Canım gittim semih beye çok güzel karşıladı :)
deyatlımızda çok şükür iyi geçti sevdim ben profu hem sohbet ettik hem muayene oldum gayet sıcak biriydi güldük eğlendik süperdi kısaca :)
Skkıntım olsa ki inşallah olmaz yine ona giderim..
CD verdi arada açıp izliyom bebişimi :)
İlk defa Bursa'dan biri çıktıayrıntılı ultrason diyosun sanırım Benim doktorum muayenesinde ayrıntılı ultrasonda da bakıyo ben doktoruma gidicem..
neden ki ben de Bursa danım
Bosver canim cevreni süper kesinlikle..cocugu gelisimi normalse gerisi sadece seninaldigin bos kilo keske bende oyle olsamSabah sen sorunca tartıldım canım hala -2.5 kilodayım, çevremdekiler kızıyor doktorum süper diyor
Bende sakarya canım neden izmite gidiyorsunben de adabazar :) ama dr a izmite gidiyorum :)
vay benim halimeee :) sağlık olsun ne yapayım. 12 değil canım 19 dayım. Yine erken mi??aynı noktanın tam arkasında ağrı oluyor değil mi? sadece sola doğru yatınca hafifliyor. valla bebeğin baskısından oluyorsa durum fena daha 12.haftadan başladıysa son aylarda nasıl bir durum olacak bilemiyorum.bu arada ben biraz fazla kilo aldım. 8 kilocuk
dikkat etmeme rağmen hızla almaya devam ediyorum. çok sıkı bir sigara tiryakisiydim, bırakmanında kilo alımımda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Evet canım yemekten oldu bencede.ay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydıninsan dalgın oluyo valla hamilelikte ben geçen yazmıştım ya düşünsene 4,5 gün boyunca çaydanlığım ocak üstünde kalmıştı evimin yanmaması bi mucize bence. Allah koruyo bizleri canını sıkma hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreğiahh ahh neleri kendimize dert edinceğimizi şaşırıyoruz. benim kocişimde yanımda olduğu nadir zamanlarda kabak çekirdeğini bile ayıklıyo seninki gbi mesela buna gözlerim doldu az önce delirmeden doğuraydım iyiydi
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımca
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsun
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
yıldız hanım var acıbademde onu seviyorum. bi de burda altınovaya gitmiştim kalp atışlarını bile dinletecek teknolojiden yoksun olduklarını görünce soluğu acıbademde aldım. bi de ben calışıyorum h.içi dr a gitmem sıkıntı oluyo. sigortamız da özel sigorta olunca dev hastanesine gitmek baya işkence sen kime gidiyosun?Bende sakarya canım neden izmite gidiyorsun
Canim cihanda üç doktor var birini sayma hastasi bile yok zaten :) ben gökhan a gidiyorum ve çok memnunum.. semih beyin kullandigi cihaza guvendigi icin ona yonlendirdi fakültede olani bile kabul etmedi sonuc hayirli cikar inşallah.. sarımeşe de oturuyorum ben
Memnun kalmana çook sevindim canım, Semih Hoca sağ tarafından kalkıp gelmiş demek ki desene
Ben öyle düşünmüyorum tabii de suratsız diyenler var etrafımda bende şaşırıyorum onlara
Çok şükür bebeğinin iyi haberlerini almışsın darısı başımıza
Kartepe çok büyük bir yer ama neresindeen
Bende merkezde oturuyorum.
Cihan Hastanesinde onca doktorun arasında yok muymuş ayrıntılı bakan
Neredeyse 10 tane kadın doğum doktoru var orada
Sen hangisine gidiyorsun? Bu arada o Semih o Semih
Prof Dr. Semih Özeren, benim doktorum
Çok zahmet verdim ama ben sanaNe zaman müsait olursan canım acelesi yok
Benim randevum 4 Eylül'de.
Ayrıntılı ultrason olacak mı demiştim geçem randevumda. Ben zaten kendi hastalarıma her zaman ayrıntılı bakıyorum ama tabi organlara daha detaylı bakacağız dedi.
12 haftalıkken kalp, damarlar, mide vs bakmıştı. 18 haftalıkken kemik ölçümlerini yaptı, benim sıpam dönmediği için yüzünü
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
Hala miden bulanıyormuş sezincim yaa. Ben kimse yazmıyor diye herkesin bitti sanmıştım
GünaydıııınAmiin inşallah
Ooo çok geçmiş olsun. İnşallah son yediklerindendir ve şeker problemi hep olmaz
Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindimMaşallah kuzuna
ay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydıninsan dalgın oluyo valla hamilelikte ben geçen yazmıştım ya düşünsene 4,5 gün boyunca çaydanlığım ocak üstünde kalmıştı evimin yanmaması bi mucize bence. Allah koruyo bizleri canını sıkma hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreğiahh ahh neleri kendimize dert edinceğimizi şaşırıyoruz. benim kocişimde yanımda olduğu nadir zamanlarda kabak çekirdeğini bile ayıklıyo seninki gbi mesela buna gözlerim doldu az önce delirmeden doğuraydım iyiydi
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımca
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsun
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
Komsuyuz caniiiimmmm :) nereye doktora gidiyorsun ve neden izmit ada tip ta iyi doktor var diye biliyorum meselaben de adabazar :) ama dr a izmite gidiyorum :)
ben
de ayrıntılıya semih beye gittim :) niye suratsız diyolar bilemedim gayet komik adam benceama bana cd vermedi foto verdi sadece
Memnun kalmana çook sevindim canım, Semih Hoca sağ tarafından kalkıp gelmiş demek ki desene
Ben öyle düşünmüyorum tabii de suratsız diyenler var etrafımda bende şaşırıyorum onlara
Çok şükür bebeğinin iyi haberlerini almışsın darısı başımıza
Çok şükür canım.. Aynen darısı başınıza ama şanslısın doktorun süper :)
Kızlar ben daha belirgin olarak tekme hareket hissetmedim. 1-2 hafta sonra belki olabilir.
Doktorunuz kim kizlar ben cihan hast.ne gidiyorum.. ayrintili icin semih ozerene gidicem bu semih ayni semih mi
aynı kurumun farklı illerindeyiz cnm malesefki ben istanbu o Karstaayni seyi diyorum ben de canim sapittim iyice simdiden doguraydim da rahatlayaydim :) Allah yanimizdan eksik etmesin canim kocalarimizi, mesleginden dolayi mi pek gelemiyor esin? benim esimin de nobetleri oluyor oncesinde bu kadar zor degildi ama simdi cok zor geliyor olmadigi gunler
neyse bi ceyrek cevize tav oluruz artik evde olduklari gunler
bende altınova sevilaya gidiyorumyıldız hanım var acıbademde onu seviyorum. bi de burda altınovaya gitmiştim kalp atışlarını bile dinletecek teknolojiden yoksun olduklarını görünce soluğu acıbademde aldım. bi de ben calışıyorum h.içi dr a gitmem sıkıntı oluyo. sigortamız da özel sigorta olunca dev hastanesine gitmek baya işkence sen kime gidiyosun?
Selam canim bende kartepedeyim çok yakiniz demekki :) kiyafet olarak ben buldum bayagi ama araba faln pek yok istanbuldan alirim belki.. e bebek var civil var bucurland var fan pop var avantaj var daha küçük küçük bir sürü mağaza var en uygun ve bol çeşit civil ve avantaj geldi bana.. oztalay a hic bakmadim bi dahaki seferde orayi kesfedeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?