- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Herkese hayırlı sabahlar.. Kocişle kahvaltı yaptık şimdi.. Gönderdim işe onu..
Kızımıda doyurdum uyuttum yine bi ugrayayım dedim..
Hava cok güzel kızım 2 saate uyanır.. Yürüyüş yapıcam kızımla.. Mis giibi hava.. Orman kokuyo toprak kokuyo heryer.. Oturdugum yer biraz ormana yakın..
Bu aralar cok terliyorum.. Ve terleyince uyuz olmus gbi kasınıyorun.. Sabah yine dus aldım.. Yoksa bunalıyorum ...
Nese şükürler olsun rabbim her kolaylıgı vermiş.. Temizlik gibisi yok...
Karnım kasınıyo..: )
Bazen tam cıkıyo bazen sönüyo sanki karnımda balon var..
İşte benden sabah havadisleri bunlar arkadaslar..
Yyarın bebek görmeye hemde inş bebek mevlidin okumaya gidicem.. Hazırlık yapmam lazım.. Bebegimiz tüp bebek. 12 seneden sonra oldu hepiizi cok mutluyuz.. Mevlidini yapmak bana nasip olcak inş..
Herkesi cok öpüyorum...
Şisst kızlar içinizdeki tomurcuklarra selam var yusufumdan..
sağol canım işte buzdlabı süsü olursa lavanta koyarım şeker koyarsam süs bozulur, araştırıcam artıkcanım o bebek şekeri denilen şey tamamen sana kalmış. küçük kurabiyelerden yaptırıp tek tek paketleten de var buzdolabı süsü yaptıranda...
ben içiyorum canım hamdolsun yok şimdilikbu arada gece bacağa kramp girmesi bende de oluyor. doktor onun tek çaresi kalsiyum almak dedi.. gece yatmadan süt ya da ayran içmeyi deneyin bence..
canım eklediğim siteye baktın mı kullanıcı yorumlarıda çok iyi, o zaman sen hem lavanlatalı yapacaksın hem ayırca şekerli, hııııımmmm güzel olabilir canım, sadece lavantalı buzdolabı süsü yapsak şekeride böyle karton kutular var ona koyup versek foto ekliyim şimdi, birde hadi süsü yaptım üstüne doğum tarihini yazamam gerçi benimki sezaryen olacakta sadece adını yazıcaz haliyle:)Eflalim ben arastırdım baktım inceledim.. En uygunu böle emzikli plastıkten kristal görünümlü bi dolap süsü.. Lavanta kokulu cok güzel.. Seker içinde ben bebe mavisi tül ve bebe mavisi kurdale alıcam.. Cok uygun .. İçine yine kendi aldıgım iç bademli bebek şekeri alıcam ama böle bademli çikolata oluyo ya renkli renki he işte ondan renkleri mavi beyaz olucak şekerlerinden alıcam..
Küçük kare kare kesicem tülü baglamak içindekurdelayı.. İçine 4 er 5 er tane badem şekeri bunuda dolap süsünün yanında vermeyi düşünüyorum.. Sence basıl fikir...ama hem dolap süsü okup labanta degilde badem şekerli olanlar var ama ben bu zöaan kadar şekeri taze olan yada cok güsel olan görmedim.. Cok güzel olan süsler var tanesi 4 liradan baslıyo.. Yine bi arastır istersen canım..
Canım benim bir arkadaşım bir kapı süsü yaptı öncesinde eymrn in elinden tutan bi büyük abi gibi vardı keçelerden ve doğdu abi oldu yasıyordu...
Çubukçu ya da mıknatıslı süslerde ikisi Dr oluyor ya iki üç bademi tüle sarıp bitiştiriyorlar ya da tüllü lavanta keselerini yapıyorlar.. Nasıl düşünüyorsanız tercih ediyorsun..
Ben de bugün tekrar Eminönü ne gideceğim ıvır zıvır şeker şeyleri alacağım elimin altında olsun Mevlüt için vs yavaş yavaş hazırlarım:))
Kızlar şöyle karton kutular var şekerleri buna koysam mesela
Eki Görüntüle 1245083 Eki Görüntüle 1245084 Eki Görüntüle 1245085 Eki Görüntüle 1245087 Eki Görüntüle 1245088
buzdolabı süsünenede şunlar olsa örnek koyuyorum
Eki Görüntüle 1245089 Eki Görüntüle 1245090 Eki Görüntüle 1245091 Eki Görüntüle 1245092 Eki Görüntüle 1245093
Efla yolucam kız seni .. Ne güzel siteymiş kız.. Allahım bak bak doyamadım...kızlar en iyisi süsler için konu açmak sanırım, arada karışmasın ne dersiniz?
Çok güzellerKızlar şöyle karton kutular var şekerleri buna koysam mesela
Eki Görüntüle 1245083 Eki Görüntüle 1245084 Eki Görüntüle 1245085 Eki Görüntüle 1245087 Eki Görüntüle 1245088
Eki Görüntüle 1245089 Eki Görüntüle 1245090 Eki Görüntüle 1245091 Eki Görüntüle 1245092 Eki Görüntüle 1245093
Bu site hangisi bende baksamEfla yolucam kız seni .. Ne güzel siteymiş kız.. Allahım bak bak doyamadım...
