2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zeynep Kamil Hastanesi canım güzel diyorlar oraya.[/QUOTE]
randevu bulabilirsem oraya giderim dünyanın parasını vermek istemiyorum bir de devlet hastaneleri daha tecrübeli oluyor bu konuda bulamazsam da artık bayramdan sonraya kalır.

Günaydın canım, doktora gitmeden önce emin olmak için sana tavsiyem predictor early idrar testi alıp yapman. Bu testle ben adet olmam gereken günde öğrendim hamile olduğumu, ve normalde 4 gün öncesinden itibaren gösteriyor. Diğer idrar testleri için en az bir hafta 10 gün gecikme olması lazım. Predictor earlyi eczaneden alabilirsin 15 tl olması lazım. İkinci çizgi silik bile olsa hamilesin demektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah gönlüne göre verir inşallah ama acele etme bi adet tarihin geçsin öyle baktır bu kadar stres yaparsan merak edersen olmaz istediğin gibi zaten canım.biraz anlamlı bir bhcg değeri çıkması için bekle doktoruna da öyle danış.sakin olursan herşey daha yolunda gider.inşallah en hayırlı olan olur

Teşekkürler canım umutlanmak istemiyorum beklemekte fayda var dediğin testten alıp deniycem hayırlısını yazsın rabbim. Hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız size danışmak beni rahatlatıyor.

Haklısın beklemek en doğrusu insan kendini tutamıyor hemen gidip test yaptırmak istiyor olumlu olumsuz öğrenmek istiyor inanın beklemek en kötüsü...

Haklısın beklemek en doğrusu insan kendini tutamıyor hemen gidip test yaptırmak istiyor olumlu olumsuz öğrenmek istiyor inanın beklemek en kötüsü...
biliyorum.benim de eşimde hem varikosel vardı hem de testis kanseri çıktı.tüp bebekten başka şansınız yok demişlerdi.eşim de tüp bebek taraftarı değildi.1,5 yıl bekledim sonunda amaaan olursa olur olmazsa olmaz dedim vazgeçtim çocuktan.mucizevi bir şekilde kendiliğinden oldu şimdi ikincisini bekliyoruz.ne zaman aklımı takmaktan vazgeçtim o zaman oldu yani:)

günaydın güzel anneler

bu detaylı ultrason ücretleri neden bu kadar pahalı benim ki de 200 tl imiş sormuştum doktorum randevu verdiği zaamn

başka bir ultrason cihazında mı bakacaklar yoksa her zaamnki gibi doktorun odasındakinde bakacaklar

eğer doktorun odasında bakılacaksa neden bu kadar pahalı

Günaydin kizlar sabah gittik asimizi olduk kalbimizi dinledik hatun saga sola kaciyor bide bana vuruyor kapi calar gibi korktumu acaba finle cihazindan saga koyuyor sola kaciyor sola koyuyor saga kaciyor ebenin bi komigine gitti sen ne biliyosun acaba diyerek sevdi kizimi

CANIM BENDE 200 TL VERDİM DETAYLIYA ...Ama bana bu işin uzmanı prof baktı bütün organlara., damarlara giden kan akışına kadar baktı, o yüzden bana çok gelmedi hak etti yani

Günaydın melekler bir saat sonra kontrolüm var simdi karnimizi doyuruyoruz :)
Gunaydın cAnımm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... 2 güne kadar hiç şıkayetim yoktu ama iki gündür tabiri caizse sağlam yatıyorum çürük kalkıyorum vucudum dökülüyor özellikle bel kısmım sankı günlerdir yatıyorumda agrımıs gibi.. Bebek büyüdüğünden mi oluyor ki varmı bi bilginiz kızçeler :)

Canim tabiki hatırladım seni aramizdan ayrılan kimseyi unutmadik onlarda duakarimizda hala merak etmeyin ben inanıyorum bizler bebeğimizi kucağımıza almadan sizlerden hamileyim haberini alicaz inşallah. Lütfen acele etme olabildigince rahat ol ne kadar çok istersen ve üzerine düşüp stres yaparsan o kadar geç oluyor hamilelik rabbim hayırlı zamanda sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…