hayirli olsun cnm bugun benimkide kesinlesti erkek allahim guzel kaderler yazsinKizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
Oy maşallah kuzuna o elin güzelliği ne öle yaaa darısı başımıza inşallah :)arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
gitmeden önce yarım kutu sarelle yemiştim doktor zor baktı valla hiç durmuyor yerinde,esnerken de gördük ağzını yicektim az daha :)
darısı tüm detaylı ultrsona gireceklere inşallah
24. haftada şeker yüklemesi yapılacak inş oda temiz çıkar
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
İnşallah canım bakalım
bebeğin de maşallah yerim ben onu oraya çıkan elini
Gözün aydın canım maşallah kuzuna
Kizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
Oy maşallah kuzuna o elin güzelliği ne öle yaaa darısı başımıza inşallah :)
aaa hayırlı olsun benim oğlumun adıda büyük ihtimal Yasin olucak Rabbim nasip ederseKizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
yaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallaharkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
gitmeden önce yarım kutu sarelle yemiştim doktor zor baktı valla hiç durmuyor yerinde,esnerken de gördük ağzını yicektim az daha :)
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
maşallah kaç haftalıkyaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallahben de minnak prensesimin böyle fotoğraflarını istiyoruuuuummmmm
yaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallahben de minnak prensesimin böyle fotoğraflarını istiyoruuuuummmmm
arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
merhaba canim aramiza hosgeldin bilgilerini bana ozelden yaz lutfen listemize ekliyelim kizinla seni :)merhaba ocak anneleri;
kızım ve bende artık aranızdayız.
canim insallah en kisa surede alisir aglasada birakicaksin mecbur her agladiginda gidersen zor alisir biraz aglasada senin orda olmucani bilmesi gerek bi aglar iki aglar baktin sen yoksun alisiverir :)Selam annişler napiyosunuz bakalımmmm.. Ben bakıyorum ama yazamıyorum oğluşla uğraşıyorum. 2gün cok güsel gitti okula bugun mızıldanarak. Okulda 1 saat durup kaçtım eve geldim bi saat sonra ağlayarak aradı sıpaaa. 2 gibi gidip alcam saatin gelmesini bekliyorum.
ahh bel agrisini hic sorma canim belimin agrimadigi gun yok malesef ama benim hamilelik oncesinde de cok ayakta kaldigimda falan agriyordu belim hamilelikte ikiye katlandi agrim.ikinci dogumun belimden igneyle oldu o igneyi vuruldum vurulali boyleyim maleseff kesinlikle ve kesinlikle kimseye belden igne yapilarak dogum tavsiye etmiyorum bu sefer tam narkozla yapicam insallah sezeryan dogumumu ilkinde de tam narkoz almistim ama ikincisinde belden yarim narkozla uyustumm o gun bugundur bel agrm hic bitmedikızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
oyyy hayirli olsun artik durmaz artik senin prenseste :)Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti
ilk defa bu kadar net bir şey hissettim
canim gozun aydin baya incelemis doktorun icin rahat etmis ne guzel o bir haftaya takilma sakin onemli olan herseyinin saglikli olmasi bebegin kisa surede yetisir o yasitlarina annesi :)Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
canim hastane cikisi ben hic kullanmadim tulum giydirdim ogluslarima onlar bana gereksiz geliyor nedense yaaaa...annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr
evet ama daha erken hickiriklari hissetmemize onu 7 inci aydan sonra hissederiz hik hik hik hic durmuyorlar :)Gözün Aydın canım o pıtpıtlar art arsa ve çok olduğunda bebeğimiz hıçkırıyor demekmiş yakında onu da hissedersin )
canim kardesinin avukatlik okulu hayirli olsun cok guzel bi meslek emeginin karsiligini alir insallah calismaya baslayinca benim hayallerimin meslegi ama malesef olmadiKızlar sim bi gittim bi sürü sayfa birikmiş gecmise bakamadım çalışmaya başladık oglusla seminere gidiyoruz kızım da bakıcı da bekliyor bizi onu da alıp öğleden sonra gezmelere gidiyoruz.. Dün kardeşim univ kazandı onun kaydı için kirikkale ye gittik dayısı avukat olduğunda oğlum doğmuş 4 yaşında olacak ins bende anıları tazeledım kirikkale ilk görev yerim ah ah bekarlığa nişanlılık ne çabuk geçti zaman 25 yaşında iki çocuk annesi olucam bugün 41 günlük bi bebıs ziyaretine gittim ay ne kucukler tatlılar ya ne kolay geldiler bi an ama çok zaman geçmedi ne çabuk o kokuyu unutmuşum :) oysa daha kızım 32 aylık bebek kokulu kızım buyudu ışte ... Bebeğim yorulunca pek hareket etmiyor dün eve geldiğimde dus alıp yatıp bekledim kuzum ben burdayım anne dedi rahatça uyudum gezmeyi çok seviyor bugün de yerinde durmuyor karnı,m yamuk yumuşak oluyor bu arada gelinımız 5 haftalık hamileymis 2.kez hala oluyorum diğeri 18 aylık biraz erken oldu ama muradina erdi gelin istiyordu zaten sağlıkla kucağına alır ins :)
vayy foto albumunuz simdiden tamamlanmis canim gozun aydin canim masallah hersey yolundaymiss o eli yerim yaaa 5 tane kardes istiyorum diyor annesi bu cocukkarkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
canim cok sagolasin sukur sorunsuz atlattikMerhaba arkadaslar bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah..
