Her gün müüüü? Her gün nasıl yardım etsin adam. Bi de bence her gün temizleme gerçekten öyle yapıyorsan. Hem sana yazık hem de çocukların o kadar mikropsuz bir ortamda yaşamasın, bağışıklıklarının güçlenmesi açısından. Çok bilmişlik yapmak istemem de biraz mikrop lazım bence.
yok canım niye bilmişlik olsun her gün derken süpürme mecburen her gün oluyor çünkü oğluşum örtüde sersem yediklerini döküyor çiçek toprağıyla oynuyor vs, mecburiyetten yoksa silmeyi her gün yapmam kim uğraşacak hamile hamile:))
slm kızlar . detaylıdan çıktım gerçi bugun iki kere gitdim ama:)
ilk önce devlete gittim ama sadece normal diyip gönderdiler. ne olur ne olmaz die özele de gittim orda çokdeyalı bilgi verdiler göz kulak burun damar beyin kalp dudak kalp böbrek idrar kesesi:) herşey normal içim rahatladı özele gidince.
boyu 26 cm kilosu 447 gr:) darısı sizlere inşAllah
Kızlar bebişimi görmeye gidiyorum malum lekelenmem olunca oldukça gerginim umarım herşey yolundadır bugün hiç hissetmedim büyük ihtimalle benm gerginliğimden o da etkilendi dua edin lütfen herşey yolunda olsun
Kızlar bebişimi görmeye gidiyorum malum lekelenmem olunca oldukça gerginim umarım herşey yolundadır bugün hiç hissetmedim büyük ihtimalle benm gerginliğimden o da etkilendi dua edin lütfen herşey yolunda olsun
slm kızlar . detaylıdan çıktım gerçi bugun iki kere gitdim ama:)
ilk önce devlete gittim ama sadece normal diyip gönderdiler. ne olur ne olmaz die özele de gittim orda çokdeyalı bilgi verdiler göz kulak burun damar beyin kalp dudak kalp böbrek idrar kesesi:) herşey normal içim rahatladı özele gidince.
boyu 26 cm kilosu 447 gr:) darısı sizlere inşAllah
Maşallah şu tatlıliga bak ya ddarısı başımıza ya :), post: 36640362, member: 503778"]ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
Off azcık is yaptım simdide belim yanim tutmuyor bişeyler yedik çocuklarla masa bekliyor öyle
5n1k canım sen iki oğlanla nasil bas etmem diyon bende uc oglanla erkek çocuğu gerçekten zor kizim yok o yüzden bilemicem :)
Kızlar aklınızda olsun düzenle secenegi mesaj yazildiktan sonra 10 dk mis süresi sonrasında kalkiyormus otomatik..
Altta konuyu takip edenlerin isimlerini de sadece pro üyeler gorebiliyormus...