Kalkmam lazım ama nerdee biri beni kaldırsın yatmaya o kadar alıştım ki :) mecbur kalkcaz atık oğlan ben acıktım dio içerden :)Herkes gitmiş yemeğe mi koyuldunuz annişler
Oğlun için kalkman lazım ozaman kalkıyorum de ve kalk canımKalkmam lazım ama nerdee biri beni kaldırsın yatmaya o kadar alıştım ki :) mecbur kalkcaz atık oğlan ben acıktım dio içerden :)
ben varım canım, oturunca, yürüyünce , dokununca sağ tarafım sürekli ağrıyor. sadece sola yatarsam rahatlıyorum canım. bebek büyüdüğü için oluyormuş. yapacak bir şey yok malesefBu arada kizlar kaburgalari aciyan varmi çürük var gibi sizdede varmi oturunca ağriyor
Benimde sağ cnm oturunca çürük gibi oy oy oyben varım canım, oturunca, yürüyünce , dokununca sağ tarafım sürekli ağrıyor. sadece sola yatarsam rahatlıyorum canım. bebek büyüdüğü için oluyormuş. yapacak bir şey yok malesef
haklısın canım zaten çok istiyordum dr da izinde çıkınca artık başlarım inşaallah
ben ımom omega, gyno ferro sanol, magvital magnezyum birde vicium içiyorum hepsini kendim istedim bir tek balık hapını dr yazdı bence vitamin şart evde bir çocuğu daha olana çünkü enerji kalmıyor
maşaallah cnaım
sağol canım gören birinin yorumu daha iyi burda e bebek yok netten bakıyorum ağırlığı çok önemli benim için 5,5 kiloymuş bu da süper yani
canım benim ikinci ilk oğlum odasında beşiğinde uyuyor hala inşaallah bu aralar ona genç odası alıcaz, bu kuzumunda abisinden beşiği vs var ama kendi odama sepet beşik istiyorum oğlumun odasına da büyük beşiği koyucam
:) ay ben tombişim zaten canım oluruz merak etme koca göbeğimizle gezicez:)
canım bazen olur öyle ağrılar önemli olan uzun sürmemesi
aynen canım bende fakir darky istiyorum bakalım artık şart oldu
canım ağırlığı 5,5 kilo bunun seninkinden daha hafif yakından baktın mı, fiyat olarak uygun olduğu için bunu anca ikna ederim
ben yaptırıcam canım bence çok önemli şeker
canım hareketsizlikten olur her gün bir muz ye iyi geliyor ağrılara birde magnezyum kullanmıyormusun
ah ah benimki zor ikna olur canım
aldık o zaman:)
canım bazen olur öyle çok yorulunca birde hareket etmiyor diye stres yapınca hiç oynamıyorlar
he he ah canım kırık olsa sağa çekiyor normal araba gibi:) kırılmadı gitti birde sağlam çıktı ki 3 senedir kullanıyoruz
canım çok geçmiş olsun yolculuğun rahat geçsin inşaallah
oooo canım epey uzattın arayı özledik
canım göbek deliği etrafı rahim büyüdükçe acır gerilir ilerde daha çok acıycaak
canım 3 teker alma tavsiye etmiyorlar devriliyormuş
canım ev işinde yardım etmez ama oğluma bakmada çok yardım etti gece bir ben salladım bir o, altını değişir karnını doyurur banyo yaptırır, hatta artık bir senedir akşamları hep o uyutuyor banyosunu o yaptırıyor, bebek bakımında hiç şikayetim yok ama ev işinde yapmaz illa 10 kere söylemem lazım en son patlayınca yapar, arabayıda niye alsın alırsa çok gezerim:) ama yok ikna etmem şart ben o hantalı kullanmam artık bol duygu sömürüsü bol göz yaşı olacak ne yapalım kendi istedi
canım sen tecrübelisin yarın kasılmanı sor mutlaka o an dr bakınca ultrasonda görünmeyebilir ama sen kesin söyle
Canım ben burdaki bi arkadasımızdan soğuk sütün faydalı oldugunu duymustum.. Bi dene istersenkızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
mide yanması böyle oluyormus sanırım
doktora gıttım rennie diye bir şürüp verdi ama
