ben varımMERHABA, GEBELİK ŞEKERİ YÜKSEK ÇIKANLAR VAR MI?
yaa pijama takımları ne kadar pahalı(
ben bir de sade evde giymek için doğum zamanı eşofman altı alayım diyorum lcw da fln güzel oluyor
kızlar günlük kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ?
kızlar günlük kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ?
TAMAM CANIM, YAZARIM. HABERLEŞİRİZ. :) ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA
okulda giymek icin gebeden aldim ama yeni sezon da olunca inanilmaz pahaliya maloldu bana.. onun disinda uc bes parca da lcw den aldim hafta sonu ya da aksam gezmelerinde onlarla takiliyorum.. daha kislik hic almadim bir posta da oyle bayilirim artik parayi
ben varım
Neguzel icebiliyorsun canim ben icemiyorum bidahaki gittigimde doktorumada bi soruyun diyorum.. iki gundur bide migdem rahatsiz ne icebiliyorum ne yiyebiliyorum yanimda ekmek torbasi kuru kuru onu yiyorum benegim ac kalmasin diye.. biseyler yemege baslayinca hemen kioirdamaya basliyor yavrum
ben varım ilk ölçüm 82 1 saatte ki ölçüm 175
ARKADAŞIM BENİMDE İLK ÖLÇÜM 111 İKİNCİ ÖLÇÜM 237. YÜKSEK ÇIKTI BAYA. YARIN 100 LÜK YAPTIRICAM. İNANILMAZ KORKTUM. NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ DE BİLMİYORUM. SENİN SÜRECİN NASIL İLERLİYOR. NE YAPTIN?
Öğle arası H&M ye baktım kot hamile pantalonu 99 tlcik
pahalı ya normal bişey değil ki o parayı vereyim ben ona
yaa pijama takımları ne kadar pahalı(
ben bir de sade evde giymek için doğum zamanı eşofman altı alayım diyorum lcw da fln güzel oluyor
Slm kızlar okullar açıldı kızım bu sene 3. sınıfa başladı.Öğlenci olarak.Çok heyecanla gitti okula inşallah bütün bir sene sorunsuz, kazasız,belasız geçer. Ben evde tek kaldım ve çok cnm sıkılıyo meğer kızımla ne kadar güzel vakit geçiriyormuşumda farkında değilmişim.Ne tv yi açasım var nede başka birşey yapasım.
Slm nette lohusa adı altında pijama takınları çok pahalı dün pazarda baktım kışlık önü düğmeli cicili bicili alt üst takımlar 18 tl idi ben özellikle alt koyu renk olanlardan 2 takım almayı düşünüyorum nasipse (tabi marka, kalite vs. takıntısı olmayanlar için)
Benimde sınırda çıktı kızlar ikinci test 150 çıktı,bir sonraki kontrolde 100 ml lık yükleme yapılacak.tatlıları hamur işlerini bırakcaz artık.
Hm güzel de kısa süreli kullanacağım birşeye okadar para vermem yazık günah.lcw de çok güzel kotlar var dar paça,bol paça hertürlüsü...bir tane kışlık aldım kalın birşey 30 tl.zaten kaldı 3 buçuk ay
Cnm ayrıntılı ıcın gec kalmadınmıkı şuan tam şeker testı haftan öyle gözukuyo cok cok şükür cnm herşey yolunda olmasıKızlar çok şükür ayrıntılı da geçti gitti. Bir sorun yok her şey normal görünüyor. 727 gr 30 cm civarı olmuş kuzum. Fotomuz da ekte. Bi kaldı şeker testi. darısı güzel haber bekleyen annelerimizin başına.
merhabalar herkese,
herkes iyi ne güzel. ama ben kötüyüm ya. midem, bağırsaklarım çok kötü. bişey yiyemiyorum. dün dişimi çektirmiştim. o hareketli bebek gitti, kımıldamıyor. çok tedirginim. bıktım artık hastalıklar bırakmadı peşimi.
İşe kot giyemiyoruz ama.. düzgün kumaşta her yerde yok. ge&be yada charismom seçenkler onlarda baya tuzlu..
hiç marka takıntım yok evde giyeceğim zaten... ben de şöyle bir çarşı pazar yaparım daha da ağırlaşmadan. artık çookk fazla yürüyemiyorum yarım saat sonra tıkanmaya başlıyorum. sık sık da yürüyüş yapmaya çalıştığım halde...
ya ben alacak bir şey bulamıyorum. daha içime sinen siyah düz işte giyecek bir pantolon bile bulamadım ya
Ben işten ayrıldığım için günlük bakıyorum ama çalışanlar için defacto da falan vardır belki baktınızmı oraya?üst heryerde bulunuyorda alt sıkıntı oluyor
Kızlar mrb oksürüyorum diye geldim yine tansiyondan yattım hastahaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?