2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
umarım gerçekten safını bulabilirim buralarda zor

kızlar ankarada çok güzel yağmur var ama geçtiğimiz senelerde bu mevsimde yağmur olmazdı bu sene bi acayip mevsimler mi değişiyor ne
Evet cnm inşallah bulursun. mevsimlerde çıldırdı cnm ne yapacağını oda bilmiyo.

Evet yaaa bende hevesleniyorum sizi gördükçe inşallah allahım banada nasib eder. hazırlık yapmaya başlasam arkası gelir zaten ahh ah heyecanlandim şimdi bak ekim onuna randevu verdi doktorum. 9 u da tetonoz aşısının ikinci dozu vurulacak sağlık ocağından kart verdi hemşirem. Zaman geçse hemen bebeğimi görsem özledik ce videosunu izliyorum.

Ben bu siteyii çok sevdimmm kızlar Kısmetse havalar biraz daha serinlesin eminönünün yolunu tutucam kısmetse
bende sevdim canım :)
evet canım öyle bir ihtimal var gerçi diyorlar sanki erken doğunca hemen eve getirilmiycek bebek küvözde kalacak ama o üzüntüyle hazırlık yapılamaz Allah korusun günlerini doldursun bebeklerimiz inşaallah tabi en önemlisi bu, aynen en son şekeri yaparız onu zaten çevremizdekiler bile koya içine
maşaallah canım kızına darısı başıma bende başlıycam artık korka korka yine kaka tutar diye endişeliyim

güle güle giyin cicilerinizi anne kız:)

canım şimdi karar veriyoruz alıp yapmamız bir ayı bulur sende modele karar ver rengi cinsiyeti öğrenince halledersin

Çok şükür valla zaten stresliydim bi de 2 saate yakın doktoru bekleyince iyice gerildim ama şükür herşey yolundaymış :)) onu görünce zaten 32 diş gülmeye bi başlıom herşeyi unutuom yane :)
Evet canım mutlu oluyoruz onları görünce. Çok şükür.

kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?

ben oda almayacam canım sadece yatağını alacam başında dolap olanlardan bebek 3 4 yaşına gelince oda yapacam

kızlar ben kızıma pek bişey almıyacam oğlumdan kalma bebek giyisileri vardı unisex hiç kullanmadım etiketleri duruyor sadece iki tane hastane çıkışı alırım. bi sürü hırka yelek var örme hediye gelmişti annem falan örmüş.kışa denk geliceğimiz işime yarar bide görümcemde kullanılmamış kız bebek kıyafeti var bir sepet dolusu etiketleri üstünde duruyor daha onlar geldi zaten giymeden küçülüyor . bide bakım seti alırsam yeter. beşik anakucağı vs herşeyi var ha bide ateş ölçer alıcam bizimkisi bozuldu temassızlardan alıyımda rahat olsun. yeterki bebişler gelsin nasiplariyle doğuyorlar zaten. eksikler bi şekilde çıktıkça alınır.

sadece kendime pijama takımı alsam iyi olur terlik vs gelen giden olursa bakımsız olmamak için bide uzun gecelik istiyorlar sezeryan olucam ben hastaneden istemişlerdi. doğumda eşim evden gidip getirmişti.

ben oda almayacam canım sadece yatağını alacam başında dolap olanlardan bebek 3 4 yaşına gelince oda yapacam
peki yatağını nerden alcaksın başında dolap olanlar dediğin ileride büyüyen karyola tipi beşik mi? aslında internette çok güzel oda takımları görüyorum ama hiç birine güvenemiyorum yakından görmek lazım sanki. ya da internetten daha önce alıp memnun olanlar varsa paylaşabilirler bizimle

Ankara Sitelerden alırım ben canım
evet büyüyen beyaz pembeli bi yatak alacam sonra takıma da uyar beyaz olunca

günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
Canım ben hergün yarım su bardağı kabak çekirdeği yiyom tavsiye ederim magnezyum içeriyo ya belki ii gelir kramplara :)

[QUOTE="Mrv5534, post: 36943244,herkese hayırlı sabahlar.. Kocişle kahvaltı yaptık şimdi.. Gönderdim işe onu..
Kızımıda doyurdum uyuttum yine bi ugrayayım dedim..
Hava cok güzel kızım 2 saate uyanır.. Yürüyüş yapıcam kızımla.. Mis giibi hava.. Orman kokuyo toprak kokuyo heryer.. Oturdugum yer biraz ormana yakın..
Bu aralar cok terliyorum.. Ve terleyince uyuz olmus gbi kasınıyorun.. Sabah yine dus aldım.. Yoksa bunalıyorum ...
Nese şükürler olsun rabbim her kolaylıgı vermiş.. Temizlik gibisi yok...
Karnım kasınıyo..: )
Bazen tam cıkıyo bazen sönüyo sanki karnımda balon var..
İşte benden sabah havadisleri bunlar arkadaslar..
Yyarın bebek görmeye hemde inş bebek mevlidin okumaya gidicem.. Hazırlık yapmam lazım.. Bebegimiz tüp bebek. 12 seneden sonra oldu hepiizi cok mutluyuz.. Mevlidini yapmak bana nasip olcak inş..
Herkesi cok öpüyorum...

Şisst kızlar içinizdeki tomurcuklarra selam var yusufumdan..[/QUOTE]
Oyyy yerim senin minik yusufunu

Canım benim arkadaşım keçeden baykuş anahtarlık yapıcak bana inşallah onu hediye olarak dağıtmayı düşünüyom mevlütte vide bebk arabası içinde lokum ve badem şekeri düşünüom inşallah :) doğumda da kolonya ve sabun düşündük şimdilik bakalım hayırlısı bunlar plan tabi yaptırabilirsem :)

Çok teşekkür ederim cevabın için. Doktorun verdiği pomad rahatlattı çok şükür. Daha bir gün kullandım ama bir şey kalmadı nerdeyse.

günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
Yaa ben de bu sabah tanışmış oldum krampla. Sabah dediğim de 5buçuk, yani kalkma saatim. Alarm çaldı, telefona kalkacakken girdi sağ bacağıma. Aman Allahım nasıl bir acıymış o öyle yaa. Ben kıvranırken eşim de bir yandan masaj yapıp bir yandan "sakin ol kuzum, futbolculara hep giriyor, bir şey olmaz" diyordu :)

slmmm kızlar

dün ayrıntılıya girdik yarım saat kadar sürdü doktor süperdi neye bakıyosa söyledi babamızda yanımızdaydı
herşey gayet iyi dedi olması gerektiği gibiymiş birde cd verdi ama evde bakamadık daha birde bu kesin fenerbahçeli dedi
eşimde bir geriniyor görmeniz lazım %100 erkekmiş hala bişey almadım ve isimde bulamadık bizden böyle işte kızımıda dün okula bıraktık gayet mutlu geldi artık birtek şeker yüklemesi kaldı sanırım onuda atlattk mı tamamdır sizler nasılsınız heee bu arada sabah kalktım boğazım fena birde vitaminimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…