kızlar ben daha iki üç şey aldım bir de bebek telsizi aldımbaşka daha bir şey yok....
boyutu nedeniyle yüklenemedi gibi bişi diyo beceremedimcanım almazlar boşuna izin almasın eşin
canım ayna kullandım ben eşime yaptıramam utanırım
günaydın
mesele göbeğe değmesi değil canım giydirirken ki kolaylık, çıt çıtlı body i başından geçiriyorsun falan giydirirken göbeğe zarar verme durumu olabilir diye söylüyorum ama zıbının da üstüne giydireceğimizin de önü açık daha dikkatli giydirebiliriz onunla, ben fikrimi yazdım seçim kullanacaklara kalmış
canım yok ama büyük atlet al likralı olanlardan mesela bimdeki atletler iyi uzun oluyor
canım mesajın altında dosya yükle var ordan ekliyorsun foto ama foto altta görünüyorya yanında küçük resim büyük resim yazıyor onada tıklaki mesajda görünsün
canım inşaallah hafif ağrıyla geçer aşın, tetanozun ikinci dozunu vurunacaksın
kolay gelsin canım
ooo daha neler var bunlar giyim kısmı:)
canım 0-3 ay gerçekten çok almamak lazım çabuk büyüyorlar sonra bazı bebekler iri oluyor, 2 tane 0-3 ay al mesela birde 10 lu setinki var 3 eder, onlarında santimi var 50 cm 56 cm siz 56 alın 50 yi çok giyemiyorlar ayakları gergide kalmasın ki gelişimine etki etmesin
yaparsın canım diğer sayfayada ekledim bakar yaparsın kendine uyan listeyi:)
canım almazlar boşuna izin almasın eşin
canım ayna kullandım ben eşime yaptıramam utanırım
günaydın
mesele göbeğe değmesi değil canım giydirirken ki kolaylık, çıt çıtlı body i başından geçiriyorsun falan giydirirken göbeğe zarar verme durumu olabilir diye söylüyorum ama zıbının da üstüne giydireceğimizin de önü açık daha dikkatli giydirebiliriz onunla, ben fikrimi yazdım seçim kullanacaklara kalmış
canım yok ama büyük atlet al likralı olanlardan mesela bimdeki atletler iyi uzun oluyor
canım mesajın altında dosya yükle var ordan ekliyorsun foto ama foto altta görünüyorya yanında küçük resim büyük resim yazıyor onada tıklaki mesajda görünsün
canım inşaallah hafif ağrıyla geçer aşın, tetanozun ikinci dozunu vurunacaksın
kolay gelsin canım
ooo daha neler var bunlar giyim kısmı:)
canım 0-3 ay gerçekten çok almamak lazım çabuk büyüyorlar sonra bazı bebekler iri oluyor, 2 tane 0-3 ay al mesela birde 10 lu setinki var 3 eder, onlarında santimi var 50 cm 56 cm siz 56 alın 50 yi çok giyemiyorlar ayakları gergide kalmasın ki gelişimine etki etmesin
yaparsın canım diğer sayfayada ekledim bakar yaparsın kendine uyan listeyi:)
http://picresize.com/boyutu nedeniyle yüklenemedi gibi bişi diyo beceremedim
boyutu nedeniyle yüklenemedi gibi bişi diyo beceremedim
Sağol canım bakayım oraya bi ben evet
bi defter tutayım diyorum
canım çok güzel olmuş bende sadece cumartesileri çıkabiliyorum almaya o yüzden başladım 0-3 ay tamam hastane çıkışı hariç ufak ufak alıyorumGünaydın güzel anneler
Bebek ihtiyaç listesi yazayım bende:) oğluma not ettiklerim duruyor:)
Bir tane hastane çıkış seti 10 luEki Görüntüle 1234097
3-4 tane 5 li hastane seti Eki Görüntüle 1234098
3-4 tane tek alt pijama( kışın doğacakları için iki kat giydirmek zorunda kalabiliriz)
3-4 tane tulum ayak kısmı böyle çoraplı olursa daha iyi oluyorEki Görüntüle 1234101
( kadife almayın sağlıklı olmuyor)
7-8 tane çıtçıtlı body 0-3 ay 3 tane olsa yeter diğerleri 3-6 ay ve üstü olurEki Görüntüle 1234102
3-4 tane penye battaniye bir tane de 10 lu set içinde oluyor
1-2 tane örgü battaniye
1 tane ince peluş battaniye kalınlardan almayın ağır oluyor bebeğe Eki Görüntüle 1234104
hazır kundaklar kışlığıda penyeside var Eki Görüntüle 1234106
havlu seti Eki Görüntüle 1234105
ağız mendilleri bolca, gazını çıkarırken omzunuza koyarsınız, ilerde terleyince sırtına koyarsınız
tülbent
4-5 tane penye yelek
örgü yelek isteğe bağlı ben pek kullanmadım boynunu tahriş ediyordu
Küvet,kova,maşrapa uzun saplı olsun
Küvet filesi( tek yıkadığım için büyük kolaylık oldu ilk başlarda)
Şampuan, sabun( uni baby kullanıyorum şimdi memnun kaldım kendime bile kullanıyorum)
Altını silmek için pamuk
Misafirlikte kullanmak için uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil
Bebekler için kulak çöpü oluyor özel banyo sonrası kurulama için, içine sokulmayacak
Tırnak makası
Tarak seti Eki Görüntüle 1234107
Bebek bezi tabi ki,molfix kullandım başından beri
Ateş ölçer, braunun bu modeli var bende 8 sn de ölçüyor memnunum, fiyatıda uygun Eki Görüntüle 1234108
Alt açma minderi bir evde kullanmak içinbirde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için
Burun aspiratörü bu modeller kullanışlı oluyorEki Görüntüle 1234129
Selam arkadaslar. Dün tetanoz aşısı wuruldum. Gece hç uyuyamadım.şişmedi ama çok agrıyo. Afedersiniz hep kan kustum midem boşken .öğüre öğüre fenalaştım. Hala cok agrim war yapılacak bisey war mi?
