2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
2.duzey diyede geciyor cnm dogru ayrintili ultrason tesekkur ederim ben baya arastirdim ultramedden aldim oda bulvarda doktorumda orayi onerdi bide fiyat olarak daha iyi

Bende Bursa da detaylıya giricem de merakk ettim ne kadar ödeyeceğinizi öğrenebilir miyim?

Eşime çok bozuluyorum bu ara, dün bütün gece maç izledi, ben bi su istedim anca onu getirdi. 2,5 saat maç izledi, bitti bir de diyor ki hayatımda izlediğim en kötü maçtı. O zaman izlemeseydin sonuna kadar, dizimizi izlerdik dedim. Nefret ediyorum futboldan. Kesin başıma futbol delisi bir oğlan gelecek.
Bi gün olsun akşam gelirken bişey ister misin, canın bişey çekiyor mu diye sormuyor. Çekirdek ayıklayanları duydukça kendime acımaya başladım. Sabah ondan önce kalkıp işe gidiyorum, benim işim eve 5 dakika onunki 1 saat ama kendi işi olduğu için istediği saatte gidiyor. Akşam geliyor yemek hazır herşey yapılmış. Sofra toplamaya yardım eder o kadar. Ütüler yığıldı erimiyor, ben çıkarırsam 3-5 tane yapıyor. Ne yapsam da halimden anlasa, ne dersiniz?

ay akşamki maçtan herkes müzdarip galiba bizimki de izledi o izledi ben uyudum :) ama dizimizi de kaydetmiş onu da bu akşam izleyecez :) işler konusuna gelince maalesef benim kocam da aynı ben demeden bişi yapmıyo sağolsun ben de salıverdim o demeden ben de yapmıyom ütü birikmiş çok da umrumda lazımsa alsın ütülesin giysin iihihihi hamileliğin tadını çıkrıyım bu fırsat bi daha zor geçer elime :) şaka bi yana bence biz de cok fazla alınganiz bu aralar herşeyleri batıyo adamcağızların :)

canım maalesef değişmesi zor bazı erkekler böyle yapacak bir şey olmuyor, benim eşimde ilk hamileliğimde ilgilenmedi çok hem de gurbetteydim her işimi kendim yaptım, bu gebeliğimde ciddi düşük tehlikesi atlattım dr çok ciddi demese belkide önemsemiyecekti ha önemsedide ne oldu annesi ve kardeşinden Allah razı olsun aynı apartmandayızda onlar baktı bana oğluma eşim yine bir işe elini sürmedi beş ay oldu gebeliğime toplamda 3 kere ev süpürttüm o da benim zorumla ben yapıyım demedi, kaynımsa eşi hamile 7 aydır ev süpürüyor temizliyor siliyor başka söze gerek var mı aynı anneden babadan kardeş bunlar, ütü hep onun ütüsü memur takım giyiyor ben ütüleyemediğim zamanlar eski giydiğini giydide ütü yapmadı ki çok güzel yapar........

canım benim öncelikle canını diğer arkadaşların eşini düşünerek uzme senin esin farklı birisi hemde sen ona aşık oldun evlendın hem erkeklerin çoğu senin esin gibi normal yani akrabalardan eşine yardım eden görünce bende sasiriyorum aslında biraz bizim yetıstırmemızler alakali esin bakıyor herşey hazır ona ihtiyaç yok oda yapmiyor sen yavaş yavaş söyleyerek yaptıracaksın yaptığı işi de beğenmedıgını ifade etme sakin o görmeden tekrar yapmak zorunda kalsan bile :) onun anlamasını değil söylemeyi dene erkekler farklı yapıdalar anlamazlar basit canlılar direk anlat ... Biraz hamılelıkte bizi üzüyor belki normalde bozulmayacagın şeyler ama ... Birde kadın aldin mi temizliğe onu dene derim en azından psikolojik olarak daha rahat edersin

Sağol canım, üşenmeyip yazmışsın. Şu anda içerlemiş olduğum için kendimi haklı görüyorum. Evimiz şehre çok uzak, her şey elimin altında değil. Dün akşam canım sütlaç istedi dedim. Bakalım bugün akıl edip alacak mı, hiç sanmıyorum. Kendim yaparım artık, hiç yapmadım ama.
İki gündür görevlendirme gelecek diye arabayla işe gidiyor, bugün de gelmemiş diyor ki neyse eve geleyim gece gelirse giderim. Bir görevlendirmeden alacağı paradan fazlasını benzine vermiş olacak bir de gece gece beni bırakıp gidecek, esas ona sinirlendim, düşüncesiz davranıyor.

