2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydınlar herkese mervecim geceleri bende uyuyamıyorum içimde sanki ekmek fırını var sürekli yanıyorum dışardan ateşim düşük ama içim yanıyo sonrası su tuvalete su tuvalet:) siz beşik bariyer koruma nevresim setleri uyku setleri gibi setler oluyor ya onları nerden hangi markadan ya da mağazadan almıştınız ahşap beşiklerden almayı düşünüyoruz mothercare de bi yan koruma fiyatı 200 tam uyku setleri var 275 den başlıo ki pamuklu v.s değil kumaşlarıda kötüydü iyi bişey cibiniliğiyle birlikte 350 tl yi buluo onlarında yastığı falan yok bu fiyatlar çok uçuk geldi bu işin bi alternatifi orta yolu yok mu deneyimli anneler helppp meee:)))
ikea daki yan korumalıklar bütün beşiği kaplıyor 29 tl ile 34 tl ye var,, nevresim takımlarıda yaklaşık 40-50 tl civarı english home da da o civar,,,,,

ben melek ismini çok severim. ilk gebeliğimde kızım olursa melek koycam adını dedim durdum ama Allah bana bi oğluş nasip etti. şimdi kızım oluyo ama ilkindeki gibi hissetmediğim için koymıycam. daha doğrusu bu gebeliğimin başından bu yana hiç aklıma gelmedi melek. o yüzden. yoksa bence çok tatlı bi isim. meleknaz diye de komşumun kızı vardı maşallah çok akıllı uslu tatlı bi kızdı inş kızın ona benzer canım. adıyla yaşasın.

Tekrar Merhaba Kızlar,.:KK54:

Maşallah kuzuna sezincim. aldıklarını da güle güle kullanın inşallah. ben de yarın ayrıntılı usg ye gidicem. güzel haberlerle gelmek dileğiyle...

Hayırlı olsun cnm oğlusun birde bizim minik cinsiyeti göstereydi eyiydi :nazar::nazar::nazar::nazar:1ay var doktora gitmeye offf özledim bebeğimi:KK46::KK46::nazar::nazar:
aynen bizde öğreneydik iyidi :)
pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var doktor belli olur orda dedi ama meraktan gerçekten çatlamak üzereyim bizim miniklerdeki edeplik mertebesini resmen geçmiş bulunmakta ayrı bi boyuttalar resmen :D
bu yüzden hiç bişe alamıyorum hep ortak renk ve çıt çıtlı badi ikili takım :KK61:
bende net kıyafetler almak istiyorum istanbulda bi doktor kız dedi ama emin olmamakla beraber :KK61:
anın heyecanıyla pembe 5li set aldım 2 tane sonradan pişman oldum :confused::confused:
hep kızım diye seviyom erkekse eğer oğluma haksızlık yapcam :p:p
Ama şuan asıl düşündüğüm detaylı ultrasonumuz temiz çıksında hayırlısıyla :D
ben hala sağlık ocağına gitmedim bi kere gittim kaydımı yaptırdım ası tam ne zaman yapılması gerekiyo.aslında asıl niyetim detaylıdan sonra gitmekti benim akıllı doktorum 1.5 hafta önce için yaptırmam gerektiğini söylemişti bende gittim üniversite hastanesine ordanda 20-22 hafta arası yapıldığını söylediler o yüzdn sağlık ocağına pazartesi gitmeyi düşünüyom geç olurmu aşı için.benim doktorum neyin kafasındaysa istanbulda bi devlet bi özele gittim ikiside önümüzdeki hafta gitmemi söyledi bende kendi doktorumun dediği gibi gittim gitmez olaydım :KK48::KK48:
boşa gittim doktor yaparım dedi ama net sonuç vermez dedi :KK57:

pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var doktor belli olur orda dedi ama meraktan gerçekten çatlamak üzereyim bizim miniklerdeki edeplik mertebesini resmen geçmiş bulunmakta ayrı bi boyuttalar resmen :D
bu yüzden hiç bişe alamıyorum hep ortak renk ve çıt çıtlı badi ikili takım :KK61:
bende net kıyafetler almak istiyorum istanbulda bi doktor kız dedi ama emin olmamakla beraber :KK61:
anın heyecanıyla pembe 5li set aldım 2 tane sonradan pişman oldum :confused::confused:
ben hala sağlık ocağına gitmedim bi kere gittim kaydımı yaptırdım ası tam ne zaman yapılması gerekiyo.aslında asıl niyetim detaylıdan sonra gitmekti benim akıllı doktorum 1.5 hafta önce için yaptırmam gerektiğini söylemişti bende gittim üniversite hastanesine ordanda 20-22 hafta arası yapıldığını söylediler o yüzdn sağlık ocağına pazartesi gitmeyi düşünüyom geç olurmu aşı için.benim doktorum neyin kafasındaysa istanbulda bi devlet bi özele gittim ikiside önümüzdeki hafta gitmemi söyledi bende kendi doktorumun dediği gibi gittim gitmez olaydım :KK48::KK48:
Cnm sağlık ocağından arayıp kendileri çağırır beni kendileri aradı. daha vakti vardır. ben daha hiç bir şey almadım eltim alcak herseyi biz de beşik bez falan alırız annemde süpriz im var dedi çok merak ediyorum. inşallah ayrıntılı ultrason un iyi geçer cnm iyi olsunda meleklerimiz bekleyelim.
evet cnm ya olsun vardır bundada bi Hayır. ben hiç bir şey almadım eltim alcak herseyi biz de beşik bez falan alırız annemde süpriz im var dedi çok merak ediyorum. inşallah ayrıntılı ultrason un iyi geçer cnm iyi olsunda meleklerimiz bekleyelim. vakti vardır sağlık ocağından arayıp kendileri çağırır beni kendileri aradı.

Cnm sağlık ocağından arayıp kendileri çağırır beni kendileri aradı. daha vakti vardır. ben daha hiç bir şey almadım eltim alcak herseyi biz de beşik bez falan alırız annemde süpriz im var dedi çok merak ediyorum. inşallah ayrıntılı ultrason un iyi geçer cnm iyi olsunda meleklerimiz bekleyelim.

evet cnm ya olsun vardır bundada bi Hayır. ben hiç bir şey almadım eltim alcak herseyi biz de beşik bez falan alırız annemde süpriz im var dedi çok merak ediyorum. inşallah ayrıntılı ultrason un iyi geçer cnm iyi olsunda meleklerimiz bekleyelim. vakti vardır sağlık ocağından arayıp kendileri çağırır beni kendileri aradı.
bakalım arayacaklarmı.gittiğimde kendi doktorumun hemşiresi yoktu başka hemşire kayıt yaptı sonra beni aradı hemşire bi ay sonra gel dedi ama bayramdı tatildi gezmeydi derken 1 aydır şehir dışındaydım gidemedim.bişey olsa arardı sanırım.ama pzt yinede bi uğramayı düşünüyorum.öyle artık iyi olsunda bu kadar bekledik cinsiyet için şurda doğuma ne kaldı süpriz olur bizlerede :KK45::KK48::cool:

haha katılıyorum valla bi şekerli su içmekten nolcak yaf :) oğlumla olan forumda da bunun çok muhabbeti geçmişti. içenler bayılıyomuş bilmemne anam bi gözüm korktu gittim ürkerek aldım o bardağı. sonra bi diktim aaa çok güzelmiş dedim tatlı seven biri olarak. ne bi öğürme geldi ne bişey. bazen kadınlar olarak abartmayı seviyoruz sanırım. daha durun bakalım. bunun sancısı var kasılması var çatı muayenesi var doğumda gelip gidip tuşe yapan hemşireleri var :) şekerli suyu içemezken bi de doğum yapacak bu hatunlar :)
aynen benimde hoşuma gitmişti:) tek sorun açlıktan bayılacaktım:KK48: zaten açlıkta 60 çıkmıştı dr normla bayılma hissin hiç aç kalmıycaksın demişti hey gidi günler bakalım şimdi ne çıkacak kesin yüksek çıkar götürüyorum tatlıyı meyveyi:)

