- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
sağol canım.sennde hayırlı olsun evin:)
yeni evvv minik kuzucuklar gelsin bakalım:)
Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti
ilk defa bu kadar net bir şey hissettim
battaniye, alt üst takım. zıbın. önlük eldiven. içlik gibi bişi :) şapka. sattaniye cok lazım oluyomuş. o yüzden bitane de ayrıca battaniye aldım topişiklerden eve gidince fotolarını cekiim de yarın eklerim :)neler oluyo 10 lunun içinde?
erkek bebekte bel ağrısı olur drler ne kadar doğru bilemem tabii.benim ayaktayken ,oyururken her pozisyonda ağrıyor canım.. neyse artık sağlıklı olsun oğlum sorun değil katlanırım..
oo herşey var içinde o zamaannn.tamam 1 takım 10 lu alayım şimdilik zaten ayrıyeten 2-3 battaniye alacağım bide kendim örüyorum.resim bekliyorussbattaniye, alt üst takım. zıbın. önlük eldiven. içlik gibi bişi :) şapka. sattaniye cok lazım oluyomuş. o yüzden bitane de ayrıca battaniye aldım topişiklerden eve gidince fotolarını cekiim de yarın eklerim :)
annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr
ay öyle mi dersin?1 tane alayım ben yinede 10 lu diğerleri zaten 3 lü olur.Hastane çıkışı almıycam ben saçma sapan çok şey oluyo içinde hiç kullanılmıo. yenidoğan setinde atletin külodun ne işi var. bence en güzeli üçlü setler varya eldiven tulum şapka onlardan alıp bol bol çıtçıtlı badi almak. battaniyeyi de pamuklu olanlarda 3-4 tane almak yeterli. o setlere o kadar para verip üç parçasını kenara ayırmak çok manasız bence.
atlet külot yok ki içinde hepsi de kullanılabilecek cici şeyler. ben benimkileri cok sevdim valla :)Hastane çıkışı almıycam ben saçma sapan çok şey oluyo içinde hiç kullanılmıo. yenidoğan setinde atletin külodun ne işi var. bence en güzeli üçlü setler varya eldiven tulum şapka onlardan alıp bol bol çıtçıtlı badi almak. battaniyeyi de pamuklu olanlarda 3-4 tane almak yeterli. o setlere o kadar para verip üç parçasını kenara ayırmak çok manasız bence.
Gözün Aydın canım o pıtpıtlar art arsa ve çok olduğunda bebeğimiz hıçkırıyor demekmiş yakında onu da hissedersin :))
erkek bebekte bel ağrısı olur drler ne kadar doğru bilemem tabii.
tabi canım bi tane al. ama gerisi çok gereksiz olur bi arkadaşım 3 hastane çıkışı almıştı. bana saçma geliyo bilemiyorum. bireysel bişiy sonuçta. belki de sen çok seversin. kullanışlı bulursun.ay öyle mi dersin?1 tane alayım ben yinede 10 lu diğerleri zaten 3 lü olur.
ne zor işlermiş bunlarr:)))yada lmadı 10 lu değil 5 li alırım 1 tane.
senin aldıklarında yokmuş demekki. ama benim baktıklarımda vardı hep. zıbın falan oluyo mesela. bana çok manasız geliyo. oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün de orda gördüm. atleti külodu zıbını direk ayırdım kenara. çok manasız o zıbın falan yukarı sıvanıyo beli açılıo falan. en güzeli çıtçıtlı üzerine tulum. eğer tuluma alışık değilim ilk çocuğum olcak derseniz de iki parçalılar olabilir sonuçta bez alma konusunda çok pratiğiniz yoksa. ama ben hastanede tulum-çıtçıtlı badi- çorap- eldiven-şapka vericem hemşireye çocuk için.atlet külot yok ki içinde hepsi de kullanılabilecek cici şeyler. ben benimkileri cok sevdim valla :)
zıbınla cıtcıtlı aynı şey değil mi yatabi canım bi tane al. ama gerisi çok gereksiz olur bi arkadaşım 3 hastane çıkışı almıştı. bana saçma geliyo bilemiyorum. bireysel bişiy sonuçta. belki de sen çok seversin. kullanışlı bulursun.
