2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar misafirim vardu kac gunsue bugun yolladim hersey yolunda diğmi ben gecmisi okuyamiyorum tlfdan giriyorum silanin kart olayi ne oldu bilen varmi

Bu arada kizlar kaburgalari aciyan varmi çürük var gibi sizdede varmi oturunca ağriyor
ben varım canım, oturunca, yürüyünce , dokununca sağ tarafım sürekli ağrıyor. sadece sola yatarsam rahatlıyorum canım. bebek büyüdüğü için oluyormuş. yapacak bir şey yok malesef

kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
mide yanması böyle oluyormus sanırım
doktora gıttım rennie diye bir şürüp verdi ama
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim

canim fakir darkyden bahsetmissin benim de arnica varsi sulu.. ama hamilelik boyunca hic alime alamadimcok hantal tamam haftada bir dip kose supururken iyi de onun disinda cok zorlaniyordum..

esim 10 gun once n11 den siparis vermis fakir darky.. hem pratik, hem cekis gucu iyi hem de muadillerine gore fiyati uygun tavsiye ederim yani :)

araba konusunda da.esine psikolojik baski yapsan? hani bebek olunca zaten oglumuzun besigini esyalarini kullanacak, iste en azindan arabayi alalim ki fazla rekabet duygusu olmasin, yeni gelen benim herseyimi kullaniyor beni artik sevmicekler duygusuna kapilmasin falan diye girsen nasil olur acaba? ki bunlar gercekten yasanabilir de..

kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
Canım ben burdaki bi arkadasımızdan soğuk sütün faydalı oldugunu duymustum.. Bi dene istersen

kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun. Sakın ihmal etmeyin. Hamilelik reflüsü olursa sıkıntı. Benim midemden boğazıma acı bir su geliyordu ve mide yanması vardı. Pek ciddiye almadım. 11 gün önce faranjite yakalandım. Aralıklarla 4 gece hastanede kaldım. Öksürmekten kanamam oldu. Bebişi çok rahatsız etti öksürük. Düşük tehdidi oluştu. Hiçbir tedaviye cevap vermedi hastalık. En nihayet faranjide mide sıvısının reflü sebebi ile boğaza kadar çıkmasının sebep olduğu anlaşıldı. Nexium diye bir mide koruyucu verdi doktor. 2 gündür biraz daha iyiyim aman dikkat edin. Hiç ummadığınız bir şey başka bir şeyi tetikliyor.

Canım ben burdaki bi arkadasımızdan soğuk sütün faydalı oldugunu duymustum.. Bi dene istersen
soğuk süt denedım canım hiç geçmedi
hatta zeytin çekirdeği bile yuttum yıne geçmedi
hala devam ediyor
şimdi soda içiyorum bakalım

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
bugun sağlık ocağı yazmıştı ilacı
c.tesi kendi doktoruma gideceğim
olmadı farklı bir ilaç yazsın

Rennıe kızımda kullandım gecırmemişti ama bunda gavıscon şurup ictim 2 dk sonra geciyodu yanma

Slm kizlar misafirim vardu kac gunsue bugun yolladim hersey yolunda diğmi ben gecmisi okuyamiyorum tlfdan giriyorum silanin kart olayi ne oldu bilen varmi
canim sukur bi sorun yok benim kartta hamilelik kuruntusu yapmisim bosu bosuna cok tesekkur ederim sordugun icin kiyamam hemende beni sorarmis :)
kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
canim cok gecmis olsun istersen yarin baska bi ilac yazdir doktoruna :)
canim sanada cok gecmis olsun baya agir gecirmissin hamile hamile
Kızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
ben azcik is yapayim yuruyeyim oturdum yerden aniden kalkayim banada oluyor canim

Kızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
Ben ben ben Bu aralar otururken filan tansiyon aletinde kontrol ediyorum 105 civarı çıkıyo hep, doktor 120 yi aşarsa sıkıntı olur dedi tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…