Benimfe doktorum herkesin bebeği farkli olur dedi takilma boyle seylere diktorun dorun yok demis işte daha ne sen dil kafandan bunlari moralinide bozma
Dolapta sirke varsa dök biraz rahatlarısn canımYa kızlar sol ayağımda mantar olmuş sanırsam nası oldu yaz günü anlamıom ya ne yapabilirim ki inanılmaz kaşınıo
Bende öyle düşünüyorum ama zaten kışın doğum yapıcaz ben Ağrıda oturuyorum burası çok soğuk oluyo gecelikli takım giyemem sanırım getekirse evdeki uzun geceliği giyerim bı sayfadakiler gayet güzel çok baktım ama bulamadım başkaCanım o pijamayı 175 e sordum alacaksan al ben 250-300 e aldım indirim yaptırarak göya;(( annelerin cicileri topiğinde de yazmıştım buradan sipariş verebilirsin uygun yani madem hevesin var al.. Ayrıca iki pijama çok değil iki takım daha doğrusu çünkü hasta placaksın belki kanaman olacak vs lazım oluyor yani.. Temiz temiz değiştirirsin... Sezaryan ihtimaline karşı gecelikli takım da düşünebilirsin.
Allah bağışlasin 2. Bebis geliyor yani :) sen sanslisin canım inş bir aksilik olmaz da bu hamileliğinde de normal doğum yaparsın.
Canim cok güzeller bunlar bende Eminönü gittiğimde bir takım beğendim .ben çok usuyen biriyim malum dogum da kisin o yuzden ilk resim de ki takım iyi olur diye bundan almak istiyorum ben havuzlu han da sordum 120 dediler .Site de ne kadar fiyatlar bakamadım bende ?
Çok geçmiş olsun cnm umarım ciddi birsey değildir .
Bana da ilk önce erkek dediler sonra kız oldu :) Rabbim sağlık versin kucağına almayi nasip etsin cnm :)
Hos geldin Hayırlı olsun cnm allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)
Hoşgeldin deyim o zamanaaa ben de agridayim canim bu sene geldim daha dogrusu :) instagramda cok guzel sayfalar var bulabilecegin bak istersen ben ordan aldim iki pijama takimi, bir gecelik ve bir de triko sabahlik aldim.. ama malesef daha uygun bulman cok zor paylastiklarin uclu takim cunku..
maşaallah kuzuna gözünaydın annesiSlm kızlar ben geldim :) şansıma doktor yine normal doğuma gitmişti ama azimle bekledim ve detaylımı oldum :) şükür herşey yolunda bütün herşeyine baktı doktor amcamız ama daha önce de demişti bi yere daha yönlendirdi ayın 1 inde de ona gidicez bakalım hayırlısı :) buarada kızlar benm doktorum kilolu olduğum için direk 75 lik önerdi şeker testini ve kesinlikle içine limon sıkma sonucu etkiliyo dedi aklınızda bulunsun istedim :) şimdilik bizden bu kadar
canım bence haftasıyla uyumlu şimdi sayfada bazı bebişler daha iri onlara takılıp sıkma canını seninki gayet normal canım dr da iyi demişiyi akşamlar anneler doktora gittim bugün ama bebişin kilosu az gibi geldi 581 gr olmuş doktor herşey yolunda çok iyi bebeüin dedi ama içim rahat değil
oyy okurken yoruldum dün bende bittim iştenİyi geceler kızlar.. Nasılsınız.. Pek giremıyorum.. Okuyup geri cıkıyorum.. Malum ev hanımlıgıda bi meslek yani..: )
Bgun kızımla gezdik biraz.. Parka götürdüm onu.. Oynadı baya..
Eve geldim yemekti aksam oldu yemegı yedik sofrayı topla su bu.. Zaman geçiyo.. Eşimle bi keyif kahvesi içtik.. Eşim kızıyla oynadı..babalı kızlı kıskandırdılar beni.. Sonra eşim birsx ogluyla konustu ki babasının sesini duyunca bi tepmeler sormayın dısardan belli oluyo..