ahh ahh o tuşe yok mu o kadar bakıldı da gittim sezaryen oldum ona yanarım gelen baktı giden baktı:KK70: 8 kere:rolleyes:
slm kızlar benim bebeğim son üc gündür hareketlendi eskiden hissetmiyordum ama artık net bir şekilde hissediyorum özellikle sabah kalkınca ve gece yatarken, bu arada bebeğimiz kız ve babası melek ismini koymak istiyor ben onu kırmamak icin tamam dedim ama melek ismi tek basına icime sinmiyor bana değişik ve melek ismiyle uyumlu ikinci bir isim söylermisiniz. aklıma aslı melek ya da meleknaz geldi ama tam içime sinmiyor yaa:S
maşaallah bebeğine, güzel canım melek ismi ama naz koyma pek nazlı oluyorlar:) ablamın kızınınkide melike naz:)
günaydın bütün gece kabus gördüm :KK43: hiç bu kadar mutsuz uyanmamıştm tövbe ya rabbim. içim sıkılıp duruyo oğluşum bi günaydın dese anneye rahatlıcam kesin
canım benim olacak böyle kabuslar takılma sakın hormonlardan de rahatla
Günaydın anneler ve melekleri herkesler iyidir inşaalah randevusu olanlar güzel haberlerle gelirler inşaalah bn bugün cok hastayım kızlar dün gece 2 De uyandım o saatten beri her saat bası istifra edyrm bide ishal eklendi üstüne havalar değişti üşüttüm sanrm hiç Halim yok nane limon yaptı esim onu içiyorum fikri olan varmı arkadaslar başka ne geçirir
canımm evde geçmez dr a git serum verilir rahatlarsın, geçmiş olsun
Günaydın kızlar , bugün kontrolüm vardı Ordan geliyorum bebek sağlıklı görünüyor dedi doktor, öğleden sonra da ayrıntılı ultrasonum var dua edin kızlar bi de kardiyolojiye gideceğim çarpıntım rahatsız etmeye başladı ona da bi görün dedi
maşaallah bebeğine, inşaallah ayrıntılıda iyi geçer
en iyisi 1 zıbın 1 tulum daha alıyım zaten birsürü hediye gelicek

bende ikeadan beğendim 1 adet ama dolabı 2 kapaklı yetmez 3 olsa iyi olurdu o düşğndürüyor hemde 600 tl civara hem dolap hem beşik alınıyor çok uygun dediğin gibi

saol canım hediyede çok gelir 4 teyzesi var kuzumun onlar 1 er getirse yeter komşuları düşünmüyorum bile

