- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
çok endişeleniyorum zaten babam yakın geçmişte kalp krizi geçirdi farklı korkular geliyorr aklıma çok geriliyorum aslında kp oğlunu namaza kaldırmak için arıyor ama oğlu büyüdü artık kendi iradesiyle kalkabiliyor namaza 27 yaşındaki adama da alarmlık yapılmaz ki
var öyle değişik insanlar malesef ya benim ablamın k.p ve k.v ablamların ev anahtarlarını kendilerine yaptırdılar kız evde bebeği ile ev sıcak her şekilde olabilir ama bunu düşünmüyolar pat diye dalıyolar evin içine değişik insan o kadar çok ki malesef
Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?
A iyi o zaman ayrintili ultranda çikan değerler normal mi acaba bunu nasil ogrenebilirim ki...bulanıyormuş evet ama 24. haftadan sonra canım
YOK CANIM MİDE FALAN BULANMIYOR ZATEN ŞEKERLİ SU İÇİYOSUN AMA YANINDA LİMON GÖTÜREN ARKADAŞLARIM OLMUŞTU VE İÇİNE SIKMIŞLARDIAyrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?
A iyi o zaman ayrintili ultranda çikan değerler normal mi acaba bunu nasil ogrenebilirim ki...
YOK CANIM MİDE FALAN BULANMIYOR ZATEN ŞEKERLİ SU İÇİYOSUN AMA YANINDA LİMON GÖTÜREN ARKADAŞLARIM OLMUŞTU VE İÇİNE SIKMIŞLARDI
ya kızlar ben unutmuşum bu haftalarda bebek hareketleri bu kadar güçsüz ve zayıf mı oluyordu ki
Selam annişler dün sirt ve bel ağrılarindan bahsediyordunuz galiba.. bugun bende sirt agrılarina açilis yaptim sanirim.. sadece sırt degil karnimin ustu yanlari sizliyor sanirim yer açiyor bebisim.. karnim artik belli olmaya başladi etraftan fark edilir oldu.. üzülüyormuyim tabiki hayiiir bunu bekliyordum zaten :) sirt agrilarima bile seviniyorum bebisim büyüyor ve yeterki o iyi olsun.. bugün hurmlari götürdüm sanirim karnimda halay çekiyor meleğim :)
Cinsiyeti belli mi canim kuzununbenimde bugün belim ağrıyor
canım sende kan sulandırıcı kullanıyormusun
evet canım kız :))Cinsiyeti belli mi canim kuzunun
ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorummm
Şeker yüklemesini ben iki üç yıl önce yaptırmıştım, hamilelikle ilgisi olmadan. Iğrençti :) limon sıkılıyorsa daha katlanılabilir hale gelir herhalde.
Rabbim hayorlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. isim buldunuz muu.. biz eşimle bi anlasamadik :)evet canım kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?