2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim erkeklerin genel bakis acisi ne gerek var :)

OTE="eflalim, post: 36943967, member: 214143"]Sağol canım amin,sizde güle güle kullanın insan sabırsızlanıyor, senin ilkmiydi? Benim oğlum 3,5 yaşında ona genç odası aldık sonunda şükür:) bebek odası almamıştım ben id bir dolap almıştık birde park beşiği vardı, şimdi geniş geniş yerleştirdim eşyalarını hamdolsun[/QUOTE]
Hayır benim 2.kızım olacak dün yazmıştım canım martta 7yaşına girecek bir kızım var ama odasını yenilemek istiyorduk 2.gelincede dolabını falan yenileyelim dedik.Bebegime ablasının yatagı ve altdegiştirme dolabı var.Onları kullanacagız.insallah hepimize saglıklı kullanmak kısmet olur

Humeyra eflaim konu actı orda senin kız bişi begendim baksana ya cok tatlı resim yükledim... Kızlar sitedeki malzemeler cok uygun.. Bide el emegi olsun istiyorsanız bence hiç kacırmayın deriimm..

Canım şekerin vs yoksa pekmeZi sıcağa yakın ılık su ile karıştırıp iç o boğazı yumuşatıyor sonra da ıhlamur takviyesi..

Benim de burun kapalı kulak çıkıyor a vs
canım valla bilmeden tam da dediğin gibi yapmışım yalnız ılık bal ile karıştırdım ben biraz faydası oldu en faydalı gördüğüm şey ise boğazı tülbent yardımıyla sarmak gece terlemişim sabah kalktığımda boğaz ağrım yoktu

slm kızlar seker yuklemesi yaptırmamayı dusunen var mı ? bı de bu uygulama yurtdısında da yapılıyomu mrak ettım

Ah aylara göre esmaları paylaşsan keşke kısaca ben ya mübdiu başta en sonda da ya vahiy çekilecek diye biliyorum
kitapta hafta hafta olarak belirlenmis esmalar, mesela 25 hafta, el halim.el alim.Allamu`l guyüb. bu uc esmayi zikretmemizi onermis yazar, hafta hafta bebegin gelisimine gore esmalar

Günaydın kızlar
oluşumu okula gonderdimten sonra uyusun mis gibi anca kalktim kahvaltı filan simdi evi topladım süpürüp silmek kaldı bir tek aksam yemeğini de yapayım oglus gelince is kalmasın hasta olan annisler çok geçmiş olsun bu arada biliyorsunuz ben bebek şekeri felan yapıyorum konuyu konusmyssunuz malzemeyi aldığım siteyi söyleyeyim size yavuz süs çok uygun fiyatlar bilginizr

Slm annisler oku oku bitmedi amma çok yazmış siniz geceden beri. herkes iyi maşallah bebiş lerden güzel haberler alan annisler Gözünüz aydın olsun hasta annisler geçmiş olsun. herşey Güzel hevesleniyorum inşallah cinsiyet belli olsun da bende bişeylere başlıycam artık yavaş yavaş erken 1 - 2 ay sonra artık zamanıdır.

canım teşekkür ederim eğer bugün çıkabilirsem bakacağım arısütüne dün 1tane ıhlamur içtim boğazımı filan sardım boğaz ağrımgeçti ama burnum akıyor sürekli
Boğaz Ağrısı için de iyi gribe de iyi aktarlar satıyor cnm özellikle saf katkısız diye belirt.

Canim erkeklerin genel bakis acisi ne gerek var :)
aynen canım
canım dün yoğundum çok okuyamadım kaçırmışım, maşaallah yavrularına, ne güzel yapmışsınız güle güle kullanın
kızlar yağmurum tam 21 hafta:)405 gr
maşaallah
sağol canım peki birmax nasıl bir site yorumlar çok iyi malzemeler uygun çeşit bol geldi bana, ilk kez yapıcam bende
inşaallah öğrenirde başlarsın canım zaman akıyor gidiyor, geçmiş olsun dileğin için sağol
Boğaz Ağrısı için de iyi gribe de iyi aktarlar satıyor cnm özellikle saf katkısız diye belirt.

arı sütünü bende söylüyüm eşimede alsın sağol canım

kızlar siteyi bir daha ekleyip kaçıyorum hem işim var hem hastayım hem oğlum anneeee kalk artık diyor bana:) hoşçakalın ben konuyu açıyımda gideyim:)

sitede bu tekrar ekliyorum

http://www.birmax.com/
Ben bu siteyii çok sevdimmm kızlar Kısmetse havalar biraz daha serinlesin eminönünün yolunu tutucam kısmetse

Aslında erken doğum ihtimaline karşı 7.ayda herşeyi halletmek güzel olabilir.şekerleri de yapalım oh ohhh İçine koyacağımız drajeleri sona bırakırız ama kutuları hazır edelim kızlarrr..
Bebek arabasıyla yatağını bayram sonunda alacağız inşallah 6.ayımız bitsin hele

umarım gerçekten safını bulabilirim buralarda zor

kızlar ankarada çok güzel yağmur var ama geçtiğimiz senelerde bu mevsimde yağmur olmazdı bu sene bi acayip mevsimler mi değişiyor ne

merhaba kızlar yaaa bende adet sancısı gibi arada giriyor karnıma dünden beri sizde oluyor mu böyle çok mu yoruyorum kendimi acaba?
Bende de oluyor dinlenince geciyor

umarım gerçekten safını bulabilirim buralarda zor

kızlar ankarada çok güzel yağmur var ama geçtiğimiz senelerde bu mevsimde yağmur olmazdı bu sene bi acayip mevsimler mi değişiyor ne
Evett...kis gunu gibi hava karanlik ve yagisli tam hastalik havasi dikkat etmek lazim:/

Bende de oluyor dinlenince geciyor

Evett...kis gunu gibi hava karanlik ve yagisli tam hastalik havasi dikkat etmek lazim:/
Canim ben nerdeyse tum gun ystiyorum dinleniyorum ama dikkat ettim iki gundur geceler adet sncisi gibi sancim oluyor.. giriyor cikiyor.. ve bebegimi surekli kassiklarimin ustunde hissediyorum bu aylarda az daha yuksrilarda olmasi gerekmiyor mu.. doktoruma sracagim gittigimde icimiz rahat olsun.. biz 4 kardesiz ve 3umuz 7 aylik dogmusuz belki benim bebisimde erken gelebilir bi soyleyim doktra

Seker testim 96 cikmis iyi bakalim....bu arada bizim kizin wc egitimi arada kacaklar olsa da basariyla bitti...(masallah)cok sukur kizimin aylik bez hakkini oglusa devrettik...bayramliklarimizi aldik kurbana memlekette olacagiz nasipse....kafama gore hamile elbisesi bulamadim bende 42 beden elbise bolero tunik falan uydurdum biseyler...oldu yani:))kizima keceden seker cantasi falan yaptim...kiyafetleri de tamam cok sukur....saglicakla giyer insallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…