aynen canm
doğru canım o zaman hiç alma gelecek olan varsa ihtiyaç görürsen alırsın
Merhaba güzel anneler...ben mayıstan beri takip ediyorum formu hatta mesajda yazıyordum o nerdeyse 2ay süren bulantılı günlerde sonra bir ara şifremi unuttum giremedim...ama tekrar buradayım ikinci kızımı bekliyorum inşallah 8ocak sata göre dogum tarihi ama kızım bir hafta ileride gösteriyor bu yüzden doktorum 1ocak olabilir dedi çok kritik bir tarih :) önemli olan saglık tabiki hepimiz sağlıklı dogumlar geçiririz inşallah :)
hoş geldin tekrar
Tekrar Merhaba Kızlar,
Ben yazmayalı neler neler olmuş. Ayrıntılı ultrasonlara girilmiş, şeker yüklemeleri yapılmış, minikler okula başlamış, bir küçük erencik sünnet olmuş. Hastane çıkışları alınmış, bebek arabaları seçilmiş, ciciler çoğalmış paralar uçmuş :-).
Rapunzelimin sonradan kız olan oğluşu tekrar pipisini göstermiş :KK9:. Cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlara üzülüyorum artık, 6 aylık olduk neredeyse ne kadar nazlı bebişleriniz varmış.
Ayrıntılı ultrasonu atlatanlara geçmiş olsun, gözünüz aydın kızlar. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda çok şükür. Okullu miniklere Allah zihin açıklığı versin, annelerine de sabır :KK52:. Tabi hamiş öğretmen arkadaşlarımıza da Allah kuvvet versin.
Sılacım geçmiş olsun, çabucak iyileşir oğluşun inşallah.
Soydascım bebek arabası seçimin çok güzel, çift yönlü olması ve tam açılması en önemli özellikler. Güle güle kullanasın.
Geleyim kendime, geçen Cumartesi muayenemiz vardı. Oğlumun babaannesi ve halası da geldi bizimle bu sefer ama 4 boyutluda doğru düzgün görüntü vermedi bizimki. 2 boyutluda esnemelerini, su içişini, yutkunmasını gördük. Dönsün diye doktor amcası çok dürttü ama pek oralı olmadı bizimki, adamcağız seyircili geldik diye en az yarım saat uğraştı ama yok, iyice şımardı bebe :p. Çok şükür bir problemimiz yok, boy 24 cm, ağırlık 380 g ölçüldü (20+3 günlükken). Plasenta biraz yukarı çıkmış, yasağımız kalktı :KK73:.
Kemik ağrılarım oluyor arada bacak ve kalça eklemlerimde, iki kere de kasılma-kramp gibi bişey olmuştu o yüzden magnezyuma başlayalım dedi. Demir takviyesine başladım, sabah aç karnına içiyorum ama bugün bi kötü oldum. Sabah kalktım içtim, sonra duşa girdim çıktım, ağzıma bir kan tadı geliyor. Dedim ki gece burnum kanadı da boğazıma mı aktı acaba onun mu tadı geliyor. Sonra geldim uzandım, birden bir öğürtü ve koştum banyoya çıkardım ki meğerse demir hapından kan tadı geliyormuş. Hapın bir kısmı boşa gitti yani. Benim bulantılarım tam geçmedi anlayacağınız, özellikle sabah dişlerimi fırçalarken, işten eve yürüyüp gelip evin merdivenlerini çıktıktan sonra ve sabah hızlı yürüyüp işe gelince oluyor.
Bir sonraki muayenem 25+2’de olacak ve o gün şeker yüklemesi yapılacakmış, ben karataycı değilim dedi doktorum. TSH’ım 1,16 çıkmış bu arada, ilaca geri dönmek gerekmedi, bundan sonra da içmene gerek olmaz, bebeğin tiroidleri zaten senden bağımsız çalışmaya başladı artık dedi.
Oğlum arada dürtüyor, babasına da tekme çakıyor bıcırık, ama sanırım uykucu olacak bizimki, akşam benden önce uyuyor, sabah işe gelince uyanıyor sanki :cool:. Eşimin çocukluğu çok sorunsuz geçmiş, hep uyurmuş, annesi hiç anlamadım ben bu çocuk nasıl büyüdü der hep, çok istiyorum bebeğimiz de babasına benzesin, inşallah tip olarak da öyle babası kılıklı minik bir tavşancık olur :KK36:.
İsmimizi listeye yazmıştı Sılacım sağolsun, ben ortaya yazmadım olumsuz bir yorum gelir diye hevesim kaçmasın diye. Adin ismini seçtik oğlumuza, anlamı da arapçada cennet demek. http://www.bebekisimleri.org/erkek/adin
Genel olarak herkes beğendi, doktor amcası hariç. “Doğru düzgün bir isim bulun çocuğa, dalga geçerler” dedi :KK61: ama biz artık kesin kararımızı verdik. Battaniyesini bile aldık.
Eki Görüntüle 1239141

Ben bi de dün dayanamadım bu minik şeyleri görünce alıverdim.
Eki Görüntüle 1239140

Weewell temassız termometre ısmarladım e-toker’den demiştim 99 TL’ye, ertesi gün bebeğim mağazası internet sitesinde (benimbebek.com) 79 TL’ye görünce Toker siparişimi iptal ettim bebeğimden sipariş ettim. Toker’de sağolsun sorun çıkarmadı hemen iptal etti, oradan da memnun kaldım bu anlamda. Bebeğim siparişim de hemen geldi, termometreyi denedik güzel bir cihaz, çok kullanacağız onun bunun sıcaklığını ölçmek için gibi görünüyor.
Şimdilik benden bu kadar, aklıma bişeyler geldikçe yazarım.:KK54:
ooo sende de epey bir şeyler olmuş:) maşaallah bebeğine adıda hayırlı olsun cicilerinide güle güle giysin
Evett sonunda gelebildik ve görebildik bebişimizi küçük bir prensmiş benim oğlum ama hala çok edepli :KK52: çok
mutlu etti bizi allah hepimizinkini kucağımıza almayı da nasip etsin haftaya ayrıntılım bu arada 23 cm 384 gr olmuşuz :KK9:

maşaallah prensine canım, senin ilki kızmıydı canım karıştırmıyorum inşaaallah:)

