2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[="eflalim, post: 36946820, member: 214143"]aynen canım

canım dün yoğundum çok okuyamadım kaçırmışım, maşaallah yavrularına, ne güzel ya214143"]aynen canım

canım dün yoğundum çok okuyamadım kaçırmışım, maşaallah yavrularına, ne güzel yapmışsınız güle güle kullanın

maşaallah

sağol canım peki birmax nasıl bir site yorumlar çok iyi malzemeler uygun çeşit bol geldi bana, ilk kez yapıcam bende

inşaallah öğrenirde başlarsın canım zaman akıyor gidiyor, geçmiş olsun dileğin için sağol

arı sütünü bende söylüyüm eşimede alsın sağol canım[/QUOTE]

Effalim canım üsteki msjda cvp gelmemiş yavuz süsü tercih etmem hem ürünleriiyi hemde netten birde cçarşıdan gidip alabiliyorsun pazarlığa da çok açıkben memnunum yyanı zaten ilk oğlumun kapı düşünü sekerlerinide ben yapmıştım simdi bu bebisim içinde kapı düşünü askerlerini ve hastanede dağıtmak içinde lohusa şerbetin ve bebek kurabiyeler imi de kendim yapicam hatta birazdan size yapacağım kurabiyeleri gosteririm

Resmi buradan atamadim kızlar isterseniz faceden beni ekleyebilirsiniz asli topaloğlu oradan yaptiiklarima bakabilirsiniz fikir olması için

Resmi buradan atamadim kızlar isterseniz faceden beni ekleyebilirsiniz asli topaloğlu oradan yaptiiklarima bakabilirsiniz fikir olması için

kızlar dün ayrıntılı ultrason vardı .. hayırlısıyla bundan da çıktık .. bir sorun yokmuş Allah'a bin şükür darısı ayrıntılı ultrasona girecek diğer arkadaşlara .. bu arada cocuğa bakacak diye güvendiğim kadın bugün arayıp çalışamayacağını söylei.. Güvendiğim bir tipti üzüldüm .. hayırlısı ...

Evet haklısın bende modelleri göz gezdireyim Sağol cnm. .

Arkadaşlar aranızda bebek alışverişini tamamlayan var mı? Benim dogumum sezeryan olursa aralıgın ortasında olucak. Kasım başı tüm eksiklerimizi almak istiyoruz ama şimdiden almak istiyorum minicik kıyafetleri gördükçe içim gidiyo. Erken mi olur şimdi almaya başlasam

canım ben şimdiden çoğu şeyini aldım ki benim ocak sonunda gelecek inşallah.bence almaya başla

Slm canim ben alisverisimi ufak tefek eksikler harici bitirdim sayilir icim rahat etti baya eksigim kalmadi.ilk 2 aya rahat yeticek kiyafetimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,carsaflarimiz ve buna benzer baya bisey tamam artik aklima geldikce ufak tefek olanlarida tamamlayip oglusumun gelmesini beklicem.kesinikle aralik ayina birakma alisverisini ben toplu alisveris yapmaktan yana degilim gezdikce hosuna gidenlerden yavas yavas almani tavsiye ederim :)

canım ben şimdiden çoğu şeyini aldım ki benim ocak sonunda gelecek inşallah.bence almaya başla

Ozaman ilk fırsatta gidiyorum kızçeme ciciler almaya:) saolun arkadaslar.

Oda dusunuyorsan Belis Oda markasini tavsiye ederim kizim 1 yasindayken hayal bebek odasini almistim 13 yasina kadar kullanabiliyor...beyaz renk almistim kaliteli antialerjik boyali kalemle cizilince bile suyla temizlenince cikiyor...uzun omurlu olsun diyorsan Belis iyi marka tavsiye ederizz

neden olsun canım.. ne diye erken olsun ki.. aklına kötü şeyler getirme .. birşey olacaksa 8-9 aylarda da olur .. Allah yiyecek ekmeğini yazdıysa yiyecek zaten.. ben kıyafet dışındaki bütün herşeyini aldım .. çarşamba dolabını alıp eşyalarını hazırlayacağım.. kısmetse olacak çok ayrıntı düşünme ..

Çilekde bende hayal kırıklığına uğradım.. Softy ve Cotton model fena sayılmaz..Softy çok pahalı bence kalitesine göre ... Siteleri gezdim geçen hafta. Bir sokak tamamen bebe ve genç oda takımları ama boya kokusu yüzünden mağazaların çoğuna giremedim.. Çocukcaya girdim içime sinen tek yer oldu. Ertesi gün diğer şubesinden siparişimizi verdik.. Fiyatları biraz pahalı ama ilerde kulplarını değiştirip uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Özellikle yatağı içime sindi. Şu anda 1,40/80 açılınca 1,80 oluyor ki bence Çileğe göre çok daha avantajlı..

Kızlar ya cinsiyeti değişen arkadaşları okudukça ben korkar oldum ya oluşumdan kalma bir sürü yeni kiyafetimiz var ama bende iki takim hasta çıkışı alicam 7 ayda alırım diyorum çünkü ya değişirse cinsiyetimuz diye endişelenmiyorum lohusa taci ve terligimi kendim yaparım diyorum ama beklicem 7 aya kadar integramda var yapan kişiler oradan bakarak yapicam fırsatın kalırsa kendi el eemeğim olsun istiyorum sezeryan olacağı içinde bir gecelik birde pijama takim alicam gecelik sezeryandan sonra giydiriyorlar altimiz açıkoluyor aayağı kalkana kadar gecelik rahat oliyo ya birde kızlar bugün çok migdem bulaniyo ne yesem zaten hamileligimden beri 11 kg verdim kusmam hic bitmedi bir iki gündür yoktu oh dedim bugün yine başladı Yoruldum kusmaktan ya offf allah hepimizin yardcisi olsun

Dogru diyosun canim sagol :)

selam anneler hepiniz iyisiniz inşallah
benim aklıma takılan birşey var dize danışayım dedim benm evimdeki çocuk odası biraz büyük ama ben ilk etapta oda almayı düşünmüyorum evde Bebek eşyaları için uygun bir dolabım var bir de park yatak almayı düşünüyorum ama sadece bunlar büyük odada çok boş gibi mi olur aklıma bu takıldı park yatak ve dolap almayı düşünen birkaç arkadaş daha vardı nasıl düşünüyorsunuz oda için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…