azmettim uğraştım al sana foto meraklıbanane inanmamm fotograf koyyy :) tum gobikleri cok merak ettim ama ben simdi yaa :)
Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..
20. haftada Tetanozun ilk dozu yapılacakmış. Beni telefonla bugün için çağırmıştı hemşire, kan idrar tahlili yaptır sonuçlarını da getir demişti. Kilomu, tansiyonumu ölçtü, 10 Eylülde aşıya geleceksin dedi.
Belli oldu canım 2 oğlan bekliyoruz, hayırlısıyla.
Canım maşallah çok tatlı bir göbeğin var, hamilelik çok yakışmış sana.
Sorma Sıla ablamın 1 oğlu var, geçen hafta bizdeydiler evlere şenlik 4 yetişkini parmağında oynattı, ben 2 taneyle nasıl baş edeceğim korkuyorum.
azmettim uğraştım al sana foto meraklıdün sabahtan ama yemek yiyince x2 oluyo malesef
ayyhhşş çok utandımmm yaffwuhuuuuu ama bu cok tatliiii :) inanilmaz sevimli duruyor canim masallahhhh
Canim kolum kipkirmizi isilik gibi kabardi ertesi gun dirsegime kadar dokunamiyodum acisindan bide..
kıyamam sana ayrıntılı bakarken biraz zor oluyor görmek ben aşağı doğru yatmıstım bide doktorum ayrıntılıdan sonra kendi baktı o yüzden gorebılmıstım karşı ekrandan üzülme bebeğin sağlıklı ya görürsün daha 4 ay var :)KIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
canım benim öyle doktor var malesef kizima hamile iken kadın burnumdan getirirdi oysaki toplam on bes falanla bitirdim zaten 7.aydan sonra canım sıkıldı biraktim arkadasima da aynısını yaptı oda inatla tartılmadi tartısında bazı doktorlar ilginç gerçekten şimdi aynı hastaneye başka doktora başlayacağım sırf o kadın yüzünden devlette dogurdum pisman oldum bu sefer ona rağmen onun hastanesinde yapacağım ama başka doktorda insEvet canım ikizlere hamileyim insallah dediğin gibi normaldir. Bide ikiz olduğu icin ailem eşim hiç iş yaptırmıyor mecbur hareketsiz kalıyorum. 10 eylülde randevum bakalım dr ne diyecek kiloma. Gerçi hiç yorum yapmafı bugüne kadar kiloyla ilgili bazı drlar kızıyormuş çok alınca ilginç geldi bana.
Evet canim normal 46 kilocum sadece ama bendede oluyor
ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
bu yaklasik 12 haftalik gobegim
Eki Görüntüle 1226932
bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
KIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
Yaa öyle oldu sıla_m çok şükür :) senin de kredi kartında bir sıkıntı yolmuş ben de buna sevindim. Hep sevindirici haberler alalım vereliiim :)yaa gordunmu sali geldide bebisten iyi haberler aldin bile cok sevindim canimm :)
Hay maaşallah:)ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
Eki Görüntüle 1226932
bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
ayy canım 4,5 gün mü Rabbim korumuş, eşim sayesinde sabaha kadar kaldığı oldu bizde deay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydıninsan dalgın oluyo valla hamilelikte ben geçen yazmıştım ya düşünsene 4,5 gün boyunca çaydanlığım ocak üstünde kalmıştı evimin yanmaması bi mucize bence. Allah koruyo bizleri canını sıkma hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreğiahh ahh neleri kendimize dert edinceğimizi şaşırıyoruz. benim kocişimde yanımda olduğu nadir zamanlarda kabak çekirdeğini bile ayıklıyo seninki gbi mesela buna gözlerim doldu az önce delirmeden doğuraydım iyiydi
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımca
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsun
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
oy oy benimde ütüm biriktikçe birikiyorBu arada günaydın hepinize kızımla 3 kat inip ekmek aldık geldik çok yoruldum ya :) kahvalti yaptık çok fena perte ciktim bir sürü ütü var beni bekliyor yavaş yavaş temizlik yapmam lazım ise başlamaya son hafta ya
kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
canım bunlar iyi halimiz son aylar hiç eğilemeyeceksin:)bir de kızlar ben bazı günler hareketlerini hissediyorum bazı günler hissetmiyorum pek bir şey. 2 hafta oldu doktora gideli sabırsızım diğer randevumuza 2 hafta var dahaçok garip bir tip oldum ben ya kendimi anlamıyorum (
canım aynen öyle olması lazım ama sağlık ocağındakiler hafif kahvaltı yapıp gel burda da yapıyoruz dediler bende evime yakın diye daha iyi hastanede perişan olmuyum dedim ama aç gelinmesi gerekiyordu hatta akşamdan aç olmak gerekiyordu dedim sağlık bakanlığı artık böyle yapılmasını istiyormuş, ben doktoruma sorayımda iki kere yaptırmıyayıminş. öyledir canım aslında akşam 8den sonra bişi yemeden gidilecekmiş ben dokuz bucuk gibi meyve yemiştim ondan da yüksek çıkmış olabilir sülalede şeker yok aşırı kilom yok o yüzden düşeceğine inanıyorum
canım dinlenerek gidersin bir şey olmaz hiiiiç korkma sen ne kadar rahat sakin olursan bebeğin o kadar iyi oluyor emin ol önemli olan stressiz hamilelik yorgunluk vs. dinlenince geçen şeylerTeşekkür ederim, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri.
