Çilekde bende hayal kırıklığına uğradım.. Softy ve Cotton model fena sayılmaz..Softy çok pahalı bence kalitesine göre ... Siteleri gezdim geçen hafta. Bir sokak tamamen bebe ve genç oda takımları ama boya kokusu yüzünden mağazaların çoğuna giremedim.. Çocukcaya girdim içime sinen tek yer oldu. Ertesi gün diğer şubesinden siparişimizi verdik.. Fiyatları biraz pahalı ama ilerde kulplarını değiştirip uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Özellikle yatağı içime sindi. Şu anda 1,40/80 açılınca 1,80 oluyor ki bence Çileğe göre çok daha avantajlı..
canım netten bebefix ve lajivert mobilyaya bak fiyatları uygun mobilyalarıda gayet kaliteli, lajivertten daha yeni aldık oğluma genç odasıkızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
kızlar ben kızıma pek bişey almıyacam oğlumdan kalma bebek giyisileri vardı unisex hiç kullanmadım etiketleri duruyor sadece iki tane hastane çıkışı alırım. bi sürü hırka yelek var örme hediye gelmişti annem falan örmüş.kışa denk geliceğimiz işime yarar bide görümcemde kullanılmamış kız bebek kıyafeti var bir sepet dolusu etiketleri üstünde duruyor daha onlar geldi zaten giymeden küçülüyor . bide bakım seti alırsam yeter. beşik anakucağı vs herşeyi var ha bide ateş ölçer alıcam bizimkisi bozuldu temassızlardan alıyımda rahat olsun. yeterki bebişler gelsin nasiplariyle doğuyorlar zaten. eksikler bi şekilde çıktıkça alınır.
canım seninde çok eksiğin yokmuş ne güzelsadece kendime pijama takımı alsam iyi olur terlik vs gelen giden olursa bakımsız olmamak için bide uzun gecelik istiyorlar sezeryan olucam ben hastaneden istemişlerdi. doğumda eşim evden gidip getirmişti.
güzel planlar:) yapılınca eklemeyi unutma canımCanım benim arkadaşım keçeden baykuş anahtarlık yapıcak bana inşallah onu hediye olarak dağıtmayı düşünüyom mevlütte vide bebk arabası içinde lokum ve badem şekeri düşünüom inşallah :) doğumda da kolonya ve sabun düşündük şimdilik bakalım hayırlısı bunlar plan tabi yaptırabilirsem :)
maşaallah bebeğine canımslmmm kızlar
dün ayrıntılıya girdik yarım saat kadar sürdü doktor süperdi neye bakıyosa söyledi babamızda yanımızdaydı
herşey gayet iyi dedi olması gerektiği gibiymiş birde cd verdi ama evde bakamadık daha birde bu kesin fenerbahçeli dedi
eşimde bir geriniyor görmeniz lazım %100 erkekmişhala bişey almadım ve isimde bulamadık bizden böyle işte kızımıda dün okula bıraktık gayet mutlu geldi artık birtek şeker yüklemesi kaldı sanırım onuda atlattk mı tamamdır sizler nasılsınız heee bu arada sabah kalktım boğazım fena birde vitaminimi kaybettim
sağol canım oraya da bakarım netten, bekliyorum modelleriniEffalim canım üsteki msjda cvp gelmemiş yavuz süsü tercih etmem hem ürünleriiyi hemde netten birde cçarşıdan gidip alabiliyorsun pazarlığa da çok açıkben memnunum yyanı zaten ilk oğlumun kapı düşünü sekerlerinide ben yapmıştım simdi bu bebisim içinde kapı düşünü askerlerini ve hastanede dağıtmak içinde lohusa şerbetin ve bebek kurabiyeler imi de kendim yapicam hatta birazdan size yapacağım kurabiyeleri gosteririm
canım face kullanmıyorum benResmi buradan atamadim kızlar isterseniz faceden beni ekleyebilirsiniz asli topaloğlu oradan yaptiiklarima bakabilirsiniz fikir olması için
maşaallah bebeğine, daha iyi birini bulursun inşaallahkızlar dün ayrıntılı ultrason vardı .. hayırlısıyla bundan da çıktık .. bir sorun yokmuş Allah'a bin şükür darısı ayrıntılı ultrasona girecek diğer arkadaşlara .. bu arada cocuğa bakacak diye güvendiğim kadın bugün arayıp çalışamayacağını söylei.. Güvendiğim bir tipti üzüldüm .. hayırlısı ...
