2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selamun aleyküm hayirli sabahlar olsun...ben dişciye gidiyorum dolgu yaptiracagim yaparsa sonra tetenoz vurulayim diyorum...iğrenç bi rüya ile uyandim bugün :-( gecede ablama kuzenime kirimisim nerdeyse ağlayarak uyandim galiba hormonlar dan...

Ben kadikoyde sanomed diye bir goruntuleme merkezinde cekildim gayet iyi bi yer

Bugün en fazla beş dk filan koştum sizce zarari olur mu...

Canım geçen hafta gittiğimde doktorum artık korkmadan her türlü sporu yapabilirsin dedi. Bende akşamları hafif koşu yapıyorum. Çok yüklenme hatta kendini duygusal olarak kötü hissedersen yürüyüş bile yeterli.

Ben en iyisi 20. Haftama kadar bekleyim baktım haber yok bi merhabaaa derim :)
Kızlar çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunz. Bu tetanoz hakkında 2 arkadasımız daha cevap vermıs ama burdan teşekkür edeyim artık. Çoklu alıntıyı beceremiyorum cok sinir bozucu bişey

Maşallahhh göbüşüne eflalim
sağol canım
aaaaa kuru iftira baktım da beğendim bilem :)
sağol canım gördüm:)
ah canım ah bende de iki tane olacak senden taktik almam lazım birde koca bebek eşimi unutmayalım her işini yaptığım beyimize
ohh maşaallah canım gözün aydın plesenta aşağıdaysa ara ara lekelenmen olur canım korkma sakın ne yapacaksın sende yatarak geçireceksin tüp bebekti sanırım zor buldun inşaallah doğumun kolay olur
ay sağol sılam gerçekten zayıf mı duruyorum halbuki 69 la kaldım şimdi 72 yim
simdi sana yazdim bebegin iyidir diye ki sen gelmissin bile bosuna telas yaptin gordunmu neyse icin rahat etti hic degilse :)
rahim agzi kapali olunca ne oluyormus bi aciklama yapmadimi canim ?
insallah 4 lu testinde temiz cikarr :)
canım hani doğumda açılma dedikleri şey var ya rahim ağzı açılıyor işte, düşük tehlikesi olunca dr lar ilk kanama alanı var mı diye bakarlar birde rahim ağzında açılma olmuş mu diye, olunca riskli oluyor, benim olmuştuya düşük riskim o zaman hem bebeğim rahim ağzına inmişti hem de açılmam vardı, hamdolsun kapandı dinlenince bebeğimde çıktı yukarı, mesela rahim ağzı yetmezliği olanlar var onların kini dikiyorlar
masalimi verebilirim sana o zaman
ayy alırım annesi gibi tatlı olur benimde paşam pek yakışıklı baka sarışın mavi gözlü hatta mavi yeşil gözleri:)
Yarın kahvaltiya iki arkadaşım gelicek sabahtan cok isim var bu tembellikle nasıl yapcaksam
Herkese iyi geceler tatlı anneler son hamileligimi sizin gibi güzel anneler le yaptığım icin mutluyum :)
kolay gelsin canım
anlıyorum canım benimde ablamlar 3 gün kaldı çok iş yapmadım ama ayakat fazla durmam bile yetti onlar gittikten sonra acillik oldum sancıdan, anlayışsız misafirleri kabul etmemek en iyisi doğrusunu yaparsınız, ne düşüncesizlik hamilelere nasıl kıyıyorlar anlamıyorum
vaaaaavvv kız sen yaman çıktın ah ah benimkine desem hazır çorba bile yapamaz taktiğe devam güzelim seninki yola gelecek belli
maşaallah canım kızına, işinde ağırmış gerçekten
Günaydınnnnn güzel anneler. Günümüz güzel geçsin kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inşallahhhh
günaydın amin
hadi kolay gelsin geçmiş olsun
Günaydın herkese gununuz guzel gecsin inşallah
günaydın amin
Günaydın annişleer gününüz aydın olsun
günaydın

ayy çok güzel canım güle güle sağlıkla kullanın inşaallah,bende çok istiyorum oğlumunki çok hantal tekeri bozuk ama eşim yok diyor keşke daha önce para biriktirseydim artık çok geç

gözünaydın cnm..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bendensin 2 kız anası olucaz allahın izniyle:)koşuyolu görüntüleme merkezini önerebilirim bende önümüzdeki hafta oraya gidicem...bankada hemen hemen bütün hamişler oraya gidiyoruz...

günaydın canım erkeklere bişey demeden yaptırmak çok zor benim ki de ne bileyim senin aklından geçeni kafanın içini göremem ki ne istiyorsan söyle yapmazsam haklısın diyor eh bi yönden de haklı adam ne yapsın

günaydın canım senin iş baya zormuş allah kolaylık versin tatilde bol bol dinlen kızında hayırlı olsun inş.

Günaydınnnnn güzel anneler. Günümüz güzel geçsin kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inşallahhhh

günaydın
Günaydın herkese gununuz guzel gecsin inşallah

günaydın

Günaydın annişleer gününüz aydın olsun

günaydın

güle güle kullan canım çok güzelmiş

günaydın kızlaarr :) sabah biraz huzursuz uyanmıştım. işe giderken de ayağıma dalgınlıkla spor ayakkabılarımı giymişim eşim uyardı sağolsun ama bu sefer de merdivenlere oturup ağladım şimdi aklıma geldikce gülüyorum halime ve tabiiki kocişimin o anki surat ifadesine

günaydın kızlar akşam yürüyüşlerine geri döndüm ama acayip hamlamışız bacaklarım çok ağrıyor özellikle ayak bileklerim

herkese günaydın...canlar..eflalim göbüşün çok tatlı maşallah...ya benimde kocaman bir göbüşüm var..7 aylık gibiyim..gören sen 9 aylık olunca nasıl olucaksın diye acır gözle bakıyor..kilolu hamile kalınca...böyle oluyor heralde kızımda doğuma gittiğim kilodan bile fazla göbüşüm((

ay canım ne yapalım hep hormonların suçu:)
günaydın kızlar akşam yürüyüşlerine geri döndüm ama acayip hamlamışız bacaklarım çok ağrıyor özellikle ayak bileklerim
ne güzel canım bende başlıycamda yoğunluktan pilim bitiyor bu haftayıda bir atlatsam hayırlısıyla başlıycam artık

sağol canım benimkide büyük fotoda küçük görünüyor:) bende kilolu hamile kaldım 69 la, oğluma 58 le kalmıştım:) sıkma canını boş ver sen elalemi sanki seni sırtlarından taşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…