2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Zeynep de Yusuf a selam söylüyor

canım o bebek şekeri denilen şey tamamen sana kalmış. küçük kurabiyelerden yaptırıp tek tek paketleten de var buzdolabı süsü yaptıranda...
sağol canım işte buzdlabı süsü olursa lavanta koyarım şeker koyarsam süs bozulur, araştırıcam artık
bu arada gece bacağa kramp girmesi bende de oluyor. doktor onun tek çaresi kalsiyum almak dedi.. gece yatmadan süt ya da ayran içmeyi deneyin bence..
ben içiyorum canım hamdolsun yok şimdilik
canım eklediğim siteye baktın mı kullanıcı yorumlarıda çok iyi, o zaman sen hem lavanlatalı yapacaksın hem ayırca şekerli, hııııımmmm güzel olabilir canım, sadece lavantalı buzdolabı süsü yapsak şekeride böyle karton kutular var ona koyup versek foto ekliyim şimdi, birde hadi süsü yaptım üstüne doğum tarihini yazamam gerçi benimki sezaryen olacakta sadece adını yazıcaz haliyle:)

güzel fikirmiş canım kapı süsü araştırayım:)

bende işte şeker mi lavanta mı diyordum ama en iyisi lavantalı mıknatıslı süs, kutu içinde de şeker gibi gibi... ay karar verip başlamam lazım kafam dağılsın istiyorum:) ben çarşıya çıksam nerde satılıyor önce bakmam lazım eşimle çok gezemem hadi hadi der tekte çıkamam en iyisi netten sipariş vermem

kızlar en iyisi süsler için konu açmak sanırım, arada karışmasın ne dersiniz?

kızlar en iyisi süsler için konu açmak sanırım, arada karışmasın ne dersiniz?
Efla yolucam kız seni .. Ne güzel siteymiş kız.. Allahım bak bak doyamadım...
Basıma bela oldu
7 8 9 sayfalarda ne güzel şeyler var.. Mavi bebek pusetlerine bayıldım içine şeker koyabılırız.. Bu sefer pusetler süs olarak kulannışabılecek.. Ama emzikler falanda var görmişssündür.. Bu emziklerden alıp tül emzikleri takmak için plastık zincir lavanta kesesi ve lavanta mılnatsı ve hosgeldin bebek alıp yapıcaksın.. Süper olur .. Sekerler içinde kutular süpermiş.. Allahım baktıkca yeni fikirler geliyo aklıma... Eflal öldürecem seni eflaaalll

Çok güzeller

Bu site hangisi bende baksam

nerden baktın bunları canım bende pembesine bakayım
canım birmax eklemiştim az önce

he he ne güzel değil mi sağolsun ateş ölçme sayfasından arkadaş söyledi bana yoksa haberim yoktu:)

pusetli hangisi canım linkini eklesene kafam çorba oldu resmen:)) tabi benim eşim ne gerek var diyecek ama pes etmek yok:) birde fiyatlar çok uygun değil mi:) canım o büyük bibronada koyulur mu acaba şeker eğer öyle olursa ayrı ayrı yapmamıza gerek kalmaz biberon şeker koyarız tülede lavanta süper olur:)

buldum buldum ekleme:)) şimdi oğluma bakmam lazım bir konu açalım merviş herkes faydalansın en iyisi hem tecrübeli olanlarda fikir verir orda arada kaybolmaz konu

Bayanlar birşey soracağım çalışmayan bayanlar için göğüs pompası gerekli midir?sütü artırıyormuş ama onun ye

Bayanlar birşey soracağım çalışmayan bayanlar için göğüs pompası gerekli midir?sütü artırıyormuş ama onun ye
canım benim vardı elektrikli ,sütüm ilk olmadı bende olsun diye öyle yedim içtim ki süt birikti göğsümde sürekli sağmak için almıştım, sütü bebeğin emmesi kadar bir şey artıramaz pompada 20 cc sağılıyorsa bebek onun iki katını salgılatıyor ama meme ucu çıkarmak için bir yere gitmek gerekirse sağıp evde bırakmak için çok güzel birde ben çarşıya çıkacağım zaman sağıp yanıma alıyordum acıkırsa her yerde emziremiyoruz malum

kızlar siteyi bir daha ekleyip kaçıyorum hem işim var hem hastayım hem oğlum anneeee kalk artık diyor bana:) hoşçakalın ben konuyu açıyımda gideyim:)

sitede bu tekrar ekliyorum

http://www.birmax.com/
Bebiş iyi olur ac konuyu bende fikirlerimi yazarım.. Bu kutulara badem şekeri koyup hastaneye gelenlerede verebiliriz..
Ben mevlitte inş seker için bu kutuları begendim..
Muhakkak alırım diye düşünüyorum..
Buzdolabı süsü içinde bişiler düşünüyorum... Heaplıcam hangisi uygun gelirse.. Yalnız badem şekerlerii kuruyemişciden taze taze almanızı öneririm siteden degilde .. Heycan bastı

Doğru söylüyosun canım.dışarı çıkarken büyük kolaylık oluyor,ama ozamanda bebek biberona alışıyor emmek istemiyor diyorlar.neyse şimdiden almayım bari doğsun hele gerekirse ozaman alırım.insan herşeyi almayı istiyor hevesten:))

Ben de sürekli bakıyorum. Sadece internetten değil yakından da bakıyorum fikir oluşturuyorum ama daha almak için acele etmiyorum. 7.ayda başlamalıyız bence.
heyecandan artık ne zaman alıcam diye düşünüyorum bu sefer karar verdim 25. haftamdan sonra artık alıcam içim akıyor bebisime alacağım her şey için

mevlüt yapmam heralde oğluma yapamadım şimdi haksızlık olmasın, güzel düşünmüşsün kutu işini, bende şekeri taze alırım şöyle rengarenk:)

açtım konuyu canım:)

doğru canım bazı bebekler alışıyor mecbur kalmadıkça verme zaten ben mecbur kalmıştım, bence gerekli pompa ama istersen şimdi alma doğum sonrası duruma göre alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…