2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim kızlar bebişimi gördüm rahatladım valla 19 cm olmuş 220 gr :) plesentamız aşağıdaymış ondan olmuş kanama 10 gün daha yatış verdi çok kalkmıştım ya zaten :) he bide doğuma kadar ilişki yasak ona da başlamamıştık zaten :) rahim ağzım kapalıymış şükür bide 4 lü tarama için kan verdim hayırlısı bakalım :)

aaaa foto koydum kızlar albümüme niye bakmıyorsunuz
canim ben coktan baktim begendim bile resmini masallah zayif hamile kalmissin belin incecik azcik gobegin cikmis tam ideal hamilelik sekli bence :)
canim esini oldugu gibi kabullenmezsen evliligin boyunca bu hep sorun olurr malesef ilk evlilik yillarimda bende cok ilgi bekledim ama baktim olmuyor oldugu gibi kabullendim ve baktimki bu sekilde daha mutlu ve huzurluyuz ...
gozun aydin canim masallah bebis nerdeyse yarim kilo olmusss darisi ben ve benim gibi detaylida saglikli haberler almayi bekleyenlere olsun insallah :)
canim insallah birseyi yok bebeginin hadi git gel icin rahat etsinn bizide habersiz birakmaa :)

Ya ben çoklu alıntı yapmayı beceremiom herkese teşekkürler arkadaşlar :) bugün oynamadı dedim tam doktoru beklios başladı kıpırdamaya :)

simdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)
rahim agzi kapali olunca ne oluyormus bi aciklama yapmadimi canim ?
insallah 4 lu testinde temiz cikarr :)

simdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)
rahim agzi kapali olunca ne oluyormus bi aciklama yapmadimi canim ?
insallah 4 lu testinde temiz cikarr :)
Valla anladığım kadarıyla erken doğum riskim yokmuş yani lekelenmem geldiğinde doktor ondan şüphelenmiş hemen alttan muayneye aldı beni sonra şükür dedi :) buarada kalp kalbe karşıymış :) gerçekten boşuna yapmışım umarım bidaha yaşamaz böyle bişi hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallahhhh :)

maşaallah canım oğullarına, hamile hamile zor olmuştur misafir
Zor oldu hakikaten. Gerçi geçen hafta ablamlar vardı sağolsun küçük çocuğu olmasına rağmen ben yorulmayayım diye 4 döndü. Ondan önceki misafirlerimiz ilk defa geldiler ama hakikaten tatile gelmişler. Eşim de sinir oldu her şeyi hazır beklemelerine, biz ev sahipliğimizi elimizden geldiğince yaptık ama bir daha da kabul etmeyiz arayıp sorduklarında.
Sen kademeli büyütüyorsun Sılacım. Hayırlı evlat olsunlar da kız erkek fark etmez. Biz de gelinleri kızımız yerine koyarız :)

Günaydın fıstıklar, dün akşam yine eve elini kolunu sallayarak gelen eşe canımın çektiği şeyin tarifi internetten buldurulıp yaptırılarak küçük çaplı intikam operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Tabi öncesinde sızlanmalar, "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun"lar, ağlamalar vs. ama mesajı aldı artık herhalde öküzlüğü bir kenara bırakır diye düşünüyorum en azından hamilelik boyunca.
Hepimize güzel bi gün olsun. :)

T

vav cok yaraticisin bi okadardada dadlisin gizz iyi yapmssinnnn..taktiklerre devammm

günaydın tatlı anneler
1,5 ay aradan sonra dün doktora gidebildim.bir kızım daha olacak.nasip olursa adı Ayşe öbür kızımın Elif.herşey yolundaymış çok güzel bir bebek dedi.
o kadar yoruldumki çalışmaktan şikayetçi anneler geçen ay 12 tane 24 saatlik nöbet tuttum hep ayakta 24. haftaya kadar nöbet tutuyoruz biz hiçbir ayrıcalık da sağlanmıyor inanın canım çıktı.doktora bile gidemedim vakit bulup.
sonunda izine ayrılıyorum istanbula gideceğim.ayrıntılı usg orda yapılacak inşallah.anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…