2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben esmerım eşim sarışın renkli gözlü hatta eşimin ailesinde esmer olan tek ben oldum sonra da kızım :) kızım doğmadan çok merak etmistim kendime çok bakmama begenmeme rağmen belki babasına benzer diye doğum yaparken ebe ye saçı ne renk diye soruyordum :) neyse kızım beyaz tenli kumral bi kız oldu masallah bu bebeğim babasına benzesın istiyorum aslında sarışın erkekleri sevmemek ama biriyle evlendim nasip ışte oglusum da sarı olur mu acaba yada şöyle siyah saçlı mavi gözlü mu olsa :) önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan hayal ediyor ışte

İnşallah cnm amin evet dünyalara bedel allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah çok duygusalim herşey e ağlamak geliyo içimden yarın olsada çabucak görsem miniğimi ♡

ciğerde çok yüksek A vitamini olduğu için hamilelerin yememesi gerekiyor,,,,

kızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek
bende de vardı ilk aylarda o problem hemen diş fırçamı ve diş macunu sensetive olarak değiştirdim,, 1 hafta da kendine geldi diş etlerim,,,,

ben şu anda çalışmıyorum ama bebek 1,5 yaşına gelince çalışmayı planlıyorum,,, ailemden ayrı bir şehirdeyim,,, eğer aynı şehirde olsaydım eve kadın tutardım,, ve anneme, kv, halama ve kuzenime sıra ile rica ederdim,,, arada bir haber vermeden eve gidin bakıcıyı kontrol edin derdim,,,, ama şimdi burada öyle bir lüksüm yok onun için büyük ihtimal kreşe vereceğim,,, 1,5 yaşında işe başlamadan sadece oyun grubuna başlatıcam ki yavaş yavaş alışsın bende yavaş yavaş iş bakmaya başlayacağım,,,,
ama eğer annen ve KV sana çok uzak değilse,,, arada bir gidip bakıcıyı kontrol etsinler,,,,,

beğendiğim erkek isimleri efe, kerem, ege, akın, barış ve tuna. isim seçme işi zor gerçekten umarım güzel bi isim bulursun.

çok teşekkürler eşime ne söylesem beğenmiyor ege ve tuna güzelmiş
emir ismi nasıl kızlar anlamını beğendim ama daha eşime söylemedim

Ya kizlar soyliycem ama caniniz cekmesin yavuz kadar yerde kunefe dolu avuc avuc yiyordum nezamandirda canim istiyor ruyama girdi

çok teşekkürler eşime ne söylesem beğenmiyor ege ve tuna güzelmiş
emir ismi nasıl kızlar anlamını beğendim ama daha eşime söylemedim
benimde isim listemde emir ilk basta canim tek sorun almanlarin r harfini soyleyememesi emiy dicekler cocuga

bi bakiyim gidiyom nickli arkadasimiz var fazla yazmiyor buraya arada yaziyor bana ozelden yazmis.doktoru simdiye kadar 4 kez erkek demis bebegine dunki kontrolunde ise kiz oldugunu soylemiss :)

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin canımmm. Bende oğluma hamileyken hep diodum sarışın renkli gözlü çocugum olut inşallah diye. Eşim renkli göz kumral,babası,babannesi benim babamda renkli bi ben renksiz ama bende beyaz tenli kumralım yani. Oğlum mavi gözlü cam göbeği gibi rengindeğişio ne giyse güneşte falan da.sarışın kıvanç tatlıtuğa brnzetio hrrkes yani allah gönlüme göre vrrdi. Şimdiki de kız inşallah abisine benzer diye dua ediyorum bende hihihihi

bi bakim gidiyom bakmissin begenip gitmissin yine mesajimi tam nickin gibisin valla ses versene kiz

sende taşın annene yakın bir eve,,,,, veya işi bırakır evde oturup çocuğuma bakarım de,,,,

tatlım herkesin eşi , herkes farklı,,, erkeklere bazen oturup konuşmak gerekiyor,,,,
canını sıkma,,,,

oglusu olacaklara kafamdaki isimleri yazayim sizede fikir olsun bende hala karar veremedim malesef

Emir,Selim,Civan,Kerem,Melih,Umut,Yavuz,Ensar,Enes,Oguz ........

sizdende bekliyorum isim onerileri artik isimleriyle sevelim bebislerimizi :)

Kizlaaaarrr bende heyecan dorukta, hem yarin sabah 10.20 de randevum var bebisimi gorucem, hem de yarin es ozru sonuclari aciklanacak. Hem bebisimjn cinsiyeti belki olcak hem de yeni gorev yerim. Ikisi de hayirli olur umarim hakkimizda. Guzel haberlerle gelmeyi umuyor hepinizi opuyorum..

merhaba arkadaşlar. Dükkanı kapamaya geldim:) sılam tosuncuğuna maşallah canım. Hayırlı haberlerle gelmişsin çok sevindim. Güzel haberlerle gelen diğer arkadaşlarımın da gözleri aydın.
Benim bugün detaylı ultrasonum vardı. 286 gr ve 19.6 cm olmuş benim tosunum da doktor amcasını hiç üzmedi bebişim her bişeyini çabucak kontrol ettiler. toraman bir bebek olacakmış doktor öyle söyledi. nasıl normal doğurucam onun derdi sardı şimdi beni. benim ailemde bebekler dört kilo üzeri doğuyor da umudum eşimin tarafına çekmesi idi ama olmayacak galiba. Neyse kısmet.
vücudumuzda sağ ve sol tarafta bebeği besleyen damarlarımız varmış, kasıklarımızda. Sol az çalışıyormuş ama sağ onu telefi ediyor dedi doktor. Bir yaşıma daha girdim vallahi.
sütün önemini anlattı durdu doktor. Peynir yada yoğurt bu açığı çok telefi edemiyor dedi. Yoğurt sütün yerini tutsaydı, doğumdan sonra göğüslerinizden süt yerine yoğurt gelirdi diye de bir espiri yaptı. Yaradan ne faydalı ise onu veriyor göğüslerinizden demeye getirdi. Aldım mesajı sustum.
bizde haberler bu kadar. Sağlıkla kalın canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…