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun. Sakın ihmal etmeyin. Hamilelik reflüsü olursa sıkıntı. Benim midemden boğazıma acı bir su geliyordu ve mide yanması vardı. Pek ciddiye almadım. 11 gün önce faranjite yakalandım. Aralıklarla 4 gece hastanede kaldım. Öksürmekten kanamam oldu. Bebişi çok rahatsız etti öksürük. Düşük tehdidi oluştu. Hiçbir tedaviye cevap vermedi hastalık. En nihayet faranjide mide sıvısının reflü sebebi ile boğaza kadar çıkmasının sebep olduğu anlaşıldı. Nexium diye bir mide koruyucu verdi doktor. 2 gündür biraz daha iyiyim aman dikkat edin. Hiç ummadığınız bir şey başka bir şeyi tetikliyor.kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
Merdiven çıkınca ve birden yerimden kalkınca oluyor bana da.Kızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
soğuk süt denedım canım hiç geçmediCanım ben burdaki bi arkadasımızdan soğuk sütün faydalı oldugunu duymustum.. Bi dene istersen
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahÇok geçmiş olsun. Sakın ihmal etmeyin. Hamilelik reflüsü olursa sıkıntı. Benim midemden boğazıma acı bir su geliyordu ve mide yanması vardı. Pek ciddiye almadım. 11 gün önce faranjite yakalandım. Aralıklarla 4 gece hastanede kaldım. Öksürmekten kanamam oldu. Bebişi çok rahatsız etti öksürük. Düşük tehdidi oluştu. Hiçbir tedaviye cevap vermedi hastalık. En nihayet faranjide mide sıvısının reflü sebebi ile boğaza kadar çıkmasının sebep olduğu anlaşıldı. Nexium diye bir mide koruyucu verdi doktor. 2 gündür biraz daha iyiyim aman dikkat edin. Hiç ummadığınız bir şey başka bir şeyi tetikliyor.
Rennıe kızımda kullandım gecırmemişti ama bunda gavıscon şurup ictim 2 dk sonra geciyodu yanmasoğuk süt denedım canım hiç geçmedi
hatta zeytin çekirdeği bile yuttum yıne geçmedi
hala devam ediyor
şimdi soda içiyorum bakalım
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
bugun sağlık ocağı yazmıştı ilacı
c.tesi kendi doktoruma gideceğim
olmadı farklı bir ilaç yazsın
canim sukur bi sorun yok benim kartta hamilelik kuruntusu yapmisim bosu bosuna cok tesekkur ederim sordugun icin kiyamam hemende beni sorarmis :)Slm kizlar misafirim vardu kac gunsue bugun yolladim hersey yolunda diğmi ben gecmisi okuyamiyorum tlfdan giriyorum silanin kart olayi ne oldu bilen varmi
canim cok gecmis olsun istersen yarin baska bi ilac yazdir doktoruna :)kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
canim sanada cok gecmis olsun baya agir gecirmissin hamile hamileÇok geçmiş olsun. Sakın ihmal etmeyin. Hamilelik reflüsü olursa sıkıntı. Benim midemden boğazıma acı bir su geliyordu ve mide yanması vardı. Pek ciddiye almadım. 11 gün önce faranjite yakalandım. Aralıklarla 4 gece hastanede kaldım. Öksürmekten kanamam oldu. Bebişi çok rahatsız etti öksürük. Düşük tehdidi oluştu. Hiçbir tedaviye cevap vermedi hastalık. En nihayet faranjide mide sıvısının reflü sebebi ile boğaza kadar çıkmasının sebep olduğu anlaşıldı. Nexium diye bir mide koruyucu verdi doktor. 2 gündür biraz daha iyiyim aman dikkat edin. Hiç ummadığınız bir şey başka bir şeyi tetikliyor.
ben azcik is yapayim yuruyeyim oturdum yerden aniden kalkayim banada oluyor canimKızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
Ben ben benKızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
Evet bende kadiyoljiye gidecem yarın bakalım ne diyecek gelince yazarımBen ben benBu aralar otururken filan tansiyon aletinde kontrol ediyorum 105 civarı çıkıyo hep, doktor 120 yi aşarsa sıkıntı olur dedi tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?