2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah kuzuna o elin güzelliği ne öle yaaa darısı başımıza inşallah :)

İnşallah canım bakalım
bebeğin de maşallah yerim ben onu oraya çıkan elini

saol canm bende görür görmez aynı tepkiyi verdim yicem elini ayağını

Gözün aydın canım maşallah kuzuna

saol canm

Kizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739

maşşalah canm gözünüz aydın

Oy maşallah kuzuna o elin güzelliği ne öle yaaa darısı başımıza inşallah :)

amin canım inşallah
en önemlisi de hayırlısıyla sağ sağlim doğururuz inş

İyi aksamlar canlarım.....
Nasılsınız iyimisiniz...
Dr dan gelip güsel haber alanlara hayırlısı olsun...cinsiyeti ögrenenlere hayırlı olsun...
Kızlar bel agrısı kız erkek farketmiyo biraz vucudun yapısına baglı...
Bebek büyüdükce kasıklara baskı yapıyor... Bele bacaklara vuruyor... Agrı olması ki bu aylarda cok normal... Dınlenmeye bakın...

Geç döllenme konusuna gelince pko su olan ve adet düzensizliği olan kadınlarda muhtemel gec döllenme oluyo... Bunlardan biride bnm... Kızım adet tarıhıme göre 42 haftalık dogdu... 2 hafta gec döllenmişti.. Bıda normal bişi...
Ama basta normal olup sonradan gelişmeme gibi durum varsa takıp edılmelıkı böle bişi olsa muhakkak ilk aylarda belli olur yani kafanızı takmayın...

Bende ogluma henuz bişi alamdım.. Akıllı iplerden alıp yelek örmeyi düşünüyorum cetik sapka ekim sonundada artık ihtiyacları almaya baslarım..
Sılam ne oldu bilmiyorum ama cok gecmiş olsun bitanemm...

Cafeinimi güsel dualarım sen ve prenseslerınle olsun canım...

Cok dikkat edin kendiniE suanda bi yagmur bastırdı anlatamam... Ohhhh yaa

yaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallah ben de minnak prensesimin böyle fotoğraflarını istiyoruuuuummmmm

kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum

GEÇMİŞ OLSUN ÇOK SIKMA CANINI GÖNLÜNÜ FERAH TUT İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAYACAK

yaa o el ne öyleeee yerimmmm içim gitti bakarken kuzzum benim yaaa maaşallah sübhanallah ben de minnak prensesimin böyle fotoğraflarını istiyoruuuuummmmm

maşallah kaç haftalık

kizlar iyi geceler nasilsiniz? dünden beri giremiyorum.şükürler olsun temizliğim bitti bugünden itibaren dinlenmeye gectim kizimi da çok yormustum artik dinlenicez bol.bol.. bugün aşı oldum simdilik bi agri yok.ama sabaha ne olur bilmiyorum cuma günü de randevumuz var bakalım heyecanliyim özledim minik kuzummuu

