2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın sılam darısı bana yarın gidicem dua edin lütfen bize herşey yolunda olsun inşallah.

Hadi gözün aydın sılacım allah bağışlasın paşanı

Maşallah kuzucuğa. Kocaman olmuş.

Cok tesekkur ederim teyzeleri rabbim hepimizin evlatlarindan hep iyi haberler almayi nasip etsin inşaallah cok mutlu ettiniz beni ve oglusumu yazdiklarinizla Allah razi olsun hepinizden duygulandım ne güzel bir bağ olusturduk burda inşallah sonuna kadar hep beraber güzel haberlerle geliriz hep ...
Zafergulum inşallah sende yarın cok guzel haberler alicaksin canım yavrundan hele göreceksin ya iste o dunyalara bedel :))

slm hamişler iyisiniz inşallah oğluşuma isim bulamadım Muhammed olucaktı ama istemediler küfür ederler diye anlamı güzel olan erkek isimlerine açığım bilginize

ayy benimde hep bi tarafıma yan yatmaktan leğen kemiğim nasıl ağrımıştı bu sabah zor düzelttim kendimi
cnm bende işyeriyle alakalı zannettim ama sit hala toplanamadığı için ara ara sorun veriyo. şimdi girebildim mesela..
Kızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan
kızz yeme tuzlu ben 2 gündür şiştim valla ödem yaptı ellerm ayaklarım. ayaklarıma basmak bi tuhaf puff puff
gözün aydn cnm sağlıklı tosunun çok yakışıklı da resmin olduğu iletyi alıntılayamadm maşallah. ya kilo artışı pik yapıyo ben günde 150 gram flan alıyorum sanki 1 haftadır ve aynı iştahla gdiyorum anlamadımki..

slm hamişler iyisiniz inşallah oğluşuma isim bulamadım Muhammed olucaktı ama istemediler küfür ederler diye anlamı güzel olan erkek isimlerine açığım bilginize

beğendiğim erkek isimleri efe, kerem, ege, akın, barış ve tuna. isim seçme işi zor gerçekten umarım güzel bi isim bulursun.

canım gözün aydın çok sevindim valla :)

oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi

maaşallah ona maaşallah
Selam annisler nasilsiniz

iyiyiz canım sen nasılsın bakalım

ben de erkek olursa diye hala düşünüyorum
aklımdakiler eymen , doruk , kaan , demir , toprak

Amin umarı herşey yolunda gider.Hepimizin Allah yardımcısı olsun büyük emekler veriliyor.

Kızlar bugun bi tuhaf hissediyorum kendimi sabah vitamin ictim ardindan 2 saat sonra kan hapini ictim ikisinin arasinda cubuk kraker yemistim basimin agrisindan canim bisey istemiyor.. havam degissin diye yenheme geldim gelir gelmez bi istifra aci aci kan hapinin tadini hissettim o erimismidir ki tum olarak cikmadi.. suanda migdem mi bogazim mi bi yanma var ama bilemedim

kızlar konuşulmuştur kesin ama ben kaçırmışım. ayrıntılı usg için 21+4 te gitmiş olacağım. Tam bir ay geçmiş olacak son randevunun üzerinden ondan o tarihe verdi. devlete de gidiyorum bi taraftan. onun için hangi haftaya randevu alsam bilemedim. sizin doktorlarınız hangi haftada yapılması en uygun dedi?

Masallah ogluna cnm allah kucagina almak nasip etsin

Seninle ilgili değil canım bende de aynı uyarıyı verdi biraz önce.

evet canım şimdi tesadüfen tekrar denemiştim oldu

bizi yalnız birakma

geldim canım sitedenmiş sorun hallolmuş sanırım

Bende tel den girmeye çalıştım aynı uyarıyı aldım

ay sinir oldum sabah ama şimdi düzelmiş

Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış

geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inş.

Kızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan

canım abartma sakın ellerin ayakların şişer dengelemeye çalış bende deli gibi tatlı istiyom ama firenliyorum

maşallah tebareke allah oğluşuna güzel güzel büyüyor yavrularımız

yok sılacım özeller pahalı da devlet ücretsiz ben mesela 23. haftamda tıp fakültesinde tekrar gireceğim ayrıntılıya bi arkadaşımda oraya gitti tek tek herşeyi anlattı doktor en az 40dk baktı dedi.

ay canım insan sinir oluveriyor işte şimdi halloldu

canım 20 - 24 haftaları arasında yapılıyor yani geç değil hatta benim bi 20 de kendi doktorum baktı 23 de tıp fakültesinde tekrar bakacaklar

. Canim Üzülme Allah yardimcimiz olsun. İnşallah sağliklidir bebegin. Seni çok iyi anliyorum, benimde 4 lu testim yüksekti. Kan testi yapildi çok şükür temiz cikti. Darısı senin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…