2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canlarim nasilsiniz günlerdir giremiyorum.. memleketteydim malum son günler olunca hic firsat bulamadim. salı gecesi döndük evimize.. ayrılmak yine çok zor oldu ama kızım tekmeleriyle hissettirdi varlığını.. üzülme annem ben varım artık dedi eşimle her zamanki gibi destek olduk birbirimize.. gurbet zor bütün sevdiklerinden uzaktasın ama bize evlilik anlamında iyi geliyor eşimle.. kimsemiz olmayınca birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz galiba.. memlekette ufak sebeplerden birbirimize giriyoruz.. biz kendi evimize ailemize gidiyoruz diyerek avuttuk kendimizi.. evim o kadar kirlenmiş ki kızar pazartesi okul açılmadan temizlemek istiyorum bugün halıları yıkamaya gönderdim yavaş yavaş temizlemeye çalışıyorum.. akşama kadar yormuşum kendimi prensesim hareketlerini kesti üzüldüm onu da yordum diye.. yeni yeni tepiklerine başlıyor minnağım bizde haberler böyle geçmişi okumaya gideceğim uzun bir süre içinden çıkmamam sanırım

Vay vay vay haberlere bakın.
İyi ki giremedik bir kaç gündür, neler döktürmüşsünüz yaw

Alabamam bende hatırlıyorum seni. Bence idrar tahliline takılma, kanda çıkmış daha ne olsun. Ctesi de ikiye katlandı mı değerin Allah'ın izniyle kutlmalarımızı yaparız. Ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı duşjelinin, huzurumun bebeğini kaybedenlerin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah

Hera bayılmışsın canım yaa. Allah'a emanet ol dikkat et kendine. İnşallah tatiliniz sorunsuz ve çok güzel geçer.

Tool hoşgeldin yeniden.

Sezincim maşallah sübhanallah oğluna 16 haftalık ne güzel fotosu Bu ara ihtiyaç listesi için tekrar tekrar teşekkür ederim

Sılam aşkolsun yaniii kaçıp gitmişsin arada kendi doktoruna Gün sayıyorduk beraber 4 Eylül'eGittin gördün oğlunu maşallah sübhanallah nasılda yakalamış doktorun yüzünü ve ne kadar güzel daha şimdiden
Mustafam göstermedi 18 haftalıkken yüzünü, inşallah hayırlısıyla bende görürüm haftaya

Mssdely nerelerdesin, fairytale yerleşme nasıl gidiyor, msssuperfine hiç yoksun ortalarda.
Benden beter bu kaçaklar yahu

Bu sabah baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 4,5'tu. Bütün gün sarhoş gibiydim.
Annem taşındı, evin altı üstündeyken yanında o koltuktan o koltuğa geçerek hep yattım bugün. Hiç bir işe yaramadım
Dışarda olsaydım bugün Hera gibi bende bayılabilirdim. Allah kolaylık versin hepimize

Bu arada 1 ay önce yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
Haydi hanımlar artık başlayın sizde yahu

Hepsi istediğim gibi geldi.
Mavi montu arkadaşımın 3 yaşındaki oğlunun doğum günü için sipariş etmiştim. 2 yaştan başlıyor. Mustafam büyüsün ona da renklilerinden alacağım inşallah

Eklentiler

• 10588953_10152662724729605_756901056_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 10602922_10152662725044605_527501849_n.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 10609068_10152662725089605_1610712765_n.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 10622330_10152662724759605_1519119895_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 10637818_10152662724329605_966633294_n.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 10588762_799239950096568_1549273982_n.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 10637668_799240243429872_130034624_n.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 10638167_799239903429906_1569786654_n.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 10647864_799240240096539_26105725_n.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 83
Canim insallah hem bebeginden guzel haberler alirsin hemde istedigin yere cikar tayinin gercekten yarin senin icin buyuk gun olmus rabbim gonlune gore versin insallah :)
Canim tesekkur ederim masallah senin bebiste cok iyiymis ne guzel ya guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum :)doktorunda pek espIrikmiss yanii
Canim evine hosgeldin yavas yavas yapmaya calis islerini cok yorma kendinide kizinide :)
iki gunu masallah pek guzel ozetlemissin canim :)
doktorumda normal kontrolum vardi ama doktorumda ayrintili ultrason yapti bugun iki kez yaptirmis olcam haftayada hastanede yaparim artik bu sefer 1 hafta arayla gormus olcam oglusumu.ya sen mustafam diye yazdikca benim icim gidiyor burda oyle icten yaziyorsunkii bende ismiyle hitap etmek istiyorum artik oglumaaa ayrica mustafa ismini sayende ayri bi sevmeye basladimm mustafamizz saglikla gelsin dunyaya insallah canim:)
cicileriniz tek kelimeyle harikaaa mustafamizada cok yakisacaktir eminimki iyi gunlerde gule gule giysin insallah :)

Çok çok çok teşekkür ederiz Sıla teyzesi Hepimizin evlatları hayırla sağlıkla giysinler kullansınlar her şeyi.
Onlar eskisin evlatlarımıza bir şey olmasın. Hepsine daha iyileri nasip olsun inşallah.

