2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yaa pijama takımları ne kadar pahalı (
ben bir de sade evde giymek için doğum zamanı eşofman altı alayım diyorum lcw da fln güzel oluyor

bir iki tane yetmez ama.. bunun kanamasi olabilir, bebek kusabilir, cok terleyebilirsin.. bence en azindan alt esofman daha fazla al degisimli..

kızlar günlük kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ?

merhaba canm benim hamile pantolonlarım 1 adet kapri ve 2 adet bilekte bitenlerden aldım 1 adet de kışlık kot alırım hepsi 40-50 tl civarı
geçen gün lcw internet sitesinden kot gömlek aldım 25tl ye

birde kış için bu hafta gördüm defactoda siyah elbise aldım 45 tl
bu kadar üstlerim genelde geniş olan tişört ve bluzları tercih ediyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum
hamileliğin en çok sevmediğim yönü kıyafet oldu

kızlar günlük kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ?

okulda giymek icin gebeden aldim ama yeni sezon da olunca inanilmaz pahaliya maloldu bana.. onun disinda uc bes parca da lcw den aldim hafta sonu ya da aksam gezmelerinde onlarla takiliyorum.. daha kislik hic almadim bir posta da oyle bayilirim artik parayi

TAMAM CANIM, YAZARIM. HABERLEŞİRİZ. :) ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA

önemli değil canım ne demek benim yüklemem erken yapıldı bizim dr biraz aceleci 20. haftada yaptı konuşacak çok kimsem olmamıştı ilk bir hafta diyetmiş diye kilo bile vermiştim sonra birileriyle konuşunca rahatladı içim sende içini ferah tut

ya ben alacak bir şey bulamıyorum. daha içime sinen siyah düz işte giyecek bir pantolon bile bulamadım ya

Bende mide problemleri yaşıyorum.. Hastanede yattığımda diyetisyen Ülker Grissini Sade olanı önerdi... işede yarıyor bende çok sıkıştığımda bir tane yiyorum.. iyi geliyor.. başka marka değil ama yazdığım

ben varım ilk ölçüm 82 1 saatte ki ölçüm 175

Benimde sınırda çıktı kızlar ikinci test 150 çıktı,bir sonraki kontrolde 100 ml lık yükleme yapılacak.tatlıları hamur işlerini bırakcaz artık.

Öğle arası H&M ye baktım kot hamile pantalonu 99 tlcik
pahalı ya normal bişey değil ki o parayı vereyim ben ona

Hm güzel de kısa süreli kullanacağım birşeye okadar para vermem yazık günah.lcw de çok güzel kotlar var dar paça,bol paça hertürlüsü...bir tane kışlık aldım kalın birşey 30 tl.zaten kaldı 3 buçuk ay

Slm kızlar okullar açıldı kızım bu sene 3. sınıfa başladı.Öğlenci olarak.Çok heyecanla gitti okula inşallah bütün bir sene sorunsuz, kazasız,belasız geçer. Ben evde tek kaldım ve çok cnm sıkılıyo meğer kızımla ne kadar güzel vakit geçiriyormuşumda farkında değilmişim.Ne tv yi açasım var nede başka birşey yapasım.

yaa pijama takımları ne kadar pahalı (
ben bir de sade evde giymek için doğum zamanı eşofman altı alayım diyorum lcw da fln güzel oluyor

Slm nette lohusa adı altında pijama takınları çok pahalı dün pazarda baktım kışlık önü düğmeli cicili bicili alt üst takımlar 18 tl idi ben özellikle alt koyu renk olanlardan 2 takım almayı düşünüyorum nasipse (tabi marka, kalite vs. takıntısı olmayanlar için)

hiç marka takıntım yok evde giyeceğim zaten... ben de şöyle bir çarşı pazar yaparım daha da ağırlaşmadan. artık çookk fazla yürüyemiyorum yarım saat sonra tıkanmaya başlıyorum. sık sık da yürüyüş yapmaya çalıştığım halde...

İşe kot giyemiyoruz ama.. düzgün kumaşta her yerde yok. ge&be yada charismom seçenkler onlarda baya tuzlu..

Cnm ayrıntılı ıcın gec kalmadınmıkı şuan tam şeker testı haftan öyle gözukuyo cok cok şükür cnm herşey yolunda olması

Çok geçmiş olsun, bebişlerimiz için sabretmeliyiz cnm bazen ağrılar dayanılmaz olsada.Benimde midem öyle çok ağrıyoki şu aralar yaraya tuz basmak gibi birşey, ve gece öksürükleri gıcık yapıyo boğazım ciğerleim dökülcek gibi öksürüyorum.Bu günlerde geçicek inşallah

İşe kot giyemiyoruz ama.. düzgün kumaşta her yerde yok. ge&be yada charismom seçenkler onlarda baya tuzlu..

Ben işten ayrıldığım için günlük bakıyorum ama çalışanlar için defacto da falan vardır belki baktınızmı oraya?üst heryerde bulunuyorda alt sıkıntı oluyor

Bende öyleyim cnm.Az yürüyüm karnım acıyo dinlene dinlene yürüyorum kızımı okula götürüp getirirken.

ya ben alacak bir şey bulamıyorum. daha içime sinen siyah düz işte giyecek bir pantolon bile bulamadım ya

artik icime ne kadar sinerse.. almak zorunda olunca secenek de olmayinca en alinabilir olani aliyorum.. pantolon da gebe den aldim ama bacaklarim 38 gobeem 40 mis :) absurt bisey oldu ama napiiim bir tane de kislik alsam diyorum yeter.. iki tane kotum var zaten..

Ben işten ayrıldığım için günlük bakıyorum ama çalışanlar için defacto da falan vardır belki baktınızmı oraya?üst heryerde bulunuyorda alt sıkıntı oluyor

Öğlen baktım hala yaz sezonu kapriler var .. Ankaradayım ben hava baya serinledi, ofisimde serin oluyor bir an önce gelse şu yeni sezon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…