2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..

Bunlardan Duru güzel bence. Gerisi hiç bilinmeyen isimler. Ben o kadar duyulmamış isim koymayı sevmiyorum onunla alakalı gerçi.

tesekkur ederim canim buyusun gobiklerimiz insallahh :)

kıyamam sana ayrıntılı bakarken biraz zor oluyor görmek ben aşağı doğru yatmıstım bide doktorum ayrıntılıdan sonra kendi baktı o yüzden gorebılmıstım karşı ekrandan üzülme bebeğin sağlıklı ya görürsün daha 4 ay var :)
canım benim öyle doktor var malesef kizima hamile iken kadın burnumdan getirirdi oysaki toplam on bes falanla bitirdim zaten 7.aydan sonra canım sıkıldı biraktim arkadasima da aynısını yaptı oda inatla tartılmadi tartısında bazı doktorlar ilginç gerçekten şimdi aynı hastaneye başka doktora başlayacağım sırf o kadın yüzünden devlette dogurdum pisman oldum bu sefer ona rağmen onun hastanesinde yapacağım ama başka doktorda ins

Kızlar bir sürü ev işi yaptım odaları kaldırdım süpürdüm sildim hafif şekil değiştirdim daha dağ gibi ütü duruyor o kadar gezmenin bi de iş görmesi oldu tabi ah ah ... Bu arada bi arkadaş çalışan anneler bebeklerini kime emanet edecek diye sormuştu ben komşuya baktırıyorum saolsun çok güzel bakıyor hem apartmandan çıkarmıyorum hem de kimseye minnet etmemiş oluyorsun ben para ile gorumceme baktıracaktim beceremedi her baba yigidin harci değil iyiki de bakmamış apartmanda kışın çok iyi oluyor bence annenin bakacak durumu yoksa kayınvalıdenı de nazlandırma apartman da komşuları dusun yada yan apartmanda önemli olan güvenilir vicdanlı insan olması

Doktor ayıp etmiş. Keşke söyleseydin ben göremiyorum diye. Ultrason resmi de vermedi mi? Sağlıklı olsun da gerisi boş ama keşke sana da gösterseydi.

TE="SILA_M, post: 36640378, member: 169955"]canim su resimdeki gobegin aynisi bendede var suan hic can sikilcak takilcak bisey yok yeterki saglikli olsunlar :)
ayrica kilo insanin adar elinde bazisi vardir su icsem kilo aliyorum der bazisi vardir dunyalari yesem kilo alamiyorum bu durum yediklerimizden cok bunyemizle ilgili bence ...

olur canim suan kocaman gobek olucak ayinda degilsin 6 ay bittikten sonra cok cabuk buyuyor gobekk o zamanda sikayetci olma sakin gobisten :)

hayirli olsun canim oglusun yakin zamanda harketlerini de hissedersin merak etme :)

peki kv annen baksin dicene niye kendisi bakmiyor canim ?
calisan anneler icin en buyuk sorun bebek bakicak guvenilir insanini bulmak sanirimm

doruk ismine duru gercekten cok uyumlu olur canim daha zaman var bulursun insallah.ebrar cok sert geliyor bana isim olarak duru kulaga hos geliyor ama ..
bende hala bi isim bulamadim isimsiz olucak bu gidisle cocuk [/QUOTE]
SilaM gebe kalmadan once kahve ve sigara ile gube baslardim.sagliksiz ve duzensiz besleniyordum gebelikle beraber duzen degisince kilo almam kacinilmaz oldu. Göbegimi ve bebegimi cooook seviyorum ..
bu arada gecmis olsun tekrardan gecenlerde basina gelenler icin

ayy canım 4,5 gün mü Rabbim korumuş, eşim sayesinde sabaha kadar kaldığı oldu bizde de
oy oy benimde ütüm biriktikçe birikiyor
kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi

canım bunlar iyi halimiz son aylar hiç eğilemeyeceksin:)

