2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben

de ayrıntılıya semih beye gittim :) niye suratsız diyolar bilemedim gayet komik adam bence ama bana cd vermedi foto verdi sadece

Sabah sen sorunca tartıldım canım hala -2.5 kilodayım, çevremdekiler kızıyor doktorum süper diyor
Bosver canim cevreni süper kesinlikle..cocugu gelisimi normalse gerisi sadece seninaldigin bos kilo keske bende oyle olsam

vay benim halimeee :) sağlık olsun ne yapayım. 12 değil canım 19 dayım. Yine erken mi??
sağlıkla kal...

Evet
Evet canım yemekten oldu bencede.

Bende sakarya canım neden izmite gidiyorsun
yıldız hanım var acıbademde onu seviyorum. bi de burda altınovaya gitmiştim kalp atışlarını bile dinletecek teknolojiden yoksun olduklarını görünce soluğu acıbademde aldım. bi de ben calışıyorum h.içi dr a gitmem sıkıntı oluyo. sigortamız da özel sigorta olunca dev hastanesine gitmek baya işkence sen kime gidiyosun?

Canim cihanda üç doktor var birini sayma hastasi bile yok zaten :) ben gökhan a gidiyorum ve çok memnunum.. semih beyin kullandigi cihaza guvendigi icin ona yonlendirdi fakültede olani bile kabul etmedi sonuc hayirli cikar inşallah.. sarımeşe de oturuyorum ben

KIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN

ayni seyi diyorum ben de canim sapittim iyice simdiden doguraydim da rahatlayaydim :) Allah yanimizdan eksik etmesin canim kocalarimizi, mesleginden dolayi mi pek gelemiyor esin? benim esimin de nobetleri oluyor oncesinde bu kadar zor degildi ama simdi cok zor geliyor olmadigi gunler
neyse bi ceyrek cevize tav oluruz artik evde olduklari gunler

Doktorunuz kim kizlar ben cihan hast.ne gidiyorum.. ayrintili icin semih ozerene gidicem bu semih ayni semih mi

Semih aynı semihtir canım çok iyi bi Prof.

Ben kocaeli tıp a gidiyorum Hilâl bayram istanbul'dan biliyorum süper bi dr zaten her gittiğimde ayrıntılı bakıyor anlatıyor gösteriyor çok ilgili ama bide semih hoca görsün dedi bende gittim İyiki de girmişim :)

aynı kurumun farklı illerindeyiz cnm malesefki ben istanbu o Karstainşallah doğuma kadar geleblir bakalım

B
bende altınova sevilaya gidiyorum

Ben kendimize kıyafet demiştim canım bebek için dolu var..araba işine gelince bi yer açılıyo izmitte yeni açıldığı için uygun olacakmış herşey var a dan Z ye akşam eşime sorayım adını aklıma Gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…