Kızmla bnyo yaptık.. Onun karnını doyurup uyuttum.. Eşimde yattı.. Bende mutfagımı toparladım.. Sildim yerlestiridim herseyı yerli yerine.. Bnyoyu yıkadım.. Kuvetımız faln ortalıktaydı.. Aksam camasr atmıştım onları astım..
Oturma odası harp gıbıydı oyuncaklar yastıklar.. Guzelce toparlayıp sarjlıyla cektırdım koltugu halıyı falan..
Anca oturdum .. Kvdem süt göndermiş saolsun onu pişirdim.. İçicem bi bardak.. Mayalamadan herkese verdım bnde içeyim dimi..uykum yok biraz kitap okurum.. Sonra yatarım..
Bi gün daha kısaca böle bitti..
Gelelim sizlere
Eflalim oglun nasıl oldu.. Ortalıkta bukasıcı hastalık kol geziyo dikkat etmek lazım..tekrar geçmiş olsun..pike takımı sormustun geçen..
Sezeryana koly olur demişler ama ben senin yerinde olsam ince bi yorgan tercih ederim kolaylık olsun diye..kısda olsa insan sezeryan normal garketmıyo resmen terleye terleye göl gibi oluyo.. Kendi düşüncem güzel böle hem sık hem sade zevkıne baglı bi pike takımı alırım sererım güzelce ohh mis gibi..
Dantelli falan kullanmam bn.. Ceyizimde war ama bn yattıgım zaman gözümü yormıcak dantel miş sayen miş bayılıtım alimAllah.. Sürekli kullanıcagın bişey tercih et arkadasım
Safransarı arkadasım dr gıttın mı hareket hıssetmıyorum faln demiştın.. Hep sklımdasın inş bişi yoktur.. Bazen 24 ten sonra hıssedılıyo.. Canm bizi haberdar et..
Sezincim anakucagın hayırlı olsun.. Ebebegin güle güle güzel günlerde kullansın nş.. Cok hos..
Terliginide güle güle kullan..
Özlemcim özlettin kendini.. Zor mor gel suraya..
Birsürü sey vardı aklımda gitti..
Buun sükürki ayrıntılıya gidenlerden iyi haber aldık..
Bi arkadas vardı possi miydi ya hasta olmussun.. Canım dıkkat et cekıcegine bi dr basvur .. Kullanabilecegin bi ilaç versin böle cekme.. Bebegede yazık.. Oda erkılenır.. Cok geçmiş olsun..
Sırt agrısı ceken arkadaslar sırtınıza bi yelek giyin.. Bu sıcaktamı diceksiniz evet.. Ben denedım gercekten cabuk nem kapıyoruz.. Böle kaburga bayması gibi şey hep rüzgarda kalmaktan. Allah bilir sizde bn gibi uyurken camları acık birakıyonuz.. İşte cereyana kalıyonuz.. Yelek giynin.. Bi deneyin
Gaz sorunu ceken arkadasım havluyu ütüleyi dayanabilecegin sıcaklıga gelince karnına koy rahatlarsın canım.. Geçmiş olsun
afiye olsun bizde yaptık gönderdim:)Herkese hayırlı sabahlar.. Kocişle kahvaltı yaptık şimdi.. Gönderdim işe onu..
Kızımıda doyurdum uyuttum yine bi ugrayayım dedim..
Hava cok güzel kızım 2 saate uyanır.. Yürüyüş yapıcam kızımla.. Mis giibi hava.. Orman kokuyo toprak kokuyo heryer.. Oturdugum yer biraz ormana yakın..
Bu aralar cok terliyorum.. Ve terleyince uyuz olmus gbi kasınıyorun.. Sabah yine dus aldım.. Yoksa bunalıyorum ...
Nese şükürler olsun rabbim her kolaylıgı vermiş.. Temizlik gibisi yok...
Karnım kasınıyo..: )
Bazen tam cıkıyo bazen sönüyo sanki karnımda balon var..
İşte benden sabah havadisleri bunlar arkadaslar..
Yyarın bebek görmeye hemde inş bebek mevlidin okumaya gidicem.. Hazırlık yapmam lazım.. Bebegimiz tüp bebek. 12 seneden sonra oldu hepiizi cok mutluyuz.. Mevlidini yapmak bana nasip olcak inş..
