canım zıbın gereksiz değil bana göre göbeği düşene kadar zıbın şart çıtçıtlı b0dy riskli
canım devlette bi başkasını alcaklarını hiç sanmam. ben özel hastaneye gidiyorum orda bile almıyolar. normalde doktorun yanına girebiliyo eşin annen arkadaşın bile ama ayrıntılıyı daha karanlık bi odada yapıolar ve uzman doktorla bilgisayra bilgileri giren kişi oluyor. benim annem de yalnız bırakmim demişti ama gerek yok dedim çok manasız dışarda bi saat beklemek için gelmesi. bence eşin de iznini sonraya saklasın.Merhaba arkadaşlar bugün ayrintili ultrasona gideceğim inş. devlet hastanesine eşimde gelmek istiyor bebeği görmeye ama onu içeri almazlarsa boşuna işten izin almış olacak... devlet hastanesinde ayrintili ultrasona giren arkadaşlar sizin eşlerinizi yada yakininizi içeri aldılar mı?
Merhaba arkadaşlar bugün ayrintili ultrasona gideceğim inş. devlet hastanesine eşimde gelmek istiyor bebeği görmeye ama onu içeri almazlarsa boşuna işten izin almış olacak... devlet hastanesinde ayrintili ultrasona giren arkadaşlar sizin eşlerinizi yada yakininizi içeri aldılar mı?
Günaydın canlarim çıkmadan bi bakim dedim birazdan çocukları okula bırakıp hastaneye gidicez esimle burda Türkiye saatinden bir saat geri saat 8 suan :)
Canim beyaz akintidan sorun olmaz ama sen yinede kucağına almamaya gayret et kizini artık agirlastik zaten başka bi yük vücuda çok gelir ...
günaydın kızlar foto eklerken url girin diyo ya o ne nasıl eklicem ben
Gunaydin anneler.. biz ignemizi vurunduk geldik.. yaparken pek hissetmedim ama simdi sızısı başladi..
Ara ara bulanti ve kusmalarim devam ediyor.. dünden beri bulantim vardi direndim ama az önce maalesef cikarmak zorunda kaldim.. 2 aşi tarihi daha verdi bunlarda tetanoza dahil mi kizlar.. bayana sormak istedim ama sagolsunlar herbiri diliyle dişi arasında konuştuklari için pek anlaşılmıyorlar..
Benimkiler biri ekimde digeride ocakta bidahaki gittigimde doktoruma soruyum zaten surda 1.5 hafta kaldibana tek tarih verdi şimdi 2 ekim de tekrar vurulacam tetanoz ama herhalde doğumdan sonra da vurulacaz onu
ayy alacak çok şey var hepsi çok tatlı :))))Günaydın güzel anneler
Bebek ihtiyaç listesi yazayım bende:) oğluma not ettiklerim duruyor:)
Bir tane hastane çıkış seti 10 luEki Görüntüle 1234097
3-4 tane 5 li hastane seti Eki Görüntüle 1234098
3-4 tane tek alt pijama( kışın doğacakları için iki kat giydirmek zorunda kalabiliriz)
3-4 tane tulum ayak kısmı böyle çoraplı olursa daha iyi oluyorEki Görüntüle 1234101
( kadife almayın sağlıklı olmuyor)
7-8 tane çıtçıtlı body 0-3 ay 3 tane olsa yeter diğerleri 3-6 ay ve üstü olurEki Görüntüle 1234102
3-4 tane penye battaniye bir tane de 10 lu set içinde oluyor
1-2 tane örgü battaniye
1 tane ince peluş battaniye kalınlardan almayın ağır oluyor bebeğe Eki Görüntüle 1234104
hazır kundaklar kışlığıda penyeside var Eki Görüntüle 1234106
havlu seti Eki Görüntüle 1234105
ağız mendilleri bolca, gazını çıkarırken omzunuza koyarsınız, ilerde terleyince sırtına koyarsınız
tülbent
4-5 tane penye yelek
örgü yelek isteğe bağlı ben pek kullanmadım boynunu tahriş ediyordu
Küvet,kova,maşrapa uzun saplı olsun
Küvet filesi( tek yıkadığım için büyük kolaylık oldu ilk başlarda)
Şampuan, sabun( uni baby kullanıyorum şimdi memnun kaldım kendime bile kullanıyorum)
Altını silmek için pamuk
Misafirlikte kullanmak için uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil
Bebekler için kulak çöpü oluyor özel banyo sonrası kurulama için, içine sokulmayacak
Tırnak makası
Tarak seti Eki Görüntüle 1234107
Bebek bezi tabi ki,molfix kullandım başından beri
Ateş ölçer, braunun bu modeli var bende 8 sn de ölçüyor memnunum, fiyatıda uygun Eki Görüntüle 1234108
Alt açma minderi bir evde kullanmak için Eki Görüntüle 1234117 birde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için
Ellerine sağlık canım, çok güzel paylaşım olmuş ilk bebeğim olacağı içn bu aralar bebeğe ne giydirileceği ile kafayı bozmuş durumdayım. Biraz bişeyler almıştım benim merak ettiğim bu 5 li setlerle tulumları kaç aya göre alalım , 0-3 hemen küçülüyor diyorlar daha çok 3-6 mı alacağız o zaman?Günaydın güzel anneler
3-4 tane tek alt pijama( kışın doğacakları için iki kat giydirmek zorunda kalabiliriz)
3-4 tane tulum ayak kısmı böyle çoraplı olursa daha iyi oluyorEki Görüntüle 1234101
7-8 tane çıtçıtlı body 0-3 ay 3 tane olsa yeter diğerleri 3-6 ay ve üstü olurEki Görüntüle 1234102
1-2 tane örgü battaniye
1 tane ince peluş battaniye kalınlardan almayın ağır oluyor bebeğe Eki Görüntüle 1234104
ağız mendilleri bolca, gazını çıkarırken omzunuza koyarsınız, ilerde terleyince sırtına koyarsınız
tülbent
4-5 tane penye yelek
Şampuan, sabun( uni baby kullanıyorum şimdi memnun kaldım kendime bile kullanıyorum)
Altını silmek için pamuk
Bebekler için kulak çöpü oluyor özel banyo sonrası kurulama için, içine sokulmayacak
Tırnak makası
Ateş ölçer, braunun bu modeli var bende 8 sn de ölçüyor memnunum, fiyatıda uygun Eki Görüntüle 1234108
Alt açma minderi bir evde kullanmak için Eki Görüntüle 1234117 birde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için
Günaydın güzel anneler
1-2 tane örgü battaniye
tülbent
4-5 tane penye yelek
Altını silmek için pamuk
Tırnak makası
Alt açma minderi bir evde kullanmak içinbirde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için
Burun aspiratörü bu modeller kullanışlı oluyorEki Görüntüle 1234129
hahaha ekleyememişimaldığımız cicilerimiz :)
canım almazlar boşuna izin almasın eşinMerhaba arkadaşlar bugün ayrintili ultrasona gideceğim inş. devlet hastanesine eşimde gelmek istiyor bebeği görmeye ama onu içeri almazlarsa boşuna işten izin almış olacak... devlet hastanesinde ayrintili ultrasona giren arkadaşlar sizin eşlerinizi yada yakininizi içeri aldılar mı?
