Adıyla yaşasın inşallah :) bakalım ilna edebileceğimi hiç sanmıyorum pek modern değiliz o konudaevet canim kismetse masal şura olacak :) siz debir ortak yol bulursunuz umarim hatta belli mi olur belki doguma kadar ikna edersin esini de bebislerimiz adas olur
kızlar şu araba nasıl sizce fiyatı uygun benim için hem uygun olmalı hem hafif hem kullanışlı:) eşim ikna olursa tabi:)
http://www.e-bebek.com/joie-juva-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0926POP000
Eki Görüntüle 1227388
Niye kimse bana cevap yazmiyooooo
Kizlar geceden beri sağ tarafimda biragri girip cikiyor arada kasigim degil ama daha yukarisi bebegin oldugu yerlerde neden olabilir? Hamilelik boyunca ilk defa dünkü kadar is yapmamistim ondan mi acaba
Ayyy canım, ben seni çok merak ediyordum, o kadar uzun zaman oldu ki aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı. İnsan arada bir gelip bakmaz mı, aşk olsun.Kizlaaar cok ozledim burayi. Tatil girince hic bakamadim. Haftaya pazartesiden itibaren isbasi yapicam. Bol bol gorusecegiz. Umarim herkesin bebisleri iyidir. Biz cok iyiyiz 16. Haftada kipirdadi kizim :) giderek gucleniyor.
Canim beniiiimAyyy canım, ben seni çok merak ediyordum, o kadar uzun zaman oldu ki aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı. İnsan arada bir gelip bakmaz mı, aşk olsun.
Çok sevindim iyi olduğunuza, gel bir an önce de gelişmeleri alalım.
dün de ben aynı şeyi yaşadım canım bi de göbek deliğimin etrafı cok acıyodu çok korktum gece de cok huzursuz uyudum ama sabah pıt diye uyandırdı beni şimdi bile pıtlıyo sıpam korkma inş bişiciği yoktur bebişinin.Bugün bebeğim hiç kıpırdamıyor.. Cikolata , ceviz, su, süt hepsinden yedim bugün banamısın demedı
günaydın herkese tetanoz aşımı da vurundum geldim ana sağlığından aramadılar ben, bende doktorumu arayıp sordum vurunmam gerekiyormu diye ,öneriyoruz dedi sağlık ocağının takip etmesi gerekiyor dedi .gittim hemen vurdu ebe
1 ay sonra 1 doz daha vuracakmış
şeker yüklemesi yaptır dedi 24. haftanda
siz şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben yaptırmak istemiyorum doktoruma bunu da sormam lazım haftaya detaylı ultrasonum var o zaman sorarım artık
İnşallah canım ya ufacık hissetsem rahatlıyacamdün de ben aynı şeyi yaşadım canım bi de göbek deliğimin etrafı cok acıyodu çok korktum gece de cok huzursuz uyudum ama sabah pıt diye uyandırdı beni şimdi bile pıtlıyo sıpam korkma inş bişiciği yoktur bebişinin.
o kadar doğru söylemişsin ki , şimdi neden böyle olduğunu buldum demin. ben de hazırlıksızdım hatta öğrenince bile kendimi yaklaşık 1ay inandıramadım. ilk doktor kontrolünde sürpriz oldu dediğimde doktorum sürpriz hamilelikler de şikayetler çok daha fazla görülür demişti. psikolojik olarak düşünürsek demek ki her döneme bir şekilde etkisi oluyor.aslında kevser olay ne biliyormusun,ben kendi adıma konuşursam eğer hazırlıksız yakalandığım bir gebelikti bu gebeliğim, yani sonrasında da bir türlü rutine oturmuyor birşeyler yeme içme beslenme falan ,sanki eksik kalıyor heves desen heves değil bebeği istememek desen o da değil özetle psikolojik olarak hazır olmak gerekiyormuş ben onu anladım
Dün aynısını bende yaptım canım oynasın diye uğraştıkça oynamadı strese soktum onu da ama doktora gittim rahatladım ya bizimki kıpır kıpır akşamdan beri yani oluruna bırak canım sen uğraştıkça o inatla oynamıo yani :) bak şimdi bile kıpraştı senn içindi herhalde bu meraklanma diyo sana :)Bugün bebeğim hiç kıpırdamıyor.. Cikolata , ceviz, su, süt hepsinden yedim bugün banamısın demedı
cnm bizde eşimle bu konuya çok ama çok kafa patlatıyoruz. başlangıçta 3000$ gbi bişi veriyosun benim araştrdığım öyleydi yani sonrasında da her yılda 200$ a biyerden fiyat almıştım. Allah korusun ama ilerde bişey olursa yaptrmazsak çok vcdan azabı çekicem bitek kanser vs deil biçok hastalıkta gerekli. ama biyandan da bütçeyi sağlam haşat edicek bi miktar. bide doktoruma da sordum ben son gittiğimde onunda bebeği var çünkü, bende yaptırmak istemiştim ama yeterli gelmedi kök hücre sayısı dedi, öyle de bi durum olabliyomuş yani..Kızlar Kordon Kanı bağışıyla ilgili bir yazı okumanızı tavsiye ediyorum. Düşünceleriniz neler ?ben imkan olursa mutlaka bağışlamak isterim.
http://www.onkim.com.tr/menu_detay.asp?id=8834
canm zaten hastalık gbi bişi bu bi başlayınca duramıyosun ama çok keyifli :)))Ya bizim kocişe kalsa hiçç almıcak illa araştırcak nerde uygun nerde kampanya var onları araştırcak neticede son ay yapcakAma ben dururmuyum internetten ufaktan ufaktan alıyom sağolsun ablamda ayrı yapıyo öle idare ediom şimdilik ama yaldır yaldır alışveriş yapasım var yane :) :)
çok geçmiş olsun cnm bişi olmamasına sevindim.Herkese merhaba. Benim bebik her yol öncesi ayrı bir atraksiyon yaratıyor. Tatile girdiğimizde iki kere yola çıkmaya niyetlenmiştim, ikisi de kanamadan dolayı ertelenmişti. Bugün dönüş yoluna çıkmadan markete uğramıştık süt almak için, marketin ortasında bayılttı anasını :) Ambulans çağırdılar hemen, şeker tansiyon normal çıktı. Oradan da doktora gittik ultrasonda da durum iyiydi çok şükür. Simdi yoldayız bakalım, kazasız belasız atraksiyonsuz varırız inşallah.
Yormuşsundur canımkendini dinlen geçmese doktoruna danış derim ben kötü bişey olcağı ı sanmıyorum sonuçta her geçen gün karnımız büyüyo gerilio ondan da olabilir:)Niye kimse bana cevap yazmiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?