2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sana ve bebeğine maşşallah canım :)

bende öyle okumuştum canım ya hep ya hiç kuralı diyolarmış. Bebeğe etki ettiyse tutunamazmış eğer tutunduysa bebekte hasar da olmazmış yani hiç etkilememiş demekmiş. Zaten dr. Tahlil yapıp da ilacı vermiş bile olsa kanda da çıkmıcaktı ozaman çünkü bi kaç günlük diye tahmin ediyorum.

İşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim

doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))

Yazini okurken kendimi gordum sanki beni
m 3.gebelik 2kizim var biri 10 digeri 6 yasinda
Ilkinde 9 ikincide 12 kilo almistim bebekler 3kilo oluyor bakalim bu ne olacak

maşallah cnm 3 çocuk kutluyorum seni ve cesaretini bende 2. cocuk düşüneyim desem afakanlar basıyor durduk yerde dert sahibi oluveriyorum daha akşam yaşadım o stresi yine sonra bırak dedim herşey kısmet...

masallah ya yerim onu pek güzel olacak bu bebek yuzlu yakısıklı olacak..

2 li de problem çıkmadı 3lü de de down sendromu yine çıkmadı ense kalınlığı burun yapısı düzgün ama omurgasında ayrıklık denilen bir problem çıktı AFT hormonu yüksekliğiyle oluyormuş ama omurgasında bir problem göremedi doktor normal ultrasonla. Tiroid bu güne kadar yoktu hamilelikle birlikte çıktı o da çok yüksek değildi şimdi ilaçla düşürüyoruz. yaşım 32 ve ilk çocuk. 3 eylül de ayrıntılı var işte hiç bir şey gözümde yok sağlıklı olsun inşallah.

masallah ya yerim onu pek güzel olacak bu bebek yuzlu yakısıklı olacak..
sagolasin canim benim abileride bebek yuzlu zaten saclari uzun olsa kiz dersin o kadar yani :)
rabbim acilarini gostermesinnn cok seviyorum onlarii evlat sevgisi hicbiseyle kiyaslanmaz :)

hemde nasıl muhtaçsın ya boşver Allah büyük muhtaç etmesin kimseye.

Gözün aydın canım cok sevindim :)

Allahımm mucize ya mucize işte paşaya bak bildiğin bebek :)) Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım benim

İnşallah güzel haberler alırsın canım.
Aminn inşallah.

canım benim arkadasimin da tiroid yüksek ilaçla düzenleniyor hamilelikte çıktı 3lü test riskli çıktı senin gibi bebgınde birşey olduğunu sanmıyorum canım annenin bazı hormonları yükselince böyle testte yüksek çıkabiliyormuş kalbini ferah tut ins korktugun hicbirsey cikmayacak

Sılacım güzel haberlerine sevindim canım. oğluşun da çok tatlı görünüyor. 4 kiloyu takma. ilk gebeliğimde doktorum isyan etmişti bi kez bari her hafta bi kilo diiil yarım kilo al diye :) çok gülmüştüm. tabi verirken çok zor oldu o ayrı. neyse sağlıklı olsun da gerisi boş. benim daha iki hafta var ya ayrıntılıya. çok merak ediyorum bebişimi. kız olduğunu da netleştirmek istiyorum umarım öğrenirim kesin olarak. ay zaman geçmiyo :)

41 kere maşallah oğluşuna valla kızım olsa alırdım yane o ne güzellik öle hokka gibi maşallahhhhhhhhhh

maşşalh canım yaa ne güzel çıkmış heryeri belli ayyy rabbim bağışlasın

maşşallaahh canımm allah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin hepimize

Gözün aydın canım maşallah heykel gibi oğluşunun yüzü Bu güzel bebeğe güzel bi isim bulur artık annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…