adet günlerine yakın günlerse oluyormuş.kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
Çok teşekkürlerkarından bakılıyor canım hemende söyleniyor
sana kalmış canım artık
Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
sağol canım bir hesaplayayım bakayım ..adet günlerine yakın günlerse oluyormuş.
merhaba ocak anneleri;
kızım ve bende artık aranızdayız.:)
sağol canım.sennde hayırlı olsun evin:)Hayırlı uğurlu olsun canım
bende taşındım geçen hafta daha ferah daha sıcak bi eve
20 ocak gıbı kısmetse..hoşgeldinizzz doğum ne zaman
Ayy maaşallah bebişine ve sanaİlerleyen zamanlarda bebek de güçlendikçe çok komik oluyor böyle dirseğini filan mı dayıyor bilmem ama gıdıklıyor gibi oluyor çok güzel bir his ben bebeğimin hareketlerini tam olarak hissedemiyorum ama bikaç haftaya kalmaz başlar diye tahmin ediyorum :)
Benim kuzum doktoru sevmiyor demek ki :) sırt üstü yatınca oluyor ama geçen sefer abartmıştı biraz :)bu tepecik bende genelde doktorun ultrason sedyesine yatarken oluşuyor benim oğluş doktoru pek seviyor eh güzel kadın vesselam
Maşaallah bebeğine. Için rahat olsun artık. Çoğunun gelişimi sat.a göre ileri veya geri olabiliyor, ben zannetmiyorum sonradan yavaşladığını. Sen de iyi düsün iyi olsun kuzun :)Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
ah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür.Herkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık:))
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle :))
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre:)))
hayırlı olsun canım.İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Nişan pazar gunu oldu ewde ... Yorgunlugumu atamadım... Bu aralar agırlasmaya basladım... Oglumla sürekli iletişim halindeyiz.. Her gece düm tek tek
Masallh cok hareketli...
Fakat kasogım ve vajınamın üstü cok agrıyor ;(
Birde taharet alırken farkettın rahım agzı cok sertleşmiş anlamadım ... Dr basvurmm gerekıcek sanırım...
İstedıgım elbiseyi bulamadım malesef...terzim tatile cıkmıstı baskasınada güvenemedim.hazır aldım mecbur.aman napayım baska sorun olmasın ...
Fotoları derleyemrdım daha arkadaslar cektı onlardan alcam daha...
Kızım iyi cok şükür onu ve oglumu cok sevıyorumm...
Sizler nasılsınız... İnş kötü bir haber yoktur .. Allahım şeyim öle agrıyoki uyuyamadım bi türlü..
güzel haberlerle gel canım inşallah,bizim de cuma günü ayrıntılımız çok heyecanlıyızzzz:)))gunaydin canlarimm yarin hastanedeki ayrintili ultrason kontrolum var larkinn son 1 gun canim :)
bugun kontrolu olan herkes guzel haberlerle gelir insallah :)
gözün aydın canııımm darısı bize inşallah...kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
ah bu kör olmayasıca tüyer ben jilet yapıyorum yaaaKızlar bişey soracam tecrübelilere
son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken
hepsi çok tatlııı güle güle kullansın bebişin inşallahh:)
bende yaşıyorum malesef oturdğumda arkama yastık koymazsam imkanı yok oturamıyrum.kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
bende hisediyorum canm ama ayagi nerde kafasi nerde bilemiyorm dahaKızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?
gecms olsun cnm,günaydın kızlar dün tetanoz olan kolum biraz ağrıyor inş. bu gün geçer
gozun aydin masallah kuzuyakizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
bende bir hafta geriden geldim hep doktorum standart sapmalar arasinda oldugu surece sorun yokdemisti,icin rahat olsun canm saglikla al kucagina ins,Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
ben iki takım aldım 10 lu :)annişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr
neler oluyo 10 lunun içinde?ben iki takım aldım 10 lu :)
Arkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
benim ayaktayken ,oyururken her pozisyonda ağrıyor canım.. neyse artık sağlıklı olsun oğlum sorun değil katlanırım..ah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür.
hayırlı olsun canım.
maşallah hiç hamile gibi değilsin hele hele 1 çocuk annesi hiç denilmez yani:=)
güzel haberlerle gel canım inşallah,bizim de cuma günü ayrıntılımız çok heyecanlıyızzzz:)))
gözün aydın canııımm darısı bize inşallah...
ah bu kör olmayasıca tüyer ben jilet yapıyorum yaaa(((
hepsi çok tatlııı güle güle kullansın bebişin inşallahh:)
bende yaşıyorum malesef oturdğumda arkama yastık koymazsam imkanı yok oturamıyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?