- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
valla ben bi kacaydır giyiyorm hamile kıyafetlerini malum karnım kocaman benimmuhtemelen doğumdan sora da giymek zorunda kalacam o yüzden yapacak bişey yok mecburen veriyorum o paraları
Kızlar mrb oksürüyorum diye geldim yine tansiyondan yattım hastahaneye
canım bence çok önemli ben de önce fazla içmezdim 3lt anca şimdi çokdikkat ediyorum su mide rahatsızlığına daiyi gelyor haberin olsun ama ankarada isen çeşmeden içmemeni tavsiye ederim:)Neguzel icebiliyorsun canim ben icemiyorum bidahaki gittigimde doktorumada bi soruyun diyorum.. iki gundur bide migdem rahatsiz ne icebiliyorum ne yiyebiliyorum yanimda ekmek torbasi kuru kuru onu yiyorum benegim ac kalmasin diye.. biseyler yemege baslayinca hemen kioirdamaya basliyor yavrum
canımm C&A da var çok güzel iş için kıyafetler yani ben bitane siyah kumaş görmüştüm gebeler için ayrıca her renk keten de var fiyatlar da uygunÖğlen baktım hala yaz sezonu kapriler var .. Ankaradayım ben hava baya serinledi, ofisimde serin oluyor bir an önce gelse şu yeni sezon..
slm tansiyonun kaça çıkmıştı benim bugün yine yükseldi geri düştü ama 15 11 di saat 3 de geçmiş olsunKızlar mrb oksürüyorum diye geldim yine tansiyondan yattım hastahaneye
mrb arkadaşım bende magnet yaptırmayı düşünüyorum ama örneklerini bulamadım,nasıl oluyor acaba?
Arkadslar ben dugunumde yaptirmistim boyleydi istediginiz sekilde istediginiz resmi istediginz boyutlarda yapiyolar onlarda ornekleri var gidip ordada secebiliyorsunuz
Bu arada baska onerisi olan var mi bebek suslemesinde boyle farkli biseyler ariyorum bulursam paylasirim
ay geçmiş olsun canım ya tez zamanda iyileş inşKızlar mrb oksürüyorum diye geldim yine tansiyondan yattım hastahaneye
kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Geçmiş olsun canım saf arı sütü cnm katkisiz olandan.kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Doktorum diyetisyene gonderdi ama henuz gidemedim kendim biseyler yapiyorum.. pilav makarna patates yok hamur işi tatlı yok tuz azaltilacak asiri kirmizi et yok.. benim ailemde herkes şeker hastasi az çok oradan biliyorum neler yapmam gerektigini diyetisyenn bulana kadar boyle kendim kontrol edicem inşallahNE YAPTIN PEKİ?
Gözün aydın canım...Ayrıntılıdan çıktım şimdi. Çok şükür her şey normal. Gelişimi de günüyle uyumlu. Fakat yüzünü göstermedi bizim inatçı oğlan. Yüz üstü uyuyordu. :) 2 hafta sonra tekrar gelin bakalım yüzüne dediler. :)
canım bir arkadaş tavsiye etmişti burda sonra yerinde görmüş tekerleri yere çok yakın dediKızlar hepinize iyi geceler..umarım iyisinizdir.hepinizi tek tek takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmuyor bugünlerde.şeker testim sınırda çıktı,150.bir daha ki kontrolde tekrarlayacağız.alışverişler başlamış,ben henüz almadım erken gibi geliyor ama araştırıyorum.bebek arabasında karar verdim gibi fakat sizede sorayım kullanan tecrübeli anneler varsa yardımcı olsun.e-bebekte şu an nuna da indirim var,travel sistem 750 ye düşmüş tasarım ödüllü bir arabaymış ve kime sorduysam çok memnun.tek kusuru ön barı yok..önemli mi bilmiyorum.sizce nasıl?lacivert gri siyah ve kırmızı renkleri varmış.kumaşı tamamen çıkıp puset takılıyor,kumaşı yıkama açısından da avantajlı ve organik kumaş dedi satıcı
günaydın annişler. gece yine reflüm tuttu ağlaya ağlaya uyudum resmenhala yanıyo midem naparsam yapayım geçmiyo süt içiyorum yok maden suyu içiyorum yok gaviskon bağımlısı doğacak çocuğum ama yine yok doktorum da gaviskondan başka bişey vermiyo gece nefesim kesilerek uykudan uyanıyorum öksür öksür bi hal oluyorum yazık bize
Gözün Aydın cnm herşey yolunda gider inş kendini ağırdan satıuo senin oğlan.sordunmu aşağıda tepınmesini :)Ayrıntılıdan çıktım şimdi. Çok şükür her şey normal. Gelişimi de günüyle uyumlu. Fakat yüzünü göstermedi bizim inatçı oğlan. Yüz üstü uyuyordu. :) 2 hafta sonra tekrar gelin bakalım yüzüne dediler. :)
ben lavanta keselerimi siparis ettim bile :) onun disinda minik kolonyalardan hazirlamayi dusunuyorum kendim.. ayrica da bebek cikolatasi, lohusa serbeti vs. olacak mevlutte :)Arkadslar ben dugunumde yaptirmistim boyleydi istediginiz sekilde istediginiz resmi istediginz boyutlarda yapiyolar onlarda ornekleri var gidip ordada secebiliyorsunuz
Bu arada baska onerisi olan var mi bebek suslemesinde boyle farkli biseyler ariyorum bulursam paylasirim
Ben de sürekli bakıyorum. Sadece internetten değil yakından da bakıyorum fikir oluşturuyorum ama daha almak için acele etmiyorum. 7.ayda başlamalıyız bence.mrb kızlar bugünlerde hep internetten bebeğim için neler gerekiyorsa onlara bakıyorum puset , ates ölçer , telsiz deli gibiyim o sayfadan diğer sayfaya atlayıp duruyorum tam alıcam bu seferde erken mi acaba diyorum ama kesin alınacak yani sizde benim gibi misiniz acaba erken mi 8. ayda mı alsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?