İnşallah cnm amin evet dünyalara bedel allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah çok duygusalim herşey e ağlamak geliyo içimden yarın olsada çabucak görsem miniğimi ♡Cok tesekkur ederim teyzeleri rabbim hepimizin evlatlarindan hep iyi haberler almayi nasip etsin inşaallah cok mutlu ettiniz beni ve oglusumu yazdiklarinizla Allah razi olsun hepinizden duygulandım ne güzel bir bağ olusturduk burda inşallah sonuna kadar hep beraber güzel haberlerle geliriz hep ...
Zafergulum inşallah sende yarın cok guzel haberler alicaksin canım yavrundan hele göreceksin ya iste o dunyalara bedel :))
ciğerde çok yüksek A vitamini olduğu için hamilelerin yememesi gerekiyor,,,,ay cnm sonrasında okudum bi sıkıntı olmamış gözünaydıninsan dalgın oluyo valla hamilelikte ben geçen yazmıştım ya düşünsene 4,5 gün boyunca çaydanlığım ocak üstünde kalmıştı evimin yanmaması bi mucize bence. Allah koruyo bizleri canını sıkma hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ayy kıyamam nerde bu kızın cevizinin çyreğiahh ahh neleri kendimize dert edinceğimizi şaşırıyoruz. benim kocişimde yanımda olduğu nadir zamanlarda kabak çekirdeğini bile ayıklıyo seninki gbi mesela buna gözlerim doldu az önce delirmeden doğuraydım iyiydi
cnm özellikle yemeklerden sonra ki çok fazla yemiyorum bende çok gergin oluyorum midem baya sertleşiyo ama normal kanımca
günaydn cnm. senle bdt lerimiz aynı bende 4,5-5 arası bişi aldım malesefki ama genelimiz bu şekilde napalım sonrasında daha da hızlanmaz inş. da veririz doğumdan sonra. sağlık olsun
cnm bana da elde ayakta uyuşma ve kasılma var mı diye sordu yok diyince bi dahakine veririm kalsiyum ve magnezyumu ozaman dedi. çok şükür sağlıklı olsunlar bebeklerimiz de başka hçbişeyin önemi yok
Bende Ahmet Yılmaz'a gidiyorum fsm tarafında muayenesi varsen kime gidiyorsun?
bende de vardı ilk aylarda o problem hemen diş fırçamı ve diş macunu sensetive olarak değiştirdim,, 1 hafta da kendine geldi diş etlerim,,,,kızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek
ben şu anda çalışmıyorum ama bebek 1,5 yaşına gelince çalışmayı planlıyorum,,, ailemden ayrı bir şehirdeyim,,, eğer aynı şehirde olsaydım eve kadın tutardım,, ve anneme, kv, halama ve kuzenime sıra ile rica ederdim,,, arada bir haber vermeden eve gidin bakıcıyı kontrol edin derdim,,,, ama şimdi burada öyle bir lüksüm yok onun için büyük ihtimal kreşe vereceğim,,, 1,5 yaşında işe başlamadan sadece oyun grubuna başlatıcam ki yavaş yavaş alışsın bende yavaş yavaş iş bakmaya başlayacağım,,,,kızlar tabi biliyorum herkesin durumu farklı olur ama ben yine de sorayım çünkü çok moralim bozuluyor bu konuya. Bebek olunca çalışan anneler bebeklerine kim veya kimler bakacak? Konu iyice karıştı kafamda ve ağlamak istiyorum ne zaman konuşulsa hep sinirleniyorum. Kv annen baksın annen yapsın konusunda ısrarlı kendisi annemden daha yaşlıymış çünkü, ama annemde evde 3 kişi bakıyor kalamaz gel git yapacak ve o da nasıl geleyim o kadar zaman 3gün 5gün değil ki diyor.
beğendiğim erkek isimleri efe, kerem, ege, akın, barış ve tuna. isim seçme işi zor gerçekten umarım güzel bi isim bulursun.
