2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben de istemiyorum şeker yüklemesi.. herkes yaptırıyor mu ?
bilmiyorum canım bakalım göreceğiz
ben şeker yüklemesi yaptırdım şeker yüksek çıktı halbuki ne ailede var ne sülalede var kilo problemimde yok şimdi diyetteyim tatlı, hamur işi kesinlikle yasak

geçmiş olsun canım yaa

aa bilmiyorum işte canım araştıramadım da daha buraya size sorayım dedim doktor ne dicek bakalım haftayasorayım

Kızlar ben henüz alışverişe başlamadım ama bebek arabası için araştırmalar yapıyorum hafif olması ve katlanınca fazla yer kaplamaması işl şartın.geçen alışveriş merkezinde bi bayan gördüm quiny marka kullanıyordu ve üç tekerlekliydi gidip sordum çok memnun olduğunu söyledi.şu an en çok bu modelde karar kıldım gibi çok hoşuma gitti sağlam bir araba.kullanan tecrübeli anneler varmı acaba bu arabayı?foto ekleyebilirsem şayet

Canim hayirli olsun prensesin :)
canim hayirli olsun arabaniz iyi gunlerde kullanin cok guzelmis :)
valla sen esini anlattikca cok kiziyorum ya esine niye madem tekeri bozuk niye yenisini almayalim diyorr bu kadar anlayissizlikta pes yani rabbim sabir versin yardimcin olsun canim bu esle isin cok zor bence 2 oglan yeter sana rabbim onlara uzun omurler versin insallah annelerine onlar sahip cikar :)
benim esim bana yardimci olmasa asla yapmazdim ucuncuyu hatta dedim bak sana guvenip yapiyorum ucuncuyu diye hamile kalmadann yoksa tek basina heryere yetismek gercekten zor
bence cok zayif duruyorsunn hic kilonu gostermiyosun boyun uzun sanirim ?

fiyati uygunsa ve begendigin bi arabaysa ikna et esini al canim icinde kalmasin hevesin kiyamam :))
hayirli haberlerle gelirsin insallah canim kontrolunde :)
Kizlar geceden beri sağ tarafimda biragri girip cikiyor arada kasigim degil ama daha yukarisi bebegin oldugu yerlerde neden olabilir? Hamilelik boyunca ilk defa dünkü kadar is yapmamistim ondan mi acaba
cok is yaptigindan olmustur canim bugun dinlen bol bol dikkat et kendine ..
birr de teyzleri bakın kızımın ilk ayakkabısı Eki Görüntüle 1227531
oyyy yesinler ayakkablarini cok seker canim :)
cok gecmis olsun canimmm sukur biseyin yokmus belki o arada tansiyonun dusmustur dikkat et kendine :)
Kizlaaar cok ozledim burayi. Tatil girince hic bakamadim. Haftaya pazartesiden itibaren isbasi yapicam. Bol bol gorusecegiz. Umarim herkesin bebisleri iyidir. Biz cok iyiyiz 16. Haftada kipirdadi kizim :) giderek gucleniyor.
bizde seni ozledik canimmmm :)
İnşallah canım ya ufacık hissetsem rahatlıyacam
canim duzenli hareket edicez diye birsey yok bu aylarda insallah iyidir bebegin birazdan bi pit yapiveriri annesi :)

kesinlikle onu tek teker araba onermem canim tek teker dengesiz oluryor cocuk buyuyunce saga sola dusme tehlikesi oluyor kim kullandiysa onu tek teker memnun degil.ouiny cok iyi bir marka yanliz baya pahalii onun onu cift teker olanlarini tercih etmeni oneririm :)

benimde sabahtan beri karnimda kasilma var bariz belli ediyor kasilmalar kendini ve cok rahatsiz oldum bebegim hareketli allahtan ki o kipirdadikca iyi oldugunu anliyorum ama bu kasilmalar neyin nesi anlamadim.yarin doktorumda kontrolum var ayrintili ultrason degil normal kontrol kan tahlili falan yaptircam bakalim insallah hersey yolundadir :)

Evetb Sılam fiyat bana da çok pahalı geldi ama bayan öyle bir anlattıki çok heveslendim :) gerçi bebeği çok küçüktü biraz büyüyünce belki dediğin gibi 3 tekerlek zorlayacak.araştırmak lazım

bizim 3 lü testte problem çıktı aslında benim doktorda çekirge dorukta yaptıralım diyordu ama işte şimdi bilsonda yaptırıcaz problem çıkmasada gerisi problem değil.
Oyle cnm allah bocuklerimize saglik versinde gerisi hikaye canlari sagolsun

