cnm bazı isimler burdaki bana ermenice kökenli gbi geldi. mina çok popüler bu ara çok kişi koyuyo. duru klasikleşti ama güzel bence. ben kızım olsa aden koyucaktım, başak hoşuma gidiyo bu ara bide ılgın ı koyucak bi arkadaş var zaten sende biliyosun onu da sevdim ben baya :)Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..
ayy cnm inşallah olmaz öyle bişi çok zor valla eylül 4de 1 yılımız doluyo nasıl geçti bu 1 yıl bide bize sorayyy bak ben de duygulandim canim kiyamam.. es durumu atamam olmazsa biz de ayri kalabilirizcok zooooor cokk.. en kisa zamanda biraraya gelirsiniz insallahhh..
haha komiğiz valla ya seviyorum bu hallerimizi çok eğlenceliyizcanım sabah senin yarım cevize güldüm şimdi marketten meyve bulamadım diye oturdum ağladım çok siniri bozuluyormuş insanın
cnm maşallah çok sevmli olmuşay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
bu yaklasik 12 haftalik gobegim
bu da simdiki halim
ayni apartmanda ve bakmak istemiyor ha yaziklar olsun onun babaanneligini o zaman dogmamis bebek bakimi bile zor geliyo hanim efendi anneciginin yapcagi isleri bile planlamiss ...çünkü canım o yaşlıymış aslında aynı apartmanda oturuyoruz ama 1 gün bile sabahtan akşama bakamam diyor daha akşam konuştuk en fazla sabah 10 da annem gelecekmiş ve her gün gelecekmiş gelince de benim bütün işlerimi yaparmış.
ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten
bu yaklasik 12 haftalik gobegim
Eki Görüntüle 1226932
bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
canim aslinda 12 haftalik o gobek cokmus birde giydigin elbise tam gogus altindan siktigi icin gobis tam cikmis suanki halin tam hamile gobegi ve fark var sana fark yokmus gibi geliyor bence.bu arada cok sekersin masallah sana hamilelik cok yakismis :)
hahayy sefin icinden ne dedi kimbilir ye guzelce meyvani canim toptan gidip aldiralim bari su hormonlari yokmudur acaba horman sakinlestirici falan hamilelikte kullanilan
canım senin şartların uygun olmuş şanslısın. Benim başka ev gibi bir şansım yok annem de çok uzak olmasa da 30 dk mesafede. Kv me kalsa bıraksınlar evlerini gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlarben anneme yakın ev tutmuştum çalışıyorum diye. şimdi bebişimize de annem bakacak k.v uzakta zaten. annem de hem emekli hem hevesli kıyamam :) kardeşim var bi tane 17 yaşında o da dersane okul vs evde olmuyo zaten. babamla birlikte torun büyütecekler bu konuda oldukça şanslıyım sanırım :)
maşallah çok tatlı çıkmışsın, 12.haftalar civarı şişlik çok oluyordu.belki o yüzden sanki o zaman daha büyük şimdi daha küçükmüş gibi geliyor olabilir. benim gece ve gündüz arasında hala 2 ay farkediyor diyebilirim . sabah 6 aylık akşam 8 aylık olıyor :)
ay onu bırak sıla annemlerin yerli köklü evleri var müstakil üstelik diyor ki o evi bıraksınlar gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlar en güzeli diyor, dedim hoppala paşam malkara keşan...ayni apartmanda ve bakmak istemiyor ha yaziklar olsun onun babaanneligini o zaman dogmamis bebek bakimi bile zor geliyo hanim efendi anneciginin yapcagi isleri bile planlamiss ...
kayinvalide konusu dedinmi benim sartaller atiyor canimm rabbim islah etsin boyle vicdansiz kayinvalideleri ...