hareketleri 24. haftadan sonra düzenli hissedersin hiç sıkma canını
canım aynen öyle olması lazım ama sağlık ocağındakiler hafif kahvaltı yapıp gel burda da yapıyoruz dediler bende evime yakın diye daha iyi hastanede perişan olmuyum dedim ama aç gelinmesi gerekiyordu hatta akşamdan aç olmak gerekiyordu dedim sağlık bakanlığı artık böyle yapılmasını istiyormuş, ben doktoruma sorayımda iki kere yaptırmıyayım
canım dinlenerek gidersin bir şey olmaz hiiiiç korkma sen ne kadar rahat sakin olursan bebeğin o kadar iyi oluyor emin ol önemli olan stressiz hamilelik yorgunluk vs. dinlenince geçen şeyler
maşaallah canım oğullarına, hamile hamile zor olmuştur misafir
Kızlar önceden online arkadaşları görüyordum site degisince göremedim siz görüyor musunuz
canım üstte forum var ya oraya tıklayınca o sayfada sağda görünüyor artık okuduğumuz konunun altında görünmüyor maalesef
canım bebeğin iyiymiş ya sende kendi doktoruna gidersin tekrar orda görürsün gıcık bir durum anlıyorum
canım önceden her ay gidiliyordu şimdi 20. haftada aşı için gidiyorsun eğer hiç olmadıysan ikinci doz için 24. haftada gidiyorsun yok olduysan 3 ay sonra, ben geçen hafta gittim taaaa kasıma gel dediler sistem değişmiş, gitmeyince arıyorlar zaten
kızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek
canım c vitamini eksikliği yapabiliyor hamilelikte, görümcemde olmuştu dr c vitamini vermişti iyi gelmişti
oyy maşaallah canım kızına
canım senin elinde olan bir şey değil ki bu gerçekten her bünye farklı mesela bir tanıdık var gebe kalınca 30 kilo alıyor ama doğum sonrası dal gibi oluyor bazısında ödem çok oluyor, sen çevreyi boş ver ve söyleyenler bir daha mı gebe kalıcam tadını çıkarıyorum ben gayet memnunum de, bak benim eltim kilo almamak için yemiyor ve bebeğinin kilosu çok az suda içmiyor dr açıkca bebeğin ölür çok cansız demiş iyi bir şey değil ki bile bile yememek

bu arada ben 3 kilo aldım ama 7 aylık gibi göbeğim kocaman:)
canım sen 24. haftadan sonra gör koca göbek nasıl olur:)
Kizlar nasılsıniz bende cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis inşallah :) bebekleriniz hareket etimi cok merak ediyorum ya en cok bunu istiyorummm :)) ben sadece sertlik hissediyorum bebek sanirim dönüyormus :))
hayırlı olsn
canım madem bakmak istemiyor zaten öyle gönülsüz bakanın bakacağından hayır gelmez, bir arkadaşın yazdığı gibi komşun varsa eğer o baksın en güzeli bencede
aynen canım tatlı telaş canımız sağ olsun yapılır hazırlık
canım kusura bakma bende çok diyorum sen ikize hamileymişsin 4 kilo gayet normal sakın moralini bozma tadını çıkar o ikizlerin peşinde koşunca çok kilo verdim diye şikayet bile edeceksin:)
ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten

bu yaklasik 12 haftalik gobegim
Eki Görüntüle 1226932

bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
canım maşaallah sen çok güzelsin ayy bayıldım sana eşin pek şanslı:)

12 haftalık göbek şişlik canım gaz göbeği o, son ki foto gerçek göbeğin yani küçülmemiş
ah ah bende tembelim ama neyse ki yemeğimi yaptım çamaşırımı astım ev süpürülecek
azmettim uğraştım al sana foto meraklı dün sabahtan ama yemek yiyince x2 oluyo malesef

maşaallah canım çok güzel:)

Bence kimseyi zorlama. Iki annenin de bakmaya niyeti yoksa bakıcı arayışına gir derim. Zorla baktıramazsın sonuçta kimseye. Yine de sen bilirsin.

:) oh valla icim rahatladi fotograflara baktikca icim daraliyodu kuculmus benim gobek diye :) o sabah aksam farki iki ay olmasa da bende de oluyor azicikk tesekkur ederim bu aradaaa hadi siz de fotograf koyunnn

Blogcu anne diye bir site buldum bugün. Orada hamile günlükleri var. Hafta hafta karınlarının resimlerini de koymuşlar. Kendi haftamdakilerin göbeklerine baktım çok rahatladım. Sen de oradan bak bence.

Ben ara ara aradığım ve gidip ilaç yazdırıp tahlil yaptırdığım için sürekli gözlerinin önündeyim O yüzden beni pek aramalarına gerek kalmıyor, istersen sen ara bir hatırlat canım, arada kaynamasın
Bende de tembellik var, kalkıp bir çamaşırı toplayamadım daha ne olacak böyle bilmiyorumm

2. düzey ultrason dediğin nedir ki güzelim ayrıntılı ultrason mu? eğer ayrıntılı ultrasonu soruyorsan henüz yaptırmadım ama bilson var fsm bulvarında oraya randevu aldım.
2.duzey diyede geciyor cnm dogru ayrintili ultrason tesekkur ederim ben baya arastirdim ultramedden aldim oda bulvarda doktorumda orayi onerdi bide fiyat olarak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…