Tatilde olduğum için sürekli dinlenme halindeydim ama artık okullar açılıyor, yarin da 12 saatlik bir yolculuk beni bekliyordoktorum dinlene dinlene git dedi öyle yapacağız artık. Sen de dikkat et kendine, dediğin gibi hiiiç yormaya gerek yok kendimizi. Allah yardımcımız olsun :)
Teşekkür ederiim, bütün kuzulara maşaallah :)
maşaallah canım oğullarına, hamile hamile zor olmuştur misafirArkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. Antalya'da yaşamanın dezavantajı bayram sonrası misafir akınına uğradık. Bu yazın misafirlerini bitirdik, tatilde son haftam, dinlenmedeyim.
Cumartesi günü 17+1 de kontrolümüz vardı. Bebişlerimin ikisinin de erkek olduğunu emin bir şekilde söyledi doktorum. 27 Eylüldeki ayrıntılı ultrasona kadar anketi işaretlemeyeceğim. Bebişlerin ikisinin de gelişimleri haftasına göre gidiyor çok şükür. Halen -3 kilodayım, geçtiğimiz hafta tahlil yaptırmıştım tüm değerlerim normal çıktı. Decavit beni kabız yaptığı için ara vermiştim. Doktorum kan değerlerime göre hiç içmesem de olabileceğini söyledi. Karnımda iki yerde hareket ve sertleşme hissediyordum. Biri kesin bebeklerimmiş, diğeri ise daha altta olan ve daha seyrek hissettiğim bebekler dönerken hissettiğim bir sertlik olabilirmiş, rahim kasılması da olabilirmiş. Rahim kasılması olma olasılığına karşı magnezyuma başladım.
Sılacım geçmiş olsun. 3 gün boyunca stres yaşamışsın boşuna. Hepimiz böyle dalgınlıklar yapabiliyoruz maalesef. Çok şükür zararsız atlatmışsınız. Benim bebişlerin cinsiyetini de tabloya 2 erkek olarak ekleyebilirsin
Canım kızın ve oğlun hayırlı olsun. Doktorum beni ikiz beklediğim için diyetisyene yönlendirdi. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
canım üstte forum var ya oraya tıklayınca o sayfada sağda görünüyor artık okuduğumuz konunun altında görünmüyor maalesefKızlar önceden online arkadaşları görüyordum site degisince göremedim siz görüyor musunuz
canım bebeğin iyiymiş ya sende kendi doktoruna gidersin tekrar orda görürsün gıcık bir durum anlıyorumKIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
canım önceden her ay gidiliyordu şimdi 20. haftada aşı için gidiyorsun eğer hiç olmadıysan ikinci doz için 24. haftada gidiyorsun yok olduysan 3 ay sonra, ben geçen hafta gittim taaaa kasıma gel dediler sistem değişmiş, gitmeyince arıyorlar zatenGünaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin
canım c vitamini eksikliği yapabiliyor hamilelikte, görümcemde olmuştu dr c vitamini vermişti iyi gelmiştikızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek
oyy maşaallah canım kızınaSelam canlar napiyosunuz geçmişe bakamadim herkesler iyidir inşallahhh
Biz iyiyiz sabah erkenden ayrıntılıya gittik cok sükür bebişim iyi cinsiyet kız değişme olmamış yüzünü göstermedi ne yaptıysak resmen yuzustu yatmış koluylada yüzünü kapatmıştı göremedik doğunca görücez artık yüzünüüü inşallahhh. Bizden haberler böyle.
