- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
inşallah canım teşekkürlerGEÇMİŞ OLSUN ÇOK SIKMA CANINI GÖNLÜNÜ FERAH TUT İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAYACAK
canlarim herkese iyi geceler yarin erkenden basliyor bizim tempo yine ilk firsatimda yazarim insallah ayrntili ultrasondaki son durumumuzu opuyorum hepinizi gobislerinizden iyi geceler :))
ve sizlere cevap yazdiktan sonra gelelim bize :)
bugun sabah 7 bucukta bi uyandim hala ayaktayim disari ciktim hava cok guzeldi oglusuma bi ciciler aldim cok guzeller bi cikista ilk 2 aylik kiyafet eksigimizi tamamlamisim farkinda olmadan dayanamadimm napimm hepside birvirinden guzeller:)citcitli badiler tulumlar tisortler derken bi baktim elim kolum dolmus neyse iyi oldu bi kerede aradan cikarmis oldumturkiyeden arkadasim gelmisti gelirken hastane cikisi dediginiz setlerden almis bi tane 5 li sanirim ama hic kullanmadim diger ogluslarimda cok ince geliyor onlar benim gozume kis cocugu olucaklar sonucta dursun bakalim belki lazim olur.sabah erken uyandigim icin basim catliyor suan bide disarda gezdim gezerken biseyim yoktu aslinda eve gelince anladim yoruldugumu ve ne zaman yorulsam oglusum kipirdamiyor bunu anladim artik anne ne kadar rahat ve kendini iyi hissederse bebekte ayni oyle oluyorr.yarin sabah 9 da ayrintili ultrasonumuz yarin bizim icin buyuk gun insallah guzel haberlerle geliriz ben ve benim gibi yarina kontrolu olucak arkadaslarimm
Benim oğlumda götürdüklerimden yola çıkarak yanıma almayı planladıklarım şöyle:
Bebek İçin:
- Bir hastane çıkışı (hemşireye verilmek üzere ayrıca poşetlenmiş)
-Kusma olasığıyla bir yedek hastane çıkışı
- bebek bezi
-sütüm yine hemen gelmezse diye biberon
-emzik
- battaniye
-bebeği çıkarırken oturtmak için oto koltuğu gibi kullanılan puset
Kendim için:
- Doğum sırasında giymek için bir gecelik
- Hastane terliği
- doğumda üşüme basıo o yüzden bir çift çorap
- Doğum sonrası için gecelik
- Göğüs kalkanı (avent- göğüslerim yara olursa diye)
- hastaneden dışarı çıkarken giymek için günlük kıyafet& iç çamaşırı
- süt gelsin diye uyarmak amacıyla süt pompası
- makyaj malzemesi, lohusa seti ve tarak, vs.
- atıştırmalık bir şeyler (doğum sırasında bişeyler yenmiyor, 8-9 saati bulabileceği için sonrasında atıştırmalık kuruyemiş vs iyi olur)
yine aklıma gelirse eklerim...
aaa hayırlı olsun benim oğlumun adıda büyük ihtimal Yasin olucak Rabbim nasip ederse
Aynen canim, cok tesekkur ederim.oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsun
Evet canim dogru duymussun. Bu isim gercekten de cocuklara agir geliyormus. Bende cok kez duydum bunu fakat ben insaallah oglumun adini yine de Yasin koyacagim. Yasin Bera olacak insaallah. Ben Yasin i Peygamber efendimiz s.a.v. in isimlerinden birini ogluma vermek niyetiyle koyuyorum. Agir geldigi soylendigi icin, Yasin diye cagirmayiz, Bera deriz insaallah. Buyuk oglumda da Peygamber efendimiz s.a.v. e hurmeten Taha koymustum. Cunku soyle bir hadis var: "Fff
Bize ilk aylarda erkek demişlerdi. Eşimin de hep hayaliydi bebeğimizin adını yasin koymak. Ama bir çok kişiye sordum. Namazında niyazında olan insanlar bile yasin isminin çocuklara ağır geleceğini söylemişti. Gerçi sonradan doktor yanılmış meğer kızımız olacakmış:))
Bu ismin ağır gelmesi olayı doğru olabilir mi ki?
