2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
üst var onu dert etmiyorum. kışa da bir kaç bol elbisem vardı kalın çorap çizmeyle idare ederim diyorum. bir tane pantolon almıştım beli lastikli ama sanki o da artık küçülmeye başladı bana ben de büyüdüm :)) en azından bir iki tane pantolon olursa üstü değişik değişik giyeriz...

canım bence çok önemli ben de önce fazla içmezdim 3lt anca şimdi çokdikkat ediyorum su mide rahatsızlığına daiyi gelyor haberin olsun ama ankarada isen çeşmeden içmemeni tavsiye ederim:)

kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Öğlen baktım hala yaz sezonu kapriler var .. Ankaradayım ben hava baya serinledi, ofisimde serin oluyor bir an önce gelse şu yeni sezon..
canımm C&A da var çok güzel iş için kıyafetler yani ben bitane siyah kumaş görmüştüm gebeler için ayrıca her renk keten de var fiyatlar da uygun

mrb arkadaşım bende magnet yaptırmayı düşünüyorum ama örneklerini bulamadım,nasıl oluyor acaba?

Arkadslar ben dugunumde yaptirmistim boyleydi istediginiz sekilde istediginiz resmi istediginz boyutlarda yapiyolar onlarda ornekleri var gidip ordada secebiliyorsunuz
Bu arada baska onerisi olan var mi bebek suslemesinde boyle farkli biseyler ariyorum bulursam paylasirim

Eklentiler

• IMG_20140916_174145.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 85

Ben şık takımlarda lohusa şerbeti bebek çikolatası ikram edeceğim onun yanında da bebek sabunlarından hediye edeceğim. Az ama öz şık olsun istiyorum, bazı kişilerde görüyorum Eminönü tezgâhı gibi yapıyorlar, o hoşuma gitmiyor.. Ama mevlüdümde de bebek Mevlüt şekeri ve de Kur'an tespih hediye edeceğim. Madem heves edip para vereceğim önsanlad saklasın işe yarasın..

Sen de lavanta kesesi ya da bebek sabunu yaptıranilirsin mesela...

Kızlar mrb oksürüyorum diye geldim yine tansiyondan yattım hastahaneye
ay geçmiş olsun canım ya tez zamanda iyileş inş

kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende aynı durumdayım nasıl geçer bilmiyorum

Canım şekerin vs yoksa pekmeZi sıcağa yakın ılık su ile karıştırıp iç o boğazı yumuşatıyor sonra da ıhlamur takviyesi..

Benim de burun kapalı kulak çıkıyor a vs

Geçmiş olsun canım saf arı sütü cnm katkisiz olandan.

canım 8. ay da biraz geç olur bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz bide kıyafetler yıkanıp ütülenecek 7. aydan sonra iyice ağırlaşırsan zor olur yinede sen bilirsin

haklısın sanırım 2 hafta sonra alıcam inşallah :) daha emin olamadım ki

NE YAPTIN PEKİ?
Doktorum diyetisyene gonderdi ama henuz gidemedim kendim biseyler yapiyorum.. pilav makarna patates yok hamur işi tatlı yok tuz azaltilacak asiri kirmizi et yok.. benim ailemde herkes şeker hastasi az çok oradan biliyorum neler yapmam gerektigini diyetisyenn bulana kadar boyle kendim kontrol edicem inşallah

canım bir arkadaş tavsiye etmişti burda sonra yerinde görmüş tekerleri yere çok yakın dedi

canım tahin denedin mi tahin helvasıda olur

Gözün Aydın cnm herşey yolunda gider inş kendini ağırdan satıuo senin oğlan.sordunmu aşağıda tepınmesini :)

ben lavanta keselerimi siparis ettim bile :) onun disinda minik kolonyalardan hazirlamayi dusunuyorum kendim.. ayrica da bebek cikolatasi, lohusa serbeti vs. olacak mevlutte :)

Ben de sürekli bakıyorum. Sadece internetten değil yakından da bakıyorum fikir oluşturuyorum ama daha almak için acele etmiyorum. 7.ayda başlamalıyız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…