2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık

aman herkes dikkat etsin benim yakamda bir haftadır öksürük var geçmiyor ne yaptıysam.. doktor da doğal yollardan geçirsen daha iyi dedi (

canım hala geçmediyse oğluma yaptığım tarifi vereyim ilaç kullanmayı sevmeyen bir anne olarak, siyah turp ve bal lazım siyah turpu bulmak mesele oluyor kışın tamam da her zaman olmuyor, siyah turpu oyacaksın içine balı koy altında iğneyle delik aç bir bardağa oturt alttan süzüleni içeceksin günde üç kere öksürük şurubu gibi, turp iyice büzülene kadar kullanabilirsin, üstünüde ört sinek vs. konmasın, eşime söylüyümde bulursa alsın bana da

selam kızlar...tüm hasta arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorumm. ben bugün çok heyecanlıyım .saatt 2 de kendi doktorumla 3 te de ayrıntılı ultrasyon randevum var.daha cinsiyetini öğrenemedik bebişimizin belki bugün onuda öğreniriz..ama asıl heyecanım bebeğimi ilk kez net görebilecek olmam.. bi yandanda korkuyorum inşallah bi problemimiz yoktur.inşallah sağlıklı sıhatli ve herşeyi nomaldir kuzumun

günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
canım uykuda çok fena oluyor bacak olsaydı cimciklet derdim ben öyle yaptırıyordum hemen geçiyordu, magnezyum içimiyorsan doktoruna sor birde her gün biz muz ye iyi geliyor

canım inşaallah her şey yolundadır kuzun iyidir, bence kız seninki:)

Kızlar bebek şekeri için şu siteye bakıyorum arkadaş eklemişti linkini, güzel ürünler var ama benim kafa iyice karıştı nasıl yapıcam bilmem:) fiyatlar uygun geldi bana

http://www.birmax.com/

Güle
Güle güle kullanın canım eşyaları..Allah razı olsun kayınvalidende.Bizde kızımın odasını yeniledik boya, laminat derken sadece mobilyası gelecek gelsede yerleştirsem diyorum biran önce.

Güle

Güle güle kullanın canım eşyaları..Allah razı olsun kayınvalidende.Bizde kızımın odasını yeniledik boya, laminat derken sadece mobilyası gelecek gelsede yerleştirsem diyorum biran önce.
Sağol canım amin,sizde güle güle kullanın insan sabırsızlanıyor, senin ilkmiydi? Benim oğlum 3,5 yaşında ona genç odası aldık sonunda şükür:) bebek odası almamıştım ben idareten bir dolap almıştık birde park beşiği vardı, şimdi geniş geniş yerleştirdim eşyalarını hamdolsun

hayırlısı canım. çevremdeki herkes erkek diyo hatta oğluma iyi bak diyo komşular falan..sağlıklı olsunda evlat evlattır.kızıda bir erkeğide
tabi canım sağlık sağlık en önemlisi tabi büyüyünce hayırlı evlat olması, öyle içimden geçti birden bakalım ne diyecek doktorun:)

Kızlar herkese soruyorum bunu:) ben şimdi ilk oğluma öyle şeker vs yapamamıştım buna istiyorum nasip olursa, ben şeyi anlamıyorum şeker ayrı süsü ayrı mı oluyor yani mıknatıslı oluyor ya onun içine lavanta konuluyor sadece değil mi peki şeker içinde ayrı mı süs yapıcaz anlamıyorum ben bu işi

bu arada ilk kuzumada kapı süsü yapıcam kıskanmasın kardeşini:)

tabi canım sağlık sağlık en önemlisi tabi büyüyünce hayırlı evlat olması, öyle içimden geçti birden bakalım ne diyecek doktorun:)
gelir gelmez yazıcam cinsiyetini.. tabi bizim ufaklık yine kendini naza çekip göstermemezlk etmezse

canım uykuda çok fena oluyor bacak olsaydı cimciklet derdim ben öyle yaptırıyordum hemen geçiyordu, magnezyum içimiyorsan doktoruna sor birde her gün biz muz ye iyi geliyor
hergün muz yiyorm magnezyum da içiyorum hiç olmuyodu dahadoğrusu bi kere oldu ben de hemen mgnzyuma başlamıştım o zamandan beri hiç olmuyodu. amaaan olsun nolacak cimcikletirim ben de geçer. tek sorun kocişim benim çığlıklarıma çok korkuyo

e korkar tabi gece gece diyordur ne oluyor diye benimki alışmıştı gözünü açmadan cimsikleyip yatıyordu

canım o bebek şekeri denilen şey tamamen sana kalmış. küçük kurabiyelerden yaptırıp tek tek paketleten de var buzdolabı süsü yaptıranda...

Eflalim ben arastırdım baktım inceledim.. En uygunu böle emzikli plastıkten kristal görünümlü bi dolap süsü.. Lavanta kokulu cok güzel.. Seker içinde ben bebe mavisi tül ve bebe mavisi kurdale alıcam.. Cok uygun .. İçine yine kendi aldıgım iç bademli bebek şekeri alıcam ama böle bademli çikolata oluyo ya renkli renki he işte ondan renkleri mavi beyaz olucak şekerlerinden alıcam..
Küçük kare kare kesicem tülü baglamak içindekurdelayı.. İçine 4 er 5 er tane badem şekeri bunuda dolap süsünün yanında vermeyi düşünüyorum.. Sence basıl fikir...ama hem dolap süsü okup labanta degilde badem şekerli olanlar var ama ben bu zöaan kadar şekeri taze olan yada cok güsel olan görmedim.. Cok güzel olan süsler var tanesi 4 liradan baslıyo.. Yine bi arastır istersen canım..

Canım benim bir arkadaşım bir kapı süsü yaptı öncesinde eymrn in elinden tutan bi büyük abi gibi vardı keçelerden ve doğdu abi oldu yasıyordu...

Çubukçu ya da mıknatıslı süslerde ikisi Dr oluyor ya iki üç bademi tüle sarıp bitiştiriyorlar ya da tüllü lavanta keselerini yapıyorlar.. Nasıl düşünüyorsanız tercih ediyorsun..

Ben de bugün tekrar Eminönü ne gideceğim ıvır zıvır şeker şeyleri alacağım elimin altında olsun Mevlüt için vs yavaş yavaş hazırlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…