Evetb Sılam fiyat bana da çok pahalı geldi ama bayan öyle bir anlattıki çok heveslendim :) gerçi bebeği çok küçüktü biraz büyüyünce belki dediğin gibi 3 tekerlek zorlayacak.araştırmak lazım
quiny cok iyi bi marka bebek arabasinda hatta tek gecerim ama sirf marka diye o kadar para vermeye gerek yok bence.bebek arabasinin markasi degil kullanisli olmasi onemli ben 5 kez bebek arabasi degistirdim hic markasina bakmadan hosuma giden kullanisli ve cebime uygun ne varsa onu aldim hepte memnun kaldim.
onu tek teker kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum sakin almayin arkadasimin vardi onu tek teker azik durmadan araba dusuyordu cocuk yerinde durmadikca cok pismanim dedi tek teker aldigima

ben de beğendim bunu 1100 tl ye bulabildim cok mu diil mi karar veremedim

Kozlar dolgu yaptiriyor musunuz dişci bana doktorundan izin al dedi...diş taşlarimi temizledi...3 tane filan kanal tedavi cikti doktorun izin verirse ilk seansi doğumdan önce yapalim dedi...

selam canım benim de doldum düştü ama geri taktım yerine ,kopmuş yerinden ayrılmış yani pazar gecesi
1 hafta dayanıyım doktoruma sorup hemen yaptırmayı düşünüyorum haftaya çarşamba günü

kızlar bebek odası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız?

ben 7. yada 8. ay gibi düşünüyorum canım şimdi kıyafetlerini alıyorum sonra mobilya gelince yıkar ütüler yerleştiririz kv ile

sütten tiksinmedim ama hiç içesim gelmiyor bende her gün bol bol yoğurt ayran peynir tüketiyorum ama

geçmiş olsun canım ya çok dikkat et

Kizlaaar cok ozledim burayi. Tatil girince hic bakamadim. Haftaya pazartesiden itibaren isbasi yapicam. Bol bol gorusecegiz. Umarim herkesin bebisleri iyidir. Biz cok iyiyiz 16. Haftada kipirdadi kizim :) giderek gucleniyor.

merhaba canım hayırlıysa gel

geçmiş olsun canım inş bir sorun yoktur

ben de beğendim bunu 1100 tl ye bulabildim cok mu diil mi karar veremedim

Aynen canım bende değer mi değmezmi hiç bilmiyorum ama 3 teker olması büyük bir soru işareti.yalnız baya inceledim araba katlanonca minicik oluyor ve çok sağlam.4 tekerleklilerini inceleyelim

İnşallah herşey yolundadır.Canım doktoruna mutlaka sor kasılmaları.belki magnezyum falan verir

çok geçmiş olsun cnm bişi olmamasına sevindim.

cok gecmis olsun canimmm sukur biseyin yokmus belki o arada tansiyonun dusmustur dikkat et kendine :)

geçmiş olsun canım ya çok dikkat et

Çok teşekkür ederim. Çok şükür bir yerlere düşmedim, ambulans gelince hemen onu sordular kafanızı karnınızı çarptınız mı diye. Ama doktor tek başıma dışarı çıkmamı yasakladı, okullar açılınca ne olacak bakalım

Aynen canım bende değer mi değmezmi hiç bilmiyorum ama 3 teker olması büyük bir soru işareti.yalnız baya inceledim araba katlanonca minicik oluyor ve çok sağlam.4 tekerleklilerini inceleyelim
ben de her hafta sonu gidip bu arabaya bakıyorum kadın bıktı benden kırmızısını alacam ben de galiba alacam ya cok aklımda kaldı çünkü. önünün tek teker olması manevre kolaylığı sağlıyomuş ki kullanımı da cok rahattı orda denediğim kadarıyla ama ayy bilemedim ikizler olmak çok zor