amin canımgunaydin kizlar.. biz çoktan kalktik ise geldik kizimla... randevusu olanlar güzel haberler ve tatli fotoğraflarla geri gelsinler insaallahbizim de randevumuz yarin iple cekiyorum minnak kuzumla kavusmayi
canım yavaş yavaş almak daha keyifli oluyor zaten:) güle güle giysin kuzuncanım çok güzel olmuş bende sadece cumartesileri çıkabiliyorum almaya o yüzden başladım 0-3 ay tamam hastane çıkışı hariç ufak ufak alıyorum
evetKızlar bebeğinizle konuştuğumuzda kipirdilarini hissetmeye başlıyor musunuz?
Selam arkadaslar. Dün tetanoz aşısı wuruldum. Gece hç uyuyamadım.şişmedi ama çok agrıyo. Afedersiniz hep kan kustum midem boşken .öğüre öğüre fenalaştım. Hala cok agrim war yapılacak bisey war mi?
canım ben astronot almayı düşünüyorum, birde zaten çok sık çıkaramayız kış olduğu için, port bebeler var ya ondan var bende onun içine de koyduk mu sarıp sarmalayıp tamamdırKızlar biz bebeklere mont filan alacak mıyız , kış bebeği olacaklar ya dışarı nasıl çıkaracağız onları
Çok acayip bi duygu biz konuşunca kipirdamalari ilk bebeğim bi garip oldum Maşallah onlara...canım ben astronot almayı düşünüyorum, birde zaten çok sık çıkaramayız kış olduğu için, port bebeler var ya ondan var bende onun içine de koyduk mu sarıp sarmalayıp tamamdır
vücut doğuma hazırlanoyormuş canım .. eklem araları ve çatı kemikleri hazırlanıyormuş. ondan oluyormuş..Dün alışveriş merkezinde çok dolaştım eve dönünce bel ağrısı karın ağrısı hepsi oldu. Yorulmaya gelmiyor hiç. Bugün de bilgisayar başında vakit geçirdim yine belim ağrıdı. Hep dinlenmek yatmak mı lazım nedir...
çok geçmiş olsun canım.. eltimde epidural oldu o da bel ağrısından şikayetçi..genel anestezi al boşver...merhaba canim aramiza hosgeldin bilgilerini bana ozelden yaz lutfen listemize ekliyelim kizinla seni :)
canim insallah en kisa surede alisir aglasada birakicaksin mecbur her agladiginda gidersen zor alisir biraz aglasada senin orda olmucani bilmesi gerek bi aglar iki aglar baktin sen yoksun alisiverir :)
ahh bel agrisini hic sorma canim belimin agrimadigi gun yok malesef ama benim hamilelik oncesinde de cok ayakta kaldigimda falan agriyordu belim hamilelikte ikiye katlandi agrim.ikinci dogumun belimden igneyle oldu o igneyi vuruldum vurulali boyleyim maleseff kesinlikle ve kesinlikle kimseye belden igne yapilarak dogum tavsiye etmiyorum bu sefer tam narkozla yapicam insallah sezeryan dogumumu ilkinde de tam narkoz almistim ama ikincisinde belden yarim narkozla uyustumm o gun bugundur bel agrm hic bitmedi
oyyy hayirli olsun artik durmaz artik senin prenseste :)
canim gozun aydin baya incelemis doktorun icin rahat etmis ne guzel o bir haftaya takilma sakin onemli olan herseyinin saglikli olmasi bebegin kisa surede yetisir o yasitlarina annesi :)
canim hastane cikisi ben hic kullanmadim tulum giydirdim ogluslarima onlar bana gereksiz geliyor nedense yaaaa...
icine bi citcitli badi,bi tulum corap birde battaniyesi olsun yeter cikista bence :)
evet ama daha erken hickiriklari hissetmemize onu 7 inci aydan sonra hissederiz hik hik hik hic durmuyorlar :)
canim kardesinin avukatlik okulu hayirli olsun cok guzel bi meslek emeginin karsiligini alir insallah calismaya baslayinca benim hayallerimin meslegi ama malesef olmadimasallah 25 yasinda iki cocuk annesi olucaksin bende 27 de olmustum 2 cocuk annesi yaslandim yaww 31 de ucuncu 35 de dorduncu 39 da da besinciyi yapar kirkina varmadan 5 cocuk annesi olurum artik derrrmisiimmmmmmmmmmmmmmm saka tabiki canim bu son rabbim isteyenlere versin bana 3 oglusum yeter
bebeginizde hayirli olsun insallah gelininizin gonlune gore olur hersey
vayy foto albumunuz simdiden tamamlanmis canim gozun aydin canim masallah hersey yolundaymiss o eli yerim yaaa 5 tane kardes istiyorum diyor annesi bu cocukk
canim cok sagolasin sukur sorunsuz atlattik
o gel gitler bendede var bi baksan superim bi baksan yikiliyorumm hormondan hormondna hep bu hamilelik hormonlarinin sucubence doktoruna sor once doktorun ne derse o sekilde yaparsin
ye canim canin ne istiyorsaa sikma kendini
oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?