2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
masallah hep böyle cesaretli olursun ins canım ins istedigin şekilde dogurursn benim şimdilik başka şansım yok yani normal istiyorum haliyle normal olunca ama anne olmak kolay değil bunu biliyorum :)
mıray güzel geldi bana cemre de olabilir ama mıray isminde ki kızlar çok temiz yuzlu oluyor ne bilim :)
Evet canim bebek ismine çeker derler.. Yaren de dost demekmis.. dost canlisi biri osun isterim kizimin :) bende arkadasliga ve güvene cok önem veririm

Bebek mağzasına gidip herşeyi almak istiyorum doymuyorum kac tane zibin almam gerek kizlar 2 tane aldim takim olarak

benim de ablam hediye getirmişti
1 adet 10 lu
1 adet 3 lü zıbın
1 adet bende 5 li zıbın aldım
halası da tulum almış
1 adet de babannesi de almış 5 li
bende daha almk istiyorum ama çok mu olur diye düşünmekten edemiyorum

kızlar şeker yüklemesi kaçınca haftalarda
24. Haftada canim
Doktorun yonlendirir
Bebek mağzasına gidip herşeyi almak istiyorum doymuyorum kac tane zibin almam gerek kizlar 2 tane aldim takim olarak
Benim ablaminda 1 ay sonra bebeği olacak
4lu bir zivin aldim
2li bir zibin aldim
Bunların 3 tanesi 1 numara 3 tanesi 2 numara
Yeterli olur bence ilk aşamada sonra ihtiyaca gore alinir
Bende bebek magazasina gidince herşeyi alasim geliyor ama kurbandan sonra yapacagim alisverisi kendimi frenliyorum

Kızlar alakasız ama google de bulamadim size sorayım dedim bayatlamış çekirdeklerinizi ne yapıyorsunuz?

kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem:KK43:
Canım. Benm doktorum günde 1 fincan türk kahvesine izin verdi ama nescafe yasak dedi çok istersen onu da cafensiz olanlardan içebilirsin dedi :) ben tam bi türk kahvesi manyağıyımdır normalde günde en az 3 fincan içerdim ama artık 1 içiom :)

Vee sonunda okadar isim icinde son 3e gelebildik :)
Yaren, Cemre, Miray ...
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum kizlar sizce hangisi :D
Iyi dileklerde bulunan herkesden rabbim razı olsun insallah sorunsuz gecer sunnetikuz bugun uyku tutmaz beni :(

Miray ismi çok güzel canim yaren de guzel bi isim cemreyi anlam olarak tavsiye etmem ates parçası demek cunki ...

Kizlar bugün proluton dupot vuruldum ilk kez böyle yanma ve agri yapti geçmedi kaç saattir.. dun de aşı oldum acaba ikisi yakin zamanda olunca ters biseyler mi oldu varmi bu igneyi kullanan
Bende son vurulduğumda aynısı oldu canım hatta bende senn gibi korktum şükür ama geçti ne oturabildim ne bişi sanki bisürü iğne aynı anda batıyomuş gibi oluyodu :(

Canım. Benm doktorum günde 1 fincan türk kahvesine izin verdi ama nescafe yasak dedi çok istersen onu da cafensiz olanlardan içebilirsin dedi :) ben tam bi türk kahvesi manyağıyımdır normalde günde en az 3 fincan içerdim ama artık 1 içiom :)
Bende Turk kahvesi hergun iciyorum canim
Sinava hazirlaniyorum zihnini uyanik tutamıyorum icmezsem
Bende bir diyetisyenin bloğunu takip ediyorum o da hamileliği boyunca hergun 1 Turk kahvesi iciyordu

Canım kitapların çok güzel güle güle oku. İnternetten mi aldın acaba
Sağol canım. D&r ın internet sitesinden aldım. Dördü 56 tl toplam. Internet'ten alınca daha ekonomik oluyor. Dün geldi kitaplar bugün kitaplarla aşk yaşadım. :) bebekle ilgili ilk alışverişim kitap oldu:)

kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem:KK43:
Ben de on onbeş günde bir falan kahve içiyorum. Çayı da gün içinde belki içiyorum. Sabah kahvaltılarında süt içiyorum. Çay Demir emilimini engelleyip kansızlık yapıyormuş. Mümkün olduğunca içmiyorum. İçince kızım kafeinden hemen harekete geçiyor. Senin haftada bir kahvenden birşey olmaz. Günlük 200 mg ı geçmemeliymiş kafein miktarı. Türk kahvesinde 65mg kafein var. Bir bardak çayda 40 mg mış. Ona göre hesaplarsın :)

benim de ablam hediye getirmişti
1 adet 10 lu
1 adet 3 lü zıbın
1 adet bende 5 li zıbın aldım
halası da tulum almış
1 adet de babannesi de almış 5 li
bende daha almk istiyorum ama çok mu olur diye düşünmekten edemiyorum
Cok olur cnm nıye dersen okadar çabuk uzuyorlarki kucuk geliyo ben kızımda 2 xıbın kullandım dıgerlerini kullanamadan küçüldü bence tulum al oda 3-6 aylık olandan al zaten sonra yaz gelir kışlık gıyemez bence gerektıkce al sadece bır öneri :)

Günaydin kizlar bugün bir halsizim sormayin gitsin elim ayağım hiç tutmuyor kizimda busabah hiç tepki vermiyor uyuyormu ne sizler nasılsız bebişler nasil
Sen halsiz olduğun için bebek hareketsizdir, ben yorulunca hareket duymuyorum. Ne zaman dinleniyorum başlıyor harekete. Kilo problemin yoksa pekmez iç kan yapar. Bol su iç o da halsizliğe çok iyi geliyor.

Canım gecenlerde oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım hurca koydum onları yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum...geçenler de de havuzlu hana gittik eşimle ordan bir kaç alt üst takımla hastane çıkışı aldım...oğlumdan kalan çok kıyafet var ama bu oğlumunda yeni bir şeyleri olsun istiyorum haksızlık gibi geliyor bebişime...bir iki tanede penye battaniye almayı düşünüyorum ...
Bence haksızlık olmaz. Zaten bebek eşyası eskimez bebek ne kadar giyiyor ki sonuçta. Sırf almak için alma bence başka ihtiyaçlarına harcarsınız o bütçenizi. :)

Back
X