2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.cd de verdi doktor video çekti süper

TARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.

Ma

Zafergül göZün aydın canimmmm maşallah bebişee demek hala göstermedi cinsiyetiiii. Bende geç öğrendim 19.haftada ama senin bebiş baya naZlı galiba annesi göstermiyo baksana hihih

kocişkom bize muhteşem ilk yıl kitabı almış. iş yerine korgo geldi sürpriz yapmış bize ay utanmasam ağlayacaktım çok duygulandım :'(

ohhh ne şanslısın aferin kocişine maşallah size :))

gözün aydın canım senden bendensin sanırım bizimde ayrıntılımız haftaya ve hala göstermedi
sıpam :))

Merhaba annişler. Dün yaşadığım hormon patlamasını paylaşayım. Eşimle kitapçıya girdik dün akşam ben beğendiklerimi aldıktan sonra oturdum eşimi bekliyordum o da elinde beğendiği bi kaç kitapla dolanıyordu, bi ara bi baktım kızın biri eşimi durdurmuş elindeki kitaplardan birini almış bişeyler soruyor eşime, görünce kızdım biraz ama gideyim kibarca eşime hadi filan diyeyim diye gittim yanlarına o anda ne oldu bana bilmiyorum bağırmaya başladım noluyo burda dedim Daha da söylendim bağırarak filan ,kız kaçtı direk Sakinleşmem de baya zamanımı aldı, normalde kıskanç biri değilimdir

Hadi randevusu olan arkadaşlar gelin bakalım sizi bekliyoruz ... Bu arada mıssdely mrssupperfine merve 5534 ismini unuttuğum diğer arkadaşlar nerdesınız
ben ayrıntılıya gırdım canım
bebeğın kafası 19 hafta 2 gunluk çıktı
ayakları 19 haftalık
çok onemlı değil dedi doktor
böbreğinde hafif buyume varmıs
oda şimdi belli olmaz çok anormal durum değil dedi
rabbım hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bebeiş kıskanmış babasını, senin bir suçun yok

Merhaba. Bu başlıkta amniyosentez yaptırmaya karar vermeye çalışan bir kaç arkadaş yazdı ama yaptıranı ben hiç hatırlamıyorum. Varsa arkadaşlar yardımcı olurlar. İkili testin güvenilirliği diğerlerinden daha fazlaymış, umarım amniyosentez sonuçların iyi çıkacaktır. Moralini bozma, bol bol dinlen.

canım maaşallah ya ne kadar net yüzü nasıl tatlı Allah bağışlasın bayıldım fotoğraflarına ben de böyle net fotoğraflar istiyorum miniğimin

vavvvv estin gürledin yanii bazen normalde yapamadığımız şeyleri hamileyken
yapabiliyoruz aslında bu çokta kötü değil :)) hamileliğe yorarsın konu kapanır
hahahh

gözün aydın canım daha minicikler annesi herşey yoluna girecek

hayırlı cumalar canlarım. Dün kk da sorunmu vardı?Girmeye calısınca bu site guvenlı degıl dedi hep

Pek öle olmadı aslında canım eşim kıskançlığıma yorup gülme krizine girdi

benim ağlama krizim için yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim. minik kuşum mesajı yazıp yatağa girince minik bi tekme attı, çok rahatlattı beni. o ayaklarını öpüp koklayacağım anın hayalini kurarak uykuya dalabildim neyse ki.

bende geçen benim kinin yanında ki stajeri kıskandım neymiş ingilizce kitabı getirmiş çalışsın diye bi patladım eşime kızın niyeti belli evli barklı adama kitap taşıyor diye düşününce şimdi komik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…