2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar hamile atleti diye bişey var mı? sırtım kapanmıyor karnım çok çıkmasa da sonuçta var yine biraz rahatsız oluyorum geceleri zıbınlarımı da bağlayamıyorum sıkıyor

canım devlette bi başkasını alcaklarını hiç sanmam. ben özel hastaneye gidiyorum orda bile almıyolar. normalde doktorun yanına girebiliyo eşin annen arkadaşın bile ama ayrıntılıyı daha karanlık bi odada yapıolar ve uzman doktorla bilgisayra bilgileri giren kişi oluyor. benim annem de yalnız bırakmim demişti ama gerek yok dedim çok manasız dışarda bi saat beklemek için gelmesi. bence eşin de iznini sonraya saklasın.

Gunaydin anneler.. biz ignemizi vurunduk geldik.. yaparken pek hissetmedim ama simdi sızısı başladi..
Ara ara bulanti ve kusmalarim devam ediyor.. dünden beri bulantim vardi direndim ama az önce maalesef cikarmak zorunda kaldim.. 2 aşi tarihi daha verdi bunlarda tetanoza dahil mi kizlar.. bayana sormak istedim ama sagolsunlar herbiri diliyle dişi arasında konuştuklari için pek anlaşılmıyorlar..

hayırlı haberlerle gelin inş

bana tek tarih verdi şimdi 2 ekim de tekrar vurulacam tetanoz ama herhalde doğumdan sonra da vurulacaz onu

görüşürüz arkadaşlar bugün çok işim var evi öğlene kadar temizleyip sonra akşama kadar sınav çalışmayı düşünüyorym rabbim yardımcım olsundün mutfak dolaplarını falan silmiştm elektrkli yapıp yerlri silcem biraz da toz alırım

o yüzden kızçemle güzel bir kahvaltı yapıp güne güzel başlıyım

Günaydın güzel anneler

Bebek ihtiyaç listesi yazayım bende:) oğluma not ettiklerim duruyor:)

Bir tane hastane çıkış seti 10 lu

3-4 tane 5 li hastane seti

3-4 tane tek alt pijama( kışın doğacakları için iki kat giydirmek zorunda kalabiliriz)
3-4 tane tulum ayak kısmı böyle çoraplı olursa daha iyi oluyor
( kadife almayın sağlıklı olmuyor)
7-8 tane çıtçıtlı body 0-3 ay 3 tane olsa yeter diğerleri 3-6 ay ve üstü olur

3-4 tane penye battaniye bir tane de 10 lu set içinde oluyor

1-2 tane örgü battaniye

1 tane ince peluş battaniye kalınlardan almayın ağır oluyor bebeğe

hazır kundaklar kışlığıda penyeside var

havlu seti

ağız mendilleri bolca, gazını çıkarırken omzunuza koyarsınız, ilerde terleyince sırtına koyarsınız

tülbent

4-5 tane penye yelek

örgü yelek isteğe bağlı ben pek kullanmadım boynunu tahriş ediyordu

Küvet,kova,maşrapa uzun saplı olsun

Küvet filesi( tek yıkadığım için büyük kolaylık oldu ilk başlarda)

Şampuan, sabun( uni baby kullanıyorum şimdi memnun kaldım kendime bile kullanıyorum)

Altını silmek için pamuk

Misafirlikte kullanmak için uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil

Bebekler için kulak çöpü oluyor özel banyo sonrası kurulama için, içine sokulmayacak

Tırnak makası

Tarak seti

Bebek bezi tabi ki,molfix kullandım başından beri

Ateş ölçer, braunun bu modeli var bende 8 sn de ölçüyor memnunum, fiyatıda uygun

Alt açma minderi bir evde kullanmak için
birde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için

Burun aspiratörü bu modeller kullanışlı oluyor

Son düzenleme:
ayy alacak çok şey var hepsi çok tatlı :))))

Ellerine sağlık canım, çok güzel paylaşım olmuş ilk bebeğim olacağı içn bu aralar bebeğe ne giydirileceği ile kafayı bozmuş durumdayım. Biraz bişeyler almıştım benim merak ettiğim bu 5 li setlerle tulumları kaç aya göre alalım , 0-3 hemen küçülüyor diyorlar daha çok 3-6 mı alacağız o zaman?

arkası yarın:))

Eklentiler

• indir (8).webp
    918 bayt · Görüntüleme: 62

Hay maşallah canım ben daha liste bilem yapmadım iyi mi

canım almazlar boşuna izin almasın eşin
canım ayna kullandım ben eşime yaptıramam utanırım
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın
iyi de zıbın da göbeğine deyiyo ki, üstünde kalmıo sonuçta. o yüzden aynı mantık.
mesele göbeğe değmesi değil canım giydirirken ki kolaylık, çıt çıtlı body i başından geçiriyorsun falan giydirirken göbeğe zarar verme durumu olabilir diye söylüyorum ama zıbının da üstüne giydireceğimizin de önü açık daha dikkatli giydirebiliriz onunla, ben fikrimi yazdım seçim kullanacaklara kalmış
kızlar hamile atleti diye bişey var mı? sırtım kapanmıyor karnım çok çıkmasa da sonuçta var yine biraz rahatsız oluyorum geceleri zıbınlarımı da bağlayamıyorum sıkıyor
canım yok ama büyük atlet al likralı olanlardan mesela bimdeki atletler iyi uzun oluyor
günaydın kızlar foto eklerken url girin diyo ya o ne nasıl eklicem ben
canım mesajın altında dosya yükle var ordan ekliyorsun foto ama foto altta görünüyorya yanında küçük resim büyük resim yazıyor onada tıklaki mesajda görünsün
canım inşaallah hafif ağrıyla geçer aşın, tetanozun ikinci dozunu vurunacaksın
kolay gelsin canım
ayy alacak çok şey var hepsi çok tatlı :))))
ooo daha neler var bunlar giyim kısmı:)
canım 0-3 ay gerçekten çok almamak lazım çabuk büyüyorlar sonra bazı bebekler iri oluyor, 2 tane 0-3 ay al mesela birde 10 lu setinki var 3 eder, onlarında santimi var 50 cm 56 cm siz 56 alın 50 yi çok giyemiyorlar ayakları gergide kalmasın ki gelişimine etki etmesin
Hay maşallah canım ben daha liste bilem yapmadım iyi mi

yaparsın canım diğer sayfayada ekledim bakar yaparsın kendine uyan listeyi:)

ben 0-6 aldım ona da büyük dedi herkes bi kaçtane küçümenlerden olması lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…