2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sılam napıypsun gülüm.. Arada yazıyosun görüyorum.. Oglusuna tekrar geçmiş olsun... Sende yoruluyosun bu araşar ama geçicek inş canım.. Dıkkkat et kendine oglusularına bitanem öpüyorum seni

Herkese hayırlı sabahlar.. Kocişle kahvaltı yaptık şimdi.. Gönderdim işe onu..
Kızımıda doyurdum uyuttum yine bi ugrayayım dedim..
Hava cok güzel kızım 2 saate uyanır.. Yürüyüş yapıcam kızımla.. Mis giibi hava.. Orman kokuyo toprak kokuyo heryer.. Oturdugum yer biraz ormana yakın..
Bu aralar cok terliyorum.. Ve terleyince uyuz olmus gbi kasınıyorun.. Sabah yine dus aldım.. Yoksa bunalıyorum ...
Nese şükürler olsun rabbim her kolaylıgı vermiş.. Temizlik gibisi yok...
Karnım kasınıyo..: )
Bazen tam cıkıyo bazen sönüyo sanki karnımda balon var..
İşte benden sabah havadisleri bunlar arkadaslar..
Yyarın bebek görmeye hemde inş bebek mevlidin okumaya gidicem.. Hazırlık yapmam lazım.. Bebegimiz tüp bebek. 12 seneden sonra oldu hepiizi cok mutluyuz.. Mevlidini yapmak bana nasip olcak inş..
Herkesi cok öpüyorum...

Şisst kızlar içinizdeki tomurcuklarra selam var yusufumdan..

Bende öyle düşünüyorum ama zaten kışın doğum yapıcaz ben Ağrıda oturuyorum burası çok soğuk oluyo gecelikli takım giyemem sanırım getekirse evdeki uzun geceliği giyerim bı sayfadakiler gayet güzel çok baktım ama bulamadım başka

Günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün olsun inş :)

Ben bugun biraz kötüyüm dünden beri benim çok kötü durumda sakat kalacağım diye korkuyorum artık çok ağrıyor.birde bu sabah kulak ağrısı ile uyandım hergün yeni birsey çıkıyor Boğazlarım tahriş olmuş birde onun ağrısı ben ölmüşüm de haberim yok

Oyyy canım 120 e nerde aldık ben de haftasonu Eminönü havuzlu handaydım hem esnaflar çok kaba idi hem de 250-300 den aşağı takım almadım. Sabahlıklı pijama ve gecelik takımı aldım iki ayrı pembe renkte ama hep kazıklanmışkm.. Seninki hangi dükkandı???[/QUOTE]

Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?

Hoşgeldin deyim o zaman instagramda araştırdım sayfa ama bulamadım özelden yazabilir misin bana sayfa ismini.. Doktorun kim sezgin beye mi gidiyosun

Leblecım senı gördum.. Nasılsın arada bı ugrayıp gıdıyosun bnmi denk gelmıyorum.. Canım ya nasıl gıdıyo hamılelik ....senınkının cınsıyetı neydı ...

maşaallah kuzuna gözünaydın annesi
iyi akşamlar anneler doktora gittim bugün ama bebişin kilosu az gibi geldi 581 gr olmuş doktor herşey yolunda çok iyi bebeüin dedi ama içim rahat değil
canım bence haftasıyla uyumlu şimdi sayfada bazı bebişler daha iri onlara takılıp sıkma canını seninki gayet normal canım dr da iyi demiş
oyy okurken yoruldum dün bende bittim işten

canım ince yorgan kullanırım zaten yün normalde de kullanamam, saten nevresime geçiririm inşaallah, saten nevresimim öyle göz yorucu değil foto ekliyim bak canım, çok kararsızım

bende istemiyorum dantel işleme eskide kaldı artık dediğin gibi en güzeli içime sinen olsun, aklıma şey geldi şöyle sade desensiz bir şey alayım diyorum, onun da kenarına fransız danteli geçireyim kendim içime sinecek şekilde mesela vizon rengi olabilir nevresim, lohusa terliğimi tacımıda fransız danteliyle süslüycem ya takım olur:) çok mu saçma olur, nevresimi kp diktirecektim ama hiç olmayan bir şey oldu kp le ciddi sıkıntı yaşadım o yüzden artık bir şey isteyemem ondan

oğlum hamdolsun iyi canım bir gün sürdü geçti, kp le olan mevzudan dolayı etkilenip hasta oldu muhtemelen, şimdi ben hastayım burun akıntısı vardı şimdi öksürüyorum keçi boynuzu pekmezi zencefilli bal yiyorum
afiye olsun bizde yaptık gönderdim:)

benim oğluş 6 da kalkar horozumuz:)