canım senin elinde olan bir şey değil ki bu gerçekten her bünye farklı mesela bir tanıdık var gebe kalınca 30 kilo alıyor ama doğum sonrası dal gibi oluyor bazısında ödem çok oluyor, sen çevreyi boş ver ve söyleyenler bir daha mı gebe kalıcam tadını çıkarıyorum ben gayet memnunum de, bak benim eltim kilo almamak için yemiyor ve bebeğinin kilosu çok az suda içmiyor dr açıkca bebeğin ölür çok cansız demiş iyi bir şey değil ki bile bile yememekmerhaba canım, bu konuda rekor bendedir sanıyorum. tam 9 kilo aldım başından beri. herkes ''ayyy çok kilo aldıııın'' deyip durdukça daha da canım sıkılıyor ama elimde değil ki.. geçenlerde arkadaşımın düğününe gittim herkes 7-8 aylık hamile sandı. o dereceyim yani . göbeğin durumu ortada.. aslında çok umursamıyorum bebişim sağlıklı olsun yeter diyorum ama çevrede ki baskılar çok bunaltıcı. sanki isteyerek bu kadar kilo alıyorum
canım sen 24. haftadan sonra gör koca göbek nasıl olur:)bayanlaaar bisi sorcammm :) benim gobegim cok cabuk cikti hatta 3 aylikken pantolonlarim olmuyodu.. ama kilodan degil.. 9-12 haftalar arasi cok zor gecti ve 4 kili verdim simdilik 2sini geri aldim ama hala hamilelik incesi kilomda degilim..
gelelim sorumaa ya benim gobegim kuculdu sanirimmmya da iki aydir hic buyumuyor neden kiii? ama ben kocaman gobek istiyoruuum...
hayırlı olsnKizlar nasılsıniz bende cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis inşallah :) bebekleriniz hareket etimi cok merak ediyorum ya en cok bunu istiyorummm :)) ben sadece sertlik hissediyorum bebek sanirim dönüyormus :))
canım madem bakmak istemiyor zaten öyle gönülsüz bakanın bakacağından hayır gelmez, bir arkadaşın yazdığı gibi komşun varsa eğer o baksın en güzeli bencedekızlar tabi biliyorum herkesin durumu farklı olur ama ben yine de sorayım çünkü çok moralim bozuluyor bu konuya. Bebek olunca çalışan anneler bebeklerine kim veya kimler bakacak? Konu iyice karıştı kafamda ve ağlamak istiyorum ne zaman konuşulsa hep sinirleniyorum. Kv annen baksın annen yapsın konusunda ısrarlı kendisi annemden daha yaşlıymış çünkü, ama annemde evde 3 kişi bakıyor kalamaz gel git yapacak ve o da nasıl geleyim o kadar zaman 3gün 5gün değil ki diyor.
