2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)

Ayy maaşallah bebişine ve sana İlerleyen zamanlarda bebek de güçlendikçe çok komik oluyor böyle dirseğini filan mı dayıyor bilmem ama gıdıklıyor gibi oluyor çok güzel bir his ben bebeğimin hareketlerini tam olarak hissedemiyorum ama bikaç haftaya kalmaz başlar diye tahmin ediyorum :)

Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.

Tahmin edebiliyorum daha minicikken bu hale sokabiliyorsa :) hissedersin yakında, sen tecrübelisin zaten

bu tepecik bende genelde doktorun ultrason sedyesine yatarken oluşuyor benim oğluş doktoru pek seviyor eh güzel kadın vesselam
Benim kuzum doktoru sevmiyor demek ki :) sırt üstü yatınca oluyor ama geçen sefer abartmıştı biraz :)

Maşaallah bebeğine. Için rahat olsun artık. Çoğunun gelişimi sat.a göre ileri veya geri olabiliyor, ben zannetmiyorum sonradan yavaşladığını. Sen de iyi düsün iyi olsun kuzun :)

ah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür.
hayırlı olsun canım.
maşallah hiç hamile gibi değilsin hele hele 1 çocuk annesi hiç denilmez yani:=)
gunaydin canlarimm yarin hastanedeki ayrintili ultrason kontrolum var larkinn son 1 gun canim :)

bugun kontrolu olan herkes guzel haberlerle gelir insallah :)
güzel haberlerle gel canım inşallah,bizim de cuma günü ayrıntılımız çok heyecanlıyızzzz:)))
kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
gözün aydın canııımm darısı bize inşallah...
Kızlar bişey soracam tecrübelilere

son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken
ah bu kör olmayasıca tüyer ben jilet yapıyorum yaaa(((
hepsi çok tatlııı güle güle kullansın bebişin inşallahh:)
kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
bende yaşıyorum malesef oturdğumda arkama yastık koymazsam imkanı yok oturamıyrum.

annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr

Kızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?
bende hisediyorum canm ama ayagi nerde kafasi nerde bilemiyorm daha

günaydın kızlar dün tetanoz olan kolum biraz ağrıyor inş. bu gün geçer
gecms olsun cnm,
kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
gozun aydin masallah kuzuya
bende bir hafta geriden geldim hep doktorum standart sapmalar arasinda oldugu surece sorun yokdemisti,icin rahat olsun canm saglikla al kucagina ins,

ben iki takım aldım 10 lu :)

Hiç sorun değil canım benim ilk başta 2 hafta vardı arada 1 haftasını tamamladı doğuma kadar tamamlayacağını söyledi doktorum onu kafana takma yani

benim ayaktayken ,oyururken her pozisyonda ağrıyor canım.. neyse artık sağlıklı olsun oğlum sorun değil katlanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…