2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler ne güzel çikolata ise yaramis

evet canım o inşallah bi an önce sağlıkla büyüyüp gelirler

Canlar ne kalabalıgız bugün :) oğlumun hareketleri iyi şükür kizimi kaldırmak istemiyorum ama o da daha küçük ya kıyamıyorum gece de tuvalete götürüyordum artık babası çiş tutar :) okulda bana sınıf verilmeyecek sanırım sayimiz az öğretmen çok benim için de iyi olur bakıcı parası ek dersle aynıydı bende haftada üç gün maaş karşılığı kızımla gider gelir hava alirim şimdilik kesınlesene kadar kizimi bakıcıya bırakıyorum :) çok entrıkalı ruyalar görüyorum ya ... Sıla ve hayrunnisa nerde kaldiniz

tatlım ben onu gece 3te arasam o rahatsız olmazçünkü onun için normalmiş böyle şeyler çok garip bi aile yapıları var kapatacağım eimin telefonunu gece kendi telefonuma kuracağım alarmı kimse arayamaz

evet canım o inşallah bi an önce sağlıkla büyüyüp gelirler

o grupta da hepimiz duacıyız onun için zaten,doğum süreci nasıl başlamış aniden mi olmuş onu öğrenemedik şule den,ne yapsın haber vermiş ama tekrar girememiş sanırım ,üzgündür yorgundur şimdi...

Ben burdayim

valla ben de annemden alıyorum haberlerini aramaya cesaret edemedim. ben de hep dua ediyorum. çok net bişi bilmiyorum ben de. en son markette karşılaşmıştım gayet iyi görünüyodu noldu birden hiç bilmiyorum. bikaç gün daha gecsin de ararım rüyalarıma bile giriyo valla

Kızlar benim yıllardır safra taşım vardı ama daha küçüktü bugün safra kesesinin olduğu yer ağriyip duruyor ayrintili ultrason da bugün taşlar ne durumda diye de sorayim bari 15:40 da daha ultrason...:-( benim gibi safra taşı olan var mı...

Son düzenleme:

bence de öyle yap o zamana bu nedir yaa inşallah bebişin olunca aramazlar gece uyumaz sen tam dalarsın ki daha çok tam bebiş dalar telefon çalar valla alır o telefonu aşağıya atarım sen bana bakma tabi ben uykuya çok düşkünümdür sen yine çek fişi yat

slm canlarim anca pc basina gecebildim cok yorgunum basim cok agriyor dunden gec uyudum sabahta erken kalkinca cok fena oldu bas agrim
ayrintili ultrasonumuz cok guzel gecti sukur oglusumun tum degerleri herseyi iyiymis tek tek inceledi doktor herseyini gecn haftada incelemisti kendi doktorum zaten ama bu sefer 45 dk ya yakin surdu benim icin yorucu oldu biraz saga don sola don duz yat karnimi salladi baya bebegin pozisyonu degissin iyi gorebileyim diye doktorun maskotu oldum resmen napim ne dediyse yaptim tabi oglusumu guzelce kontrol etsin doktor teyzesi diye :)ben bu eziyetleri cekerken esim yanimda bi sandalyede oturup oglusumuzu karsidan buyuk ekrandan izliyordu ohh ya dunya erkeklere guzel valla bi kere daha anladim bunu:)
408 gr olmusuz bu arada tam haftamiza gore ilerliyoruz sukur.sezeryan gunu almak icin 36 inci haftamda tekrar hastaneye gidip kontrol olmami soyledi ona gore ocagin ilk haftasindadogum icin sezeryan gunu alinacak dogum planlari bile yaptik bugun yani doktorla :)hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz insallah gecen hafta kendi doktorumdan bu haftada hastane doktorumdan oglusumun iyi haberlerini aldim sukur darisi herkesin basina insallah :)

Son düzenleme:

yuh yani sabah 5te insan endişelenir ya sabah 5te telefon çalınca

canım sende kan sulandırıcı kullanıyormusun

yuh yani sabah 5te insan endişelenir ya sabah 5te telefon çalınca
çok endişeleniyorum zaten babam yakın geçmişte kalp krizi geçirdi farklı korkular geliyorr aklıma çok geriliyorum aslında kp oğlunu namaza kaldırmak için arıyor ama oğlu büyüdü artık kendi iradesiyle kalkabiliyor namaza 27 yaşındaki adama da alarmlık yapılmaz ki

Gıcık adam ya kapat ev telefonu da varsa fişini çek
dün k. validem aradı 9.30 du akşam 2 kez çaldırıyor açmazsak kapatıyo kadın o konuda düşünceliler
sende k. validene söyle anne ben hamileyim tedirgin oluyorum de

ahh ahh ben uykuya ne kadar düşkünüm bir bilsen düşünemedim şimdi anlattığıngibi bişiy olsa açar telefonu aramayın bu saattte hepimizin düzeni var derim bana kalsa neler neler derim de kocamın ailesi diye demiyorum

var öyle değişik insanlar malesef ya benim ablamın k.p ve k.v ablamların ev anahtarlarını kendilerine yaptırdılar kız evde bebeği ile ev sıcak her şekilde olabilir ama bunu düşünmüyolar pat diye dalıyolar evin içine değişik insan o kadar çok ki malesef

Maşallah canım senin sezeryan mı olacak sezeryan da tarih belirleniyor ohh istediğin gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…