Gözün aydın sılam darısı bana yarın gidicem dua edin lütfen bize herşey yolunda olsun inşallah.slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis biziyuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere
slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis biziyuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere
Maşallah kuzucuğa. Kocaman olmuş.İşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))
Maşallah Sılacım ,oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi
ayy benimde hep bi tarafıma yan yatmaktan leğen kemiğim nasıl ağrımıştı bu sabah zor düzelttim kendimiGunaydın cAnımm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... 2 güne kadar hiç şıkayetim yoktu ama iki gündür tabiri caizse sağlam yatıyorum çürük kalkıyorum vucudum dökülüyor özellikle bel kısmım sankı günlerdir yatıyorumda agrımıs gibi.. Bebek büyüdüğünden mi oluyor ki varmı bi bilginiz kızçeler :)
cnm bende işyeriyle alakalı zannettim ama sit hala toplanamadığı için ara ara sorun veriyo. şimdi girebildim mesela..Gunaydin kizlar bilgisayarimdan kk ya girmeye calistigimda bu siteyi ziyaret etmek bilgisayariniza zarar verebilir diye bir yazi cikiyor ya sirkette yasakladilar ya baska bisi var anlayamadim umarim herkes iyidir telden zor oldugu icin eskisi gibi giremeyecegim hepinizi opuyorum
kızz yeme tuzlu ben 2 gündür şiştim valla ödem yaptı ellerm ayaklarım. ayaklarıma basmak bi tuhaf puff puffKızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan
gözün aydn cnm sağlıklı tosunun çok yakışıklı da resmin olduğu iletyi alıntılayamadm maşallah. ya kilo artışı pik yapıyo ben günde 150 gram flan alıyorum sanki 1 haftadır ve aynı iştahla gdiyorum anlamadımki..slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
slm hamişler iyisiniz inşallah oğluşuma isim bulamadım Muhammed olucaktı ama istemediler küfür ederler diye anlamı güzel olan erkek isimlerine açığım bilginize
slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi
Selam annisler nasilsiniz
slm hamişler iyisiniz inşallah oğluşuma isim bulamadım Muhammed olucaktı ama istemediler küfür ederler diye anlamı güzel olan erkek isimlerine açığım bilginize
Amin umarı herşey yolunda gider.Hepimizin Allah yardımcısı olsun büyük emekler veriliyor.canım bebeğin sağlıklıysa tutunacaktır sana inşallah. benimde ilk test sonucum 39,60 çıkmıştı.5 gün sonra 570,41 çıktı. bu günlere geldik çok şükür.Bundan önce ki gebeliğimde de 7 haftalıkken düşük olmuştu. ilk gebeliklerde çok rastlanan bir durummuş.inşallah bu defa bebeğin seninle kalır.
cumartesi tekrar yaptırmayı düşünüyorum doktorumada sonucu mail attımIki gün sonrası tekrar kan testi yaptırdığında değer iki katına çıkmışsa mis gibi hamilesin demektir. Hayırlısı olsun inşallah.
canım demir koyma ya. yani demirler hep yakışıklı fakat adları gibi biraz zor oluyolar etkiliyo bence çocuğu ismiben de erkek olursa diye hala düşünüyorum
aklımdakiler eymen , doruk , kaan , demir , toprak
Masallah ogluna cnm allah kucagina almak nasip etsinİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))
Eki Görüntüle 1228780
Seninle ilgili değil canım bende de aynı uyarıyı verdi biraz önce.
bizi yalnız birakma
Bende tel den girmeye çalıştım aynı uyarıyı aldım
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
Kızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan
ha bu arada bu ayrintili icin istenilen ucuk fiyatlari hic aklim almiyorr ben simdiye kadar sadece ilk hamileligimde cok ayrintili kan kontrolu yaptirdim ona para odedim baska hicbirseye daha para vermedim herseyi sigortam karsiliyor...
durumu olmayanlarin rabbim yardimcisi olsunn hersey parayla donuyor malesefff
evet canım bende gördüm ama o açıklamanın altında google yazıyordu arama motoru olarak onu kullanıyorum sıklıkla ama onu değiştirdim yandexte arattım hiçbir problem çıkmadan girdim siteye herhalde durum tamamen google la ilgili.
kızlar konuşulmuştur kesin ama ben kaçırmışım. ayrıntılı usg için 21+4 te gitmiş olacağım. Tam bir ay geçmiş olacak son randevunun üzerinden ondan o tarihe verdi. devlete de gidiyorum bi taraftan. onun için hangi haftaya randevu alsam bilemedim. sizin doktorlarınız hangi haftada yapılması en uygun dedi?
. Canim Üzülme Allah yardimcimiz olsun. İnşallah sağliklidir bebegin. Seni çok iyi anliyorum, benimde 4 lu testim yüksekti. Kan testi yapildi çok şükür temiz cikti. Darısı senin basinaAslında çok ama arkadaşa da anlattım 3 lü testte problem çıktı iskelette ve ayrıntılı da belli olacak bu yerde çok çok iyiymiş güya kime sorduysak burayı söyledi 1 saat kadar inceliyormuş 3 eylülde randevum herşey buna bağlı aklınıza geldikçe dua edin nolur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?