www.binbirmarketim.com ucuzluğun adresi
Amin canim hepimizinkine..hayirli olsun cnm bugun benimkide kesinlesti erkek allahim guzel kaderler yazsin
Sagol canim.maşşalah canm gözünüz aydın
en önemlisi de hayırlısıyla sağ sağlim doğururuz inş
aaa hayırlı olsun benim oğlumun adıda büyük ihtimal Yasin olucak Rabbim nasip ederse
Canim insaallah guzel haberlerle donersin. Bende bugun ayrintili ultrasona girdim nihayet ne zamandir bugunu bekliyordum ve sonunda cinsiyeti ogrenmis olduk. Cok sukur bebiste iyiymis. Insaallah senden de guzel haberler bekliyorum. Allah'a emanet ol bebisin ve yavrularinla...ve sizlere cevap yazdiktan sonra gelelim bize :)
bugun sabah 7 bucukta bi uyandim hala ayaktayim disari ciktim hava cok guzeldi oglusuma bi ciciler aldim cok guzeller bi cikista ilk 2 aylik kiyafet eksigimizi tamamlamisim farkinda olmadan dayanamadimm napimm hepside birvirinden guzeller:)citcitli badiler tulumlar tisortler derken bi baktim elim kolum dolmus neyse iyi oldu bi kerede aradan cikarmis oldumturkiyeden arkadasim gelmisti gelirken hastane cikisi dediginiz setlerden almis bi tane 5 li sanirim ama hic kullanmadim diger ogluslarimda cok ince geliyor onlar benim gozume kis cocugu olucaklar sonucta dursun bakalim belki lazim olur.sabah erken uyandigim icin basim catliyor suan bide disarda gezdim gezerken biseyim yoktu aslinda eve gelince anladim yoruldugumu ve ne zaman yorulsam oglusum kipirdamiyor bunu anladim artik anne ne kadar rahat ve kendini iyi hissederse bebekte ayni oyle oluyorr.yarin sabah 9 da ayrintili ultrasonumuz yarin bizim icin buyuk gun insallah guzel haberlerle geliriz ben ve benim gibi yarina kontrolu olucak arkadaslarimm
Aaa ne guzel:)) Amin canim. Yasin adina pek bir ragbet var gordugum kadariyle..[/QUOTE]Amin canim hepimizinkine..
Sagol canim.
Kızlar günaydın gece kizimi kucagımda tuvalete götürüp yaptiriyorum bu gece yaptırdıktan sonra çok ağrım oldu sabah ta bembeyaz akıntı birşey olmaz dimi
Kızlar günaydın gece kizimi kucagımda tuvalete götürüp yaptiriyorum bu gece yaptırdıktan sonra çok ağrım oldu sabah ta bembeyaz akıntı birşey olmaz dimi
canım bazı gebelerde bel ağrısı çok oluyor yapı meselesikızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
yesinler onu:)Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
gözünaydın canım çok sevindim iyi olmasına bebeğinin, geride çıkmasını gerçekten takma bir bakmışsın iki hafta ileri çıkmış değişiyor hepArkadaşlar, bu arada ayrıntılı ultrasondan geldim. Allahıma çok şükür 3 lü testte denilen olumsuz şeyler görünmedi epey uzun 1 saat kadar baktı ve anlattı sağ olsun gerçekten de ayrıntılı oldu. Her cümlesi için ağzının içine baktım her cümlesinin sonunda çok şükür dedim annelik yüzünü görmeden de zor herhalde. Sadece 20+3 e göre gelişimi 1 hafta geride dedi şimdiye kadar böyle geldiyse geç döllenmiştir problem değil ama normal gelip yavaşladıysa takip edilsin doktorunuza söyleyin dedi.Bu da kafamda ????? olmasına yetti her ne kadar sıkça bu tip durumlar duysam da işte. Şimdilik durumlar böyle, inşallah hayırlı haberler alır veririz.