merhaba ocak anneleri;
kızım ve bende artık aranızdayız.
merhaba canim aramiza hosgeldin bilgilerini bana ozelden yaz lutfen listemize ekliyelim kizinla seni :)
canim insallah en kisa surede alisir aglasada birakicaksin mecbur her agladiginda gidersen zor alisir biraz aglasada senin orda olmucani bilmesi gerek bi aglar iki aglar baktin sen yoksun alisiverir :)
kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
ahh bel agrisini hic sorma canim belimin agrimadigi gun yok malesef ama benim hamilelik oncesinde de cok ayakta kaldigimda falan agriyordu belim hamilelikte ikiye katlandi agrim.ikinci dogumun belimden igneyle oldu o igneyi vuruldum vurulali boyleyim maleseff kesinlikle ve kesinlikle kimseye belden igne yapilarak dogum tavsiye etmiyorum bu sefer tam narkozla yapicam insallah sezeryan dogumumu ilkinde de tam narkoz almistim ama ikincisinde belden yarim narkozla uyustumm o gun bugundur bel agrm hic bitmedi
Kızlarrrrr
kızım pıt pıt tekme attı 3 kez yani karnımın ortasında göbek deliğinin orda pıt pıt etti
ilk defa bu kadar net bir şey hissettim
oyyy hayirli olsun artik durmaz artik senin prenseste :)
canim gozun aydin baya incelemis doktorun icin rahat etmis ne guzel o bir haftaya takilma sakin onemli olan herseyinin saglikli olmasi bebegin kisa surede yetisir o yasitlarina annesi :)
canim hastane cikisi ben hic kullanmadim tulum giydirdim ogluslarima onlar bana gereksiz geliyor nedense yaaaa...
icine bi citcitli badi,bi tulum corap birde battaniyesi olsun yeter cikista bence :)
Gözün Aydın canım o pıtpıtlar art arsa ve çok olduğunda bebeğimiz hıçkırıyor demekmiş yakında onu da hissedersin )
evet ama daha erken hickiriklari hissetmemize onu 7 inci aydan sonra hissederiz hik hik hik hic durmuyorlar :)
canim kardesinin avukatlik okulu hayirli olsun cok guzel bi meslek emeginin karsiligini alir insallah calismaya baslayinca benim hayallerimin meslegi ama malesef olmadi masallah 25 yasinda iki cocuk annesi olucaksin bende 27 de olmustum 2 cocuk annesi yaslandim yaww 31 de ucuncu 35 de dorduncu 39 da da besinciyi yapar kirkina varmadan 5 cocuk annesi olurum artik derrrmisiimmmmmmmmmmmmmmm saka tabiki canim bu son rabbim isteyenlere versin bana 3 oglusum yeter
bebeginizde hayirli olsun insallah gelininizin gonlune gore olur hersey

vayy foto albumunuz simdiden tamamlanmis canim gozun aydin canim masallah hersey yolundaymiss o eli yerim yaaa 5 tane kardes istiyorum diyor annesi bu cocukk
canim cok sagolasin sukur sorunsuz atlattik
o gel gitler bendede var bi baksan superim bi baksan yikiliyorumm hormondan hormondna hep bu hamilelik hormonlarinin sucu bence doktoruna sor once doktorun ne derse o sekilde yaparsin
ye canim canin ne istiyorsaa sikma kendini
Kizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsun

bende 1gün temizlik yaptım 2 gündür yatıyorum ölmüşüm yarın benimde aşım var çok korkuyorum

çok saol canım yaa inş sizin doktor da çeker böyle fotolar

maşallah kaç haftalık

12 ocak doğum canm aynı görünüyoruz çok saol

nihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)

gözünüz aydın canım bizde 2.5 hafta önce 280 gr dık

babasına çekmış velet babasına kalsa hemen bir tane daha yapalım o olunca hatta 3. yüde en kısa zamanda

bunu bir büyütelim de inş 8-9 sene sonra istiyorum inş 2. bebeğimizi

ve sizlere cevap yazdiktan sonra gelelim bize :)
bugun sabah 7 bucukta bi uyandim hala ayaktayim disari ciktim hava cok guzeldi oglusuma bi ciciler aldim cok guzeller bi cikista ilk 2 aylik kiyafet eksigimizi tamamlamisim farkinda olmadan dayanamadimm napimm hepside birvirinden guzeller:)citcitli badiler tulumlar tisortler derken bi baktim elim kolum dolmus neyse iyi oldu bi kerede aradan cikarmis oldum turkiyeden arkadasim gelmisti gelirken hastane cikisi dediginiz setlerden almis bi tane 5 li sanirim ama hic kullanmadim diger ogluslarimda cok ince geliyor onlar benim gozume kis cocugu olucaklar sonucta dursun bakalim belki lazim olur.sabah erken uyandigim icin basim catliyor suan bide disarda gezdim gezerken biseyim yoktu aslinda eve gelince anladim yoruldugumu ve ne zaman yorulsam oglusum kipirdamiyor bunu anladim artik anne ne kadar rahat ve kendini iyi hissederse bebekte ayni oyle oluyorr.yarin sabah 9 da ayrintili ultrasonumuz yarin bizim icin buyuk gun insallah guzel haberlerle geliriz ben ve benim gibi yarina kontrolu olucak arkadaslarimm

canlarim herkese iyi geceler yarin erkenden basliyor bizim tempo yine ilk firsatimda yazarim insallah ayrntili ultrasondaki son durumumuzu opuyorum hepinizi gobislerinizden iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…