Teşekkürler ne güzel çikolata ise yaramiso kıpırdadıkça biz mutlu oluyoruz :)
merhaba canım aynen valla bizler de kocam olmuş durumdayız
karından bakılıyor canım fazla fark yok normal ultrasondan sadece uzun sürüyor ve bebeğin ellerine kollarına bacaklarına kalbine böbreklerine beynine herşeyine detaylı olarak bakılıyor yarım kutu sarelle yedim gitmeden önce bebiş horun tepiyordu
hoşgeldin canm
maşşalh canm yaa çok tatlı
artık hep hissedersin canm
gözün aydın canm maşşalhgeç döllenme olmuştur kesin
Tesekkürlerkarından bakılıyor canım hemende söyleniyor
sana kalmış canım artık
evet canım ocanım arkadaşının adı şule mi,bizim üçüz anneler gurubunda bir arkadaş 25+5 de doğurdu da o mu acaba dedim...işte benimde en büyük korkum o...çoook erken doğmuşlar allah yardımcısı olsun umarım sağlıkla çıkarlar hastaneden biraz uzun bir süreç ,sağ sağlim gelsinler evlerine inşallah
tatlım ben onu gece 3te arasam o rahatsız olmazçünkü onun için normalmiş böyle şeyler çok garip bi aile yapıları var kapatacağım eimin telefonunu gece kendi telefonuma kuracağım alarmı kimse arayamazbence gerek yok 3-4 ay sonra havalar düzelicek ilk ay zaten giydiremeyiz en güzeli tulum bence :)
oyy oyyy maaşallah size
yok artık yaa ne işi var o saatte belki sen hamilesin gece uyuyamadın sabah kalkmak zorundamısınçok sinir bozucu sende onu gece 3 te ara
bak buda iyiymiş
bahadır hımmm güzelll neden olmasın ki
evet canım oinşallah bi an önce sağlıkla büyüyüp gelirler
Ben burdayimCanlar ne kalabalıgız bugün :) oğlumun hareketleri iyi şükür kizimi kaldırmak istemiyorum ama o da daha küçük ya kıyamıyorum gece de tuvalete götürüyordum artık babası çiş tutar :) okulda bana sınıf verilmeyecek sanırım sayimiz az öğretmen çok benim için de iyi olur bakıcı parası ek dersle aynıydı bende haftada üç gün maaş karşılığı kızımla gider gelir hava alirim şimdilik kesınlesene kadar kizimi bakıcıya bırakıyorum :) çok entrıkalı ruyalar görüyorum ya ... Sıla ve hayrunnisa nerde kaldiniz
o grupta da hepimiz duacıyız onun için zaten,doğum süreci nasıl başlamış aniden mi olmuş onu öğrenemedik şule den,ne yapsın haber vermiş ama tekrar girememiş sanırım ,üzgündür yorgundur şimdi...
tatlım ben onu gece 3te arasam o rahatsız olmazçünkü onun için normalmiş böyle şeyler çok garip bi aile yapıları var kapatacağım eimin telefonunu gece kendi telefonuma kuracağım alarmı kimse arayamaz
astronotlarla çıkarmıştım ben oğlumu hep çok pratik oluyo. allahtan beyaz almışım kızıma da kullanıcam :)Kızlar biz bebeklere mont filan alacak mıyız , kış bebeği olacaklar ya dışarı nasıl çıkaracağız onları
selam kızlar nasılsınız bugün benim ufak bir problemim var eşimin babası beni sinir ediyor hiç olmadık saatlerde arıyor gıcık oluyorum örneğin haftada 3-4 kere sabah 4.5 da arıyor hafta sonları sabah 6da arıyor dün eşimle tartıştık bu konu yüzünden biraz eşime diyorum söyle o saatlerde aramasın sence normal saatler mi diyorum bence normal saatler diyor babama o saatte arama diyemem diyor yani çıldırmak üzereyim bu mesele yüzünden
canım arkadaşının adı şule mi,bizim üçüz anneler gurubunda bir arkadaş 25+5 de doğurdu da o mu acaba dedim...işte benimde en büyük korkum o...çoook erken doğmuşlar allah yardımcısı olsun umarım sağlıkla çıkarlar hastaneden biraz uzun bir süreç ,sağ sağlim gelsinler evlerine inşallah
çok endişeleniyorum zaten babam yakın geçmişte kalp krizi geçirdi farklı korkular geliyorr aklıma çok geriliyorum aslında kp oğlunu namaza kaldırmak için arıyor ama oğlu büyüdü artık kendi iradesiyle kalkabiliyor namaza 27 yaşındaki adama da alarmlık yapılmaz kiyuh yani sabah 5te insan endişelenir ya sabah 5te telefon çalınca
tatlım ben onu gece 3te arasam o rahatsız olmazçünkü onun için normalmiş böyle şeyler çok garip bi aile yapıları var kapatacağım eimin telefonunu gece kendi telefonuma kuracağım alarmı kimse arayamaz
ahh ahh ben uykuya ne kadar düşkünüm bir bilsen düşünemedim şimdi anlattığıngibi bişiy olsa açar telefonu aramayın bu saattte hepimizin düzeni var derim bana kalsa neler neler derim de kocamın ailesi diye demiyorumbence de öyle yap o zamana bu nedir yaa inşallah bebişin olunca aramazlar gece uyumaz sen tam dalarsın ki daha çok tam bebiş dalar telefon çalar valla alır o telefonu aşağıya atarım sen bana bakma tabi ben uykuya çok düşkünümdürsen yine çek fişi yat
slm canlarim anca pc basina gecebildim cok yorgunum basim cok agriyor dunden gec uyudum sabahta erken kalkinca cok fena oldu bas agrim
ayrintili ultrasonumuz cok guzel gecti sukur oglusumun tum degerleri herseyi iyiymis tek tek inceledi doktor herseyini gecn haftada incelemisti kendi doktorum zaten ama bu sefer 45 dk ya yakin surdu benim icin yorucu oldu biraz saga don sola don duz yat karnimi salladi baya bebegin pozisyonu degissin iyi gorebileyim diye doktorun maskotu oldum resmen napim ne dediyse yaptim tabi oglusumu guzelce kontrol etsin doktor teyzesi diye :)ben bu eziyetleri cekerken esim yanimda bi sandalyede oturup oglusumuzu karsidan buyuk ekrandan izliyordu ohh ya dunya erkeklere guzel valla bi kere daha anladim bunu:)
408 gr olmusuz bu arada tam haftamiza gore ilerliyoruz sukur.sezeryan gunu almak icin 36 inci haftamda tekrar hastaneye gidip kontrol olmami soyledi ona gore ocagin ilk haftasindadogum icin sezeryan gunu alinacak dogum planlari bile yaptik bugun yani doktorla :)hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz insallah gecen hafta kendi doktorumdan bu haftada hastane doktorumdan oglusumun iyi haberlerini aldim sukur darisi herkesin basina insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?