Canim insallah hem bebeginden guzel haberler alirsin hemde istedigin yere cikar tayinin gercekten yarin senin icin buyuk gun olmus rabbim gonlune gore versin insallah :)Kizlaaaarrr bende heyecan dorukta, hem yarin sabah 10.20 de randevum var bebisimi gorucem, hem de yarin es ozru sonuclari aciklanacak. Hem bebisimjn cinsiyeti belki olcak hem de yeni gorev yerim. Ikisi de hayirli olur umarim hakkimizda. Guzel haberlerle gelmeyi umuyor hepinizi opuyorum..
Canim tesekkur ederim masallah senin bebiste cok iyiymis ne guzel ya guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum :)doktorunda pek espIrikmiss yaniimerhaba arkadaşlar. Dükkanı kapamaya geldim:) sılam tosuncuğuna maşallah canım. Hayırlı haberlerle gelmişsin çok sevindim. Güzel haberlerle gelen diğer arkadaşlarımın da gözleri aydın.
Benim bugün detaylı ultrasonum vardı. 286 gr ve 19.6 cm olmuş benim tosunum dadoktor amcasını hiç üzmedi bebişim her bişeyini çabucak kontrol ettiler. toraman bir bebek olacakmış doktor öyle söyledi. nasıl normal doğurucam onun derdi sardı şimdi beni. benim ailemde bebekler dört kilo üzeri doğuyor da umudum eşimin tarafına çekmesi idi ama olmayacak galiba. Neyse kısmet.
vücudumuzda sağ ve sol tarafta bebeği besleyen damarlarımız varmış, kasıklarımızda. Sol az çalışıyormuş ama sağ onu telefi ediyor dedi doktor. Bir yaşıma daha girdim vallahi.
sütün önemini anlattı durdu doktor. Peynir yada yoğurt bu açığı çok telefi edemiyor dedi. Yoğurt sütün yerini tutsaydı, doğumdan sonra göğüslerinizden süt yerine yoğurt gelirdi diye de bir espiri yaptı. Yaradan ne faydalı ise onu veriyor göğüslerinizden demeye getirdi. Aldım mesajı sustum.
bizde haberler bu kadar. Sağlıkla kalın canlar...
Canim evine hosgeldin yavas yavas yapmaya calis islerini cok yorma kendinide kizinide :)canlarim nasilsinizgünlerdir giremiyorum.. memleketteydim malum son günler olunca hic firsat bulamadim. salı gecesi döndük evimize.. ayrılmak yine çok zor oldu ama kızım tekmeleriyle hissettirdi varlığını.. üzülme annem ben varım artık dedi eşimle her zamanki gibi destek olduk birbirimize.. gurbet zor bütün sevdiklerinden uzaktasın ama bize evlilik anlamında iyi geliyor eşimle.. kimsemiz olmayınca birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz galiba.. memlekette ufak sebeplerden birbirimize giriyoruz.. biz kendi evimize ailemize gidiyoruz diyerek avuttuk kendimizi.. evim o kadar kirlenmiş ki kızar pazartesi okul açılmadan temizlemek istiyorum bugün halıları yıkamaya gönderdim yavaş yavaş temizlemeye çalışıyorum.. akşama kadar yormuşum kendimi prensesim hareketlerini kesti üzüldüm onu da yordum diye.. yeni yeni tepiklerine başlıyor minnağım bizde haberler böyle geçmişi okumaya gideceğim uzun bir süre içinden çıkmamam sanırım
iki gunu masallah pek guzel ozetlemissin canim :)Vay vay vay haberlere bakın.
İyi ki giremedik bir kaç gündür, neler döktürmüşsünüz yaw
Alabamam bende hatırlıyorum seni. Bence idrar tahliline takılma, kanda çıkmış daha ne olsun. Ctesi de ikiye katlandı mı değerin Allah'ın izniyle kutlmalarımızı yaparız. Ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı duşjelinin, huzurumun bebeğini kaybedenlerin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah
Hera bayılmışsın canım yaa. Allah'a emanet ol dikkat et kendine. İnşallah tatiliniz sorunsuz ve çok güzel geçer.
Tool hoşgeldin yeniden.
Sezincim maşallah sübhanallah oğluna 16 haftalık ne güzel fotosuBu ara ihtiyaç listesi için tekrar tekrar teşekkür ederim
Sılam aşkolsun yaniii kaçıp gitmişsin arada kendi doktorunaGün sayıyorduk beraber 4 Eylül'e Gittin gördün oğlunu maşallah sübhanallah nasılda yakalamış doktorun yüzünü ve ne kadar güzel daha şimdiden
Mustafam göstermedi 18 haftalıkken yüzünü, inşallah hayırlısıyla bende görürüm haftaya
Mssdely nerelerdesin, fairytale yerleşme nasıl gidiyor, msssuperfine hiç yoksun ortalarda.
