Sabah sen sorunca tartıldım canım hala -2.5 kilodayım, çevremdekiler kızıyor doktorum süper diyor
Hep böyle gider inşallahBende 1 kilo aldım doktorum gidişattan çok memnun :)
Canım gittim semih beye çok güzel karşıladı :)
deyatlımızda çok şükür iyi geçti sevdim ben profu hem sohbet ettik hem muayene oldum gayet sıcak biriydi güldük eğlendik süperdi kısaca :)
Skkıntım olsa ki inşallah olmaz yine ona giderim..
CD verdi arada açıp izliyom bebişimi :)
Slm canım kartepedeyim ben burda hamilelik için çok seçenek yok bi çarşıda kıyafet olarak özatalay iş hanında var mağazalar..:)
Selam canim bende kartepedeyim çok yakiniz demekki :) kiyafet olarak ben buldum bayagi ama araba faln pek yok istanbuldan alirim belki.. e bebek var civil var bucurland var fan pop var avantaj var daha küçük küçük bir sürü mağaza var en uygun ve bol çeşit civil ve avantaj geldi bana.. oztalay a hic bakmadim bi dahaki seferde orayi kesfedeyim :)
Selam canım, senin ne zaman ayrıntılı?
Listeyi excelin eski formatında göndereyim bir de sana. İşe gidemedim daha uykuya doyamadım bu sabah. Gidince göndereyim canım.
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
acıktım kahvaltı zamanı:)
iyiyim canım sagol sende iyisindir inş. şeker yüklemem yapıldı şeker yüksek çıktı diyetteyim onun dışında sorun yok çok şükür
Doktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
canım bunlar daha çok iyi günlerimiz daha ne zor günler gelecek ins farketmeden geçer dekızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
canım çok normal böyle olması hafta olarak düzenli hareket için erken sayılırbir de kızlar ben bazı günler hareketlerini hissediyorum bazı günler hissetmiyorum pek bir şey. 2 hafta oldu doktora gideli sabırsızım diğer randevumuza 2 hafta var dahaçok garip bir tip oldum ben ya kendimi anlamıyorum (
canım selam seninle günlerimiz çok yakın ben de öyle bi hissediyorum bi hissetmiyorum garip hareketleri çok tutarsız ama gün geçtikçedüzelecek sanırımbir de kızlar ben bazı günler hareketlerini hissediyorum bazı günler hissetmiyorum pek bir şey. 2 hafta oldu doktora gideli sabırsızım diğer randevumuza 2 hafta var dahaçok garip bir tip oldum ben ya kendimi anlamıyorum (
Memnun kalmana çook sevindim canım, Semih Hoca sağ tarafından kalkıp gelmiş demek ki desene
Ben öyle düşünmüyorum tabii de suratsız diyenler var etrafımda bende şaşırıyorum onlara
Çok şükür bebeğinin iyi haberlerini almışsın darısı başımıza
Kartepe çok büyük bir yer ama neresindeen
Bende merkezde oturuyorum.
Cihan Hastanesinde onca doktorun arasında yok muymuş ayrıntılı bakan
Neredeyse 10 tane kadın doğum doktoru var orada
Sen hangisine gidiyorsun? Bu arada o Semih o Semih
Prof Dr. Semih Özeren, benim doktorum
Çok zahmet verdim ama ben sanaNe zaman müsait olursan canım acelesi yok
Benim randevum 4 Eylül'de.
Ayrıntılı ultrason olacak mı demiştim geçem randevumda. Ben zaten kendi hastalarıma her zaman ayrıntılı bakıyorum ama tabi organlara daha detaylı bakacağız dedi.
12 haftalıkken kalp, damarlar, mide vs bakmıştı. 18 haftalıkken kemik ölçümlerini yaptı, benim sıpam dönmediği için yüzünü
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
Hala miden bulanıyormuş sezincim yaa. Ben kimse yazmıyor diye herkesin bitti sanmıştım
GünaydıııınAmiin inşallah
Ooo çok geçmiş olsun. İnşallah son yediklerindendir ve şeker problemi hep olmaz
Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindimMaşallah kuzuna
Canım mail attım sana, bi bakıver bakalım açılacak mı?
Memnun kalmana çook sevindim canım, Semih Hoca sağ tarafından kalkıp gelmiş demek ki desene
Ben öyle düşünmüyorum tabii de suratsız diyenler var etrafımda bende şaşırıyorum onlara
Çok şükür bebeğinin iyi haberlerini almışsın darısı başımıza
Kartepe çok büyük bir yer ama neresindeen
Bende merkezde oturuyorum.
Cihan Hastanesinde onca doktorun arasında yok muymuş ayrıntılı bakan
Neredeyse 10 tane kadın doğum doktoru var orada
Sen hangisine gidiyorsun? Bu arada o Semih o Semih
Prof Dr. Semih Özeren, benim doktorum
Çok zahmet verdim ama ben sanaNe zaman müsait olursan canım acelesi yok
Benim randevum 4 Eylül'de.
Ayrıntılı ultrason olacak mı demiştim geçem randevumda. Ben zaten kendi hastalarıma her zaman ayrıntılı bakıyorum ama tabi organlara daha detaylı bakacağız dedi.
