- 22 Mayıs 2014
- 133
- 42
- 123
Evet haklısın bende modelleri göz gezdireyim Sağol cnm. .bende sevdim canım :)
evet canım öyle bir ihtimal var gerçi diyorlar sanki erken doğunca hemen eve getirilmiycek bebek küvözde kalacak ama o üzüntüyle hazırlık yapılamaz Allah korusun günlerini doldursun bebeklerimiz inşaallah tabi en önemlisi bu, aynen en son şekeri yaparız onu zaten çevremizdekiler bile koya içine
maşaallah canım kızına darısı başıma bende başlıycam artık korka korka yine kaka tutar diye endişeliyim
güle güle giyin cicilerinizi anne kız:)
canım şimdi karar veriyoruz alıp yapmamız bir ayı bulur sende modele karar ver rengi cinsiyeti öğrenince halledersin
Arkadaşlar aranızda bebek alışverişini tamamlayan var mı? Benim dogumum sezeryan olursa aralıgın ortasında olucak. Kasım başı tüm eksiklerimizi almak istiyoruz ama şimdiden almak istiyorum minicik kıyafetleri gördükçe içim gidiyo. Erken mi olur şimdi almaya başlasam
Slm canim ben alisverisimi ufak tefek eksikler harici bitirdim sayilir icim rahat etti baya eksigim kalmadi.ilk 2 aya rahat yeticek kiyafetimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,carsaflarimiz ve buna benzer baya bisey tamam artik aklima geldikce ufak tefek olanlarida tamamlayip oglusumun gelmesini beklicem.kesinikle aralik ayina birakma alisverisini ben toplu alisveris yapmaktan yana degilim gezdikce hosuna gidenlerden yavas yavas almani tavsiye ederim :)Arkadaşlar aranızda bebek alışverişini tamamlayan var mı? Benim dogumum sezeryan olursa aralıgın ortasında olucak. Kasım başı tüm eksiklerimizi almak istiyoruz ama şimdiden almak istiyorum minicik kıyafetleri gördükçe içim gidiyo. Erken mi olur şimdi almaya başlasam
canım ben şimdiden çoğu şeyini aldım ki benim ocak sonunda gelecek inşallah.bence almaya başla
Ozaman ilk fırsatta gidiyorum kızçeme ciciler almaya:) saolun arkadaslar.Slm canim ben alisverisimi ufak tefek eksikler harici bitirdim sayilir icim rahat etti baya eksigim kalmadi.ilk 2 aya rahat yeticek kiyafetimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,carsaflarimiz ve buna benzer baya bisey tamam artik aklima geldikce ufak tefek olanlarida tamamlayip oglusumun gelmesini beklicem.kesinikle aralik ayina birakma alisverisini ben toplu alisveris yapmaktan yana degilim gezdikce hosuna gidenlerden yavas yavas almani tavsiye ederim :)
Canim nerden yaptirdin bilgi verir misin bana ?canım ben yaptırıyorum tulum battaniye şapkası patikleri benim terliğim tacım da içinde uygun geldi bana . Terlik taç olarak sette yapıyo kadın. Bakabilirsin
Oda dusunuyorsan Belis Oda markasini tavsiye ederim kizim 1 yasindayken hayal bebek odasini almistim 13 yasina kadar kullanabiliyor...beyaz renk almistim kaliteli antialerjik boyali kalemle cizilince bile suyla temizlenince cikiyor...uzun omurlu olsun diyorsan Belis iyi marka tavsiye ederizzkızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
elvankente yağur bile yağdı ve dışarıda yakalandım anneciğim çorba filan yaptı içtim geldim ohh mis gibi bu iyileştirir işte beniBende de oluyor dinlenince geciyor
Evett...kis gunu gibi hava karanlik ve yagisli tam hastalik havasi dikkat etmek lazim:/
neden olsun canım.. ne diye erken olsun ki.. aklına kötü şeyler getirme .. birşey olacaksa 8-9 aylarda da olur .. Allah yiyecek ekmeğini yazdıysa yiyecek zaten.. ben kıyafet dışındaki bütün herşeyini aldım .. çarşamba dolabını alıp eşyalarını hazırlayacağım.. kısmetse olacak çok ayrıntı düşünme ..Arkadaşlar aranızda bebek alışverişini tamamlayan var mı? Benim dogumum sezeryan olursa aralıgın ortasında olucak. Kasım başı tüm eksiklerimizi almak istiyoruz ama şimdiden almak istiyorum minicik kıyafetleri gördükçe içim gidiyo. Erken mi olur şimdi almaya başlasam
kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
Umarım daha iyisindir...14/9 canım
Dogru diyosun canim sagol :)neden olsun canım.. ne diye erken olsun ki.. aklına kötü şeyler getirme .. birşey olacaksa 8-9 aylarda da olur .. Allah yiyecek ekmeğini yazdıysa yiyecek zaten.. ben kıyafet dışındaki bütün herşeyini aldım .. çarşamba dolabını alıp eşyalarını hazırlayacağım.. kısmetse olacak çok ayrıntı düşünme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?