Ben kadikoyde sanomed diye bir goruntuleme merkezinde cekildim gayet iyi bi yergünaydın tatlı anneler
1,5 ay aradan sonra dün doktora gidebildim.bir kızım daha olacak.nasip olursa adı Ayşe öbür kızımın Elif.herşey yolundaymış çok güzel bir bebek dedi.
o kadar yoruldumki çalışmaktan şikayetçi anneler geçen ay 12 tane 24 saatlik nöbet tuttum hep ayakta 24. haftaya kadar nöbet tutuyoruz biz hiçbir ayrıcalık da sağlanmıyor inanın canım çıktı.doktora bile gidemedim vakit bulup.
sonunda izine ayrılıyorum istanbula gideceğim.ayrıntılı usg orda yapılacak inşallah.anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mı?
Bugün en fazla beş dk filan koştum sizce zarari olur mu...
20. haftada Tetanozun ilk dozu yapılacakmış. Beni telefonla bugün için çağırmıştı hemşire, kan idrar tahlili yaptır sonuçlarını da getir demişti. Kilomu, tansiyonumu ölçtü, 10 Eylülde aşıya geleceksin dedi.
Belli oldu canım 2 oğlan bekliyoruz, hayırlısıyla.
Canım maşallah çok tatlı bir göbeğin var, hamilelik çok yakışmış sana.
Sorma Sıla ablamın 1 oğlu var, geçen hafta bizdeydiler evlere şenlik 4 yetişkini parmağında oynattı, ben 2 taneyle nasıl baş edeceğim korkuyorum.
Ayy ismini Masal mı kyacaksınız bende Elif Masal istiyorum eşim elife tamam Masala hayır diyormasalimi verebilirim sana o zaman
bir daha baksanıza kızlar olmuş mu site değiştiya anlamadım herkese açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/göbeğim.34843/
Çok güzel canım çokta uygun fiyata almışsın.. İnşallah sağlıkla biner bebişin.. Zaman geçiversede gelseler artık yaaGünaydın güzel annişşlerrrdün arabamızı aldıkk biz, istanbulda oturan varsa starcity avm chicco da 250tl indirimde 549 a aldım chicco liteway plus Eki Görüntüle 1227362 Eki Görüntüle 1227361 Eki Görüntüle 1227363
sağol canımMaşallahhh göbüşüne eflalim
sağol canım gördüm:)aaaaa kuru iftira baktım da beğendim bilem :)
ah canım ah bende de iki tane olacak senden taktik almam lazım birde koca bebek eşimi unutmayalım her işini yaptığım beyimizeOff azcık is yaptım simdide belim yanim tutmuyor bişeyler yedik çocuklarla masa bekliyor öyle
5n1k canım sen iki oğlanla nasil bas etmem diyon bende uc oglanla erkek çocuğu gerçekten zor kizim yok o yüzden bilemicem :)
ohh maşaallah canım gözün aydın plesenta aşağıdaysa ara ara lekelenmen olur canım korkma sakın ne yapacaksın sende yatarak geçireceksin tüp bebekti sanırım zor buldun inşaallah doğumun kolay olurTeşekkür ederim kızlar bebişimi gördüm rahatladım valla 19 cm olmuş 220 gr :) plesentamız aşağıdaymış ondan olmuş kanama 10 gün daha yatış verdi çok kalkmıştım ya zaten :) he bide doğuma kadar ilişki yasak ona da başlamamıştık zaten :) rahim ağzım kapalıymış şükür bide 4 lü tarama için kan verdim hayırlısı bakalım :)
ay sağol sılam gerçekten zayıf mı duruyorum halbuki 69 la kaldımcanim ben coktan baktim begendim bile resmini masallah zayif hamile kalmissin belin incecik azcik gobegin cikmis tam ideal hamilelik sekli bence :)
canim esini oldugu gibi kabullenmezsen evliligin boyunca bu hep sorun olurr malesef ilk evlilik yillarimda bende cok ilgi bekledim ama baktim olmuyor oldugu gibi kabullendim ve baktimki bu sekilde daha mutlu ve huzurluyuz ...