12 haftalıkken kalp, damarlar, mide vs bakmıştı. 18 haftalıkken kemik ölçümlerini yaptı, benim sıpam dönmediği için yüzünü
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
Hala miden bulanıyormuş sezincim yaa. Ben kimse yazmıyor diye herkesin bitti sanmıştım
GünaydıııınAmiin inşallah
Ooo çok geçmiş olsun. İnşallah son yediklerindendir ve şeker problemi hep olmaz
canım selam seninle günlerimiz çok yakın ben de öyle bi hissediyorum bi hissetmiyorum garip hareketleri çok tutarsız ama gün geçtikçedüzelecek sanırım
Bu ayakkabı bağlama işini çok merak ediyorum, ben de şimdiden zorlanıyorum karınlar iyice büyüdüğünde napıcaz?kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri.gözün aydın canım herşeyi düşünme artık sağlıkla doğacak ins bebeğin
hadi gözün aydın canım kafan rahat olsun, istirahati sakın ihmal etme çok önemli, ilk gebeliğimde her işimi yapıyordum ama bunda yapamıyorum her gebelik farklıymış diyordum eskilerin canı yokmuymuş yaparım işimi ne var ama olmuyormuş eskiyle yeni gebelikler arasında fark çok, her fırsatta uzan dinlen
Teşekkür ederiim, bütün kuzulara maşaallah :)Maşallah :)
Çok Sağol sılam sevindik valla biliyodum zaten bebişim iyi diyodum eşime de dua ettim hep allahım korudu hepimizin bebeklerini korusun Yaradan kucağımiza almayı nasip etsin inşallahCanim hayirli olsun oglusun 100 u gecti erkek bebek sayimiz cig gibi buyuyoruz her gecen gun yasasin ocak anneleri ve bebisleri seviyorum sizleri
Canim gozun aydin masallah oglusuna
tabiki bizimle kal zaten biyere birakmayiz kimseyi varsin aralikta gelsin pasamizz
canim insallah cikar o sari lekeler duran camasirin tek sorunu o oluyor malesef bende nerden baslicam bilmiyorum benim gecmiste kalan falanda yok dagittim hep ihtiyaci olanlara simdi bakiyorum ne alcam diye
benim olaya gelince bosu bosuna stres yapip hasta ettim kendimi kac gundur tansiyonum dusukk fenalardayimmmha sonuc ne diye sorarsan hic birsey olmamis karta ne aldiysam o gecmis ya ben boyle biri degildim noluyor banaaaaaaa imdatttt kendimi taniyamiyorum artik
canim insallah yarina guzel hayirli haberlerle gelirsinn
canim cok gecmis olsun ben yaptirmadim tetonoz asisi doktorm adindan bile bahsetmedi bana
bebeginede masallah insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
canim hosgelin aramiza yas ve sat bilgilerini bana ozelden yollarsan senide eklerim listeye
yasasinnn gozun aydin tatlim cok sevindimmm bebeginin iyi olmasina
canim fetal eko bebeginin kalbinin incelenmesi oluyor bebegin kalbinde herhangi bi sorun olup olmadigi inceleniyor insallah bir sorun yokturr senin bebeginde her kontrolun tertemiz cikar
ayrintili ultrason 20-24 uncu haftalar arasi olabiliyor canim
gozun aydin canimmm yatakta tam senin sehzadene layikk iyi gunlerde kullanin
canim hosgeldin aramiza lutfen yas ve sat bilgilerini bana ozelden yolla senide ekleyelim listeye
aynı ben de öyleyim durup dururken aklıma bir şey geliyor ve ağlıyorum çok dalgalanmalar yaşıyorum bunlar geçici sanrıım ama çok sık olmuyor bendeya benim psikolojim de normal değil. bazen bir ağlama krizi geliyor bir iç sıkıntısı valla delirecek gibi oluyorum(
Bana hiç vereyim bile demedi, eliyle baktı sonra bir de ultrasonda baktı, sıkıntı yok dedi. Inşallah hep böyle sorunsuz sıkıntısız geçirir, Ocak'ı görürüz hep beraber :)cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
Çok teşekkür ederiiim, evet mutlu döndüm çok şükür. Hepsine maşaallah :)
Sılacım geçmiş olsun. 3 gün boyunca stres yaşamışsın boşuna. Hepimiz böyle dalgınlıklar yapabiliyoruz maalesef. Çok şükür zararsız atlatmışsınız. Benim bebişlerin cinsiyetini de tabloya 2 erkek olarak ekleyebilirsinkizlar iyi geceler hepinize bugun rahat uyuyorum insallah uykular bile mahfolmustu kac gundur biran once dogum yapsamda eski halime donsem 3 gunde 3 yas yaslanis hissediyorum kendimi
Canım kızın ve oğlun hayırlı olsun. Doktorum beni ikiz beklediğim için diyetisyene yönlendirdi. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim.Günaydın annecikler umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremiyordum anca son bi kaç sayfayı okudum. Bende 4 kilo aldım bir ayda biraz fazla ama fazla iş yapmıyorum hareketlerimde kısıtlı bugün yürüyüşe baslayacağım esimle .
2. düzey ultrason dediğin nedir ki güzelim ayrıntılı ultrason mu? eğer ayrıntılı ultrasonu soruyorsan henüz yaptırmadım ama bilson var fsm bulvarında oraya randevu aldım.Slm kizlar Bursada 2.duzey ultrason yaptiran varmi nerde nekadar yardimci olurmusunuzzzz
ben de adabazar :) ama dr a izmite gidiyorum :)Canım izmitli değilim ama izmitte yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?