canım ayna kullandım ben eşime yaptıramam utanırımevet katılıyorum arkadaşımı eşi jiletlemiş bravo yanibenim eşim de zorda kalsam yapar
evet benim de sadece arkadaşımın aldığı 2 parça cicisi var
ben devlete gidiyorum almıyorlar içeri maalesef kapıda bekliyor eşim benimle geldiği zamanlarda.. doktorla konuşuyoruz birlikte
günaydınHerkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
mesele göbeğe değmesi değil canım giydirirken ki kolaylık, çıt çıtlı body i başından geçiriyorsun falan giydirirken göbeğe zarar verme durumu olabilir diye söylüyorum ama zıbının da üstüne giydireceğimizin de önü açık daha dikkatli giydirebiliriz onunla, ben fikrimi yazdım seçim kullanacaklara kalmışiyi de zıbın da göbeğine deyiyo ki, üstünde kalmıo sonuçta. o yüzden aynı mantık.
canım yok ama büyük atlet al likralı olanlardan mesela bimdeki atletler iyi uzun oluyorkızlar hamile atleti diye bişey var mı? sırtım kapanmıyor karnım çok çıkmasa da sonuçta var yine biraz rahatsız oluyorum geceleri zıbınlarımı da bağlayamıyorum sıkıyor
canım mesajın altında dosya yükle var ordan ekliyorsun foto ama foto altta görünüyorya yanında küçük resim büyük resim yazıyor onada tıklaki mesajda görünsüngünaydın kızlar foto eklerken url girin diyo ya o ne nasıl eklicem ben
canım inşaallah hafif ağrıyla geçer aşın, tetanozun ikinci dozunu vurunacaksınGunaydin anneler.. biz ignemizi vurunduk geldik.. yaparken pek hissetmedim ama simdi sızısı başladi..
Ara ara bulanti ve kusmalarim devam ediyor.. dünden beri bulantim vardi direndim ama az önce maalesef cikarmak zorunda kaldim.. 2 aşi tarihi daha verdi bunlarda tetanoza dahil mi kizlar.. bayana sormak istedim ama sagolsunlar herbiri diliyle dişi arasında konuştuklari için pek anlaşılmıyorlar..
kolay gelsin canımgörüşürüz arkadaşlar bugün çok işim varevi öğlene kadar temizleyip sonra akşama kadar sınav çalışmayı düşünüyorym rabbim yardımcım olsun dün mutfak dolaplarını falan silmiştm elektrkli yapıp yerlri silcem biraz da toz alırım
o yüzden kızçemle güzel bir kahvaltı yapıp güne güzel başlıyım
ooo daha neler var bunlar giyim kısmı:)ayy alacak çok şey var hepsi çok tatlı :))))
canım 0-3 ay gerçekten çok almamak lazım çabuk büyüyorlar sonra bazı bebekler iri oluyor, 2 tane 0-3 ay al mesela birde 10 lu setinki var 3 eder, onlarında santimi var 50 cm 56 cm siz 56 alın 50 yi çok giyemiyorlar ayakları gergide kalmasın ki gelişimine etki etmesinEllerine sağlık canım, çok güzel paylaşım olmuş ilk bebeğim olacağı içn bu aralar bebeğe ne giydirileceği ile kafayı bozmuş durumdayım. Biraz bişeyler almıştım benim merak ettiğim bu 5 li setlerle tulumları kaç aya göre alalım , 0-3 hemen küçülüyor diyorlar daha çok 3-6 mı alacağız o zaman?
Hay maşallah canım ben daha liste bilem yapmadım iyi mi
ben 0-6 aldım ona da büyük dedi herkesEllerine sağlık canım, çok güzel paylaşım olmuş ilk bebeğim olacağı içn bu aralar bebeğe ne giydirileceği ile kafayı bozmuş durumdayım. Biraz bişeyler almıştım benim merak ettiğim bu 5 li setlerle tulumları kaç aya göre alalım , 0-3 hemen küçülüyor diyorlar daha çok 3-6 mı alacağız o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?