Sılacım bi ara senşn başına geleni okumuştum yazmaya fırsatım olmadı.. Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumus bebişini..
Bende bi iyiyim bi kötüyüm dılarda olduğum zamanlarda turp gibiyim. Evimde olduğumda iştahsızlık baş agrısı tutuyor yaaz önce eşimi sağlık ocağından aramışlar.. Sözde bana aşı kartı vermişler randevum 18 agustostaymış ama ben gitmemişim.. Bana aşı kartı veren olmadı, bana şu tarihte randevun var diyeceklerde bende unutacam yani.. Hem 18 agustosta daha 17. Haftaya bile girmemiş oluyorum tetanoz aşısı için çok erken değil mi kızlar? Neyse yarın gidecem bakalım aslında önce bi doktoruma danışmak istiyordum ama ne yapsam bilemedim...
ye canim canin ne istiyorsaa sikma kendiniya kızlar tatlıyı hiç sevmem ben normalde..hatta adet öncesi bile tatlı değilde tuzlu şeyler isterdi canım ...ama gel gelelim son bi haftadır acayip tatlı istiyo canım.meyveyle falan bastırayım diyorum ama yok illa çikolata reçel tarzı şeyler istiyorum.ne yapsam hiç bilmiyorum ya
oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsunKizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr[/QUOT
canım bence 1 tane de olsa 10lu set mutlaka al ama atlet külotlu olanlardan değil zıbınlı olanlardan al çünkü göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi giydiremezsin dediler zıbın gerekir o yüzden ben 10lu 2 tane aldım 2tane de 5li aldım
kizlar iyi geceler nasilsiniz? dünden beri giremiyorum.şükürler olsun temizliğim bitti bugünden itibaren dinlenmeye gectim kizimi da çok yormustum artik dinlenicez bol.bol.. bugün aşı oldum simdilik bi agri yok.ama sabaha ne olur bilmiyorum cuma günü de randevumuz var bakalım heyecanliyim özledim minik kuzummuu
çok saol canım yaa inş sizin doktor da çeker böyle fotolaryaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallahben de minnak prensesimin böyle fotoğraflarını istiyoruuuuummmmm
maşallah kaç haftalık
nihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)
merhaba canim aramiza hosgeldin bilgilerini bana ozelden yaz lutfen listemize ekliyelim kizinla seni :)
canim insallah en kisa surede alisir aglasada birakicaksin mecbur her agladiginda gidersen zor alisir biraz aglasada senin orda olmucani bilmesi gerek bi aglar iki aglar baktin sen yoksun alisiverir :)
ahh bel agrisini hic sorma canim belimin agrimadigi gun yok malesef ama benim hamilelik oncesinde de cok ayakta kaldigimda falan agriyordu belim hamilelikte ikiye katlandi agrim.ikinci dogumun belimden igneyle oldu o igneyi vuruldum vurulali boyleyim maleseff kesinlikle ve kesinlikle kimseye belden igne yapilarak dogum tavsiye etmiyorum bu sefer tam narkozla yapicam insallah sezeryan dogumumu ilkinde de tam narkoz almistim ama ikincisinde belden yarim narkozla uyustumm o gun bugundur bel agrm hic bitmedi
oyyy hayirli olsun artik durmaz artik senin prenseste :)
canim gozun aydin baya incelemis doktorun icin rahat etmis ne guzel o bir haftaya takilma sakin onemli olan herseyinin saglikli olmasi bebegin kisa surede yetisir o yasitlarina annesi :)
canim hastane cikisi ben hic kullanmadim tulum giydirdim ogluslarima onlar bana gereksiz geliyor nedense yaaaa...
icine bi citcitli badi,bi tulum corap birde battaniyesi olsun yeter cikista bence :)
evet ama daha erken hickiriklari hissetmemize onu 7 inci aydan sonra hissederiz hik hik hik hic durmuyorlar :)
canim kardesinin avukatlik okulu hayirli olsun cok guzel bi meslek emeginin karsiligini alir insallah calismaya baslayinca benim hayallerimin meslegi ama malesef olmadimasallah 25 yasinda iki cocuk annesi olucaksin bende 27 de olmustum 2 cocuk annesi yaslandim yaww 31 de ucuncu 35 de dorduncu 39 da da besinciyi yapar kirkina varmadan 5 cocuk annesi olurum artik derrrmisiimmmmmmmmmmmmmmm saka tabiki canim bu son rabbim isteyenlere versin bana 3 oglusum yeter
bebeginizde hayirli olsun insallah gelininizin gonlune gore olur hersey
vayy foto albumunuz simdiden tamamlanmis canim gozun aydin canim masallah hersey yolundaymiss o eli yerim yaaa 5 tane kardes istiyorum diyor annesi bu cocukk
canim cok sagolasin sukur sorunsuz atlattik
o gel gitler bendede var bi baksan superim bi baksan yikiliyorumm hormondan hormondna hep bu hamilelik hormonlarinin sucubence doktoruna sor once doktorun ne derse o sekilde yaparsin
ye canim canin ne istiyorsaa sikma kendini
oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsun
hayirli olsun canim prensesinn masallah kilonuzda cok guzell :)nihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?