canım almaya başla bence o kadar çok ki eksikleri birden alırsanız çok yüklenmiş olursunuz hem parça parça alınca daha keyifli oluyorArkadaşlar aranızda bebek alışverişini tamamlayan var mı? Benim dogumum sezeryan olursa aralıgın ortasında olucak. Kasım başı tüm eksiklerimizi almak istiyoruz ama şimdiden almak istiyorum minicik kıyafetleri gördükçe içim gidiyo. Erken mi olur şimdi almaya başlasam
geçmiş olsun canım zor kusmakKızlar ya cinsiyeti değişen arkadaşları okudukça ben korkar oldum ya oluşumdan kalma bir sürü yeni kiyafetimiz var ama bende iki takim hasta çıkışı alicam 7 ayda alırım diyorum çünkü ya değişirse cinsiyetimuz diye endişelenmiyorum lohusa taci ve terligimi kendim yaparım diyorum ama beklicem 7 aya kadar integramda var yapan kişiler oradan bakarak yapicam fırsatın kalırsa kendi el eemeğim olsun istiyorum sezeryan olacağı içinde bir gecelik birde pijama takim alicam gecelik sezeryandan sonra giydiriyorlar altimiz açıkoluyor aayağı kalkana kadar gecelik rahat oliyo ya birde kızlar bugün çok migdem bulaniyo ne yesem zaten hamileligimden beri 11 kg verdim kusmam hic bitmedi bir iki gündür yoktu oh dedim bugün yine başladı Yoruldum kusmaktan ya offf allah hepimizin yardcisi olsun
selam anneler hepiniz iyisiniz inşallah
benim aklıma takılan birşey var dize danışayım dedim benm evimdeki çocuk odası biraz büyük ama ben ilk etapta oda almayı düşünmüyorum evde Bebek eşyaları için uygun bir dolabım var bir de park yatak almayı düşünüyorum ama sadece bunlar büyük odada çok boş gibi mi olur aklıma bu takıldı park yatak ve dolap almayı düşünen birkaç arkadaş daha vardı nasıl düşünüyorsunuz oda için
maşaallah bebeğine, eee bildim kız olduğunu:)az önce doktordan geldim ...ayrıntılı ultrasyonda gördüm kuzumu hatta gülücük bile attı bize, öyle pozlar verdiki doktoru bile güldürdü...çok şükür herşey yolunda...bugünne kadar saklamıştı kendini cinsiyetini öğrenememiştik.. kızmış bebeğimm..nazından anlamamız gerekirdi zaten..