sağol canım ama almadım bunları beğendim sadece bu kadar çok almıycam çünkü ilk oğlumdan çok fazla var ihtiyaç oldukça alıcam artıkah canım neler yaşamışsın neyse ki astı astarı yokmuş çok şükür.
hayırlı olsun canım.
maşallah hiç hamile gibi değilsin hele hele 1 çocuk annesi hiç denilmez yani:=)
güzel haberlerle gel canım inşallah,bizim de cuma günü ayrıntılımız çok heyecanlıyızzzz:)))
gözün aydın canııımm darısı bize inşallah...
ah bu kör olmayasıca tüyer ben jilet yapıyorum yaaa(((
hepsi çok tatlııı güle güle kullansın bebişin inşallahh:)
bende yaşıyorum malesef oturdğumda arkama yastık koymazsam imkanı yok oturamıyrum.
canım 10 lu set bir tane mutlaka al içinde alt üst takım,zıbın, eldiven, şapka,önlük, battaniye, çıtçıtlı body oluyor, diğerlerini beşli set al alt üst takım eldiven şapka önlük şeklinde oluyor, beşli seti 3-4 tane al çünkü kakasıydı kusmasıydı belli olmuyor sık sık değişeceksin ve onun kıyafetlerinin birikip yıkanması uzun sürecek, tulumlar iyi oluyor göbeği düştükten sonra kullanmaya başlarsınannişler,biz daha hiç alışverişe başlamadık.pazar günü bikaç bişeyler alalım diyorum ama ne alayım hiç bilmiyorum.hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almalı kaç tane almalı?çok karışık kafam beni aydınlatın noluuurrr
benim ağrımıyor ama erkek:)kuzenimin erkek çok ağırıyor evet bende yok kızım ağırtmıyor
canım zıbın gereksiz değil bana göre göbeği düşene kadar zıbın şart çıtçıtlı b0dy risklitabi canım bi tane al. ama gerisi çok gereksiz olur bi arkadaşım 3 hastane çıkışı almıştı. bana saçma geliyo bilemiyorum. bireysel bişiy sonuçta. belki de sen çok seversin. kullanışlı bulursun.
senin aldıklarında yokmuş demekki. ama benim baktıklarımda vardı hep. zıbın falan oluyo mesela. bana çok manasız geliyo. oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün de orda gördüm. atleti külodu zıbını direk ayırdım kenara. çok manasız o zıbın falan yukarı sıvanıyo beli açılıo falan. en güzeli çıtçıtlı üzerine tulum. eğer tuluma alışık değilim ilk çocuğum olcak derseniz de iki parçalılar olabilir sonuçta bez alma konusunda çok pratiğiniz yoksa. ama ben hastanede tulum-çıtçıtlı badi- çorap- eldiven-şapka vericem hemşireye çocuk için.
canım hayırlı olsun kardeşinin okulu. gelininizin bebeğideKızlar sim bi gittim bi sürü sayfa birikmiş :) gecmise bakamadım çalışmaya başladık oglusla seminere gidiyoruz kızım da bakıcı da bekliyor bizi onu da alıp öğleden sonra gezmelere gidiyoruz.. Dün kardeşim univ kazandı onun kaydı için kirikkale ye gittik dayısı avukat olduğunda oğlum doğmuş 4 yaşında olacak ins :) bende anıları tazeledım kirikkale ilk görev yerim ah ah bekarlığa nişanlılık ne çabuk geçti zaman 25 yaşında iki çocuk annesi olucam :) bugün 41 günlük bi bebıs ziyaretine gittim ay ne kucukler tatlılar ya ne kolay geldiler bi an ama çok zaman geçmedi ne çabuk o kokuyu unutmuşum :) oysa daha kızım 32 aylık bebek kokulu kızım buyudu ışte ... Bebeğim yorulunca pek hareket etmiyor dün eve geldiğimde dus alıp yatıp bekledim kuzum ben burdayım anne dedi rahatça uyudum gezmeyi çok seviyor bugün de yerinde durmuyor karnı,m yamuk yumuşak oluyor bu arada gelinımız 5 haftalık hamileymis 2.kez hala oluyorum diğeri 18 aylık biraz erken oldu ama muradina erdi gelin istiyordu zaten sağlıkla kucağına alır ins :)
oy oy maşaallah kuzuyaarkadaşlar detaylı ultrasondan geldim şimdi şükürler olsun herşyimiz yolundaymış doktor amcamız en ince ayrıntısına kadar baktı 20-25 dakka civarı sürdü 40 adet de foto verdi bize:) bebişimin babası da yanımızdaydı herşeyini gördü eşimde:) 451 gr çıktı bebiş
gitmeden önce yarım kutu sarelle yemiştim doktor zor baktı valla hiç durmuyor yerinde,esnerken de gördük ağzını yicektim az daha :)
darısı tüm detaylı ultrsona gireceklere inşallah
24. haftada şeker yüklemesi yapılacak inş oda temiz çıkar
bu da bizim elimiz
Eki Görüntüle 1233511
canım dr una sor tabi ama zaten 20. haftada yaplıyorMerhaba arkadaslar bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah..