Benden beter bu kaçaklar yahu
Bu sabah baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 4,5'tu. Bütün gün sarhoş gibiydim.
Annem taşındı, evin altı üstündeyken yanında o koltuktan o koltuğa geçerek hep yattım bugün. Hiç bir işe yaramadım
Dışarda olsaydım bugün Hera gibi bende bayılabilirdim. Allah kolaylık versin hepimize
iki gunu masallah pek guzel ozetlemissin canim :)
doktorumda normal kontrolum vardi ama doktorumda ayrintili ultrason yapti bugun iki kez yaptirmis olcam haftayada hastanede yaparim artik bu sefer 1 hafta arayla gormus olcam oglusumu.ya sen mustafam diye yazdikca benim icim gidiyor burda oyle icten yaziyorsunkii bende ismiyle hitap etmek istiyorum artik oglumaaa ayrica mustafa ismini sayende ayri bi sevmeye basladimm mustafamizz saglikla gelsin dunyaya insallah canim:)
cicileriniz tek kelimeyle harikaaa mustafamizada cok yakisacaktir eminimki iyi gunlerde gule gule giysin insallah :)
Bu arada 1 ay önce yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
Haydi hanımlar artık başlayın sizde yahu
Hepsi istediğim gibi geldi.
Mavi montu arkadaşımın 3 yaşındaki oğlunun doğum günü için sipariş etmiştim. 2 yaştan başlıyor. Mustafam büyüsün ona da renklilerinden alacağım inşallah
Eki Görüntüle 1229114
Çok teşekkür ederim. Aman dikkat et, benim daha önce de bayılmışlığım var, sabıkalıyım bu konuda ama hamileyken bayılmak fenaymış :) Allah yaşatmasın bir daha, düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Vay vay vay haberlere bakın.
İyi ki giremedik bir kaç gündür, neler döktürmüşsünüz yaw
Alabamam bende hatırlıyorum seni. Bence idrar tahliline takılma, kanda çıkmış daha ne olsun. Ctesi de ikiye katlandı mı değerin Allah'ın izniyle kutlmalarımızı yaparız. Ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı duşjelinin, huzurumun bebeğini kaybedenlerin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah
Hera bayılmışsın canım yaa. Allah'a emanet ol dikkat et kendine. İnşallah tatiliniz sorunsuz ve çok güzel geçer.
Tool hoşgeldin yeniden.
Sezincim maşallah sübhanallah oğluna 16 haftalık ne güzel fotosuBu ara ihtiyaç listesi için tekrar tekrar teşekkür ederim
Sılam aşkolsun yaniii kaçıp gitmişsin arada kendi doktorunaGün sayıyorduk beraber 4 Eylül'e Gittin gördün oğlunu maşallah sübhanallah nasılda yakalamış doktorun yüzünü ve ne kadar güzel daha şimdiden
Mustafam göstermedi 18 haftalıkken yüzünü, inşallah hayırlısıyla bende görürüm haftaya
Mssdely nerelerdesin, fairytale yerleşme nasıl gidiyor, msssuperfine hiç yoksun ortalarda.
Benden beter bu kaçaklar yahu
Bu sabah baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 4,5'tu. Bütün gün sarhoş gibiydim.
Annem taşındı, evin altı üstündeyken yanında o koltuktan o koltuğa geçerek hep yattım bugün. Hiç bir işe yaramadım
Dışarda olsaydım bugün Hera gibi bende bayılabilirdim. Allah kolaylık versin hepimize
Mehmet Emin, Erdem,Ali, Emre, Selim,oglusu olacaklara kafamdaki isimleri yazayim sizede fikir olsun bende hala karar veremedim malesef
Emir,Selim,Civan,Kerem,Melih,Umut,Yavuz,Ensar,Enes,Oguz ........
sizdende bekliyorum isim onerileri artik isimleriyle sevelim bebislerimizi :)
Canim insanin evladinin ismini benimsemesi ve begenmesi cok onemli zaten masallah siz ailecek mustafamiz dunyaya gelmeden o evin icindeymis gibi olmussunuz bile rabbim kucaginiza aldiginiz gunleride gostericek insallah canim...
bugun doktorum ben normal bakicam hastanede ayrintili baktirirsin dedigi halde yarim saat surdu ve her organini tek tek bakti hastanede ne kadar surecek bilmiyorum artik benim icin ne kadar surerse o kadar iyi tabi oglusumu gorurum bol bol :)ayrica 30 uncu haftamda yeniden ayrintili ultrasona giricemi soyledi bende cok memnunum hem buranin bakimi ve ilgisinden hemde doktorlarindan doktorumla hem sohbet ettik hemde oglusumu inceledik beraber :)))
bebek arabasini hala arastiriyorum acele etmek de istemiyorum ben kista olsa hergun ogluslarimi almaya bebekle disari cikmak zorundayim guzel ve kullanisli birsey olmasi sart insallh gonlume gore bisey bulurum en kisa zamanda ...