Herkesi cok öpüyorum...
Şisst kızlar içinizdeki tomurcuklarra selam var yusufumdan..
canım boğaz ağrın kulağa vuruyordur eğer geçmezse ihmal etme sakın kulağını geçmiş olsunGünaydın kızlar bugün çok güzel bir gün olsun inş :)
Ben bugun biraz kötüyüm dünden beri benim çok kötü durumda sakat kalacağım diye korkuyorum artık çok ağrıyor.birde bu sabah kulak ağrısı ile uyandım hergün yeni birsey çıkıyor Boğazlarım tahriş olmuş birde onun ağrısı ben ölmüşüm de haberim yok
Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?
Günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün olsun inş :)
Ben bugun biraz kötüyüm dünden beri benim çok kötü durumda sakat kalacağım diye korkuyorum artık çok ağrıyor.birde bu sabah kulak ağrısı ile uyandım hergün yeni birsey çıkıyor Boğazlarım tahriş olmuş birde onun ağrısı ben ölmüşüm de haberim yok
Oyyy canım 120 e nerde aldık ben de haftasonu Eminönü havuzlu handaydım hem esnaflar çok kaba idi hem de 250-300 den aşağı takım almadım. Sabahlıklı pijama ve gecelik takımı aldım iki ayrı pembe renkte ama hep kazıklanmışkm.. Seninki hangi dükkandı???
iyiyim sağol, erkek hayırlısı ile,,, hepsinden öncesi sağlıklı olması hepimizin bebeklerinin,,,Leblecım senı gördum.. Nasılsın arada bı ugrayıp gıdıyosun bnmi denk gelmıyorum.. Canım ya nasıl gıdıyo hamılelik ....senınkının cınsıyetı neydı ...
ateşini devamlı ölç eğer evde ateş ölçer yoksa eczanelerde 5 tl ye dijitallerden satılıyor, ateşlenmemeye dikkat et, ateşin çıktığı anda, duş al (ılık) ve sirkeli sulu bez ile alnına bileklerini tut,,,
ve ihmal etmeden hemen doktora git, benim ufak bir faranjitim yüzünden 1 hafta yattım, grip ve soğuk algınlığı hamilelikde çok zor geçiyor, ve senin kulaklarında ağrıyor, onun için en kısa sürede doktora görün,,,
Canım benim inşaallah Rabbim şifa versin o yavruya annesinede kolaylık versin,okurum inşaallahSa canlarım..
Hamileliğimizn basında bı abladan bahsetmiştim ya bebegının beynı gelişmk yerine su topluyomuş dıye.. Hatta yasn istemiştim bikaç arkadas okumustu saolsun.. O ablayı bugun sezeryana alıcaklar.. Aldırmadı yawrusunu aldıramadu ;(
Dogum zamanı geldi çattı.. Bugun saat 4 de sezeryan dogum olacak.. Yıne sizlerden bişi isticem.. Şifa niyetine saat 4 e kadar fatiha ayetel kürsi okurmusunuz...ne kadar olursa ...onun suanda duadan baska hiçbirseye ihtıyac yok
Günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün olsun inş :)
Oyyy canım 120 e nerde aldık ben de haftasonu Eminönü havuzlu handaydım hem esnaflar çok kaba idi hem de 250-300 den aşağı takım almadım. Sabahlıklı pijama ve gecelik takımı aldım iki ayrı pembe renkte ama hep kazıklanmışkm.. Seninki hangi dükkandı???
Zencefil, bal, limon karışımını denedin mi canım? Çok iyi geliyor öksürüğe...aman herkes dikkat etsin benim yakamda bir haftadır öksürük var geçmiyor ne yaptıysam.. doktor da doğal yollardan geçirsen daha iyi dedi(
canım mutlaka doktorunla konuş bunuKızlar ben 25. Haftadayım ve bebeğim ter ayakları sürekli kasıklarıma buruyor ve bu da kasık sancısı aynı adet sancısı gibi sancı ve kahverengi lekelenme yapıyor. Acaba bebeğim dönermi normal doğum düşünüyordum amabenim gibi durumu olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?