maşallah bebişine, dudakları ne kadar net ve güzel çıkmış öyle.. çok tatlııEki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.cd de verdi doktor video çekti süperEki Görüntüle 1229537 Eki Görüntüle 1229537 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229537
Sağol cnm nazlı valla yaramaz uyudu öylece çikolata yedim ama nafile. ..Zafergül göZün aydın canimmmm maşallah bebişee demek hala göstermedi cinsiyetiiii. Bende geç öğrendim 19.haftada ama senin bebiş baya naZlı galiba annesi göstermiyo baksana hihih
Sağol cnm çok güzel di yaa özledim şimdiden videosu var izliyorum sürekli. .maşallah bebişine, dudakları ne kadar net ve güzel çıkmış öyle.. çok tatlıı
Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .ohhh ne şanslısın aferin kocişine maşallah size :))
gözün aydın canım senden bendensin sanırım bizimde ayrıntılımız haftaya ve hala göstermedi
sıpam :))
Sağol cnm darısı sizlere inşallah allahım korusun meleklerimizi herdaimcanım maaşallah ya ne kadar net yüzü nasıl tatlı Allah bağışlasın bayıldım fotoğraflarınaben de böyle net fotoğraflar istiyorum miniğimin
göstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .
Günaydın kızlar anladığı m kadarıyla ben çoklu akıntı yapmıyorum neyse geçmişi okunmaya çalıştım rahatsız olanlara geçmiş olsun Sılam oğluna maşallah bebek yüzlü allah ömrünü uzun ve sağlıklı etsin bayılan bir annemiz vardı geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun yeni anneler olucak sanırım Rabbim kucaklarina almayı nasip etsin inş bende bugün ogullarimla eşimin çorludaki kuzenine gidicem simdi kahvaltı ettik evi temizleyeyim saat 2 3 gibi cikicam opuyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
Maşaallah ne kadar güzel fotoğraflar. Nazlı minik :)Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.
göstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.
Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .
Dayan cnm ben de senin gibi sabırsız oluyodum ama tuttum kendimi 1,5ay sonra gidicem düşün artık bebeğim iyi olsun da beklerim ben.ya kızlar benim doktora gitmeme 10 gün var. ama dayanamıyorummmmmacaba daha erken gitsem mi ? en son 17 gün önce gitmiştim.
Dayan cnm ben de senin gibi sabırsız oluyodum ama tuttum kendimi 1,5ay sonra gidicem düşün artık bebeğim iyi olsun da beklerim ben.
Ayyy ne tatlı ya utanmismidir ki acep.canım biizmki de göstermemişti ikinci gittiğimizde gördük doktor kız dedi :) o sırada da çok komik eliyle yüzünü kapattı
Ayyy ne tatlı ya utanmismidir ki acep.
TARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.
Evet de doktora şımarık olamıyorum çünkü çok yoğun benim doktor garibim bide ben sikmayim yazık .adamcagiz ilgili zaten çok. ilk başlarda erken çağırıyor lar hep naparsin bekliycez başka doktor larda kafa karıştırıyo sonra boşver.ya ben ilk başlarda 10 günde bir gidiyordum gerçi doktorda 10 güne bir çağırıyordu. şimdi ayda bir gelsen yeter diyince yaaa banane dedim :)) azıcık şımarık olmak hakkımız değil mi
ya işyerindeyim şuan ve sesli güldüm senin yüzünden hayalimde canlandırdım bian çok yaşa sen emiMerhaba annişler. Dün yaşadığım hormon patlamasını paylaşayım. Eşimle kitapçıya girdik dün akşam ben beğendiklerimi aldıktan sonra oturdum eşimi bekliyordum o da elinde beğendiği bi kaç kitapla dolanıyordu, bi ara bi baktım kızın biri eşimi durdurmuş elindeki kitaplardan birini almış bişeyler soruyor eşime, görünce kızdım biraz ama gideyim kibarca eşime hadi filan diyeyim diye gittim yanlarına o anda ne oldu bana bilmiyorum bağırmaya başladım noluyo burda dedimDaha da söylendim bağırarak filan ,kız kaçtı direk Sakinleşmem de baya zamanımı aldı, normalde kıskanç biri değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?