Mustafa ismini zaten çok severdim. Ama şimdi bayılıyoruuum. Ben değil herkes Mustafa aşağı Mustafa yukarı, Mustafa nasıl, Mustafam oynuyor mu. Eşimde oğluuum Muştafammm bitanemm diye seviyor. Anlayacağın biz sevdik herkeste sevdi çok şükür.

Sağlık sektörünüz çok hoşuma gidiyor. Her şey sigortanızdan karşılanıyor ne güzel. Özel- devlet ayrımı olmadan bakılıyor.
Burada bırak özel hastaneyi, özelinde özeli var.
Yani bir yerde devlet sigortalısı olduğun halde sezeryan mesela 1000 TL, başka özel hastanede 10000 TL'ye yakın.
Özeller arasında bile sınıflandırma var. Nerede kaldı devlet hastaneleri.
Paran yoksa öl kısaca.
He devlet bakmıyor mu bakıyor tabi ki. Ama özelin özelindeki muamaleyle bir olmuyor işte ne yazık ki:KK63:
Allah hiç kimseyi muhtaç etmesin, eksikliğini de göstermesin.

Bu arada bebek arabası işi ne olacak alamadığın araba? Yine başka yollarla alabilir misin acaba? Çokta güzelmiş

Canim insanin evladinin ismini benimsemesi ve begenmesi cok onemli zaten masallah siz ailecek mustafamiz dunyaya gelmeden o evin icindeymis gibi olmussunuz bile rabbim kucaginiza aldiginiz gunleride gostericek insallah canim...

bugun doktorum ben normal bakicam hastanede ayrintili baktirirsin dedigi halde yarim saat surdu ve her organini tek tek bakti hastanede ne kadar surecek bilmiyorum artik benim icin ne kadar surerse o kadar iyi tabi oglusumu gorurum bol bol :)ayrica 30 uncu haftamda yeniden ayrintili ultrasona giricemi soyledi bende cok memnunum hem buranin bakimi ve ilgisinden hemde doktorlarindan doktorumla hem sohbet ettik hemde oglusumu inceledik beraber :)))

bebek arabasini hala arastiriyorum acele etmek de istemiyorum ben kista olsa hergun ogluslarimi almaya bebekle disari cikmak zorundayim guzel ve kullanisli birsey olmasi sart insallh gonlume gore bisey bulurum en kisa zamanda ...

herkese iyi geceler dus alip yaticam sabah 7 bucuktan beri ayaktayimm yoruldummm :)

Ama ben bunlara baaaayyyııılllddddııımmmmm
Yurt dışından nasıl sipariş verdiniz bizede söylermisiniz ya bende almak istiyorummmmm

Çok teşekkür ederim. Aman dikkat et, benim daha önce de bayılmışlığım var, sabıkalıyım bu konuda ama hamileyken bayılmak fenaymış :) Allah yaşatmasın bir daha, düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Mustafa'nın cicilerine bayıldııım. Allah sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin kuzuya.

Amin Allah razı olsun Sılacım inşallahhh, hepimize Rabbim hayırlısıyla göstersin sağ salim hayırla dünyaya geldiklerini.

Maşallah inşallah her zaman her şeyinden memnun kalırsın. Zaten gurbettesin, birde doktorlar, hastane, bakım kötü olsaydı çok zor olurdu senin için. Allah bütün işlerinizi rast getirsin sizlerinde bizlerinde inşallah.
Hala şaka gibi geliyor 30. haftaya bile az kaldı aslında
Geçmez derken nasılda geçiyor şu zaman...
Bakalım şimdi haftaya da randevun var, kuzun ne kadar büyümüş olacak 1 haftada

İnşallah bebek arabasında da gönlüne göre bulursun Bakalım beklemedeyiz
Haydi hayırlı geceler

İyi geceler kizlar benim kiza bisi oldu icimde sanki bisi kovaliyo babasi bile sasti kaldi durmuyor yaramazim masallah kuzuma sabahtan beri tik yoktu bende kizip duruyordum simdide durmuyor

