yarın güzel haberler al inşallah cnm ...canlarim herkese iyi geceler yarin erkenden basliyor bizim tempo yine ilk firsatimda yazarim insallah ayrntili ultrasondaki son
canlarim herkese iyi geceler yarin erkenden basliyor bizim tempo yine ilk firsatimda yazarim insallah ayrntili ultrasondaki son durumumuzu opuyorum hepinizi gobislerinizden iyi geceler :))
durumumuzu opuyorum hepinizi gobislerinizden iyi geceler :))
kızlarr.doktor kontrolümüz vardı bugün geldik.kızımızı gördük kuzum büyümüş yaa.bugün tam 19 haftalığa girdi.340 gr.doktorumuz güldü biraz iri bebek dedi:)
Kaç aya göre alıcaz canım onu, bende çıkarmam da kontrolü aşısı filan derken 3-5 çıkar yine decanım ben astronot almayı düşünüyorum, birde zaten çok sık çıkaramayız kış olduğu için, port bebeler var ya ondan var bende onun içine de koyduk mu sarıp sarmalayıp tamamdır
canım ben spinal oldum hiç bel ağrım olmadı benim, spinalle epidural biraz farklı, yapı meselesi tabi dr da önemli, bende genel olmak hiç istemiyorum keşke normal olsa ah ahçok geçmiş olsun canım.. eltimde epidural oldu o da bel ağrısından şikayetçi..genel anestezi al boşver...
inşaallah çok güzel geçer bebeğin iyidirBana çok şişer ve ağırırsa buz koy demişlerdi, yaptım ama yine de 5, 6 gün sürdü ağrısı, Allah yardımcın olsun canım, bir an önce geçer inşaallah. :)
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasona giricem inşaallah, hem heyecanlıyım, 1 ay oldu kızımı görmeyeli, hem de tedirginim. İnşaallah herşey yolunda gider, bir problem çıkmaz. Sizlerden dua istiyorum kızlar.
maşaallah kızınakızlarr.doktor kontrolümüz vardı bugün geldik.kızımızı gördük kuzum büyümüş yaa.bugün tam 19 haftalığa girdi.340 gr.doktorumuz güldü biraz iri bebek dedi:)
canım henüz almadım onu alınca eklerim ben, yeni doğana göre alırız sonuçta giyeceği 3 ay olacakKaç aya göre alıcaz canım onu, bende çıkarmam da kontrolü aşısı filan derken 3-5 çıkar yine de
selam kızlar nasılsınız bugün benim ufak bir problemim var eşimin babası beni sinir ediyor hiç olmadık saatlerde arıyor gıcık oluyorum örneğin haftada 3-4 kere sabah 4.5 da arıyor hafta sonları sabah 6da arıyor dün eşimle tartıştık bu konu yüzünden biraz eşime diyorum söyle o saatlerde aramasın sence normal saatler mi diyorum bence normal saatler diyor babama o saatte arama diyemem diyor yani çıldırmak üzereyim bu mesele yüzünden
slm canım benim belimde fıtık var 3 tane hemde kas kısalması 5-6 senedir bununla uğraşıyorum. hamile kalır klamaz ağrılarım arttı çok ağrı çekiyorum geceleri uyuyamıyorum. ev işleri beni öldürüyor ağrıdan yürüyemiyorum . arasıra eğilip kıyafetlerimi bacağıma sokmakta zorlanıyorum. anlıycan çorabımı kendim giyemiyorum bile allah sonumuzu hayır etsin okadar orlanıyorum ki anlatamam 7.8.9. ayları düşünmek bile istemiyorum. bide tansiyonum yükseliyor .off yanikızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi
canım anlatamam fena sinir oluyorum beni de namazdan kurandan soğuttu zaten herşeyi en doğru kendi bilir o saat onun için uygunsa herkes için uygun olmalıdır filan eşim bana bağırdı çağırdı hemen ne var arıyorsa cart curt o zaman gider bazada yatarsın dedim kendisi söyleyemezmiş yani çıldırmak üzereyimaçıkçasıcanım ben spinal oldum hiç bel ağrım olmadı benim, spinalle epidural biraz farklı, yapı meselesi tabi dr da önemli, bende genel olmak hiç istemiyorum keşke normal olsa ah ah
inşaallah çok güzel geçer bebeğin iyidir
maşaallah kızına
canım henüz almadım onu alınca eklerim ben, yeni doğana göre alırız sonuçta giyeceği 3 ay olacak