gozun aydin canim masallah bebis nerdeyse yarim kilo olmusss darisi ben ve benim gibi detaylida saglikli haberler almayi bekleyenlere olsun insallah :)
canim insallah birseyi yok bebeginin hadi git gel icin rahat etsinn bizide habersiz birakmaa :)
canım hani doğumda açılma dedikleri şey var ya rahim ağzı açılıyor işte, düşük tehlikesi olunca dr lar ilk kanama alanı var mı diye bakarlar birde rahim ağzında açılma olmuş mu diye, olunca riskli oluyor, benim olmuştuya düşük riskim o zaman hem bebeğim rahim ağzına inmişti hem de açılmam vardı, hamdolsun kapandı dinlenince bebeğimde çıktı yukarı, mesela rahim ağzı yetmezliği olanlar var onların kini dikiyorlarsimdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)
rahim agzi kapali olunca ne oluyormus bi aciklama yapmadimi canim ?
insallah 4 lu testinde temiz cikarr :)
ayy alırım annesi gibi tatlı olur benimde paşam pek yakışıklı baka sarışın mavi gözlü hatta mavi yeşil gözleri:)masalimi verebilirim sana o zaman
kolay gelsin canımYarın kahvaltiya iki arkadaşım gelicek sabahtan cok isim var bu tembellikle nasıl yapcaksam
Herkese iyi geceler tatlı anneler son hamileligimi sizin gibi güzel anneler le yaptığım icin mutluyum :)
anlıyorum canım benimde ablamlar 3 gün kaldı çok iş yapmadım ama ayakat fazla durmam bile yetti onlar gittikten sonra acillik oldum sancıdan, anlayışsız misafirleri kabul etmemek en iyisi doğrusunu yaparsınız, ne düşüncesizlik hamilelere nasıl kıyıyorlar anlamıyorumZor oldu hakikaten. Gerçi geçen hafta ablamlar vardı sağolsun küçük çocuğu olmasına rağmen ben yorulmayayım diye 4 döndü. Ondan önceki misafirlerimiz ilk defa geldiler ama hakikaten tatile gelmişler. Eşim de sinir oldu her şeyi hazır beklemelerine, biz ev sahipliğimizi elimizden geldiğince yaptık ama bir daha da kabul etmeyiz arayıp sorduklarında.
Sen kademeli büyütüyorsun Sılacım. Hayırlı evlat olsunlar da kız erkek fark etmez. Biz de gelinleri kızımız yerine koyarız :)
vaaaaavvv kız sen yaman çıktınGünaydın fıstıklar, dün akşam yine eve elini kolunu sallayarak gelen eşe canımın çektiği şeyin tarifi internetten buldurulıp yaptırılarak küçük çaplı intikam operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Tabi öncesinde sızlanmalar, "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun"lar, ağlamalar vs. ama mesajı aldı artık herhalde öküzlüğü bir kenara bırakır diye düşünüyorum en azından hamilelik boyunca.
Hepimize güzel bi gün olsun. :)
maşaallah canım kızına, işinde ağırmış gerçektengünaydın tatlı anneler
1,5 ay aradan sonra dün doktora gidebildim.bir kızım daha olacak.nasip olursa adı Ayşe öbür kızımın Elif.herşey yolundaymış çok güzel bir bebek dedi.
o kadar yoruldumki çalışmaktan şikayetçi anneler geçen ay 12 tane 24 saatlik nöbet tuttum hep ayakta 24. haftaya kadar nöbet tutuyoruz biz hiçbir ayrıcalık da sağlanmıyor inanın canım çıktı.doktora bile gidemedim vakit bulup.
sonunda izine ayrılıyorum istanbula gideceğim.ayrıntılı usg orda yapılacak inşallah.anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mı?