Basıma bela oldu
7 8 9 sayfalarda ne güzel şeyler var.. Mavi bebek pusetlerine bayıldım içine şeker koyabılırız.. Bu sefer pusetler süs olarak kulannışabılecek.. Ama emzikler falanda var görmişssündür.. Bu emziklerden alıp tül emzikleri takmak için plastık zincir lavanta kesesi ve lavanta mılnatsı ve hosgeldin bebek alıp yapıcaksın.. Süper olur .. Sekerler içinde kutular süpermiş.. Allahım baktıkca yeni fikirler geliyo aklıma... Eflal öldürecem seni eflaaalll
:) ayaklar minicik ama bizi wcye koşturuyorAynen canım poposunu gösterdi bana :)) iki doktora da sordum canım. Gayet normalmiş. Çünkü ayakları aşağıdaymış canım.
canım birmax eklemiştim az öncenerden baktın bunları canım bende pembesine bakayım
Efla yolucam kız seni .. Ne güzel siteymiş kız.. Allahım bak bak doyamadım...
Basıma bela oldu
7 8 9 sayfalarda ne güzel şeyler var.. Mavi bebek pusetlerine bayıldım içine şeker koyabılırız.. Bu sefer pusetler süs olarak kulannışabılecek.. Ama emzikler falanda var görmişssündür.. Bu emziklerden alıp tül emzikleri takmak için plastık zincir lavanta kesesi ve lavanta mılnatsı ve hosgeldin bebek alıp yapıcaksın.. Süper olur .. Sekerler içinde kutular süpermiş.. Allahım baktıkca yeni fikirler geliyo aklıma... Eflal öldürecem seni eflaaalll
buldum buldum ekleme:)) şimdi oğluma bakmam lazım bir konu açalım merviş herkes faydalansın en iyisiEfla yolucam kız seni .. Ne güzel siteymiş kız.. Allahım bak bak doyamadım...
Basıma bela oldu
Kızlar şöyle karton kutular var şekerleri buna koysam mesela
canım benim vardı elektrikli ,sütüm ilk olmadı bende olsun diye öyle yedim içtim ki süt birikti göğsümde sürekli sağmak için almıştım, sütü bebeğin emmesi kadar bir şey artıramaz pompada 20 cc sağılıyorsa bebek onun iki katını salgılatıyor ama meme ucu çıkarmak için bir yere gitmek gerekirse sağıp evde bırakmak için çok güzel birde ben çarşıya çıkacağım zaman sağıp yanıma alıyordum acıkırsa her yerde emziremiyoruz malumBayanlar birşey soracağım çalışmayan bayanlar için göğüs pompası gerekli midir?sütü artırıyormuş ama onun ye
Bebiş iyi olur ac konuyu bende fikirlerimi yazarım.. Bu kutulara badem şekeri koyup hastaneye gelenlerede verebiliriz..kızlar siteyi bir daha ekleyip kaçıyorum hem işim var hem hastayım hem oğlum anneeee kalk artık diyor bana:) hoşçakalın ben konuyu açıyımda gideyim:)
sitede bu tekrar ekliyorum
http://www.birmax.com/
canım benim vardı elektrikli ,sütüm ilk olmadı bende olsun diye öyle yedim içtim ki süt birikti göğsümde sürekli sağmak için almıştım, sütü bebeğin emmesi kadar bir şey artıramaz pompada 20 cc sağılıyorsa bebek onun iki katını salgılatıyor ama meme ucu çıkarmak için bir yere gitmek gerekirse sağıp evde bırakmak için çok güzel birde ben çarşıya çıkacağım zaman sağıp yanıma alıyordum acıkırsa her yerde emziremiyoruz malum
heyecandan artık ne zaman alıcam diye düşünüyorum bu sefer karar verdim 25. haftamdan sonra artık alıcam içim akıyor bebisime alacağım her şey içinBen de sürekli bakıyorum. Sadece internetten değil yakından da bakıyorum fikir oluşturuyorum ama daha almak için acele etmiyorum. 7.ayda başlamalıyız bence.
Bebiş iyi olur ac konuyu bende fikirlerimi yazarım.. Bu kutulara badem şekeri koyup hastaneye gelenlerede verebiliriz..
Ben mevlitte inş seker için bu kutuları begendim..
Muhakkak alırım diye düşünüyorum..
Buzdolabı süsü içinde bişiler düşünüyorum... Heaplıcam hangisi uygun gelirse.. Yalnız badem şekerlerii kuruyemişciden taze taze almanızı öneririm siteden degilde .. Heycan bastı
doğru canım bazı bebekler alışıyor mecbur kalmadıkça verme zaten ben mecbur kalmıştım, bence gerekli pompa ama istersen şimdi alma doğum sonrası duruma göre alırsınDoğru söylüyosun canım.dışarı çıkarken büyük kolaylık oluyor,ama ozamanda bebek biberona alışıyor emmek istemiyor diyorlar.neyse şimdiden almayım bari doğsun hele gerekirse ozaman alırım.insan herşeyi almayı istiyor hevesten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?