o kıpırdadıkça biz mutlu oluyoruz :)
merhaba canım aynen valla bizler de kocam olmuş durumdayız
karından bakılıyor canım fazla fark yok normal ultrasondan sadece uzun sürüyor ve bebeğin ellerine kollarına bacaklarına kalbine böbreklerine beynine herşeyine detaylı olarak bakılıyor yarım kutu sarelle yedim gitmeden önce bebiş horun tepiyordu
hoşgeldin canm
maşşalh canm yaa çok tatlı
artık hep hissedersin canm
gözün aydın canm maşşalhgeç döllenme olmuştur kesin
arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
gitmeden önce yarım kutu sarelle yemiştim doktor zor baktı valla hiç durmuyor yerinde,esnerken de gördük ağzını yicektim az daha :)
darısı tüm detaylı ultrsona gireceklere inşallah
24. haftada şeker yüklemesi yapılacak inş oda temiz çıkar
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
ah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür...
[/QUOTE]Korkarak okudum ama sonu güzel olmuş çok şükür. Allah hepimize miniklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
za
Kızlar bişey soracam tecrübelilere
son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken
Gördüm canım görmezmiyim teşekkür ederim.korkma canım bir şey olmaz
sağol canım bilgi için ama amerikan malı kraft amerikayıda kimlerin yönettiği malum, tercih sizin yanlış anlaşılmıyım
Kolcraft (Türkiye'de "Kraft bebek ürünleri" diye geçer.) ABD malıdır
canım inşaallah sağlıkla taşırsın bundan sonrada,miniklerin 36. haftayı beklerler
canım çok geçmiş olsun, yüksek tansiyon çok önemli sakın ihmal etme, dr liste vermiştir beslenmen için
canım çok kötü olmuş ama hamdolsun kuzun iyiymiş çok sevindim sonunu okuyunca
canım aşkolsun o kadar yazıyorum sana normal diye bebek hareketi diye, görmüyormusun mesajlarımı
canım ağır olsada kalkarsınn hiiiç merak etme, benim eşimki top patlasa uyanmaz ama oğlum uyanınca o da uyanırdı benimle:) sen annesin mutlaka duyarsın
canım hayırlı uğurlu olsun nişanınız
çok güzel olmuşsun kardeşinde öyle
Teşekkür ederim canım.canım balon patlaması , kelebek kanat çırpması , balık gibi kayma gibi tabirler hepsi bebeğe ait oluyorkasıkta aniden hissedilen bir tepik bile artık bebege ait
canım inş. bekler kuzuların sen bundan sonra çok yorma kendini bol bol dinlenmeye bak
benimde göbek deliğimin soluna girip çıkıyor ağrı dr aradım rahim büyüdüğü için dokular geriliyor ondan bölgesel ağrılarda korkulacak bişi yok dedi
cok geçmiş olsun canım aman sıkı takip edin
hayırlı olsun canım sağ sağlım bitirmişsiniz elbisen de güzelmiş
Amin canım teşekkür ederiz. Bebeğinle bir ömür mutlu sağlıklı olun inşallah.Hey gidi heyy. Ben 2014 mart annesiyim. Şimdi 6 aylık oldu kuzum. Yazdıklarınızı okuyunca ilk zamanlara gidip heyecanlanıyorum çok güzel günlerdi:))
Şimdi tatilim bitti işe bile başladım. Allah size de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Bende bilmiyorum canım. Ayrıntılı ultrasonda güzel güzel görürüz inşallah.bende hisediyorum canm ama ayagi nerde kafasi nerde bilemiyorm daha
gecms olsun cnm,
gozun aydin masallah kuzuya
bende bir hafta geriden geldim hep doktorum standart sapmalar arasinda oldugu surece sorun yokdemisti,icin rahat olsun canm saglikla al kucagina ins,
Kızlar bugün belimde bi nokta acıyor çok... eğilirken filan sizde öyle birşey oluyor mu
Dün alışveriş merkezinde çok dolaştım eve dönünce bel ağrısı karın ağrısı hepsi oldu. Yorulmaya gelmiyor hiç. Bugün de bilgisayar başında vakit geçirdim yine belim ağrıdı. Hep dinlenmek yatmak mı lazım nedir...kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr
canımcım ne güzel böyle hatırlayıp yad etmek ben gitmedim anaokuluna bizimkide artık büyüyünce bol bol anlatır
senin bebişinde öyle :)
evet canım benimki özellikle akşamları bam güm yani bazen zıplatıyo beni aniden olunca insan
beklemiyo tabi sonra gülüyorum kendi kendime :))
canım bu haftalarda kasıklarda ağrı olması normalmiş ama içini rahatlatmak istersen bi doktorunu ara sor derim ben :)
ayy sorma bazen banada oluyor öyle ahh işte ordan çıkacak diyorum nasıl geriliyorsa artık ama bu hareketler onların kaslarının gelişmesi için gerekliymiş en sağlıklı olanı bu eee bizde bu tekmelerde mutluyuz madem sıkıntı yok :)
inşallah canım
geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkacak sonuçların...
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz :)
canım bende istemiyorum onların tek bir çöpünü ama şöyle bir araştırıncada onların olmayan pek bişey yok
istiyoruz ki bebişlerimiz için en sağlılklı en iyisi olsun ama sadece yatak olayı için değil herşey de bu geçerli ama işte adamlar her şekilde piyasayı ele geçirmiş ne yazıkki
geçmiş olsun canım
canımcım çok geçmiş olsun böyle şeyleri doktordan duymak çok daha kötü tabi neydeki atlatmışsınız artık önümüzde çok güzel ve sayılı günler var umarım budan sonra herşey çok güzel olur :)
evet canım 2 li de sınırda cıkmıştı o yuzden 3lü istedi senin 2li iyiymiş hiç 3 lü yaptırıp kafanı karıştırma çünkü 2linin güvenilirliği %90 3lünün güvenilirliği %60 için rahat olsun sende bi sıkıntı yok canımcanım peki 2 lide de bir sorun mu çıkmıştı doktorum bana 2 lide bişey çıkmadığı için hiç 3 lü tarama yapmadı. yapsamıy dı acaba panik oldum şimdi
Aynen ya araştırdıkça beynim dönüyo, kafam çorba olmuş vaziyette benimBen de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.
canım önceden 20. haftada vuruyorlarmış ama düşük riski tespıt etmişler o yüzden 24 haftada vuruyorlarmış burda öyle dedi doktor, ama sen yinede sor tabiMerhaba arkadaslar bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah..
Sılacım bi ara senşn başına geleni okumuştum yazmaya fırsatım olmadı.. Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumus bebişini..
Bende bi iyiyim bi kötüyüm dılarda olduğum zamanlarda turp gibiyim. Evimde olduğumda iştahsızlık baş agrısı tutuyor yaaz önce eşimi sağlık ocağından aramışlar.. Sözde bana aşı kartı vermişler randevum 18 agustostaymış ama ben gitmemişim.. Bana aşı kartı veren olmadı, bana şu tarihte randevun var diyeceklerde bende unutacam yani.. Hem 18 agustosta daha 17. Haftaya bile girmemiş oluyorum tetanoz aşısı için çok erken değil mi kızlar? Neyse yarın gidecem bakalım aslında önce bi doktoruma danışmak istiyordum ama ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?