmana çook sevindim canım, Semih Hoca sağ tarafından kalkıp gelmiş demek ki desene
Ben öyle düşünmüyorum tabii de suratsız diyenler var etrafımda bende şaşırıyorum onlara
Çok şükür bebeğinin iyi haberlerini almışsın darısı başımıza

Kartepe çok büyük bir yer ama neresindeen
Bende merkezde oturuyorum.

Cihan Hastanesinde onca doktorun arasında yok muymuş ayrıntılı bakan
Neredeyse 10 tane kadın doğum doktoru var orada
Sen hangisine gidiyorsun? Bu arada o Semih o Semih
Prof Dr. Semih Özeren, benim doktorum

Selam canım, senin ne zaman ayrıntılı?
Listeyi excelin eski formatında göndereyim bir de sana. İşe gidemedim daha uykuya doyamadım bu sabah. Gidince göndereyim canım.

Çok zahmet verdim ama ben sana Ne zaman müsait olursan canım acelesi yok
Benim randevum 4 Eylül'de.
Ayrıntılı ultrason olacak mı demiştim geçem randevumda. Ben zaten kendi hastalarıma her zaman ayrıntılı bakıyorum ama tabi organlara daha detaylı bakacağız dedi.
12 haftalıkken kalp, damarlar, mide vs bakmıştı. 18 haftalıkken kemik ölçümlerini yaptı, benim sıpam dönmediği için yüzünü
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
Hala miden bulanıyormuş sezincim yaa. Ben kimse yazmıyor diye herkesin bitti sanmıştım

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

acıktım kahvaltı zamanı:)

Günaydıııın Amiin inşallah

iyiyim canım sagol sende iyisindir inş. şeker yüklemem yapıldı şeker yüksek çıktı diyetteyim onun dışında sorun yok çok şükür

Ooo çok geçmiş olsun. İnşallah son yediklerindendir ve şeker problemi hep olmaz

Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim Maşallah kuzuna

kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi

bir de kızlar ben bazı günler hareketlerini hissediyorum bazı günler hissetmiyorum pek bir şey. 2 hafta oldu doktora gideli sabırsızım diğer randevumuza 2 hafta var daha çok garip bir tip oldum ben ya kendimi anlamıyorum (

kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
canım bunlar daha çok iyi günlerimiz daha ne zor günler gelecek ins farketmeden geçer de
canım çok normal böyle olması hafta olarak düzenli hareket için erken sayılır

canım selam seninle günlerimiz çok yakın ben de öyle bi hissediyorum bi hissetmiyorum garip hareketleri çok tutarsız ama gün geçtikçedüzelecek sanırım

inş. öyledir canım aslında akşam 8den sonra bişi yemeden gidilecekmiş ben dokuz bucuk gibi meyve yemiştim ondan da yüksek çıkmış olabilir sülalede şeker yok aşırı kilom yok o yüzden düşeceğine inanıyorum

Canım mail attım sana, bi bakıver bakalım açılacak mı?

canım selam seninle günlerimiz çok yakın ben de öyle bi hissediyorum bi hissetmiyorum garip hareketleri çok tutarsız ama gün geçtikçedüzelecek sanırım

ya benim psikolojim de normal değil. bazen bir ağlama krizi geliyor bir iç sıkıntısı valla delirecek gibi oluyorum (

gözün aydın canım herşeyi düşünme artık sağlıkla doğacak ins bebeğin
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri.

Tatilde olduğum için sürekli dinlenme halindeydim ama artık okullar açılıyor, yarin da 12 saatlik bir yolculuk beni bekliyor doktorum dinlene dinlene git dedi öyle yapacağız artık. Sen de dikkat et kendine, dediğin gibi hiiiç yormaya gerek yok kendimizi. Allah yardımcımız olsun :)

Teşekkür ederiim, bütün kuzulara maşaallah :)

Çok Sağol sılam sevindik valla biliyodum zaten bebişim iyi diyodum eşime de dua ettim hep allahım korudu hepimizin bebeklerini korusun Yaradan kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
Bana hiç vereyim bile demedi, eliyle baktı sonra bir de ultrasonda baktı, sıkıntı yok dedi. Inşallah hep böyle sorunsuz sıkıntısız geçirir, Ocak'ı görürüz hep beraber :)

Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim Maşallah kuzuna
Çok teşekkür ederiiim, evet mutlu döndüm çok şükür. Hepsine maşaallah :)

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. Antalya'da yaşamanın dezavantajı bayram sonrası misafir akınına uğradık. Bu yazın misafirlerini bitirdik, tatilde son haftam, dinlenmedeyim.
Cumartesi günü 17+1 de kontrolümüz vardı. Bebişlerimin ikisinin de erkek olduğunu emin bir şekilde söyledi doktorum. 27 Eylüldeki ayrıntılı ultrasona kadar anketi işaretlemeyeceğim. Bebişlerin ikisinin de gelişimleri haftasına göre gidiyor çok şükür. Halen -3 kilodayım, geçtiğimiz hafta tahlil yaptırmıştım tüm değerlerim normal çıktı. Decavit beni kabız yaptığı için ara vermiştim. Doktorum kan değerlerime göre hiç içmesem de olabileceğini söyledi. Karnımda iki yerde hareket ve sertleşme hissediyordum. Biri kesin bebeklerimmiş, diğeri ise daha altta olan ve daha seyrek hissettiğim bebekler dönerken hissettiğim bir sertlik olabilirmiş, rahim kasılması da olabilirmiş. Rahim kasılması olma olasılığına karşı magnezyuma başladım.
kizlar iyi geceler hepinize bugun rahat uyuyorum insallah uykular bile mahfolmustu kac gundur biran once dogum yapsamda eski halime donsem 3 gunde 3 yas yaslanis hissediyorum kendimi
Sılacım geçmiş olsun. 3 gün boyunca stres yaşamışsın boşuna. Hepimiz böyle dalgınlıklar yapabiliyoruz maalesef. Çok şükür zararsız atlatmışsınız. Benim bebişlerin cinsiyetini de tabloya 2 erkek olarak ekleyebilirsin
Canım kızın ve oğlun hayırlı olsun. Doktorum beni ikiz beklediğim için diyetisyene yönlendirdi. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

Slm kizlar Bursada 2.duzey ultrason yaptiran varmi nerde nekadar yardimci olurmusunuzzzz
2. düzey ultrason dediğin nedir ki güzelim ayrıntılı ultrason mu? eğer ayrıntılı ultrasonu soruyorsan henüz yaptırmadım ama bilson var fsm bulvarında oraya randevu aldım.

Kızlar önceden online arkadaşları görüyordum site degisince göremedim siz görüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…