2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın canım darısı başımıza artık :) benmde eşi biraz aşağıda dinlen dei 10 gün çıkar yukarı dedi dinleniom bende :)

Gözün aydın canım, ağzı yüzü pek güzel maşallah , kız olursa pek güzel bir kız olacak gibi, Allah gönlüne göre versin.

bence de. bak ben oğlumdan sonra ikincisi oğlan olursa halis, muhlis, selim gibi isimler düşünmeye başlamıştım ki kız çıktı. sakine koyasım var o derece :)
aycok guldum
ya oğlun çok mu yaramazdı munise koy bari :)
hadi gözün aydın canım masallah Allah kavuştursun bana yüzü sanki erkek gibi geldi

Sarfansari senin de gözün aydın bebısın ölçümlerine çok takılma benim kızım da hep küçük dediler doğuma gittim bu daha gününü doldurmamış dediler çocuk 51 cm 3200 doğdu doktorlar bazen kestiremiyor böbrek mide olaylarıda arkadaşım yaşadı hiç bıseycık olmadı kırk haftaya tamamliyor çocuk kendini ... Mıssdely dün sitede sorun vardı herkeste sorun verdi nerdesin oglunla başbaşa bizi unuttun

Canım 2015 Ocak Bebislerinin Cicileri'nde paylaştığından daha güzel bu bence, onu sipariş verdim yazmışsın sonra ne oldu?
Tamam şimdi gördüm sonraki mesajı, havale ile olmuyormuş.
Bu arada Hartan marka bebek arabalarıyla ilgili çok iyi şeyler okudum. En iyi bebek arabası falan seçilmişti. Türkiye'de pek yok ama Almanya'da çok varmış.

Kızımla parktan geldik bugün hava biraz serin beraber gezdik ne güzeldi ins sizde bebıslerınızle gezersiniz bende iki çocukla gezerim

göstermiyosa kızdır derler hep ne kadar bilimsel bilmem ama :) hakkaten geçe kalmış ya baya meraktan çatlardım bende. başka bi yere gidip baktırsanıza. gittiğiniz zaman uygun pozisyonda olur belki bu sefer.
valla bizimki de çok saklandı ama erkekmiş yani yok öyle bir bilim

ya ben ilk başlarda 10 günde bir gidiyordum gerçi doktorda 10 güne bir çağırıyordu. şimdi ayda bir gelsen yeter diyince yaaa banane dedim :)) azıcık şımarık olmak hakkımız değil mi
iyi güzel canım ama ultrason için zararlı da diyorlar onu düşün. Ultrason sadece bebeğin sağlığı için bakılmalı diye düşünüyorum. Şahsen uzun baktığında ben rahatsız oluyorum başka yerlere bakıyorum ki bana göstermek için zaman harcamasın kendi ölçümlerini yapsın bitirsin.

haklısın. bende zaten ultrasonla bakıldıktan sonra o gün karnıma baskı yapıldığından ağrım da oluyor. ama işte ne bilim bazen hep "acaba iyi mi görmeye mi gitsem" oluyor.. off ne bileyim ya çok tip bir şey oldum çıktım ben

Kızlar size bişey sorucam bebek icin triko tulumlar var birinin bebeginde gördüm beyaz cok şık bebislerimizde kisin dogacagi icin süper olur hangi magzalarda satiliyor gozunuze carptimi hic beni bilgilendirirmisiniz

Kontrolden gelen annişler gözünüz aydın..
Bi arkadaşımızda bebişinin resimlerini koymus maşallah cok tatlı bana kız gibi geldi sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil :)
Bizde iyiyiz kızımla yiyip içip yatıyoruz:)

Ben kafanizi karistirmak istemem. Biraz nette arastirinca yeterince kafalar karisiyor zaten. Etrafimdan cogu kisiden duydugum sey: tarama testleri riski yuksek cikarabiliyor. Onem vermemek lazim. Ama insan anlatamiyor kendine bunu. Tarama testinin biri normal digeri riskli. Ultrason normal. Bende alt ust oldum boyle olunca. Insallah hersey yolunda gidecek ve saglikla alicam bebegimi kucagima.

aycok guldum
ya oğlun çok mu yaramazdı munise koy bari :)
hadi gözün aydın canım masallah Allah kavuştursun bana yüzü sanki erkek gibi geldi
oğlum yaramaz diil fakat fazla hareketli. o yüzden ikinci için sakinliği dinginliği çağrıştıran isimler düşünüyorum hehe :)

valla bizimki de çok saklandı ama erkekmiş yani yok öyle bir bilim

oyyy nazlı bi erkek. iyi ya pek edepli erkek yok bu zamanda ne güzel işte :)

ne güzel artık herkes bebeiğinin hareketlerini hissedebiliyor :)

benim fındık gece yatağa yatınca başlıyor kıprdaşmaya biz uyumaya çalışıyoruz o uyanmaya yandık valla doğunca da böyle olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…