Gözün aydın canım darısı başımıza artık :) benmde eşi biraz aşağıda dinlen dei 10 gün çıkar yukarı dedi dinleniom bende :)Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.
Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.cd de verdi doktor video çekti süper]
aycok guldumbence de. bak ben oğlumdan sonra ikincisi oğlan olursa halis, muhlis, selim gibi isimler düşünmeye başlamıştım ki kız çıktı. sakine koyasım var o derece :)
hadi gözün aydın canım masallah Allah kavuştursun bana yüzü sanki erkek gibi geldiSlm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.
Canım 2015 Ocak Bebislerinin Cicileri'nde paylaştığından daha güzel bu bence, onu sipariş verdim yazmışsın sonra ne oldu?suan aklimdaki bebek arabasi esimde bende begendim ama hemen siparis vermicem daha zaman var koyacak yerim yok eve koysam ogluslar bebek gelmeden eskitirler arabayi doguma yakin daha guzel bi araba bulmazsam bunu alicam sanirim.fiyati 250 euro ayrica cok kullanisli ve guzel bi araba bakalim hayirlisi :)
Eki Görüntüle 1229648
valla bizimki de çok saklandı ama erkekmiş yani yok öyle bir bilimgöstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.
Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .
iyi güzel canım ama ultrason için zararlı da diyorlar onu düşün. Ultrason sadece bebeğin sağlığı için bakılmalı diye düşünüyorum. Şahsen uzun baktığında ben rahatsız oluyorum başka yerlere bakıyorum ki bana göstermek için zaman harcamasın kendi ölçümlerini yapsın bitirsin.ya ben ilk başlarda 10 günde bir gidiyordum gerçi doktorda 10 güne bir çağırıyordu. şimdi ayda bir gelsen yeter diyince yaaa banane dedim :)) azıcık şımarık olmak hakkımız değil mi
iyi güzel canım ama ultrason için zararlı da diyorlar onu düşün. Ultrason sadece bebeğin sağlığı için bakılmalı diye düşünüyorum. Şahsen uzun baktığında ben rahatsız oluyorum başka yerlere bakıyorum ki bana göstermek için zaman harcamasın kendi ölçümlerini yapsın bitirsin.
Merhaba, ben de 19 haftalık hamileyim, benim de ikili testim riskli çıkmıştı 1/100 riskim, doktorlar amniosentez veya harmony test önerdiler ama biz hiç birini yaptırmadık hatta 3lü veya 4lü testleri de yaptırmadık.. ultrasonda tüm verileri normal bugüne kadar, haftaya da detaylı ultrasonumuz var.. Biz gebeliği sonlandırmayı hiç düşünmedik, ben bebeğimin çok ama çok sağlıklı olduğuna inanıyorum, o yüzden yaptırmadık diğer testleri, sizin bu bekleme sürecinin ne kadar yıpratıcı olduğunu da tahmin edebiliyorum =( Allah yardımcınız olsun..
oğlum yaramaz diil fakat fazla hareketli. o yüzden ikinci için sakinliği dinginliği çağrıştıran isimler düşünüyorum hehe :)aycok guldum
ya oğlun çok mu yaramazdı munise koy bari :)
hadi gözün aydın canım masallah Allah kavuştursun bana yüzü sanki erkek gibi geldi
valla bizimki de çok saklandı ama erkekmiş yani yok öyle bir bilim
Sağol cnm evet hepimizin bebeklerini korusun YaradanGözün aydın canım darısı başımıza artık :) benmde eşi biraz aşağıda dinlen dei 10 gün çıkar yukarı dedi dinleniom bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?