Gittikçe daha çok hareket ediyorlar çok eğlenceliiii
Bu duygu gerçekten çok farklıymış. Benimde bugüne kadar en çok bugün oynadı herhalde, uyumayı unuttular mı ne

Ama ben bunlara baaaayyyııılllddddııımmmmm
Yurt dışından nasıl sipariş verdiniz bizede söylermisiniz ya bende almak istiyorummmmm

Bende çok beğeniyorum Facebookta bir çok kişi getiriyor yurt dışından satışını yapmak için.
Ben Facebookta Butik Oyuncak diye bir sayfadan sipariş ettim. 1 ay sürüyor gelmesi ama geldiği gibi kargoya verdiler, ertesi gün elime geçti

Amiiin çook teşekkür ederim heracım

Ben hiç bayılmadım daha önce
Bir yerlere çarptın mı, böyle yavaş yavaş mı oldu, yoksa pat diye mi düştün. Çok şükür bir yerini vurmamışsın.
Buda çok tehlikeli bir şey Allah korusun karnın çarpar başın çarpar. İnşallah bir daha olmaz.
Sağ salimde tatilden gelmeni bekliyoruz

güzel haberler alan tüm arkadaşlar gözünüz aydın..
ben bir garibim neden bilmiyorum.Allah hayırlara çıkarsın, 2 gündür boğazımda bir yumru, yüreğimde bir sıkıntı var.nefes alamıyorum sanki, öyle yalnız ve mutsuz hissettim ki kendimi. sanki bedenim ruhuma dar geldi.
bu gün öğleden sonra bir anda patlama yaşadım , bildiğin ağlama krizi. sesli sesli yarım saat ağlamışımdır.dün kıpır kıpır olan oğlum o dakikadan beri tek bir hareket dahi etmedi. sanırım benim ağlamam etkiledi. çok pişmanım ama ağlamaya ihtiyacım varmış sanki biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ama tatlılar yedim, müzikler dinlettim ne ettimse kımıldamıyor. uykumda kaçtı şimdi vicdan azabından..

Selam kizlar
Bu site bir tek babamı giciklik yapıyı anlamadim ugrasiyom göremiyorum tam giruyorum alıntılar yapıyorum garip yazılar çıkıyor GÜM gidiyo yazdıklarım alıntıların sonrada acamiyorum siteyi ya telimde sorun var yada sitede neyse biz oglusumla İyiyiz ama uç gecedir migde yapmalarından uyuysmaz oldum haftaya Dr kont var ilaç isticem uykusuz olmuyor ya gündüz uyukusuda geceye benzrmiyo umarım herkeze iyidir geçmişe bakicam inş alıntı yapıp yazabilirim

Markette dururken birden elimin ayağımın boşaldığını hissettim, eşimle annem vardı yanımda Allah'tan. Anneme söyledim ben kötü oluyorum diye. O hengamede dondurulmuş gıda dolabı gibi bir şeyin kenarına tutunabildim. En son nefes alamıyorum diye bağırıp debelendigimi hatırlıyorum, gözümü açtığımda marketin orta yerinde boylu boyunca yatıyordum :) etrafta da meraklı kalabalık :)
Çok şükür kuzuda bir sıkıntı yok. Bu arada tatile çıkmadım Larkin,tatil dediğim yaz tatili ve o da bitti maalesef. Pazartesi seminerler başlıyor, annemin yanından eş memleketine döndüm

Hepimize oluyor bu galiba zaman zaman. Bunun geçici olduğunu düşünüp kendimizi rahatlatmamız gerek :) sen rahatladıysan kuzun da rahatlar biraz sabret :)

Gunaydin kizlar, bu aksam evime donuyorum ailemden ilk kez ayriliyomus gibi hissediyorum, bu kez cok zor geliyor, annem deseniz benden duygusal, uzakliklar cok zor...
Ben de aynı şeyi yaşadım, gerçekten bu sefer daha zor oldu

canım ben aynı senin gibi bi kaç defa yaşadım iç sıkıntısı, ruh daralması.. bazen oluyor bazen geçiyor.. sıkma canını. benimki de bazen kıpırdıyor bazen kıpırdamıyor daha normal dur :))

maşallah yavruna ay yüzlü tüm bebekler gibi... cennet kokulu...

Canim bazen bendede oluyor bi nda bi duygu patlamasi yasiyorum oturuyorum hüngür hüngür ağliyorum.. icimizde tutarak bebeklerimize daha cok zarar veririz bence, ihtiyac duydugunda bira gitsin.. bebisinde huzurlu oldugunu hissettiginde kipirdar merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…