2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
maşallah bebişine, dudakları ne kadar net ve güzel çıkmış öyle.. çok tatlıı

Zafergül göZün aydın canimmmm maşallah bebişee demek hala göstermedi cinsiyetiiii. Bende geç öğrendim 19.haftada ama senin bebiş baya naZlı galiba annesi göstermiyo baksana hihih
Sağol cnm nazlı valla yaramaz uyudu öylece çikolata yedim ama nafile. ..

ohhh ne şanslısın aferin kocişine maşallah size :))

gözün aydın canım senden bendensin sanırım bizimde ayrıntılımız haftaya ve hala göstermedi
sıpam :))
Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .

canım maaşallah ya ne kadar net yüzü nasıl tatlı Allah bağışlasın bayıldım fotoğraflarına ben de böyle net fotoğraflar istiyorum miniğimin
Sağol cnm darısı sizlere inşallah allahım korusun meleklerimizi herdaim bende şaşırdım çok net gördüm sanki yanımda miniğim doktor amcası da ne güzel bebek bu dedi ayy bugün çok mutluyum allah bozmasın

ya kızlar benim doktora gitmeme 10 gün var. ama dayanamıyorummmmm acaba daha erken gitsem mi ? en son 17 gün önce gitmiştim.

Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .
göstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.

Çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın

Teşekkür ederim, Allah hiçbirimize yaşatmasın. Sağlıklı mutlu hamilelik günleri nasip olsun hepimize :)

Maşaallah ne kadar güzel fotoğraflar. Nazlı minik :)

bu arada bana doktor ikili test normal başka teste gerek yok dedi. bak şimdi panik yaptım acaba gidip başka doktorada mı baktırsam ?? allahımm noluyor bana böylee

göstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.

canım biizmki de göstermemişti ikinci gittiğimizde gördük doktor kız dedi :) o sırada da çok komik eliyle yüzünü kapattı

Dayan cnm ben de senin gibi sabırsız oluyodum ama tuttum kendimi 1,5ay sonra gidicem düşün artık bebeğim iyi olsun da beklerim ben.

ya ben ilk başlarda 10 günde bir gidiyordum gerçi doktorda 10 güne bir çağırıyordu. şimdi ayda bir gelsen yeter diyince yaaa banane dedim :)) azıcık şımarık olmak hakkımız değil mi

Merhaba, ben de 19 haftalık hamileyim, benim de ikili testim riskli çıkmıştı 1/100 riskim, doktorlar amniosentez veya harmony test önerdiler ama biz hiç birini yaptırmadık hatta 3lü veya 4lü testleri de yaptırmadık.. ultrasonda tüm verileri normal bugüne kadar, haftaya da detaylı ultrasonumuz var.. Biz gebeliği sonlandırmayı hiç düşünmedik, ben bebeğimin çok ama çok sağlıklı olduğuna inanıyorum, o yüzden yaptırmadık diğer testleri, sizin bu bekleme sürecinin ne kadar yıpratıcı olduğunu da tahmin edebiliyorum =( Allah yardımcınız olsun..

ya ben ilk başlarda 10 günde bir gidiyordum gerçi doktorda 10 güne bir çağırıyordu. şimdi ayda bir gelsen yeter diyince yaaa banane dedim :)) azıcık şımarık olmak hakkımız değil mi
Evet de doktora şımarık olamıyorum çünkü çok yoğun benim doktor garibim bide ben sikmayim yazık .adamcagiz ilgili zaten çok. ilk başlarda erken çağırıyor lar hep naparsin bekliycez başka doktor larda kafa karıştırıyo sonra boşver.

merhaba herkese :)

zafergül maşallah bebişe ne güzl çıkmış :)

safransarı canım bebekteki gün farkı doktorun ölçümünden kaynaklanıyor bence sonuçta milimetrik ölçümler yapılmıyor doktor nereyi işaretlerse ona göre belirleniyor benim de aynı şey olmuştu

slm canlarimm bugun cok uyuyduk oglusumla abilerimizi sabah biraktik okula eve bi geldim geri yataga atmisim kendimi saat 1 de uyandim halada uyusam uyurum elim ayagim tutmuyor sabah yutkunamiyordum gece dus alip yattim sanirim ondan etkilendimm bademciklerim sismez insallah suan bogazim hala yaniyor disardada yagmur oyle yagiyorki soguk hava sizler orda sicaktan sikayet ederken bende burda yagmurdan soguktan sikayet ediyorum:)

zayfergul canim gozun aydin bebeginde masallah ne kadar tatli uyuyor oyle sanirim kiz bu cok cekingen annesi :)

hihami yazini ourken oyle bi guldum ki gozumde canlandi resmen o an alemiz biz yaa nolcaz boyle :)

ya işyerindeyim şuan ve sesli güldüm senin yüzünden hayalimde canlandırdım bian çok yaşa sen emi

suan aklimdaki bebek arabasi esimde bende begendim ama hemen siparis vermicem daha zaman var koyacak yerim yok eve koysam ogluslar bebek gelmeden eskitirler arabayi doguma yakin daha guzel bi araba bulmazsam bunu alicam sanirim.fiyati 250 euro ayrica cok kullanisli ve guzel bi araba bakalim hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…