herkese iyi geceler dus alip yaticam sabah 7 bucuktan beri ayaktayimm yoruldummm :)
İyi geceler kizlar benim kiza bisi oldu icimde sanki bisi kovaliyo babasi bile sasti kaldi durmuyor yaramazim masallah kuzuma sabahtan beri tik yoktu bende kizip duruyordum simdide durmuyor
Ama ben bunlara baaaayyyııılllddddııımmmmm
Yurt dışından nasıl sipariş verdiniz bizede söylermisiniz ya bende almak istiyorummmmm
Çok teşekkür ederim. Aman dikkat et, benim daha önce de bayılmışlığım var, sabıkalıyım bu konuda ama hamileyken bayılmak fenaymış :) Allah yaşatmasın bir daha, düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Mustafa'nın cicilerine bayıldııım. Allah sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin kuzuya.
Markette dururken birden elimin ayağımın boşaldığını hissettim, eşimle annem vardı yanımda Allah'tan. Anneme söyledim ben kötü oluyorum diye. O hengamede dondurulmuş gıda dolabı gibi bir şeyin kenarına tutunabildim. En son nefes alamıyorum diye bağırıp debelendigimi hatırlıyorum, gözümü açtığımda marketin orta yerinde boylu boyunca yatıyordum :) etrafta da meraklı kalabalık :)Amiiin çook teşekkür ederim heracım
Ben hiç bayılmadım daha önce
Bir yerlere çarptın mı, böyle yavaş yavaş mı oldu, yoksa pat diye mi düştün. Çok şükür bir yerini vurmamışsın.
Buda çok tehlikeli bir şey Allah korusun karnın çarpar başın çarpar. İnşallah bir daha olmaz.
Sağ salimde tatilden gelmeni bekliyoruz
güzel haberler alan tüm arkadaşlar gözünüz aydın..
ben bir garibim neden bilmiyorum.Allah hayırlara çıkarsın, 2 gündür boğazımda bir yumru, yüreğimde bir sıkıntı var.nefes alamıyorum sanki, öyle yalnız ve mutsuz hissettim ki kendimi. sanki bedenim ruhuma dar geldi.
bu gün öğleden sonra bir anda patlama yaşadım , bildiğin ağlama krizi. sesli sesli yarım saat ağlamışımdır.dün kıpır kıpır olan oğlum o dakikadan beri tek bir hareket dahi etmedi. sanırım benim ağlamam etkiledi. çok pişmanım ama ağlamaya ihtiyacım varmış sanki biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ama tatlılar yedim, müzikler dinlettim ne ettimse kımıldamıyor. uykumda kaçtı şimdi vicdan azabından..
Ben de aynı şeyi yaşadım, gerçekten bu sefer daha zor olduGunaydin kizlar, bu aksam evime donuyorum ailemden ilk kez ayriliyomus gibi hissediyorum, bu kez cok zor geliyor, annem deseniz benden duygusal, uzakliklar cok zor...
güzel haberler alan tüm arkadaşlar gözünüz aydın..
ben bir garibim neden bilmiyorum.Allah hayırlara çıkarsın, 2 gündür boğazımda bir yumru, yüreğimde bir sıkıntı var.nefes alamıyorum sanki, öyle yalnız ve mutsuz hissettim ki kendimi. sanki bedenim ruhuma dar geldi.
bu gün öğleden sonra bir anda patlama yaşadım , bildiğin ağlama krizi. sesli sesli yarım saat ağlamışımdır.dün kıpır kıpır olan oğlum o dakikadan beri tek bir hareket dahi etmedi. sanırım benim ağlamam etkiledi. çok pişmanım ama ağlamaya ihtiyacım varmış sanki biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ama tatlılar yedim, müzikler dinlettim ne ettimse kımıldamıyor. uykumda kaçtı şimdi vicdan azabından..
maşallah yavruna ay yüzlü tüm bebekler gibi... cennet kokulu...Cok tesekkur ederim teyzeleri rabbim hepimizin evlatlarindan hep iyi haberler almayi nasip etsin inşaallah cok mutlu ettiniz beni ve oglusumu yazdiklarinizla Allah razi olsun hepinizden duygulandım ne güzel bir bağ olusturduk burda inşallah sonuna kadar hep beraber güzel haberlerle geliriz hep ...
Zafergulum inşallah sende yarın cok guzel haberler alicaksin canım yavrundan hele göreceksin ya iste o dunyalara bedel :))
Canim bazen bendede oluyor bi nda bi duygu patlamasi yasiyorum oturuyorum hüngür hüngür ağliyorum.. icimizde tutarak bebeklerimize daha cok zarar veririz bence, ihtiyac duydugunda bira gitsin.. bebisinde huzurlu oldugunu hissettiginde kipirdar merak etme :)güzel haberler alan tüm arkadaşlar gözünüz aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?