2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti

ilk defa bu kadar net bir şey hissettim

Gözün Aydın canım o pıtpıtlar art arsa ve çok olduğunda bebeğimiz hıçkırıyor demekmiş yakında onu da hissedersin :))

oo herşey var içinde o zamaannn.tamam 1 takım 10 lu alayım şimdilik zaten ayrıyeten 2-3 battaniye alacağım bide kendim örüyorum.resim bekliyoruss

Hastane çıkışı almıycam ben saçma sapan çok şey oluyo içinde hiç kullanılmıo. yenidoğan setinde atletin külodun ne işi var. bence en güzeli üçlü setler varya eldiven tulum şapka onlardan alıp bol bol çıtçıtlı badi almak. battaniyeyi de pamuklu olanlarda 3-4 tane almak yeterli. o setlere o kadar para verip üç parçasını kenara ayırmak çok manasız bence.

ay öyle mi dersin?1 tane alayım ben yinede 10 lu diğerleri zaten 3 lü olur.
ne zor işlermiş bunlarr:)))yada lmadı 10 lu değil 5 li alırım 1 tane.

atlet külot yok ki içinde hepsi de kullanılabilecek cici şeyler. ben benimkileri cok sevdim valla :)

ay öyle mi dersin?1 tane alayım ben yinede 10 lu diğerleri zaten 3 lü olur.
ne zor işlermiş bunlarr:)))yada lmadı 10 lu değil 5 li alırım 1 tane.
tabi canım bi tane al. ama gerisi çok gereksiz olur bi arkadaşım 3 hastane çıkışı almıştı. bana saçma geliyo bilemiyorum. bireysel bişiy sonuçta. belki de sen çok seversin. kullanışlı bulursun.

atlet külot yok ki içinde hepsi de kullanılabilecek cici şeyler. ben benimkileri cok sevdim valla :)
senin aldıklarında yokmuş demekki. ama benim baktıklarımda vardı hep. zıbın falan oluyo mesela. bana çok manasız geliyo. oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün de orda gördüm. atleti külodu zıbını direk ayırdım kenara. çok manasız o zıbın falan yukarı sıvanıyo beli açılıo falan. en güzeli çıtçıtlı üzerine tulum. eğer tuluma alışık değilim ilk çocuğum olcak derseniz de iki parçalılar olabilir sonuçta bez alma konusunda çok pratiğiniz yoksa. ama ben hastanede tulum-çıtçıtlı badi- çorap- eldiven-şapka vericem hemşireye çocuk için.

zıbınla cıtcıtlı aynı şey değil mi ya ay çok cahilim.

zıbınla cıtcıtlı aynı şey değil mi ya ay çok cahilim.
ha bu yandan bağlamalı varya ona zıbın diyolar. çıtçıtlı yaptıkları da olmuş doğru. ben çıtçıtlı diye şu bezin altından bağlananları dedim canım. onlar çok pratik gelio bana oğlum 2yaşında hala ondan kullanıoz.

benim de zıbın dediğim o işte :) kolsuz alttan cıtcıtlı bizim çıtçıtlı atletler gibi kısa kollu olanı da var aman cok ciciler dayanamıyom. be tane de alt gördüm poposunda babam sağolsun catır catır parasına s.yorum yazıyodu tam poposunda komiğime gitti ama almadım

Kızlar sim bi gittim bi sürü sayfa birikmiş :) gecmise bakamadım çalışmaya başladık oglusla seminere gidiyoruz kızım da bakıcı da bekliyor bizi onu da alıp öğleden sonra gezmelere gidiyoruz.. Dün kardeşim univ kazandı onun kaydı için kirikkale ye gittik dayısı avukat olduğunda oğlum doğmuş 4 yaşında olacak ins :) bende anıları tazeledım kirikkale ilk görev yerim ah ah bekarlığa nişanlılık ne çabuk geçti zaman 25 yaşında iki çocuk annesi olucam :) bugün 41 günlük bi bebıs ziyaretine gittim ay ne kucukler tatlılar ya ne kolay geldiler bi an ama çok zaman geçmedi ne çabuk o kokuyu unutmuşum :) oysa daha kızım 32 aylık bebek kokulu kızım buyudu ışte ... Bebeğim yorulunca pek hareket etmiyor dün eve geldiğimde dus alıp yatıp bekledim kuzum ben burdayım anne dedi rahatça uyudum gezmeyi çok seviyor bugün de yerinde durmuyor karnı,m yamuk yumuşak oluyor bu arada gelinımız 5 haftalık hamileymis 2.kez hala oluyorum diğeri 18 aylık biraz erken oldu ama muradina erdi gelin istiyordu zaten sağlıkla kucağına alır ins :)

ben bi de bebişime bişiyler örmek istiyorum. benim emeğim de olsun. ama internetten bulamadım. hiç güzel şeyler yok. elinde model olan var mı :)

Kızlar bugün belimde bi nokta acıyor çok... eğilirken filan sizde öyle birşey oluyor mu

o kıpırdadıkça biz mutlu oluyoruz :)

merhaba hamiişlerim uzun bi aradan sonra birlikteyiz inş...ben kocaman oldum çok mutluyum sizler nasılsınız *???

merhaba canım aynen valla bizler de kocam olmuş durumdayız

karından bakılıyor canım fazla fark yok normal ultrasondan sadece uzun sürüyor ve bebeğin ellerine kollarına bacaklarına kalbine böbreklerine beynine herşeyine detaylı olarak bakılıyor yarım kutu sarelle yedim gitmeden önce bebiş horun tepiyordu
merhaba ocak anneleri;
kızım ve bende artık aranızdayız.:)
hoşgeldin canm
Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
maşşalh canm yaa çok tatlı
Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti

ilk defa bu kadar net bir şey hissettim

artık hep hissedersin canm

gözün aydın canm maşşalh geç döllenme olmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…