Selam canlarım cigerlerizm...
Bugunlerde cok tembelim galiba su saat oldu anca bitti işlerim:)daha ütülerim var yemek yapıcam..
Camasırım var...
Bitmiyo işler....
Kızlar masallah topıgimizde heycan dorukta ..... Bnm kalbim küt küt atıyo... Hele eşim sırf o görsün diye aksam saatıne aldık.. Oda gelicek.. Cok merak edıyo.. Acaba yusufum kıme benzıyo diyo..heraksam merviş hareket ettimi bügün..
Artık sün gece dedım hayatum hareketsiz bi zaman olursa sölerim masallah turp gibi abamı aglatıyo dedım..
Annem ve erkk kardesımde gelmek istiyolar... Dayısı bi hevesli sormayın... Erkek yegni olcakmıs.. Aileye bi erkek dha katılcakmıs.. Kendisi tek de... Artık tek olmıcakmıs... Annem diyo herhafta bişi alıyo koyuyo kenara bizede göstermıyo diye... Dogum yapınca getircekmiş ..
Teyzeler zaten kuduruyo.. Kv dem sürekli arıyo kızım iyimisin diye ki en az haftada 2 defa görüsüyoz...hepsinden Allah razı olsun ... Üstüme cok düşüyolar... Allah eksıklıklerii göstermesin..kızımı görseniz yersiniz yer.. Yemek yiyoruz birden karnına dayıyo agzını usuuuuuuuudd ( yusuff)mamaya del... Bitiyo diye seslenıyo.. Bi ömür... Ne kadar şükretsek az... Evlat gbi dünyanın en güzel şeyini nasip etti bize Rabbim

Slm arkadaslar bugün bir şey duydum ve cok üzüldüm sizlede paylaşayım dedim ben bi okulda sinif öğretmeniyim veliler hamile oldugumu ögrenince ayaklanmislar beni istemiyorlarmis cocuklarinin nakillerini almaya baslamislar ve 2 öğrenci daha giderse sinifim kapanacakmis ve ben norm fazlasi olacagim yani bana açık varsa köy okullari açık yoksa baska ilceler yolu göründü ulasim sorunu yasiyorum zaten bi de bu eklendi üstüne hamile halimle bana bu eziyeti edenleri allaha havale ediyorum ve bunu yapanlar da hep bayan velilerim hep derim bi bayana en büyük kötülüğü hep baska bi bayan yapiyor :(

Bende ilk şekerli suyu içemem dedim..ama içine limon sıktılar biraz ekşimsi olsun diye içtim ..
Ewet sevmeyenler zorlananlar olucak ama arkadaslar hersey bebekler için.. Böle düşünün.. Ve bunlar inanın en kolay zamanlar.. Kafanızda büyütmeyin.. Baskasının yasadıkları şelerin tesiri altında kalmayın.. Herkeste hersey aynı tepkıyı vermiyor.. Siz anne olucaksınız.. Güçlü olmanız lazım.. Bu kadar evhamlı olmanız ne sizin ne bebegınzın yararına.. O tahlıl sartsa yapılacak.. Canınızda can almıcaklar ya.. En fazla 1 saat sürecek içtikten sonra zaten rahatlarsınız ..önyargıyla o yüklemeye giderseniz zaten bi problem cıkar.. Gayet rahat olun..
Ki bu tahlil cok önmli.. Dogumda olusabılecek herhangi bi sıkıntıyı engelleyebilirsiniz önceden..
Lütfen arkadaslarım rahat olun.. Yapabılırsınız ben ınanıyorum sizlere...

İyiyde
Slm arkadaslar bugün bir şey duydum ve cok üzüldüm sizlede paylaşayım dedim ben bi okulda sinif öğretmeniyim veliler hamile oldugumu ögrenince ayaklanmislar beni istemiyorlarmis cocuklarinin nakillerini almaya baslamislar ve 2 öğrenci daha giderse sinifim kapanacakmis ve ben norm fazlasi olacagim yani bana açık varsa köy okullari açık yoksa baska ilceler yolu göründü ulasim sorunu yasiyorum zaten bi de bu eklendi üstüne hamile halimle bana bu eziyeti edenleri allaha havale ediyorum ve bunu yapanlar da hep bayan velilerim hep derim bi bayana en büyük kötülüğü hep baska bi bayan yapiyor :KK43:
İyide arkadasım ne alaka böle yapmalarını anlamıyorum..
Allah allah sen morelini bozma canım.. Bazen bizim şer gördügümüz şeylerde hayır olabılıyor.. Bunu bilemeyiz.. Sıkma canını stres yapmamaya calıs..
İnanamıyorum bu kadınlara...
Hersey olucagına vaır bıtanem ya.. Üzüldüm cok ne diyim

