Bi kere bana aynısı güneş kreminden olmuştu. Gittiğim doktor alerji demişti. İğne yapalım demişti olmamıştım iğneyi ama çok kaşınıyordum. Doktor güneşe çıkma ve ıslak havluya sar göbeğini demişti tatilde otel odasında ıslak havluya sarılı oturmuştum. Ama hhamileyken ıslak havlu olur mu bilmem.Bu pek gerilme kaşınmasına benzemiyor, kırmızı kırmızı alerji gibi oldu karnınım her yeridoktorum da cildiyeye git pomad yazsınlar dedi, bakalım yarın anlaşılır inşallah ve bir an önce geçer
DenEmedim bi de onu deneyeyim bakalim. Sagol cnmcanım bir arkadaş tavsiye etmişti burda sonra yerinde görmüş tekerleri yere çok yakın dedi
canım tahin denedin mi tahin helvasıda olur
benim 100 çıktı b12 endokrinoloji uzmanına gidiyorum her ay normalde. ofarketti iğne verdi ayda bi tane yapılıyormuş birini oldum daha. haftaya kontrolüm var bi gideyim ne diyecek bide d vitamini sıfır çıktı d vit damla içiyorum hergün 20 damlaKızlar merhabaa..tahlillerinde b12 si dūsuk çıkan var mı?doktorum önemli değil dedi ama arkadaslarım iğne kullanmıştı b12 çok önemli diyorlar..benimde kafama takıldı fikir verebilecek varmı?normal deger 180-900 arası benim 158 çıktıçıktı
Benimfe doktorum herkesin bebeği farkli olur dedi takilma boyle seylere diktorun dorun yok demis işte daha ne sen dil kafandan bunlari moralinide bozmaiyi akşamlar anneler doktora gittim bugün ama bebişin kilosu az gibi geldi 581 gr olmuş doktor herşey yolunda çok iyi bebeüin dedi ama içim rahat değil
Canım değer konuusunda vişey diyemem ama gebelikte benm doktorum b12 nin önemli olduğunu sölüyo hatta ben ayda bir onun için de kan veriyom yane sen yine bi bak tabi değeri normal gelmişte olabilir bilemem :)Kızlar merhabaa..tahlillerinde b12 si dūsuk çıkan var mı?doktorum önemli değil dedi ama arkadaslarım iğne kullanmıştı b12 çok önemli diyorlar..benimde kafama takıldı fikir verebilecek varmı?normal deger 180-900 arası benim 158 çıktıçıktı
Teşekkür ederim canım.Gözün aydın canım...
Aynen canım poposunu gösterdi bana :)) iki doktora da sordum canım. Gayet normalmiş. Çünkü ayakları aşağıdaymış canım.Gözün Aydın cnm herşey yolunda gider inş kendini ağırdan satıuo senin oğlan.sordunmu aşağıda tepınmesini :)
Bak sana demiştim canım çok şükür güzel haberlerimizi paylaştık.Slm kızlar ben geldim :) şansıma doktor yine normal doğuma gitmişti ama azimle bekledim ve detaylımı oldum :) şükür herşey yolunda bütün herşeyine baktı doktor amcamız ama daha önce de demişti bi yere daha yönlendirdi ayın 1 inde de ona gidicez bakalım hayırlısı :) buarada kızlar benm doktorum kilolu olduğum için direk 75 lik önerdi şeker testini ve kesinlikle içine limon sıkma sonucu etkiliyo dedi aklınızda bulunsun istedim :) şimdilik bizden bu kadar
Oysho mağazasında bulabilirsin.nerede buldun bu terlikleri?
Aynıyıs sanırsam benm oğlanın da ayakları aşağıdaymış zaten bugün bütün gün aşağıda tepişti :)Aynen canım poposunu gösterdi bana :)) iki doktora da sordum canım. Gayet normalmiş. Çünkü ayakları aşağıdaymış canım.
Çok şükür valla zaten stresliydim bi de 2 saate yakın doktoru bekleyince iyice gerildim ama şükür herşey yolundaymış :)) onu görünce zaten 32 diş gülmeye bi başlıom herşeyi unutuom yane :)Bak sana demiştim canım çok şükür güzel haberlerimizi paylaştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?