2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kizlar iyisiniz insallah benim asiyi baya gec vermis ebe 29 eylul 24 haftalikken yapilacak
Birde kan hapi ve vitamini hamilelik sonuna kadarmi kullanicaz cuma gunu yazdirayim bilginiz varsa
Yarin gorusmek uzere iyi geceler silam yarin sende hayirli haberlerle gelirsin insallah

canlarim herkese iyi geceler yarin erkenden basliyor bizim tempo yine ilk firsatimda yazarim insallah ayrntili ultrasondaki son durumumuzu opuyorum hepinizi gobislerinizden iyi geceler :))

Sana da iyi geceler canım, inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin

Sanada iyi geceler sılacım
Gusel hayırlı haberlerle gel inş yawru ceylanıım

iyi geceler canım hayırlı haberlerle gel inş

Cok tesekkur ederim cok faydali oldu benim icin alisveris yapmadan liste yapicam insallah

Fff
aaa hayırlı olsun benim oğlumun adıda büyük ihtimal Yasin olucak Rabbim nasip ederse

Bize ilk aylarda erkek demişlerdi. Eşimin de hep hayaliydi bebeğimizin adını yasin koymak. Ama bir çok kişiye sordum. Namazında niyazında olan insanlar bile yasin isminin çocuklara ağır geleceğini söylemişti. Gerçi sonradan doktor yanılmış meğer kızımız olacakmış:))
Bu ismin ağır gelmesi olayı doğru olabilir mi ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canim dogru duymussun. Bu isim gercekten de cocuklara agir geliyormus. Bende cok kez duydum bunu fakat ben insaallah oglumun adini yine de Yasin koyacagim. Yasin Bera olacak insaallah. Ben Yasin i Peygamber efendimiz s.a.v. in isimlerinden birini ogluma vermek niyetiyle koyuyorum. Agir geldigi soylendigi icin, Yasin diye cagirmayiz, Bera deriz insaallah. Buyuk oglumda da Peygamber efendimiz s.a.v. e hurmeten Taha koymustum. Cunku soyle bir hadis var: "
Üç oğlu olup da birine benim adımı vermeyen cahillik etmiş olur) (Taberani) Hadis-i Şerif"

hayirli olsun cnm bugun benimkide kesinlesti erkek allahim guzel kaderler yazsin
Amin canim hepimizinkine..

maşşalah canm gözünüz aydın

en önemlisi de hayırlısıyla sağ sağlim doğururuz inş
Sagol canim.

aaa hayırlı olsun benim oğlumun adıda büyük ihtimal Yasin olucak Rabbim nasip ederse

[/QUOTE]Aaa ne guzel:)) Amin canim. Yasin adina pek bir ragbet var gordugum kadariyle..

Canim insaallah guzel haberlerle donersin. Bende bugun ayrintili ultrasona girdim nihayet ne zamandir bugunu bekliyordum ve sonunda cinsiyeti ogrenmis olduk. Cok sukur bebiste iyiymis. Insaallah senden de guzel haberler bekliyorum. Allah'a emanet ol bebisin ve yavrularinla...

Amin canim hepimizinkine..

Sagol canim.
Aaa ne guzel:)) Amin canim. Yasin adina pek bir ragbet var gordugum kadariyle..[/QUOTE]

valla rağbetten öte ben 2 yılı aşkın süredir yavrumu bekliyorum mucize şekilde geldi ve çooook yasin okudum okundu.eşimde çok istiyor diyanetten de araştırdım yasin isminde bir sakınca yokmuş.anlamı zaten ey insan demekmiş.o yüzden son anda değişiklik olmazsa düşündüğümüz isim.hayırlısı olsun inş

Kızlar günaydın gece kizimi kucagımda tuvalete götürüp yaptiriyorum bu gece yaptırdıktan sonra çok ağrım oldu sabah ta bembeyaz akıntı birşey olmaz dimi

Kızlar günaydın gece kizimi kucagımda tuvalete götürüp yaptiriyorum bu gece yaptırdıktan sonra çok ağrım oldu sabah ta bembeyaz akıntı birşey olmaz dimi

Günaydın canlarim çıkmadan bi bakim dedim birazdan çocukları okula bırakıp hastaneye gidicez esimle burda Türkiye saatinden bir saat geri saat 8 suan :)

Canim beyaz akintidan sorun olmaz ama sen yinede kucağına almamaya gayret et kizini artık agirlastik zaten başka bi yük vücuda çok gelir ...

canım beyaz kokusuz renksiz akıntı normal diyor benim doktorum.. amaaaa kızını çok kucağına alma istersen ağır kaldırmak iyi olmayabilir sana

Merhaba arkadaşlar bugün ayrintili ultrasona gideceğim inş. devlet hastanesine eşimde gelmek istiyor bebeği görmeye ama onu içeri almazlarsa boşuna işten izin almış olacak... devlet hastanesinde ayrintili ultrasona giren arkadaşlar sizin eşlerinizi yada yakininizi içeri aldılar mı?

kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
canım bazı gebelerde bel ağrısı çok oluyor yapı meselesi

Bu da beni geçen gece korkutan minik tepeciğim :)
yesinler onu:)
gözünaydın canım çok sevindim iyi olmasına bebeğinin, geride çıkmasını gerçekten takma bir bakmışsın iki hafta ileri çıkmış değişiyor hep
sağol canım ama almadım bunları beğendim sadece bu kadar çok almıycam çünkü ilk oğlumdan çok fazla var ihtiyaç oldukça alıcam artık
canım 10 lu set bir tane mutlaka al içinde alt üst takım,zıbın, eldiven, şapka,önlük, battaniye, çıtçıtlı body oluyor, diğerlerini beşli set al alt üst takım eldiven şapka önlük şeklinde oluyor, beşli seti 3-4 tane al çünkü kakasıydı kusmasıydı belli olmuyor sık sık değişeceksin ve onun kıyafetlerinin birikip yıkanması uzun sürecek, tulumlar iyi oluyor göbeği düştükten sonra kullanmaya başlarsın
kuzenimin erkek çok ağırıyor evet bende yok kızım ağırtmıyor
benim ağrımıyor ama erkek:)
canım zıbın gereksiz değil bana göre göbeği düşene kadar zıbın şart çıtçıtlı b0dy riskli
canım hayırlı olsun kardeşinin okulu. gelininizin bebeğide
oy oy maşaallah kuzuya
canım dr una sor tabi ama zaten 20. haftada yaplıyor
ben canım isteyince yiyorum canım tutmuyorum kendimi:)
Kizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
hayırlı olsun canım adıyla yaşasın
ohhh güle güle kirletin
nihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)
hayırlı olsun
güle güle sağlıkla giysin annesi, canım hastane çıkışları ince ama zaten alta iki alt giydiririz birde battaniyeye sarıcaz üşümezler:)
kullanılacak canım yazdır

bende alıyorum canım oğlumu mecbur kalınca

canım ben ağda yaptırıyorum acil bir durum olsa mecbau jilet yapardım tabi ama oda karnımız çıktıkça çok zor
oluyor

evet katılıyorum arkadaşımı eşi jiletlemiş bravo yani benim eşim de zorda kalsam yapar

Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.

evet benim de sadece arkadaşımın aldığı 2 parça cicisi var

ben devlete gidiyorum almıyorlar içeri maalesef kapıda bekliyor eşim benimle geldiği zamanlarda.. doktorla konuşuyoruz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…