aynen canım tatlı telaş canımız sağ olsun yapılır hazırlıkcanim moral bozucak birsey yok oncelikle kilo konusunda kimseyle kendini kiyaslama herkesin bunyasi yapisi farkli kimisi hic kilo almazken kimisi cok alir.hem bu aya kadar 4 kilo bence cok asiri alinmis bi kilo degil.bende 4 kiloya yakin aldim ki ben hamileliklerimde 25 er kilo almis biriyimm dogumdan sonra sislikti suydu buydu 10 kilosu hemen gidiyor zaten yeterki bebisler saglikli olsun gerisi hallolur :)
oyy canim sakin stres yapma ben cumadan beri stresten neler cektimm ama cok iyi bir ders oldu bidahami aslaa yazik yasadiklarima ve bebegime yasattiklarima kendime cok kiziyorum hala.bir yazi eklemistim cuma gunu anne karnindaki bebegin annenin ruh haliyle nasil etkilendigini okumani tavsiye ederim :)
aynen canim stres yok artik iyi bir ders oldu bu olay bana.evet buyuk oglumun esyalarini ikinci icin bende kullanmistim kaldir yika temizle birsuru ugras iki kez telas oluyor gercekten o yuzden kucugunkileri dagittim hem ama bak gene lazim oldu simdide tek tek alcam diye ugrasiyorumm neyse olsunn herseyiyle guzel telaslar bunlar :)
canim 20-24 uncu haftalar arasi oluyor gec degil merak etme :)
oyy canim kiyamam insallah hemen duzelirsiniz :)
yaa gordunmu sali geldide bebisten iyi haberler aldin bile cok sevindim canimm :)
vayy ikiz annesi nerelerdesinn ozledikk
ikiz annesi olarak 4 kilo normal canim cok degil merak etme :)
canim sen yinede sakatat cok yememeye dikkat et hamilelikte iyi olmadigini duymustum saglikli degil yani onun yerine kirmizi et tercih etmeye calis bence :)
ahhh 4 eylul ahh gelsede gorsek su yavrulari dimi larkinimmm
canim yavas yavas baslicak artik bu sikayetler benim gobek cok ciktimi esim giydirir hep ayakkabilarimi 1 ay sonra baslarim yineee umitt ayakkabimi giydir demeye :))
canim suan bebegin hareketleri hergun duzenli olucak diye birsey yok icini ferah tut 1 ay sonra falan gunluk duzenli hareketleri baslar arti bebislerin :)
canim seker olayi yediklerinle ilgili tatliyi keser diyetine dikkat edersen hemen duzene girersin insallah bu senin elinde :)
eslerimiz ne gune duruyor canimm benimkileri esim baslardi hep acil yardimm gibiler masallah herseyde oldugu gibi bu konudada onlar yardimci olacaklar :)
amin canim insallah bidaha hep guzel haberler aliriz hepimiz bi acaba mi bile gelmesin aklimiza hep iyi olsun bebeklerle ilgili dusuncemiz :)
canım kusura bakma bende çok diyorum sen ikize hamileymişsin 4 kilo gayet normal sakın moralini bozma tadını çıkar o ikizlerin peşinde koşunca çok kilo verdim diye şikayet bile edeceksin:)Evet canım ikizlere hamileyim insallah dediğin gibi normaldir. Bide ikiz olduğu icin ailem eşim hiç iş yaptırmıyor mecbur hareketsiz kalıyorum. 10 eylülde randevum bakalım dr ne diyecek kiloma. Gerçi hiç yorum yapmafı bugüne kadar kiloyla ilgili bazı drlar kızıyormuş çok alınca ilginç geldi bana.
canım maşaallah sen çok güzelsin ayy bayıldım sana eşin pek şanslı:)ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
Eki Görüntüle 1226932
bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
ah ah bende tembelim ama neyse ki yemeğimi yaptım çamaşırımı astım ev süpürülecekoturdum kaldim yine pc basina hicbir is yapmadim daha kimdi o tembelim diye sikayet eden tembel gormek isteyen buraya gelsin tembelin alasi benim kimse kendine tembel demesinnn
gorusuruz kizlarrr islerin basina geceyim esim 1 saat sonra ise gidecek onu uyandirayim ufak oglusum hasta krese gondermedim yanimda telefonumla oynuyor kuzum onunla ilgileneyimmm
azmettim uğraştım al sana foto meraklıdün sabahtan ama yemek yiyince x2 oluyo malesef
canım senin şartların uygun olmuş şanslısın. Benim başka ev gibi bir şansım yok annem de çok uzak olmasa da 30 dk mesafede. Kv me kalsa bıraksınlar evlerini gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlar. Annen istiyor senin bende annem isteksiz hangine ytişeyim derdinde öyle olunca zoraki bişeyler yaptırmakta içime sinmiyor.
:) oh valla icim rahatladi fotograflara baktikca icim daraliyodu kuculmus benim gobek diye :) o sabah aksam farki iki ay olmasa da bende de oluyor azicikktesekkur ederim bu aradaaa hadi siz de fotograf koyunnn
Günaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin
2.duzey diyede geciyor cnm dogru ayrintili ultrason tesekkur ederim ben baya arastirdim ultramedden aldim oda bulvarda doktorumda orayi onerdi bide fiyat olarak daha iyi2. düzey ultrason dediğin nedir ki güzelim ayrıntılı ultrason mu? eğer ayrıntılı ultrasonu soruyorsan henüz yaptırmadım ama bilson var fsm bulvarında oraya randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?