senin aldıklarında yokmuş demekki. ama benim baktıklarımda vardı hep. zıbın falan oluyo mesela. bana çok manasız geliyo. oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün de orda gördüm. atleti külodu zıbını direk ayırdım kenara. çok manasız o zıbın falan yukarı sıvanıyo beli açılıo falan. en güzeli çıtçıtlı üzerine tulum. eğer tuluma alışık değilim ilk çocuğum olcak derseniz de iki parçalılar olabilir sonuçta bez alma konusunda çok pratiğiniz yoksa. ama ben hastanede tulum-çıtçıtlı badi- çorap- eldiven-şapka vericem hemşireye çocuk için.
ha bu yandan bağlamalı varya ona zıbın diyolar. çıtçıtlı yaptıkları da olmuş doğru. ben çıtçıtlı diye şu bezin altından bağlananları dedim canım. onlar çok pratik gelio bana oğlum 2yaşında hala ondan kullanıoz.zıbınla cıtcıtlı aynı şey değil mi yaay çok cahilim.
benim de zıbın dediğim o işte :) kolsuz alttan cıtcıtlı bizim çıtçıtlı atletler gibiha bu yandan bağlamalı varya ona zıbın diyolar. çıtçıtlı yaptıkları da olmuş doğru. ben çıtçıtlı diye şu bezin altından bağlananları dedim canım. onlar çok pratik gelio bana oğlum 2yaşında hala ondan kullanıoz.
inşaallah canım
canım inşaallah daha iyi olurlar sağlıkla büyürler
canım benimkide ayın 9 unda 22+3 lük olucaz, geç olması daha iyiymiş kalp gelişimide tamamlanmış oluyormuş
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün
alıştı canım seviyor sürekli tabi kıskanıyor o kadarı normal ama genel anlamda benim oğlum çok inat tipik boğa:) çok üzüyor beni
maşaallah pipiline:)
inşaallah güzel haberlerle gel canım, benim minikde gün içinde oynuyorda akşam 10 olunca kesin oynuyor, hatta eşime dedim saat 10 mu oldu eymen başladı oynamaya diye:)
güle güle kullanın canım
canım normalde de ağda epilasyon yapamıyorum istiyorum ama maalesef cildim müsait değil onları yapınca cilt yanığı gibi kızarıyor bir cilt hastalığım var ondanhep jilet kullanıyorum ben
canım taramalara bende gıcığım ilk oğlumda yaptırmadım bunda dr sinir etti zorla yaptırdı ama ayrıntılı ultrason çok önemli tarama testinde belli olan hastalıkların tedavisi yok ama ayrıntılıda organlarla ilgili olan hastalıkların tedavisi var ki bazılarına anne karnında müdahale edilmesi gerekiyor bazılarına doğar doğmaz o yüzden önceden bilmek lazım tedbir amaçlı
canım maalesef devlet böyle buralarda bazı şehirlerde girmiyor başka hastalar ama iki şehirde yaşadım ikisinde de hurra doluyor kadınlar ve eşler alınmıyor içeriye, özele geçicem bende bu gidişle çünkü fenalık geldi bu durumdan, özeldeki dr u sevmiyorumdevletteki dr da çok iyi kaldım arada
merhaba hamiişlerim uzun bi aradan sonra birlikteyiz inş...ben kocaman oldum çok mutluyum sizler nasılsınız *???
Detaylı ultrasona giren kızlar yardimci olur musunuz? Ne kadar sürüyor, karında mi alttan mı bakıyorlar, aç tok fark ediyor mu, sonuç ne zaman çıkıyor anında bilgi veriyorlar mı? Gitmeden önce yapmak gereken bir şey var mı, sizin bilgi vermek istediğiniz bir şey var mı kızlar doktor bebeğin kalbinde beyaz leke görmüştü inş detaylı da sorun çıkmaz tedirginim yaa
hoşgeldin canmmerhaba ocak anneleri;
kızım ve bende artık aranızdayız.:)
Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti
ilk defa bu kadar net bir şey hissettim
Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?