cnm bazı isimler burdaki bana ermenice kökenli gbi geldi. mina çok popüler bu ara çok kişi koyuyo. duru klasikleşti ama güzel bence. ben kızım olsa aden koyucaktım, başak hoşuma gidiyo bu ara bide ılgın ı koyucak bi arkadaş var zaten sende biliyosun onu da sevdim ben baya :)
ayy cnm inşallah olmaz öyle bişi çok zor valla eylül 4de 1 yılımız doluyo nasıl geçti bu 1 yıl bide bize sor
haha komiğiz valla ya seviyorum bu hallerimizi çok eğlenceliyiz
cnm maşallah çok sevmli olmuşbende diyodum tek benmiyim yukarı doğru da şişen demek az tombik olunca öyle oluyo midem yukarı çıktı ve şişti gbi bişi oldu benimde ama seninkinden daha çok
canim anlayissiz insana laf anlatmakta anlasmakta cok zor rabbim yardimcin olsun...ay onu bırak sıla annemlerin yerli köklü evleri var müstakil üstelik diyor ki o evi bıraksınlar gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlar en güzeli diyor, dedim hoppala paşam malkara keşan...
benim kimseyle işim yok aslında ama Allah bana hayırlı çıkış kapıları göstersin inşallah sıla cım.canim anlayissiz insana laf anlatmakta anlasmakta cok zor rabbim yardimcin olsun...
okurken yoruldum kız :)oturdum kaldim yine pc basina hicbir is yapmadim daha kimdi o tembelim diye sikayet eden tembel gormek isteyen buraya gelsin tembelin alasi benim kimse kendine tembel demesinnn
gorusuruz kizlarrr islerin basina geceyim esim 1 saat sonra ise gidecek onu uyandirayim ufak oglusum hasta krese gondermedim yanimda telefonumla oynuyor kuzum onunla ilgileneyimmm
o zaman en iyisi güvenilirçünkü canım o yaşlıymış aslında aynı apartmanda oturuyoruz ama 1 gün bile sabahtan akşama bakamam diyor daha akşam konuştuk en fazla sabah 10 da annem gelecekmiş ve her gün gelecekmiş gelince de benim bütün işlerimi yaparmış.
canım senin şartların uygun olmuş şanslısın. Benim başka ev gibi bir şansım yok annem de çok uzak olmasa da 30 dk mesafede. Kv me kalsa bıraksınlar evlerini gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlar. Annen istiyor senin bende annem isteksiz hangine ytişeyim derdinde öyle olunca zoraki bişeyler yaptırmakta içime sinmiyor.
20. haftada Tetanozun ilk dozu yapılacakmış. Beni telefonla bugün için çağırmıştı hemşire, kan idrar tahlili yaptır sonuçlarını da getir demişti. Kilomu, tansiyonumu ölçtü, 10 Eylülde aşıya geleceksin dedi.Günaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin
Belli oldu canım 2 oğlan bekliyoruz, hayırlısıyla.Tesekkür ederim canım senin cinsiyetler belli oldumu. Ayın onunda randevum var doktoruma sorarım diyetisyen olayını ihtiyacım olacak gibi çünkü
Canım maşallah çok tatlı bir göbeğin var, hamilelik çok yakışmış sana.ay ne biliiim ben de dedim herkesinki buyurken benimki niye kuculdu :) tesekkur ederim canimmm o senin sekerligin utandim bak
Sorma Sıla ablamın 1 oğlu var, geçen hafta bizdeydiler evlere şenlik 4 yetişkini parmağında oynattı, ben 2 taneyle nasıl baş edeceğim korkuyorum.sagolasin canim hic sorma bidaha yasatmasin rabbimm cok yiprattim kendimi cokk
vayy 2 sehzade birden geliyor demekk gozun aydin canim hayirli olsun pasalar :)
ayy eklemiyo amaa boyutta sıkıntı varmış 5 mb lık foto !! off aptal sitebanane inanmamm fotograf koyyy :) tum gobikleri cok merak ettim ama ben simdi yaa :)
20. haftada Tetanozun ilk dozu yapılacakmış. Beni telefonla bugün için çağırmıştı hemşire, kan idrar tahlili yaptır sonuçlarını da getir demişti. Kilomu, tansiyonumu ölçtü, 10 Eylülde aşıya geleceksin dedi.
Belli oldu canım 2 oğlan bekliyoruz, hayırlısıyla.
Canım maşallah çok tatlı bir göbeğin var, hamilelik çok yakışmış sana.
Sorma Sıla ablamın 1 oğlu var, geçen hafta bizdeydiler evlere şenlik 4 yetişkini parmağında oynattı, ben 2 taneyle nasıl baş edeceğim korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?