günaydın aminGünaydınnnnn güzel anneler. Günümüz güzel geçsin kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inşallahhhh
hadi kolay gelsin geçmiş olsunSelamun aleyküm hayirli sabahlar olsun...ben dişciye gidiyorum dolgu yaptiracagim yaparsa sonra tetenoz vurulayim diyorum...iğrenç bi rüya ile uyandim bugün :-( gecede ablama kuzenime kirimisim nerdeyse ağlayarak uyandim galiba hormonlar dan...
günaydın aminGünaydın herkese gununuz guzel gecsin inşallah
günaydınGünaydın annişleer gününüz aydın olsun
Günaydın güzel annişşlerrrdün arabamızı aldıkk biz, istanbulda oturan varsa starcity avm chicco da 250tl indirimde 549 a aldım chicco liteway plus Eki Görüntüle 1227362 Eki Görüntüle 1227361 Eki Görüntüle 1227363
canım herkese kapatmıştım açıyım da görCanım ben göremiyorum hata veriyor
gözünaydın cnm..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bendensin 2 kız anası olucaz allahın izniyle:)koşuyolu görüntüleme merkezini önerebilirim bende önümüzdeki hafta oraya gidicem...bankada hemen hemen bütün hamişler oraya gidiyoruz...günaydın tatlı anneler
Günaydın fıstıklar, dün akşam yine eve elini kolunu sallayarak gelen eşe canımın çektiği şeyin tarifi internetten buldurulıp yaptırılarak küçük çaplı intikam operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Tabi öncesinde sızlanmalar, "sen benimle hiç ilgilenmiyorsun"lar, ağlamalar vs. ama mesajı aldı artık herhalde öküzlüğü bir kenara bırakır diye düşünüyorum en azından hamilelik boyunca.
Hepimize güzel bi gün olsun. :)
günaydın tatlı anneler
Günaydınnnnn güzel anneler. Günümüz güzel geçsin kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inşallahhhh
Günaydın herkese gununuz guzel gecsin inşallah
Günaydın annişleer gününüz aydın olsun
Günaydın güzel annişşlerrrdün arabamızı aldıkk biz, istanbulda oturan varsa starcity avm chicco da 250tl indirimde 549 a aldım chicco liteway plus Eki Görüntüle 1227362 Eki Görüntüle 1227361 Eki Görüntüle 1227363
hayırlı olsun cnm..bu araba çok kullanışlı iyi bir seçim yapmışsın...Günaydın güzel annişşlerrrdün arabamızı aldıkk biz, istanbulda oturan varsa starcity avm chicco da 250tl indirimde 549 a aldım chicco liteway plus Eki Görüntüle 1227362 Eki Görüntüle 1227361 Eki Görüntüle 1227363
ay canım ne yapalım hep hormonların suçu:)günaydın kızlaarr :) sabah biraz huzursuz uyanmıştım. işe giderken de ayağıma dalgınlıkla spor ayakkabılarımı giymişim eşim uyardı sağolsun ama bu sefer de merdivenlere oturup ağladım şimdi aklıma geldikce gülüyorum halime ve tabiiki kocişimin o anki surat ifadesine
ne güzel canım bende başlıycamda yoğunluktan pilim bitiyor bu haftayıda bir atlatsam hayırlısıyla başlıycam artıkgünaydın kızlar akşam yürüyüşlerine geri döndüm ama acayip hamlamışız bacaklarım çok ağrıyor özellikle ayak bileklerim
herkese günaydın...canlar..eflalim göbüşün çok tatlı maşallah...ya benimde kocaman bir göbüşüm var..7 aylık gibiyim..gören sen 9 aylık olunca nasıl olucaksın diye acır gözle bakıyor..kilolu hamile kalınca...böyle oluyor heralde kızımda doğuma gittiğim kilodan bile fazla göbüşüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?