2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım niye bilmişlik olsun her gün derken süpürme mecburen her gün oluyor çünkü oğluşum örtüde sersem yediklerini döküyor çiçek toprağıyla oynuyor vs, mecburiyetten yoksa silmeyi her gün yapmam kim uğraşacak hamile hamile:))

Olmuş canım ben baktım. Göbeğin pek şeker, arada inmiş de şimdi tam olması gerektiği gibi bence.
sağol canım fotoda az çıkıyor daha büyük:) birde albümde sırası karışmış site yenilenirken

slm kızlar . detaylıdan çıktım gerçi bugun iki kere gitdim ama:)
ilk önce devlete gittim ama sadece normal diyip gönderdiler. ne olur ne olmaz die özele de gittim orda çokdeyalı bilgi verdiler göz kulak burun damar beyin kalp dudak kalp böbrek idrar kesesi:) herşey normal içim rahatladı özele gidince.
boyu 26 cm kilosu 447 gr:) darısı sizlere inşAllah

Kızlar bebişimi görmeye gidiyorum malum lekelenmem olunca oldukça gerginim umarım herşey yolundadır bugün hiç hissetmedim büyük ihtimalle benm gerginliğimden o da etkilendi dua edin lütfen herşey yolunda olsun

Canım içini ferah tut , doya doya gör bebişini, güzel haberlerini bekliyoruz.

gözün aydın canım maşaallah bebeğine

her şey yolundadır canım için rahat olsun

Sabahın köründe kalkmıştım sersem gibiydim kociş oğluş hepimiz bi uyumuşuz bu saate kadar

Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi

Slm cnm bende 83 kilo oldum 76 dan baya kilo aldım gidişatım çok kötü

Off azcık is yaptım simdide belim yanim tutmuyor bişeyler yedik çocuklarla masa bekliyor öyle
5n1k canım sen iki oğlanla nasil bas etmem diyon bende uc oglanla erkek çocuğu gerçekten zor kizim yok o yüzden bilemicem :)

Kızlar aklınızda olsun düzenle secenegi mesaj yazildiktan sonra 10 dk mis süresi sonrasında kalkiyormus otomatik..
Altta konuyu takip edenlerin isimlerini de sadece pro üyeler gorebiliyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…