- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
Doktorlar der ki: adetiniz gecikmeden yaptığınız şeyler bebeğe zarar verdiyse tutunamaz düşer, siz onu adet kanaması sanar hamile olduğunuzu fark etmezsiniz bile. Farklı doktorlar farklı cihazlar sonucu değişik şeyler söyleyebilir. Kese görünmüş, dış gebelik ihtimalinin olmadığı kesinleşmiş. Şu an tek yapman gereken beklemek, ilaçlar zarar verdiyse tutunamaz, kabullenmesi zor ama zarar gördüyse düşmesi en olumlu sonuç olur. Mümkün olduğunca dinlen, bence sürekli test ya da doktora gitmek de insanı geriyor. Sakin kalmaya çalış, her şeyin hayırlısı.
sana ve bebeğine maşşallah canım :)slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis biziyuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere
Yazini okurken kendimi gordum sanki beni
m 3.gebelik 2kizim var biri 10 digeri 6 yasinda
Ilkinde 9 ikincide 12 kilo almistim bebekler 3kilo oluyor bakalim bu ne olacak
masallah ya yerim onu pek güzel olacak bu bebek yuzlu yakısıklı olacak..İşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))
Eki Görüntüle 1228780
2 li de problem çıkmadı 3lü de de down sendromu yine çıkmadı ense kalınlığı burun yapısı düzgün ama omurgasında ayrıklık denilen bir problem çıktı AFT hormonu yüksekliğiyle oluyormuş ama omurgasında bir problem göremedi doktor normal ultrasonla. Tiroid bu güne kadar yoktu hamilelikle birlikte çıktı o da çok yüksek değildi şimdi ilaçla düşürüyoruz. yaşım 32 ve ilk çocuk. 3 eylül de ayrıntılı var işte hiç bir şey gözümde yok sağlıklı olsun inşallah.canım 2li nasıl çıkmıştı yasin kaç tıroıd falan var mi ? Ben testleri yaptırmadım ayrıntılı da bakıldı herşey normal dedi burun kemiği falan da iyi dedi ense kalınlığı na da iyi demişti testlerın güvenirliği tartısılır diye yaptırmadım
sagolasin canim benim abileride bebek yuzlu zaten saclari uzun olsa kiz dersin o kadar yani :)masallah ya yerim onu pek güzel olacak bu bebek yuzlu yakısıklı olacak..
hemde nasıl muhtaçsın ya boşver Allah büyük muhtaç etmesin kimseye.ha bu arada bu ayrintili icin istenilen ucuk fiyatlari hic aklim almiyorr ben simdiye kadar sadece ilk hamileligimde cok ayrintili kan kontrolu yaptirdim ona para odedim baska hicbirseye daha para vermedim herseyi sigortam karsiliyor...
durumu olmayanlarin rabbim yardimcisi olsunn hersey parayla donuyor malesefff
Gözün aydın canım cok sevindim :)slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis biziyuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere
Allahımm mucize ya mucize işte paşaya bak bildiğin bebek :)) Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım benimİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
Eki Görüntüle 1228780
oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi
İnşallah güzel haberler alırsın canım.Aslında çok ama arkadaşa da anlattım 3 lü testte problem çıktı iskelette ve ayrıntılı da belli olacak bu yerde çok çok iyiymiş güya kime sorduysak burayı söyledi 1 saat kadar inceliyormuş 3 eylülde randevum herşey buna bağlı aklınıza geldikçe dua edin nolur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
canım benim arkadasimin da tiroid yüksek ilaçla düzenleniyor hamilelikte çıktı 3lü test riskli çıktı senin gibi bebgınde birşey olduğunu sanmıyorum canım annenin bazı hormonları yükselince böyle testte yüksek çıkabiliyormuş kalbini ferah tut ins korktugun hicbirsey cikmayacak2 li de problem çıkmadı 3lü de de down sendromu yine çıkmadı ense kalınlığı burun yapısı düzgün ama omurgasında ayrıklık denilen bir problem çıktı AFT hormonu yüksekliğiyle oluyormuş ama omurgasında bir problem göremedi doktor normal ultrasonla. Tiroid bu güne kadar yoktu hamilelikle birlikte çıktı o da çok yüksek değildi şimdi ilaçla düşürüyoruz. yaşım 32 ve ilk çocuk. 3 eylül de ayrıntılı var işte hiç bir şey gözümde yok sağlıklı olsun inşallah.
41 kere maşallah oğluşuna valla kızım olsa alırdım yane o ne güzellik öle hokka gibi maşallahhhhhhhhhhİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
Eki Görüntüle 1228780
İşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
Eki Görüntüle 1228780
maşşallaahh canımm allah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin hepimizeİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
Eki Görüntüle 1228780
Gözün aydın canım maşallah heykel gibi oğluşunun yüzüİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
Eki Görüntüle 1228780
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?