kızlar yaaa biz son anda ani karar verdik tatil ayarladık
7 saat kadar yolculuk yapıcam doktorada sormadım sizce hamilelikte yolculuk sorun olur mu içiniz de tatil yapan yada uzun mesafe yol giden var mı
ne olur cvp verin kafama takıldı yaa.ulaşım otobüsle olacak
7 saat kadar yolculuk yapıcam doktorada sormadım sizce hamilelikte yolculuk sorun olur mu içiniz de tatil yapan yada uzun mesafe yol giden var mı
Hey maşallah o neymiş öyle. Benim gittiğim hastanede 140 tl. Ben ikiz beklediğim için 210 tl ödeyeceğim. Bu kadar uçurum olmamalı ayıptır, günahtır ya.
Kan sulandırıcı iğne yada asprin falan kullaniyormusun canim? Ben aspirin kullandigim dönem aynen böyle olmustum, hatta bir gece dayanamadım acile gittim, sonra aspirini bırakınca geçti çok şükür.
canım biz de yarın 1500 km yol yapıcaz rizeden istanbula sorun olmaz merak etme 4 saatte bir mola verin bir dolaş otobüsle gideceksen de molalarda yürürsün biraz
maalesef geçen hafta sonu benim de 135 ti 120 den aşağı inmiyor şimdilik.önceki gebeliğimde 160 a çıkıyordu ilaç kullanmıştım.hamilelikte normal ama bi kardiyolojiye görün rahatsız ediyorsa ilaç başlarlar belki
Kan sulandırıcı iğne yada asprin falan kullaniyormusun canim? Ben aspirin kullandigim dönem aynen böyle olmustum, hatta bir gece dayanamadım acile gittim, sonra aspirini bırakınca geçti çok şükür.
maalesef geçen hafta sonu benim de 135 ti 120 den aşağı inmiyor şimdilik.önceki gebeliğimde 160 a çıkıyordu ilaç kullanmıştım.hamilelikte normal ama bi kardiyolojiye görün rahatsız ediyorsa ilaç başlarlar belki
Günaydın herkese daha önce bende bu guruptaydım ama bebeğimi kaybettim mayısta hatırlayan olur belki şimdi doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi sat 27 temmuz 2 gün önce idrar testi negatifti bende dün bide kandan baktırim dedim hcg 62.59 çıktı çok umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde deneyimlisiniz henüz doktorumada danışmadım yorumlarsanız sevinirim.