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla analı babalı büyüsün
canım boğaz ağrın kulağa vuruyordur eğer geçmezse ihmal etme sakın kulağını geçmiş olsun

Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?[/QUOTE]
ateşini devamlı ölç eğer evde ateş ölçer yoksa eczanelerde 5 tl ye dijitallerden satılıyor, ateşlenmemeye dikkat et, ateşin çıktığı anda, duş al (ılık) ve sirkeli sulu bez ile alnına bileklerini tut,,,
ve ihmal etmeden hemen doktora git, benim ufak bir faranjitim yüzünden 1 hafta yattım, grip ve soğuk algınlığı hamilelikde çok zor geçiyor, ve senin kulaklarında ağrıyor, onun için en kısa sürede doktora görün,,,

Günaydın herkese sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Dün bende çok yoruldum oğlumun odası geldi, kuruldu şükür, kv sabah erkenden geldi sağolsun o sildi ben yerleştirdim, güzel oldu odamız oğlum çok sevdi, eksikler var ama tamamlanır inşaallah, halı uyumsuz ama şimdi alamayız, zebra perde yaptırıcam, nevresim alıcam inşaallah masraf çok bakalım, eymenime şifonyeri ayırdım abisi izin verdi:) yıkadığım kıyafetleri bir ara ütüleyip yerleştiricem ambalaj poşeti aldırayımda tozlanmasın doğuma kadar, foto eklerim inşaallah

kv dün yatağımın yerini değişti evimi sildi süpürdü bir güzel temizledi Allah razı olsun paraladı kendin, bende yemek yaptım yedik içtik bir güzel, ufak ufak yardım ettim ama sancım oldu yinede, bu yavrum pek nazlı çıktı abisine çekmemiş:)

hala hastayım çocukluğumun kabusu öksürük yapıştı yakama, ben öksürdükçe eymen tepiyor içerden:)

Leblecım senı gördum.. Nasılsın arada bı ugrayıp gıdıyosun bnmi denk gelmıyorum.. Canım ya nasıl gıdıyo hamılelik ....senınkının cınsıyetı neydı ...
iyiyim sağol, erkek hayırlısı ile,,, hepsinden öncesi sağlıklı olması hepimizin bebeklerinin,,,

canım bende hastayım burun akıntısıyla başladı şimdi öksürüğe çevirdi ateş kulak ağrısı yok o yüzden gitmedim dr a eşim gidelim dedi ama, hata mı ettim bilmem ilaç kullanmak istemedim, başım çok ağrıyınca oğlumun calpolden içtim parasetamol içeriyor ya parol yerine içtim, gitsem mi ki bilemedim, keçi boynuzu pekmezi yiyorum ama terayağlı mı yapsam hemen geçiriyor mu o? Geçen tarif etmişstin sen.

Sa canlarım..
Hamileliğimizn basında bı abladan bahsetmiştim ya bebegının beynı gelişmk yerine su topluyomuş dıye.. Hatta yasn istemiştim bikaç arkadas okumustu saolsun.. O ablayı bugun sezeryana alıcaklar.. Aldırmadı yawrusunu aldıramadu ;(
Dogum zamanı geldi çattı.. Bugun saat 4 de sezeryan dogum olacak.. Yıne sizlerden bişi isticem.. Şifa niyetine saat 4 e kadar fatiha ayetel kürsi okurmusunuz...ne kadar olursa ...onun suanda duadan baska hiçbirseye ihtıyac yok

Canım benim inşaallah Rabbim şifa versin o yavruya annesinede kolaylık versin,okurum inşaallah

Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?[/QUOTE]

Ben iki ayrı takım aldım sabahlıklı. Herbirinin fiyatı o malesef( sabahlıklı pijama ve sabahlıklı gecelik takımı aldım şu şık duranlardan ama çok fazla farklı almışım.

Havuzlu han ın girişinde hemen sağda bir dükkan var ürünleri de çok güzel ama oradaki esnaflar esmer bıyıklı bi adam gecelikleri o indiriyordu acayip kaba ve hatta saygısızdı. Mecburen bir şey almadan çıktım dükkandan zaten yanımdaki bi hamileyi de kovdu.. Iyice araştırıp almak lazım demeli..

aman herkes dikkat etsin benim yakamda bir haftadır öksürük var geçmiyor ne yaptıysam.. doktor da doğal yollardan geçirsen daha iyi dedi (

canım mutlaka doktorunla konuş bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…