Offff tembeller yaa gıcık oluyorum.

Ev temizliğine yardım ediyor, o konuda başarılıyım, görev dağılımımız belli. Kadın aldığım zamanlarda her şeyden elini eteğini çekmişti. Şimdi kadını 2-3 ayda bir alıyorum büyük temizlik için. Ev zaten küçük 2 saatte temizleniyor. Benim derdim kendi düşünüp bişey yapmaması. Biliyorum böylelerine aptala anlatır gibi tek tek söylemek lazım ama o da işe yaramıyor. Söylüyorum eve gelirken bişey ister misin diye sormuyorsun diye, düşünemiyorum falan diyor. E tamam ben söylüyorum işte bundan sonra düşün, yok o da yok.

ah canım keşke yavaş yavaş söyleyerek olsa ben çok denedim annesi çok hazır alıştırmış maalesef, kv mi çok severim ama bu konuda yüzünede söylerim tembelliğe alıştırmışsın diye sinir oluyorum, 3 yaşındaki oğlum bile babasından çok iş yapıyor:) anne dur sana yardım ediyim diyor:) eee öğreten kim:)
canım bak gerçekten burda yazanlarla kıyaslama Girlboymom da yazmış,seni çok iyi anlıyorum emin ol ama beklentini ne kadar düşük tutarsan o kadar az üzülüyorsun 7 sene olacak evleneli zor oldu ama artık ben bir şey beklememeye başladım böylece daha az üzülüyorum ama sen yinede açıkca konuşmayı dene belkide senin eşin değişir konuşmadan çabalamadan bilemezsin, benim canım kaç aydır bir şey çekiyor kaç kere söyledim hala yapacak...
Offff tembeller yaa gıcık oluyorum.

bende gıcık oluyorum ama oğlumla avunuyorum benim oğlum gelinime yardım edecek diye:)

kuzum ev işine yardım ediyormuş ama ben nerelere gideyim:)) söyleye söyleye diğer mevzuyuda halledersin bence sıkma canını

aaaa foto koydum kızlar albümüme niye bakmıyorsunuz

Beklentileri düşük tutmak lazım haklısın canım. Ama objektif baktığın zaman hem evde hem işte ben ondan çok çalışıyorum, üstelik de hamileyim şimdi. Yani bişeyler beklemek hakkım diye düşünüyorum. Bekle bekle belki bişey olur, bir umut
Çok teşekkür ederim sana çok güzel yazmışsın. Bi de oğlum gelinime yardım edecek demişsin valla gözlerim doldu şu anda.

canım sen çok haklısın birde çalışıyorsun, söyleye söyleye hallet sen bu işi bence anlayacaktır eşin

tabi edecek teyzesi şimdiden diyorum gelinimi bir üz popona popona vurucam diye:)
Valla canım söyle sen de. Sen temizle o kirletsin olmaz, azıcık kıymet bildirmek lazım.
anlamaz ki canım zaten ona göre niye temizliyorum ki ev temiz her gün temizlediğim için olabilir mi acaba
Bakmaya çalıştım ama hata verdi, sadece sen görüntüleyebilirmişsin öyle diyor :)

dur bir bakayım niye öyle olmuş

Her gün müüüü? Her gün nasıl yardım etsin adam. Bi de bence her gün temizleme gerçekten öyle yapıyorsan. Hem sana yazık hem de çocukların o kadar mikropsuz bir ortamda yaşamasın, bağışıklıklarının güçlenmesi açısından. Çok bilmişlik yapmak istemem de biraz mikrop lazım bence.

ben de utu magduruyummmm
ayy cok utandim amaaaa, tesekkur ederim canim ama bence guzel gormek asil marifet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…