2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugün bebeğim hiç kıpırdamıyor.. Cikolata , ceviz, su, süt hepsinden yedim bugün banamısın demedı

Herkese merhaba. Benim bebik her yol öncesi ayrı bir atraksiyon yaratıyor. Tatile girdiğimizde iki kere yola çıkmaya niyetlenmiştim, ikisi de kanamadan dolayı ertelenmişti. Bugün dönüş yoluna çıkmadan markete uğramıştık süt almak için, marketin ortasında bayılttı anasını :) Ambulans çağırdılar hemen, şeker tansiyon normal çıktı. Oradan da doktora gittik ultrasonda da durum iyiydi çok şükür. Simdi yoldayız bakalım, kazasız belasız atraksiyonsuz varırız inşallah.

Kizlaaar cok ozledim burayi. Tatil girince hic bakamadim. Haftaya pazartesiden itibaren isbasi yapicam. Bol bol gorusecegiz. Umarim herkesin bebisleri iyidir. Biz cok iyiyiz 16. Haftada kipirdadi kizim :) giderek gucleniyor.

Kizlaaar cok ozledim burayi. Tatil girince hic bakamadim. Haftaya pazartesiden itibaren isbasi yapicam. Bol bol gorusecegiz. Umarim herkesin bebisleri iyidir. Biz cok iyiyiz 16. Haftada kipirdadi kizim :) giderek gucleniyor.
Ayyy canım, ben seni çok merak ediyordum, o kadar uzun zaman oldu ki aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı. İnsan arada bir gelip bakmaz mı, aşk olsun.
Çok sevindim iyi olduğunuza, gel bir an önce de gelişmeleri alalım.

ara sıra olan bir ağrıysa sorun etme, belden ve kasıktan sürekli ağrı sorun olabilir, onun dışında sorun yoktur rahat ol... dinlen bugün bir şey yapma

dün de ben aynı şeyi yaşadım canım bi de göbek deliğimin etrafı cok acıyodu çok korktum gece de cok huzursuz uyudum ama sabah pıt diye uyandırdı beni şimdi bile pıtlıyo sıpam korkma inş bişiciği yoktur bebişinin.

Canim beniiiim biliyorum ama oyle kosturmali gecti ki zaman. Internet de yoktu. Cepten girdim kisa sureligine meraktan catlicam neler konustunuz diyee.

Bugün bebeğim hiç kıpırdamıyor.. Cikolata , ceviz, su, süt hepsinden yedim bugün banamısın demedı
dün de ben aynı şeyi yaşadım canım bi de göbek deliğimin etrafı cok acıyodu çok korktum gece de cok huzursuz uyudum ama sabah pıt diye uyandırdı beni şimdi bile pıtlıyo sıpam korkma inş bişiciği yoktur bebişinin.

ben yaptiricam seker yuklemesi canim cok arastirdim alinan seker Allah korusun gizli hamilelik sekerinin verdigi kadar zarar varmez.. hatta bir komsumda da gizli seker cikti bebegi 38de dogurmak istiyor.. neden dedim, meger ablasi gizli sekerden dolayi doguma dort gun kala bebegini kaybetmis..Allah yavrularimizi korusun ama bence sen de eksisini artisini iyi arastir..

İnşallah canım ya ufacık hissetsem rahatlıyacam

o kadar doğru söylemişsin ki , şimdi neden böyle olduğunu buldum demin. ben de hazırlıksızdım hatta öğrenince bile kendimi yaklaşık 1ay inandıramadım. ilk doktor kontrolünde sürpriz oldu dediğimde doktorum sürpriz hamilelikler de şikayetler çok daha fazla görülür demişti. psikolojik olarak düşünürsek demek ki her döneme bir şekilde etkisi oluyor.

Dün aynısını bende yaptım canım oynasın diye uğraştıkça oynamadı strese soktum onu da ama doktora gittim rahatladım ya bizimki kıpır kıpır akşamdan beri yani oluruna bırak canım sen uğraştıkça o inatla oynamıo yani :) bak şimdi bile kıpraştı senn içindi herhalde bu meraklanma diyo sana :)

Yormuşsundur canımkendini dinlen geçmese doktoruna danış derim ben kötü bişey olcağı ı sanmıyorum sonuçta her geçen gün karnımız büyüyo gerilio ondan da olabilir:)

Kızlar Kordon Kanı bağışıyla ilgili bir yazı okumanızı tavsiye ediyorum. Düşünceleriniz neler ?ben imkan olursa mutlaka bağışlamak isterim.

http://www.onkim.com.tr/menu_detay.asp?id=8834
cnm bizde eşimle bu konuya çok ama çok kafa patlatıyoruz. başlangıçta 3000$ gbi bişi veriyosun benim araştrdığım öyleydi yani sonrasında da her yılda 200$ a biyerden fiyat almıştım. Allah korusun ama ilerde bişey olursa yaptrmazsak çok vcdan azabı çekicem bitek kanser vs deil biçok hastalıkta gerekli. ama biyandan da bütçeyi sağlam haşat edicek bi miktar. bide doktoruma da sordum ben son gittiğimde onunda bebeği var çünkü, bende yaptırmak istemiştim ama yeterli gelmedi kök hücre sayısı dedi, öyle de bi durum olabliyomuş yani..
canm zaten hastalık gbi bişi bu bi başlayınca duramıyosun ama çok keyifli :)))
çok geçmiş olsun cnm bişi olmamasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…