canım yürüyüşü erteleme bende 2 haftadır yürümüyorum çok zor geldi bi an önce başlamaya bak sende
haklısın canım zaten çok istiyordum dr da izinde çıkınca artık başlarım inşaallah
ben ımom omega, gyno ferro sanol, magvital magnezyum birde vicium içiyorum hepsini kendim istedim bir tek balık hapını dr yazdı bence vitamin şart evde bir çocuğu daha olana çünkü enerji kalmıyor
maşaallah cnaım
Canım ben bu arabaya bakmıştım e-bebek mağazasında. Gerçekten hafifi ve kullanışlı görünüyordu. Eşini ikna edebilmen açısındanfiyatı da uygun.
sağol canım gören birinin yorumu daha iyi burda e bebek yok netten bakıyorum ağırlığı çok önemli benim için 5,5 kiloymuş bu da süper yani
kızlar bebek odası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız?
canım benim ikinci ilk oğlum odasında beşiğinde uyuyor hala inşaallah bu aralar ona genç odası alıcaz, bu kuzumunda abisinden beşiği vs var ama kendi odama sepet beşik istiyorum oğlumun odasına da büyük beşiği koyucam
Çok şirin maşallah canım.. Hemen hemen aynıyız bende zayıf hamile kaldım zaten oldum olası zayıftım :) seninki kadar anca göbüşüm belki daha az dır :) Şöyle bi tombiş tombiş olsak yaa
:) ay ben tombişim zaten canım oluruz merak etme koca göbeğimizle gezicez:)
Kizlar geceden beri sağ tarafimda biragri girip cikiyor arada kasigim degil ama daha yukarisi bebegin oldugu yerlerde neden olabilir? Hamilelik boyunca ilk defa dünkü kadar is yapmamistim ondan mi acaba
canım bazen olur öyle ağrılar önemli olan uzun sürmemesi
aynen canım bende fakir darky istiyorum bakalım artık şart oldu
canım ağırlığı 5,5 kilo bunun seninkinden daha hafif yakından baktın mı, fiyat olarak uygun olduğu için bunu anca ikna ederim
ben yaptırıcam canım bence çok önemli şeker
canım hareketsizlikten olur her gün bir muz ye iyi geliyor ağrılara birde magnezyum kullanmıyormusun
Bence gayet güzele benziyo canım sen eşini ikna edersin Biz kadınların isteyipte elde etmediği şey mi var
ah ah benimki zor ikna olur canım
oooo pek de bi yakisikliymis kuzum, verdim gitti o zaman
aldık o zaman:)
Bugün bebeğim hiç kıpırdamıyor.. Cikolata , ceviz, su, süt hepsinden yedim bugün banamısın demedı
canım bazen olur öyle çok yorulunca birde hareket etmiyor diye stres yapınca hiç oynamıyorlar
gayet guzel bence canim gorunusu falan.. sen tecrubeli oldugun icin de kullanisliligini degerlendirirsin esini de ikna edersin umarim acaba oglunun arabasinin diger tekeri de mi kirilsa :)
he he ah canım kırık olsa sağa çekiyor normal araba gibi:) kırılmadı gitti birde sağlam çıktı ki 3 senedir kullanıyoruz
canım çok geçmiş olsun yolculuğun rahat geçsin inşaallah
oooo canım epey uzattın arayı özledik
canım göbek deliği etrafı rahim büyüdükçe acır gerilir ilerde daha çok acıycaak
canım 3 teker alma tavsiye etmiyorlar devriliyormuş
canım ev işinde yardım etmez ama oğluma bakmada çok yardım etti gece bir ben salladım bir o, altını değişir karnını doyurur banyo yaptırır, hatta artık bir senedir akşamları hep o uyutuyor banyosunu o yaptırıyor, bebek bakımında hiç şikayetim yok ama ev işinde yapmaz illa 10 kere söylemem lazım en son patlayınca yapar, arabayıda niye alsın alırsa çok gezerim:) ama yok ikna etmem şart ben o hantalı kullanmam artık bol duygu sömürüsü bol göz yaşı olacak ne yapalım kendi istedi

canım sen tecrübelisin yarın kasılmanı sor mutlaka o an dr bakınca ultrasonda görünmeyebilir ama sen kesin söyle

ayy bilemedim bende yaptırırım o zaman yaa

Teşekkur ederim canlarin. Az once dalmisim tekmesine uyandim cadinin :) 4 kez ardi ardina tekmeledi sonra fir fir döndü karnimda.. ilk kez bukadar net hissettim tekmelerini.. Allahim nasil bir kutsal duyguya sahibiz daha elimize bile almadik ufacik kipirdamasina dünyalar bizim oluyor :) eskiden hep su hayatta erkek olmak varmis derdim cok yanlis konusmusum kadin olmak gibisi var mi yaa :)

Silacim kasilmalarim var demişsin iyi düsun ki iyi olsun canim yarin bebisini gördugunde rahatlarsin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…