çok gıcık bir durum canım ilk zamanlar biz başka şehirdeydik kp namaz için arardı ayyy ben zaten kalkıyorum sen niye arıyorsun o konuda milleti bıktırmıştı söyleye söyleye soğutmuş çocuklarını hep, hayır bayanlar her zaman kılamıyor malum be adam sen niye beni uyandırıyorsun o dönemlerdebenim kv ile aram iyiydi kp le öyle de, kv me demiştim bir daha aramasın diye, teli kapatın canım eğer eşin benim eşim gibi bu duruma tepki verirse bilemem sessizede alabilirsiniz, o saatde aramasıda tuhaf yani
ya kızlar tatlıyı hiç sevmem ben normalde..hatta adet öncesi bile tatlı değilde tuzlu şeyler isterdi canım ...ama gel gelelim son bi haftadır acayip tatlı istiyo canım.meyveyle falan bastırayım diyorum ama yok illa çikolata reçel tarzı şeyler istiyorum.ne yapsam hiç bilmiyorum ya
Kizlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu sonunda. Bir oglumuz daha geliyor insaallah... Eki Görüntüle 1233739
hayirli olsun cnm bugun benimkide kesinlesti erkek allahim guzel kaderler yazsin
nihayet ayrıntılı usgde öğrendim kızım olucakmış şükürler olsun.20 haftalıkken 340 gr dı meleğim :)
kızlar hamile atleti diye bişey var mı? sırtım kapanmıyor karnım çok çıkmasa da sonuçta var yine biraz rahatsız oluyorum geceleri zıbınlarımı da bağlayamıyorum sıkıyor
saol cnm evt bastirdi buarada icimden birden ogluma bahadir ismini koymak geldiiye canımcım sende fazla abartmadan tabi :)
ohh bi erkek daha hadi hayırlısı
amanın erkekler bastırdı kızları galiba :) hayırlı olsun şekerim
hehh bi kız işte :)
günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.
dun ayrintiliya girdim sonrada saglik ocaginda asi vuruldum kolumu sanki ari sokmus gibi agriyo sol kolum oda hep soluma yatiyorum bebis icin kolumun agrisida gecmiyo oyuzdenBizimde 4lu testimiz ayrintilimiz iyi cikti çok şükür kizlar
Ayrintiliya 1 hafta önce girdim 19+2 cikti
20 haftalık olduk yani
Hareket hic hissetmedim henüz
Yarin da asi olacagim
İnşallah bir sorun yaşanan ders calisiyoruk çünkü ben etkilemesin
cnm allah daha beterinden korusun yuksek tansiyonu bilirim dikkat et bel agrisida dun gece bana bir agri saplandi oluyom sandim sen kim bilir ne aci cekiyosundur rabbim sifa versinslm canım benim belimde fıtık var 3 tane hemde kas kısalması 5-6 senedir bununla uğraşıyorum. hamile kalır klamaz ağrılarım arttı çok ağrı çekiyorum geceleri uyuyamıyorum. ev işleri beni öldürüyor ağrıdan yürüyemiyorum . arasıra eğilip kıyafetlerimi bacağıma sokmakta zorlanıyorum. anlıycan çorabımı kendim giyemiyorum bile allah sonumuzu hayır etsin okadar orlanıyorum ki anlatamam 7.8.9. ayları düşünmek bile istemiyorum. bide tansiyonum yükseliyor .off yani
Kızlar biz bebeklere mont filan alacak mıyız , kış bebeği olacaklar ya dışarı nasıl çıkaracağız onları
kızlarr.doktor kontrolümüz vardı bugün geldik.kızımızı gördük kuzum büyümüş yaa.bugün tam 19 haftalığa girdi.340 gr.doktorumuz güldü biraz iri bebek dedi:)
selam kızlar nasılsınız bugün benim ufak bir problemim var eşimin babası beni sinir ediyor hiç olmadık saatlerde arıyor gıcık oluyorum örneğin haftada 3-4 kere sabah 4.5 da arıyor hafta sonları sabah 6da arıyor dün eşimle tartıştık bu konu yüzünden biraz eşime diyorum söyle o saatlerde aramasın sence normal saatler mi diyorum bence normal saatler diyor babama o saatte arama diyemem diyor yani çıldırmak üzereyim bu mesele yüzünden
ben olsam k.pederime melodu atarım o aradığında tel calmaz sessiz olur yani :) sora uyanınca dönüş yaparım bizi aramışsın diye
saol cnm evt bastirdi buarada icimden birden ogluma bahadir ismini koymak geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?