benimde isim listemde emir ilk basta canim tek sorun almanlarin r harfini soyleyememesi emiy dicekler cocugaçok teşekkürler eşime ne söylesem beğenmiyor ege ve tuna güzelmiş
emir ismi nasıl kızlar anlamını beğendim ama daha eşime söylemedim
Kızlar ben esmerım eşim sarışın renkli gözlü hatta eşimin ailesinde esmer olan tek ben oldum sonra da kızım :) kızım doğmadan çok merak etmistim kendime çok bakmama begenmeme rağmen belki babasına benzer diye doğum yaparken ebe ye saçı ne renk diye soruyordum :) neyse kızım beyaz tenli kumral bi kız oldu masallah bu bebeğim babasına benzesın istiyorum aslında sarışın erkekleri sevmemek ama biriyle evlendim nasip ışte oglusum da sarı olur mu acaba yada şöyle siyah saçlı mavi gözlü mu olsa :) önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan hayal ediyor ışte
Allah gönlüne göre versin canımmm. Bende oğluma hamileyken hep diodum sarışın renkli gözlü çocugum olut inşallah diye. Eşim renkli göz kumral,babası,babannesi benim babamda renkli bi ben renksiz ama bende beyaz tenli kumralım yani. Oğlum mavi gözlü cam göbeği gibi rengindeğişio ne giyse güneşte falan da.sarışın kıvanç tatlıtuğa brnzetio hrrkes yani allah gönlüme göre vrrdi. Şimdiki de kız inşallah abisine benzer diye dua ediyorum bende hihihihiKızlar ben esmerım eşim sarışın renkli gözlü hatta eşimin ailesinde esmer olan tek ben oldum sonra da kızım :) kızım doğmadan çok merak etmistim kendime çok bakmama begenmeme rağmen belki babasına benzer diye doğum yaparken ebe ye saçı ne renk diye soruyordum :) neyse kızım beyaz tenli kumral bi kız oldu masallah bu bebeğim babasına benzesın istiyorum aslında sarışın erkekleri sevmemek ama biriyle evlendim nasip ışte oglusum da sarı olur mu acaba yada şöyle siyah saçlı mavi gözlü mu olsa :) önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan hayal ediyor ışte
sende taşın annene yakın bir eve,,,,, veya işi bırakır evde oturup çocuğuma bakarım de,,,,canım senin şartların uygun olmuş şanslısın. Benim başka ev gibi bir şansım yok annem de çok uzak olmasa da 30 dk mesafede. Kv me kalsa bıraksınlar evlerini gelsinler bizim apartmandan ev tutsunlar. Annen istiyor senin bende annem isteksiz hangine ytişeyim derdinde öyle olunca zoraki bişeyler yaptırmakta içime sinmiyor.
tatlım herkesin eşi , herkes farklı,,, erkeklere bazen oturup konuşmak gerekiyor,,,,Eşime çok bozuluyorum bu ara, dün bütün gece maç izledi, ben bi su istedim anca onu getirdi. 2,5 saat maç izledi, bitti bir de diyor ki hayatımda izlediğim en kötü maçtı. O zaman izlemeseydin sonuna kadar, dizimizi izlerdik dedim. Nefret ediyorum futboldan. Kesin başıma futbol delisi bir oğlan gelecek.
Bi gün olsun akşam gelirken bişey ister misin, canın bişey çekiyor mu diye sormuyor. Çekirdek ayıklayanları duydukça kendime acımaya başladım. Sabah ondan önce kalkıp işe gidiyorum, benim işim eve 5 dakika onunki 1 saat ama kendi işi olduğu için istediği saatte gidiyor. Akşam geliyor yemek hazır herşey yapılmış. Sofra toplamaya yardım eder o kadar. Ütüler yığıldı erimiyor, ben çıkarırsam 3-5 tane yapıyor. Ne yapsam da halimden anlasa, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?