Slm arkadaslar bugün bir şey duydum ve cok üzüldüm sizlede paylaşayım dedim ben bi okulda sinif öğretmeniyim veliler hamile oldugumu ögrenince ayaklanmislar beni istemiyorlarmis cocuklarinin nakillerini almaya baslamislar ve 2 öğrenci daha giderse sinifim kapanacakmis ve ben norm fazlasi olacagim yani bana açık varsa köy okullari açık yoksa baska ilceler yolu göründü ulasim sorunu yasiyorum zaten bi de bu eklendi üstüne hamile halimle bana bu eziyeti edenleri allaha havale ediyorum ve bunu yapanlar da hep bayan velilerim hep derim bi bayana en büyük kötülüğü hep baska bi bayan yapiyor :KK43:
aynen öyle bir bayana hep bayandan kötülük geliyo.Cahillikten başka birşey değil.Sen takma kafanı herşey olacağına varır.Allaha havale et yeter o görüyo herşeyi.

Böle bi düşünce içindeyim.. Hala bişi yapmadım almadım.. Baslamadım bile hazırlıga... Bayramdan sonra olsun istiyorum baslıım hazırlıga ama sanki gittikçe gözümde büyüyo... Böle içim sıkılıyo bi türlü baslayamadım diye...
Allahım yarabbim ... Örümcek agına yakalanmıs gibiyim... Sanki heryerim yapıs yapış..nedn böle bi durum içindeyim bilmiyorum ama heycandan diyorum kendi kendime.. Tez canlı bi insanım..
Bundan kaynaklanıyo heralde.. Geçicek inş bu hallerımde inş.. Biraz sabır ve zaman istiyorum rabbimden.. Allhım sen bu gönlümdeki içimdeki sıkıntıyı al.. Ferahlık genişlik ver (Amin)

kızlar arada karnınızda sertleşme oluyor mu.. belli bi bölgesi değil tüm karında ...
Oluyo canım benim olmaz mı.. Artık bu aydan sonra karnımızda arada sertlıkler olacak.. Bebek kendine yer acıyo iyiden iyiye hareketlenmeye basladı.. Ragat bi şekılde hareket etmesı için yerini büyütüyo annesi.. Bazen oatlıcakmıs gibi bile olabılıyo... Bunun yanı sıra suda var.. Mide ve bagırsaklar sıkıstı malum...
Yedigimiz yiyecekler ve içeceklerde gaz olmasıda karnı gerer ole.. Ovaladıkca rahatlarsın.. Karnın sertlesmesı gerılmesı normal artık canım...
Bebe yagı sür cok az ov karnını.. Uzan sırtına yastık koy rahat edersin..

Bebişler görüsürz.. Ben kalkıp yemegımı yapayım.. Ütülerimi yapayım.. Oturayım elişine sonra ..
Yarın aşım war.. Ayrıntılı usgm var.. Arkadalsar bulusucaz..
Varda var varda var.....

Bende ilk şekerli suyu içemem dedim..ama içine limon sıktılar biraz ekşimsi olsun diye içtim ..
Ewet sevmeyenler zorlananlar olucak ama arkadaslar hersey bebekler için.. Böle düşünün.. Ve bunlar inanın en kolay zamanlar.. Kafanızda büyütmeyin.. Baskasının yasadıkları şelerin tesiri altında kalmayın.. Herkeste hersey aynı tepkıyı vermiyor.. Siz anne olucaksınız.. Güçlü olmanız lazım.. Bu kadar evhamlı olmanız ne sizin ne bebegınzın yararına.. O tahlıl sartsa yapılacak.. Canınızda can almıcaklar ya.. En fazla 1 saat sürecek içtikten sonra zaten rahatlarsınız ..önyargıyla o yüklemeye giderseniz zaten bi problem cıkar.. Gayet rahat olun..
Ki bu tahlil cok önmli.. Dogumda olusabılecek herhangi bi sıkıntıyı engelleyebilirsiniz önceden..
Lütfen arkadaslarım rahat olun.. Yapabılırsınız ben ınanıyorum sizlere...

canım biraz ayrıntılı anlatırmısın bu şeker yüklemesi nasıl oluyor bence cumartesi yaptırıyorum inş. 3-4 kere kan alıyorlarmış öylemi? her seferinde damardan mı alıyorlar yoksa parmaktan küçük bi çizikle şekeremi bakıyorlar sadece?

Back
X