Evet cnm inşallah bulursun. mevsimlerde çıldırdı cnm ne yapacağını oda bilmiyo.umarım gerçekten safını bulabilirim buralarda zor
kızlar ankarada çok güzel yağmur var ama geçtiğimiz senelerde bu mevsimde yağmur olmazdı bu sene bi acayip mevsimler mi değişiyor ne
Evet yaaa bende hevesleniyorum sizi gördükçe inşallah allahım banada nasib eder. hazırlık yapmaya başlasam arkası gelir zaten ahh ah heyecanlandim şimdi bak ekim onuna randevu verdi doktorum. 9 u da tetonoz aşısının ikinci dozu vurulacak sağlık ocağından kart verdi hemşirem. Zaman geçse hemen bebeğimi görsem özledik ce videosunu izliyorum.aynen canım
canım dün yoğundum çok okuyamadım kaçırmışım, maşaallah yavrularına, ne güzel yapmışsınız güle güle kullanın
maşaallah
sağol canım peki birmax nasıl bir site yorumlar çok iyi malzemeler uygun çeşit bol geldi bana, ilk kez yapıcam bende
inşaallah öğrenirde başlarsın canım zaman akıyor gidiyor, geçmiş olsun dileğin için sağol
arı sütünü bende söylüyüm eşimede alsın sağol canım
bende sevdim canım :)Ben bu siteyii çok sevdimmm kızlarKısmetse havalar biraz daha serinlesin eminönünün yolunu tutucam kısmetse
evet canım öyle bir ihtimal var gerçi diyorlar sanki erken doğunca hemen eve getirilmiycek bebek küvözde kalacak ama o üzüntüyle hazırlık yapılamaz Allah korusun günlerini doldursun bebeklerimiz inşaallah tabi en önemlisi bu, aynen en son şekeri yaparız onu zaten çevremizdekiler bile koya içineAslında erken doğum ihtimaline karşı 7.ayda herşeyi halletmek güzel olabilir.şekerleri de yapalım oh ohhh İçine koyacağımız drajeleri sona bırakırız ama kutuları hazır edelim kızlarrr..
Bebek arabasıyla yatağını bayram sonunda alacağız inşallah 6.ayımız bitsin hele
maşaallah canım kızına darısı başıma bende başlıycam artık korka korka yine kaka tutar diye endişeliyimSeker testim 96 cikmis iyi bakalim....bu arada bizim kizin wc egitimi arada kacaklar olsa da basariyla bitti...(masallah)cok sukur kizimin aylik bez hakkini oglusa devrettik...bayramliklarimizi aldik kurbana memlekette olacagiz nasipse....kafama gore hamile elbisesi bulamadim bende 42 beden elbise bolero tunik falan uydurdum biseyler...oldu yani:))kizima keceden seker cantasi falan yaptim...kiyafetleri de tamam cok sukur....saglicakla giyer insallah kuzum
Evet yaaa bende hevesleniyorum sizi gördükçe inşallah allahım banada nasib eder. hazırlık yapmaya başlasam arkası gelir zaten ahh ah heyecanlandim şimdi bak ekim onuna randevu verdi doktorum. 9 u da tetonoz aşısının ikinci dozu vurulacak sağlık ocağından kart verdi hemşirem. Zaman geçse hemen bebeğimi görsem özledik ce videosunu izliyorum.
Evet canım mutlu oluyoruz onları görünce. Çok şükür.Çok şükür valla zaten stresliydim bi de 2 saate yakın doktoru bekleyince iyice gerildim ama şükür herşey yolundaymış :)) onu görünce zaten 32 diş gülmeye bi başlıom herşeyi unutuom yane :)
Evet canım:) ayaklar minicik ama bizi wcye koşturuyor
kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
peki yatağını nerden alcaksın başında dolap olanlar dediğin ileride büyüyen karyola tipi beşik mi? aslında internette çok güzel oda takımları görüyorum ama hiç birine güvenemiyorum yakından görmek lazım sanki. ya da internetten daha önce alıp memnun olanlar varsa paylaşabilirler bizimleben oda almayacam canım sadece yatağını alacam başında dolap olanlardan bebek 3 4 yaşına gelince oda yapacam
peki yatağını nerden alcaksın başında dolap olanlar dediğin ileride büyüyen karyola tipi beşik mi? aslında internette çok güzel oda takımları görüyorum ama hiç birine güvenemiyorum yakından görmek lazım sanki. ya da internetten daha önce alıp memnun olanlar varsa paylaşabilirler bizimle
Teşekkür ettim mervecim biraz rahatlattı kaşıntısını gündüz bişey yok akşam oldumu kaşıntıdan ölüom 2 gündürDolapta sirke varsa dök biraz rahatlarısn canım
14/9 canımGeçmiş olsun.. Değerlerin ne ?
Canım ben hergün yarım su bardağı kabak çekirdeği yiyom tavsiye ederim magnezyum içeriyo ya belki ii gelir kramplara :)günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
Canım benim arkadaşım keçeden baykuş anahtarlık yapıcak bana inşallah onu hediye olarak dağıtmayı düşünüyom mevlütte vide bebk arabası içinde lokum ve badem şekeri düşünüom inşallah :) doğumda da kolonya ve sabun düşündük şimdilik bakalım hayırlısı bunlar plan tabi yaptırabilirsem :)Kızlar herkese soruyorum bunu:) ben şimdi ilk oğluma öyle şeker vs yapamamıştım buna istiyorum nasip olursa, ben şeyi anlamıyorum şeker ayrı süsü ayrı mı oluyor yani mıknatıslı oluyor ya onun içine lavanta konuluyor sadece değil mi peki şeker içinde ayrı mı süs yapıcaz anlamıyorum ben bu işi
bu arada ilk kuzumada kapı süsü yapıcam kıskanmasın kardeşini:)
Çok teşekkür ederim cevabın için. Doktorun verdiği pomad rahatlattı çok şükür. Daha bir gün kullandım ama bir şey kalmadı nerdeyse.Bi kere bana aynısı güneş kreminden olmuştu. Gittiğim doktor alerji demişti. İğne yapalım demişti olmamıştım iğneyi ama çok kaşınıyordum. Doktor güneşe çıkma ve ıslak havluya sar göbeğini demişti tatilde otel odasında ıslak havluya sarılı oturmuştum. Ama hhamileyken ıslak havlu olur mu bilmem.
Yaa ben de bu sabah tanışmış oldum krampla. Sabah dediğim de 5buçuk, yani kalkma saatim. Alarm çaldı, telefona kalkacakken girdi sağ bacağıma. Aman Allahım nasıl bir acıymış o öyle yaa. Ben kıvranırken eşim de bir yandan masaj yapıp bir yandan "sakin ol kuzum, futbolculara hep giriyor, bir şey olmaz" diyordu :)günaydın annişlerr.. gece ayağıma kramp girdi ben de bağıra çağıra uyandım kocişimin tipi bi görseniz ama yazık nasıl korktu düştüm sanmış yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?