Ataevler güzelmiş :) evet canim devamli geçiyorum oradan kosekoydenim ben aslinda buraya gelin geldim iki yil önce
Bende bugun 10 dk yuruyuse baslasim doktor yarimsaat dedi ama fazla olur sankiiimBugün en fazla beş dk filan koştum sizce zarari olur mu...
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/05/gebelik-doneminde-kosmak.html?m=1Bugün en fazla beş dk filan koştum sizce zarari olur mu...
canim ben coktan baktim begendim bile resmini masallah zayif hamile kalmissin belin incecik azcik gobegin cikmis tam ideal hamilelik sekli bence :)aaaa foto koydum kızlar albümüme niye bakmıyorsunuz
canim esini oldugu gibi kabullenmezsen evliligin boyunca bu hep sorun olurr malesef ilk evlilik yillarimda bende cok ilgi bekledim ama baktim olmuyor oldugu gibi kabullendim ve baktimki bu sekilde daha mutlu ve huzurluyuz ...Beklentileri düşük tutmak lazım haklısın canım. Ama objektif baktığın zaman hem evde hem işte ben ondan çok çalışıyorum, üstelik de hamileyim şimdi. Yani bişeyler beklemek hakkım diye düşünüyorum. Bekle bekle belki bişey olur, bir umut
Çok teşekkür ederim sana çok güzel yazmışsın. Bi de oğlum gelinime yardım edecek demişsin valla gözlerim doldu şu anda.
gozun aydin canim masallah bebis nerdeyse yarim kilo olmusss darisi ben ve benim gibi detaylida saglikli haberler almayi bekleyenlere olsun insallah :)slm kızlar . detaylıdan çıktım gerçi bugun iki kere gitdim ama:)
ilk önce devlete gittim ama sadece normal diyip gönderdiler. ne olur ne olmaz die özele de gittim orda çokdeyalı bilgi verdiler göz kulak burun damar beyin kalp dudak kalp böbrek idrar kesesi:) herşey normal içim rahatladı özele gidince.
boyu 26 cm kilosu 447 gr:) darısı sizlere inşAllah
canim insallah birseyi yok bebeginin hadi git gel icin rahat etsinn bizide habersiz birakmaa :)Kızlar bebişimi görmeye gidiyorum malum lekelenmem olunca oldukça gerginim umarım herşey yolundadır bugün hiç hissetmedimbüyük ihtimalle benm gerginliğimden o da etkilendi dua edin lütfen herşey yolunda olsun
simdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)Teşekkür ederim kızlar bebişimi gördüm rahatladım valla 19 cm olmuş 220 gr :) plesentamız aşağıdaymış ondan olmuş kanama 10 gün daha yatış verdi çok kalkmıştım ya zaten :) he bide doğuma kadar ilişki yasak ona da başlamamıştık zaten :) rahim ağzım kapalıymış şükür bide 4 lü tarama için kan verdim hayırlısı bakalım :)
Valla anladığım kadarıyla erken doğum riskim yokmuş yani lekelenmem geldiğinde doktor ondan şüphelenmiş hemen alttan muayneye aldı beni sonra şükür dedi :) buarada kalp kalbe karşıymış :) gerçekten boşuna yapmışım umarım bidaha yaşamaz böyle bişi hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallahhhh :)simdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)
rahim agzi kapali olunca ne oluyormus bi aciklama yapmadimi canim ?
insallah 4 lu testinde temiz cikarr :)
utanma canım gerçek hem güzel hem sempatiksin sarı oğluma senin gibi gelin isterim:)
çooooook tatlısın ama yaaaa.......................:) maşallahhh
Masall[/QUOTE]Maşallah şu tatlıliga bak ya ddarısı başımıza ya :), post: 36640362, member: 503778"]ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
bu yaklasik 12 haftalik gobegim
Eki Görüntüle 1226932 da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
Kizlar nasilsiniz canim cok sikiliyor vakit gecsede bebeklerimiz doğsa rabbim bize yardim etsin
Zor oldu hakikaten. Gerçi geçen hafta ablamlar vardı sağolsun küçük çocuğu olmasına rağmen ben yorulmayayım diye 4 döndü. Ondan önceki misafirlerimiz ilk defa geldiler ama hakikaten tatile gelmişler. Eşim de sinir oldu her şeyi hazır beklemelerine, biz ev sahipliğimizi elimizden geldiğince yaptık ama bir daha da kabul etmeyiz arayıp sorduklarında.maşaallah canım oğullarına, hamile hamile zor olmuştur misafir
Sen kademeli büyütüyorsun Sılacım. Hayırlı evlat olsunlar da kız erkek fark etmez. Biz de gelinleri kızımız yerine koyarız :)Off azcık is yaptım simdide belim yanim tutmuyor bişeyler yedik çocuklarla masa bekliyor öyle
5n1k canım sen iki oğlanla nasil bas etmem diyon bende uc oglanla erkek çocuğu gerçekten zor kizim yok o yüzden bilemicem :)
320 tl canim renkli cd ve resimleride yaninda veriyorlarmis
mrssoydas .!.:Masall
seziyaratıc: 36okadarber: 598851 .!.:Ggirın fısyapmışsın düntaktiklerve elini kolunu sallayarak gelen eşe canımın çektiği şeyin tarifi internetten buldurulıp yaptırılarak küçük çaplı intikam operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Tabi öncesinde sızlanmalar, "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun"lar, ağlamalar vs. ama mesajı aldı artık herhalde öküzlüğü bir kenara bırakır diye düşünüyorum en azından hamilelik boyunca.
Hepimize güzel bi gün olsun. :)
TGünaydın fıstıklar, dün akşam yine eve elini kolunu sallayarak gelen eşe canımın çektiği şeyin tarifi internetten buldurulıp yaptırılarak küçük çaplı intikam operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Tabi öncesinde sızlanmalar, "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun"lar, ağlamalar vs. ama mesajı aldı artık herhalde öküzlüğü bir kenara bırakır diye düşünüyorum en azından hamilelik boyunca.
Hepimize güzel bi gün olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?