2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
boyutu nedeniyle yüklenemedi gibi bişi diyo beceremedim

Sağol canım bakayım oraya bi ben evet
bi defter tutayım diyorum

ciciler sayfasını inceledim nerdeyse herkes herşeyini almış maşallah

bu arada ben salı günü ayrıntılıya gidecem inşallah bebeğin ordada kız olduğunu görmeden çok şey almak istemedeim nedense 17 de kız dedi ama olsun

gunaydin kizlar.. biz çoktan kalktik ise geldik kizimla... randevusu olanlar güzel haberler ve tatli fotoğraflarla geri gelsinler insaallah bizim de randevumuz yarin iple cekiyorum minnak kuzumla kavusmayi

canım çok güzel olmuş bende sadece cumartesileri çıkabiliyorum almaya o yüzden başladım 0-3 ay tamam hastane çıkışı hariç ufak ufak alıyorum

Kızlar bebeğinizle konuştuğumuzda kipirdilarini hissetmeye başlıyor musunuz?

Selam arkadaslar. Dün tetanoz aşısı wuruldum. Gece hç uyuyamadım.şişmedi ama çok agrıyo. Afedersiniz hep kan kustum midem boşken .öğüre öğüre fenalaştım. Hala cok agrim war yapılacak bisey war mi?

canım pamuğa kolanyag döküp üzerine koy ağrısını alıyor biraz benimde 2 gün oldu yeni yeni geçiyor

gunaydin kizlar.. biz çoktan kalktik ise geldik kizimla... randevusu olanlar güzel haberler ve tatli fotoğraflarla geri gelsinler insaallah bizim de randevumuz yarin iple cekiyorum minnak kuzumla kavusmayi
amin canım
canım çok güzel olmuş bende sadece cumartesileri çıkabiliyorum almaya o yüzden başladım 0-3 ay tamam hastane çıkışı hariç ufak ufak alıyorum
canım yavaş yavaş almak daha keyifli oluyor zaten:) güle güle giysin kuzun
Kızlar bebeğinizle konuştuğumuzda kipirdilarini hissetmeye başlıyor musunuz?
evet

canım buz koy ara ara maalesef ilk 3 gün zor oluyor

Kızlar biz bebeklere mont filan alacak mıyız , kış bebeği olacaklar ya dışarı nasıl çıkaracağız onları

Kızlar biz bebeklere mont filan alacak mıyız , kış bebeği olacaklar ya dışarı nasıl çıkaracağız onları
canım ben astronot almayı düşünüyorum, birde zaten çok sık çıkaramayız kış olduğu için, port bebeler var ya ondan var bende onun içine de koyduk mu sarıp sarmalayıp tamamdır

canım ben astronot almayı düşünüyorum, birde zaten çok sık çıkaramayız kış olduğu için, port bebeler var ya ondan var bende onun içine de koyduk mu sarıp sarmalayıp tamamdır
Çok acayip bi duygu biz konuşunca kipirdamalari ilk bebeğim bi garip oldum Maşallah onlara...

buzu tavsiye ederim canım benimde şişti ilk gün dünde aynı şekilde salı vuruldum daha yeni indi şişi

vücut doğuma hazırlanoyormuş canım .. eklem araları ve çatı kemikleri hazırlanıyormuş. ondan oluyormuş..

çok geçmiş olsun canım.. eltimde epidural oldu o da bel ağrısından şikayetçi..genel anestezi al boşver...

Bana çok şişer ve ağırırsa buz koy demişlerdi, yaptım ama yine de 5, 6 gün sürdü ağrısı, Allah yardımcın olsun canım, bir an önce geçer inşaallah. :)

Cumartesi günü ayrıntılı ultrasona giricem inşaallah, hem heyecanlıyım, 1 ay oldu kızımı görmeyeli, hem de tedirginim. İnşaallah herşey yolunda gider, bir problem çıkmaz. Sizlerden dua istiyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…