2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar yaaa biz son anda ani karar verdik tatil ayarladık
7 saat kadar yolculuk yapıcam doktorada sormadım sizce hamilelikte yolculuk sorun olur mu içiniz de tatil yapan yada uzun mesafe yol giden var mı
ne olur cvp verin kafama takıldı yaa.ulaşım otobüsle olacak

Valla normalde sorun yoksa saat başı mola vererek gidebilirsin demişti doktor ama otobüsü mutlaka doktoruna danışm canım ...

Kızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki

Kan sulandırıcı iğne yada asprin falan kullaniyormusun canim? Ben aspirin kullandigim dönem aynen böyle olmustum, hatta bir gece dayanamadım acile gittim, sonra aspirini bırakınca geçti çok şükür.

Benim değil canım, Pmetre nickli arkadaşın yaptıracağı ayrıntılı 700 tl sanırım, benim ki 291 tl olacak.
canım biz de yarın 1500 km yol yapıcaz rizeden istanbula sorun olmaz merak etme 4 saatte bir mola verin bir dolaş otobüsle gideceksen de molalarda yürürsün biraz

Kızlar benim gibi nabızı yüksek olan varmı aranızda kalbim kulağımda atıyor sanki
maalesef geçen hafta sonu benim de 135 ti 120 den aşağı inmiyor şimdilik.önceki gebeliğimde 160 a çıkıyordu ilaç kullanmıştım.hamilelikte normal ama bi kardiyolojiye görün rahatsız ediyorsa ilaç başlarlar belki

S
Sende kan sulamdırıcı kullanıyormusun canım

Günaydın herkese daha önce bende bu guruptaydım ama bebeğimi kaybettim mayısta hatırlayan olur belki şimdi doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi sat 27 temmuz 2 gün önce idrar testi negatifti bende dün bide kandan baktırim dedim hcg 62.59 çıktı çok umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde deneyimlisiniz henüz doktorumada danışmadım yorumlarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…