aman herkes dikkat etsin benim yakamda bir haftadır öksürük var geçmiyor ne yaptıysam.. doktor da doğal yollardan geçirsen daha iyi dedi(
canım uykuda çok fena oluyor bacak olsaydı cimciklet derdim ben öyle yaptırıyordum hemen geçiyordu, magnezyum içimiyorsan doktoruna sor birde her gün biz muz ye iyi geliyorgünaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
evde zencefil yok diye denemedim cnm artık bir de onu deneyim..Zencefil, bal, limon karışımını denedin mi canım? Çok iyi geliyor öksürüğe...
canım inşaallah her şey yolundadır kuzun iyidir, bence kız seninki:)selam kızlar...tüm hasta arkadaşlara allahtan acil şifalar diliyorumm. ben bugün çok heyecanlıyım .saatt 2 de kendi doktorumla 3 te de ayrıntılı ultrasyon randevum var.daha cinsiyetini öğrenemedik bebişimizin belki bugün onuda öğreniriz..ama asıl heyecanım bebeğimi ilk kez net görebilecek olmam.. bi yandanda korkuyorum inşallah bi problemimiz yoktur.inşallah sağlıklı sıhatli ve herşeyi nomaldir kuzumun
GüleGünaydın herkese sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Dün bende çok yoruldum oğlumun odası geldi, kuruldu şükür, kv sabah erkenden geldi sağolsun o sildi ben yerleştirdim, güzel oldu odamız oğlum çok sevdi, eksikler var ama tamamlanır inşaallah, halı uyumsuz ama şimdi alamayız, zebra perde yaptırıcam, nevresim alıcam inşaallah masraf çok bakalım, eymenime şifonyeri ayırdım abisi izin verdi:) yıkadığım kıyafetleri bir ara ütüleyip yerleştiricem ambalaj poşeti aldırayımda tozlanmasın doğuma kadar, foto eklerim inşaallah
kv dün yatağımın yerini değişti evimi sildi süpürdü bir güzel temizledi Allah razı olsun paraladı kendin, bende yemek yaptım yedik içtik bir güzel, ufak ufak yardım ettim ama sancım oldu yinede, bu yavrum pek nazlı çıktı abisine çekmemiş:)
hala hastayım çocukluğumun kabusu öksürük yapıştı yakama, ben öksürdükçe eymen tepiyor içerden:)
Güle güle kullanın canım eşyaları..Allah razı olsun kayınvalidende.Bizde kızımın odasını yeniledik boya, laminat derken sadece mobilyası gelecek gelsede yerleştirsem diyorum biran önce.Günaydın herkese sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Dün bende çok yoruldum oğlumun odası geldi, kuruldu şükür, kv sabah erkenden geldi sağolsun o sildi ben yerleştirdim, güzel oldu odamız oğlum çok sevdi, eksikler var ama tamamlanır inşaallah, halı uyumsuz ama şimdi alamayız, zebra perde yaptırıcam, nevresim alıcam inşaallah masraf çok bakalım, eymenime şifonyeri ayırdım abisi izin verdi:) yıkadığım kıyafetleri bir ara ütüleyip yerleştiricem ambalaj poşeti aldırayımda tozlanmasın doğuma kadar, foto eklerim inşaallah
kv dün yatağımın yerini değişti evimi sildi süpürdü bir güzel temizledi Allah razı olsun paraladı kendin, bende yemek yaptım yedik içtik bir güzel, ufak ufak yardım ettim ama sancım oldu yinede, bu yavrum pek nazlı çıktı abisine çekmemiş:)
hala hastayım çocukluğumun kabusu öksürük yapıştı yakama, ben öksürdükçe eymen tepiyor içerden:)
hayırlısı canım. çevremdeki herkes erkek diyo hatta oğluma iyi bak diyo komşular falan..sağlıklı olsunda evlat evlattır.kızıda bir erkeğidecanım inşaallah her şey yolundadır kuzun iyidir, bence kız seninki:)
Sağol canım amin,sizde güle güle kullanın insan sabırsızlanıyor, senin ilkmiydi? Benim oğlum 3,5 yaşında ona genç odası aldık sonunda şükür:) bebek odası almamıştım ben idareten bir dolap almıştık birde park beşiği vardı, şimdi geniş geniş yerleştirdim eşyalarını hamdolsunGüle
Güle güle kullanın canım eşyaları..Allah razı olsun kayınvalidende.Bizde kızımın odasını yeniledik boya, laminat derken sadece mobilyası gelecek gelsede yerleştirsem diyorum biran önce.
tabi canım sağlık sağlık en önemlisi tabi büyüyünce hayırlı evlat olması, öyle içimden geçti birden bakalım ne diyecek doktorun:)hayırlısı canım. çevremdeki herkes erkek diyo hatta oğluma iyi bak diyo komşular falan..sağlıklı olsunda evlat evlattır.kızıda bir erkeğide
gelir gelmez yazıcam cinsiyetini.. tabi bizim ufaklık yine kendini naza çekip göstermemezlk etmezsetabi canım sağlık sağlık en önemlisi tabi büyüyünce hayırlı evlat olması, öyle içimden geçti birden bakalım ne diyecek doktorun:)
hergün muz yiyorm magnezyum da içiyorum hiç olmuyodu dahadoğrusu bi kere oldu ben de hemen mgnzyuma başlamıştım o zamandan beri hiç olmuyodu. amaaan olsun nolacak cimcikletirim ben de geçer. tek sorun kocişim benim çığlıklarıma çok korkuyocanım uykuda çok fena oluyor bacak olsaydı cimciklet derdim ben öyle yaptırıyordum hemen geçiyordu, magnezyum içimiyorsan doktoruna sor birde her gün biz muz ye iyi geliyor
e korkar tabi gece gece diyordur ne oluyor diyehergün muz yiyorm magnezyum da içiyorum hiç olmuyodu dahadoğrusu bi kere oldu ben de hemen mgnzyuma başlamıştım o zamandan beri hiç olmuyodu. amaaan olsun nolacak cimcikletirim ben de geçer. tek sorun kocişim benim çığlıklarıma çok korkuyo
Kızlar herkese soruyorum bunu:) ben şimdi ilk oğluma öyle şeker vs yapamamıştım buna istiyorum nasip olursa, ben şeyi anlamıyorum şeker ayrı süsü ayrı mı oluyor yani mıknatıslı oluyor ya onun içine lavanta konuluyor sadece değil mi peki şeker içinde ayrı mı süs yapıcaz anlamıyorum ben bu işi
bu arada ilk kuzumada kapı süsü yapıcam kıskanmasın kardeşini:)
Kızlar herkese soruyorum bunu:) ben şimdi ilk oğluma öyle şeker vs yapamamıştım buna istiyorum nasip olursa, ben şeyi anlamıyorum şeker ayrı süsü ayrı mı oluyor yani mıknatıslı oluyor ya onun içine lavanta konuluyor sadece değil mi peki şeker içinde ayrı mı süs yapıcaz anlamıyorum ben bu işi
bu arada ilk kuzumada kapı süsü yapıcam kıskanmasın kardeşini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?