Evet cnm ya Sağol resmini seviyorum balimin sağlıklı olsun da cinsiyeti göstermedi nazlaniyo miniğim.Gözün aydın canım, ağzı yüzü pek güzel maşallah, kız olursa pek güzel bir kız olacak gibi, Allah gönlüne göre versin.
Sağol cnm amiin bakalım artık tahmin edemiyorum kafam karisti iyice hayırlı olsun da farketmez bana.aycok guldum
ya oğlun çok mu yaramazdı munise koy bari :)
hadi gözün aydın canım masallah Allah kavuştursun bana yüzü sanki erkek gibi geldi
Sağlıklı olsunda kuzum benim saklasin varsın. ellerine ölürüm onun.kimseye tahminde bulunmadım ama kız olacak gibi geliyor
Pek öle olmadı aslında canım eşim kıskançlığıma yorup gülme krizine girdi
Birbuçuk ay sonra dedi gösterir cinsiyeti ama şans artık nasıl bekliycem o kadar ya bilmem. seninde gösterir inşallah nazlı çıktı lar .
valla bizimki de çok saklandı ama erkekmiş yani yok öyle bir bilim
Sonunda benimde ayrintili vaktim geldi catti insallah hayirlisiyla atlatiriz dualarinizi eksik etmeyin heyecan basti birden
Bilmem ki hep ayda bird yaptı kontrol bu sefer 1,5 ay sonra dedi herşey iyi ondan herhalde.heheh oda güzelmiş
sorma pek nazlılar benim kızım 4 aylıktı doktor söylemişti bu pek edepli :9
neden 1,5 ay sonra 3 hafta sonra tekrar gitmiyomusun ki
evet yaa herkes bi şey sötlüyor popom çıkmış kesin kızmış yok karnım dikmiş erkekmiş
anlamadım ki :)
hadi canım güzel heberlerinizi bekliyoruz.
Bilmem ki hep ayda bird yaptı kontrol bu sefer 1,5 ay sonra dedi herşey iyi ondan herhalde.
Benim gibi henuz hissedemeyen kaldi mi? Yalniz degilsem icim rahatlicak 19+0 olduk...ne güzel artık herkes bebeiğinin hareketlerini hissedebiliyor :)
benim fındık gece yatağa yatınca başlıyor kıprdaşmaya biz uyumaya çalışıyoruz o uyanmayayandık valla doğunca da böyle olursa
Bende resimleri ve cd si ile yetincem artık uzun bi süre ama ilj haftalar erken gidip goruyoduk ne güzel neyse artık napalım.ooohh maaşallah diyelim o zaman aslında sıkıntın yoksa en güzeli ama
ben görmek için pek heyecnlanıyorum ayrıntılıdan umutluydum ama
baksana ondada göstermeyebiliyomuş artık hayırlısı
Benim gibi henuz hissedemeyen kaldi mi? Yalniz degilsem icim rahatlicak 19+0 olduk...
TARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.
Negüzel canım şuan oyalanabileceğin bi oğlun var.. Benim ilk olacak Allah nasip ederse ve hamile kalana kadar bukadar yalnız oldugumun farkında degildim.. Zaman cabucak gecsede bir an önce bitse yanlızlığım..Nerdesiniz annişlerrrrrr.. Ben oğluşumu anaokuluna kayıt ettirdim geldimmm . pazartesi ilk okul günümüz inşallah hemencik adapte olur kuzummm.çok duygusalim ağlayabilirimm alıştım oğluş okuldayken bana cok dokuncak sanırım ev bomboş kalıcak.İnşallah ikimizdr çabucak alışırız.. Cok duygusalım şuan Karnımdaki minik kızımda kıpır kıpır az önce bi tepti dışardan gördümmm mucize.
hayırlı olsun canım okul öncesi şart diyorum bi okul öncesi öğretmeni olarak :) bu pazartesi değil he 8 eylül rotasyon haftası şaşırma :) hem birbirinizi ozxleyın ana oğul gelişsin kuşun hergün ne yaptığını anlatsin ilk iki hafta aglak geçebilir çocuğunla konuş ona cesaret ver ay benim ogrencilerm nasıl olacak acaba canlarım benim :)Nerdesiniz annişlerrrrrr.. Ben oğluşumu anaokuluna kayıt ettirdim geldimmm . pazartesi ilk okul günümüz inşallah hemencik adapte olur kuzummm.çok duygusalim ağlayabilirimm alıştım oğluş okuldayken bana cok dokuncak sanırım ev bomboş kalıcak.İnşallah ikimizdr çabucak alışırız.. Cok duygusalım şuan Karnımdaki minik kızımda kıpır kıpır az önce bi tepti dışardan gördümmm mucize.