Sılacım bi ara senşn başına geleni okumuştum yazmaya fırsatım olmadı.. Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumus bebişini..
Bende bi iyiyim bi kötüyüm dılarda olduğum zamanlarda turp gibiyim. Evimde olduğumda iştahsızlık baş agrısı tutuyor yaaz önce eşimi sağlık ocağından aramışlar.. Sözde bana aşı kartı vermişler randevum 18 agustostaymış ama ben gitmemişim.. Bana aşı kartı veren olmadı, bana şu tarihte randevun var diyeceklerde bende unutacam yani.. Hem 18 agustosta daha 17. Haftaya bile girmemiş oluyorum tetanoz aşısı için çok erken değil mi kızlar? Neyse yarın gidecem bakalım aslında önce bi doktoruma danışmak istiyordum ama ne yapsam bilemedim...
ben canım isteyince yiyorum canım tutmuyorum kendimi:)ya kızlar tatlıyı hiç sevmem ben normalde..hatta adet öncesi bile tatlı değilde tuzlu şeyler isterdi canım ...ama gel gelelim son bi haftadır acayip tatlı istiyo canım.meyveyle falan bastırayım diyorum ama yok illa çikolata reçel tarzı şeyler istiyorum.ne yapsam hiç bilmiyorum ya
hayırlı olsun canım adıyla yaşasınKizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
ohhh güle güle kirletinkizlar iyi geceler nasilsiniz? dünden beri giremiyorum.şükürler olsun temizliğim bitti bugünden itibaren dinlenmeye gectim kizimi da çok yormustum artik dinlenicez bol.bol.. bugün aşı oldum simdilik bi agri yok.ama sabaha ne olur bilmiyorum cuma günü de randevumuz var bakalım heyecanliyim özledim minik kuzummuu
hayırlı olsunnihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)
güle güle sağlıkla giysin annesi, canım hastane çıkışları ince ama zaten alta iki alt giydiririz birde battaniyeye sarıcaz üşümezler:)ve sizlere cevap yazdiktan sonra gelelim bize :)
kullanılacak canım yazdıriyi geceler kizlar iyisiniz insallah benim asiyi baya gec vermis ebe 29 eylul 24 haftalikken yapilacak
Birde kan hapi ve vitamini hamilelik sonuna kadarmi kullanicaz cuma gunu yazdirayim bilginiz varsa
Yarin gorusmek uzere iyi geceler silam yarin sende hayirli haberlerle gelirsin insallah
canım ben ağda yaptırıyorum acil bir durum olsa mecbau jilet yapardım tabi ama oda karnımız çıktıkça çok zor
oluyor
Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.
ben devlete gidiyorum almıyorlar içeri maalesef kapıda bekliyor eşim benimle geldiği zamanlarda.. doktorla konuşuyoruz birlikteMerhaba arkadaşlar bugün ayrintili ultrasona gideceğim inş. devlet hastanesine eşimde gelmek istiyor bebeği görmeye ama onu içeri almazlarsa boşuna işten izin almış olacak... devlet hastanesinde ayrintili ultrasona giren arkadaşlar sizin eşlerinizi yada yakininizi içeri aldılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?