2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
gitmeden önce yarım kutu sarelle yemiştim doktor zor baktı valla hiç durmuyor yerinde,esnerken de gördük ağzını yicektim az daha :)
darısı tüm detaylı ultrsona gireceklere inşallah
24. haftada şeker yüklemesi yapılacak inş oda temiz çıkar
bu da bizim elimiz

İnşallah canım bakalım
bebeğin de maşallah yerim ben onu oraya çıkan elini

Merhaba arkadaslar bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah..
Sılacım bi ara senşn başına geleni okumuştum yazmaya fırsatım olmadı.. Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumus bebişini..

Bende bi iyiyim bi kötüyüm dılarda olduğum zamanlarda turp gibiyim. Evimde olduğumda iştahsızlık baş agrısı tutuyor ya az önce eşimi sağlık ocağından aramışlar.. Sözde bana aşı kartı vermişler randevum 18 agustostaymış ama ben gitmemişim.. Bana aşı kartı veren olmadı, bana şu tarihte randevun var diyeceklerde bende unutacam yani.. Hem 18 agustosta daha 17. Haftaya bile girmemiş oluyorum tetanoz aşısı için çok erken değil mi kızlar? Neyse yarın gidecem bakalım aslında önce bi doktoruma danışmak istiyordum ama ne yapsam bilemedim...

Gözün aydın canım maşallah kuzuna

ah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür...

Çok şükür canım geçti gitti... :) Allah razı olsun.. Sen de güle güle otur yeni evinde inş bebeğinle eşinle..

Korkarak okudum ama sonu güzel olmuş çok şükür. Allah hepimize miniklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
za
[/QUOTE]

Âmin hep birlikte inş canım benim korkutmamak için o zamanlar yazmadım ne olur korkmayın ihtiyacımız olan tek şey huzur bu dönemde:)

Kızlar bişey soracam tecrübelilere

son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken

canım ben ağda yaptırıyorum acil bir durum olsa mecbau jilet yapardım tabi ama oda karnımız çıktıkça çok zor
oluyor

Gördüm canım görmezmiyim teşekkür ederim. annelik kaygıları işte. :)

Teşekkür ederim canım.

Amin canım teşekkür ederiz. Bebeğinle bir ömür mutlu sağlıklı olun inşallah.

Bende bilmiyorum canım. Ayrıntılı ultrasonda güzel güzel görürüz inşallah.

kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
Dün alışveriş merkezinde çok dolaştım eve dönünce bel ağrısı karın ağrısı hepsi oldu. Yorulmaya gelmiyor hiç. Bugün de bilgisayar başında vakit geçirdim yine belim ağrıdı. Hep dinlenmek yatmak mı lazım nedir...

Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.

canım peki 2 lide de bir sorun mu çıkmıştı doktorum bana 2 lide bişey çıkmadığı için hiç 3 lü tarama yapmadı. yapsamıy dı acaba panik oldum şimdi
evet canım 2 li de sınırda cıkmıştı o yuzden 3lü istedi senin 2li iyiymiş hiç 3 lü yaptırıp kafanı karıştırma çünkü 2linin güvenilirliği %90 3lünün güvenilirliği %60 için rahat olsun sende bi sıkıntı yok canım

Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.
Aynen ya araştırdıkça beynim dönüyo, kafam çorba olmuş vaziyette benim

canım önceden 20. haftada vuruyorlarmış ama düşük riski tespıt etmişler o yüzden 24 haftada vuruyorlarmış burda öyle dedi doktor, ama sen yinede sor tabi

ya kızlar tatlıyı hiç sevmem ben normalde..hatta adet öncesi bile tatlı değilde tuzlu şeyler isterdi canım ...ama gel gelelim son bi haftadır acayip tatlı istiyo canım.meyveyle falan bastırayım diyorum ama yok illa çikolata reçel tarzı şeyler istiyorum.ne yapsam hiç bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…