Masallah. Bebisine ne kadar tatli:))Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535Slm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.cd de verdi doktor video çekti süperEki Görüntüle 1229537 Eki Görüntüle 1229537 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229535 Eki Görüntüle 1229537
Aynen sirtustu yatinca hele tepik tepik ustune rahatlarina duskun olacaklar belline güzel artık herkes bebeiğinin hareketlerini hissedebiliyor :)
benim fındık gece yatağa yatınca başlıyor kıprdaşmaya biz uyumaya çalışıyoruz o uyanmayayandık valla doğunca da böyle olursa
Ilkse biraz gec hissedebilirsin ,benim ikinci oldugu halde ara ara bazen hic oynamiyoBenim gibi henuz hissedemeyen kaldi mi? Yalniz degilsem icim rahatlicak 19+0 olduk...
Ay masallah bende kizimin okullu gunlerini goreyim insallah ayrilik zor ama buyuduklerini gormek ve onlarin dis hayata adapte olduklarini gornek muhtesem:)))Nerdesiniz annişlerrrrrr.. Ben oğluşumu anaokuluna kayıt ettirdim geldimmm . pazartesi ilk okul günümüz inşallah hemencik adapte olur kuzummm.çok duygusalim ağlayabilirimm alıştım oğluş okuldayken bana cok dokuncak sanırım ev bomboş kalıcak.İnşallah ikimizdr çabucak alışırız.. Cok duygusalım şuan Karnımdaki minik kızımda kıpır kıpır az önce bi tepti dışardan gördümmm mucize.
Nerdesiniz annişlerrrrrr.. Ben oğluşumu anaokuluna kayıt ettirdim geldimmm . pazartesi ilk okul günümüz inşallah hemencik adapte olur kuzummm.çok duygusalim ağlayabilirimm alıştım oğluş okuldayken bana cok dokuncak sanırım ev bomboş kalıcak.İnşallah ikimizdr çabucak alışırız.. Cok duygusalım şuan Karnımdaki minik kızımda kıpır kıpır az önce bi tepti dışardan gördümmm mucize.
Oyy canım kıyamam bilirimmmm yalnızlık zor oluyo. Bnde hep senin gibi diyordum. Bi bakmışsın doğmuşşşş büyümüş bile.Negüzel canım şuan oyalanabileceğin bi oğlun var.. Benim ilk olacak Allah nasip ederse ve hamile kalana kadar bukadar yalnız oldugumun farkında degildim.. Zaman cabucak gecsede bir an önce bitse yanlızlığım..
Benim kızçemde bugun pek bi oynak bazen rahatsız edici derecede oluyor bunada şükür yeterki iyi olsun bebişlerimiz:)
Ay canım sende mi öğretmensinnnn. Valla bize öyle söyledi öğretmenimiz pazartesi gelin ilk bi hafta yarım gün olacam sende duracaksın burda dedi. Konusuyorum canımmm konusmazmıyım. Şuan çok istekli gelmek istemedi eve ağladı inşallah hep böyle istekli olur. Paşamdan çok sanırım ben ağlıcammm hüngürttthayırlı olsun canım okul öncesi şart diyorum bi okul öncesi öğretmeni olarak :) bu pazartesi değil he 8 eylül rotasyon haftası şaşırma :) hem birbirinizi ozxleyın ana oğul gelişsin kuşun hergün ne yaptığını anlatsin ilk iki hafta aglak geçebilir çocuğunla konuş ona cesaret ver ay benim ogrencilerm nasıl olacak acaba canlarım benim :)
Geçmiş olsun canımm kızına. Evet bu pazartesi. Demek ki heryer aynı olmuyot canım.oyyy gerçekten iyi olacak oğlum içinde benim içinde kardeşi gelmeden alışması da iyi olucak. Bende biraZ hafiflerim böylelikle oğluş okuldayken bebişle . Yoksa kızı mahveder benim zıpırrrBu p.tesi mi canım kafam karıştıBen de oğlumu kayıt ettirdim hatta bugün listeler asılcaktı ama kızım kaç gündür ateşliydi onunla ilgilenmekten bugünkü asılan listeye bakamadım Okul hem senin için hem de oğlun için büyük ve güzel bir değişiklik olacak annesi bak görürsün hergün elinde senin için çizdiği resimlerle gelecek beslenmelerini itinayla yemeyecek yaramazlık yapıcak filan Allah'ım güzel yazılar yazsın..
Kızlar şubat annelerine de sordum sizlere de sorayım,hala sivilcelerden muzdarip olan var mı aranızda?Benim sivilcelerim mercimek büyüklüğünde filanlar hem de çok acıyorlar.Görüntüsü de bir o kadar kötü tabii,acaba ne yapabilirim şöyle kurutacak birşeyler yok mu ki,yardımcı olursaız sevinirim,hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?