aynen öyle canım bildin..çok şükür sağlıklı olduğunu gördüm içim rahatladı.maşaallah bebeğine, eee bildim kız olduğunu:)
canım valla bilmeden tam da dediğin gibi yapmışım yalnız ılık bal ile karıştırdım ben biraz faydası oldu en faydalı gördüğüm şey ise boğazı tülbent yardımıyla sarmak gece terlemişim sabah kalktığımda boğaz ağrım yoktu
slm kızlar seker yuklemesi yaptırmamayı dusunen var mı ? bı de bu uygulama yurtdısında da yapılıyomu mrak ettım
Çok guzel ben de çekeyim ve hatta kitabı alayım böyle tembellik yapmayasyom çok sağol canım :))kitapta hafta hafta olarak belirlenmis esmalar, mesela 25 hafta, el halim.el alim.Allamu`l guyüb. bu uc esmayi zikretmemizi onermis yazar, hafta hafta bebegin gelisimine gore esmalar
kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canim bende lajivertten bunu beğendimcanım netten bebefix ve lajivert mobilyaya bak fiyatları uygun mobilyalarıda gayet kaliteli, lajivertten daha yeni aldık oğluma genç odası
canım seninde çok eksiğin yokmuş ne güzel
güzel planlar:) yapılınca eklemeyi unutma canım
maşaallah bebeğine canım
sağol canım oraya da bakarım netten, bekliyorum modellerini
canım face kullanmıyorum ben
maşaallah bebeğine, daha iyi birini bulursun inşaallah
canım almaya başla bence o kadar çok ki eksikleri birden alırsanız çok yüklenmiş olursunuz hem parça parça alınca daha keyifli oluyor
geçmiş olsun canım zor kusmak
canım ben oğluma bir dolap park beşik ve çekyat kullandım odasında şimdiye kadar
kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
Zaten kuş gelince cikamayacagiz disari fazlacanım ben şimdiden çoğu şeyini aldım ki benim ocak sonunda gelecek inşallah.bence almaya başla
Bende o konuda supheliyim halaKızlar ya cinsiyeti değişen arkadaşları okudukça ben korkar oldum ya oluşumdan kalma bir sürü yeni kiyafetimiz var ama bende iki takim hasta çıkışı alicam 7 ayda alırım diyorum çünkü ya değişirse cinsiyetimuz diye endişelenmiyorum lohusa taci ve terligimi kendim yaparım diyorum ama beklicem 7 aya kadar integramda var yapan kişiler oradan bakarak yapicam fırsatın kalırsa kendi el eemeğim olsun istiyorum sezeryan olacağı içinde bir gecelik birde pijama takim alicam gecelik sezeryandan sonra giydiriyorlar altimiz açıkoluyor aayağı kalkana kadar gecelik rahat oliyo ya birde kızlar bugün çok migdem bulaniyo ne yesem zaten hamileligimden beri 11 kg verdim kusmam hic bitmedi bir iki gündür yoktu oh dedim bugün yine başladı Yoruldum kusmaktan ya offf allah hepimizin yardcisi olsun
1. Model beğendim :)Eki Görüntüle 1245559 Eki Görüntüle 1245543 canlar ben zeynepime kanaviçe pano yapmayı düşünüyorum da 2 şablon arasında kaldım sizce hangisi
Ay ne kadar geç ogrenmisinaz önce doktordan geldim ...ayrıntılı ultrasyonda gördüm kuzumu hatta gülücük bile attı bize, öyle pozlar verdiki doktoru bile güldürdü...çok şükür herşey yolunda...bugünne kadar saklamıştı kendini cinsiyetini öğrenememiştik.. kızmış bebeğimm..nazından anlamamız gerekirdi zaten..
Bende yaptırmak istemiyorumBen yaptırmayı düşünmüyorum doktorum çok ısrar edip kocamı kandırmazsa yapmayacağım. Ama amerika daki doktorum da istedi yani Amerika'da istiyorlar diye biliyorum ..
maşaallah kuzuna gözünaydın annesi
canım bence haftasıyla uyumlu şimdi sayfada bazı bebişler daha iri onlara takılıp sıkma canını seninki gayet normal canım dr da iyi demiş
oyy okurken yoruldum dün bende bittim işten
canım ince yorgan kullanırım zaten yün normalde de kullanamam, saten nevresime geçiririm inşaallah, saten nevresimim öyle göz yorucu değil foto ekliyim bak canım, çok kararsızım
bende istemiyorum dantel işleme eskide kaldı artık dediğin gibi en güzeli içime sinen olsun, aklıma şey geldi şöyle sade desensiz bir şey alayım diyorum, onun da kenarına fransız danteli geçireyim kendim içime sinecek şekilde mesela vizon rengi olabilir nevresim, lohusa terliğimi tacımıda fransız danteliyle süslüycem ya takım olur:) çok mu saçma olur, nevresimi kp diktirecektim ama hiç olmayan bir şey oldu kp le ciddi sıkıntı yaşadım o yüzden artık bir şey isteyemem ondan
oğlum hamdolsun iyi canım bir gün sürdü geçti, kp le olan mevzudan dolayı etkilenip hasta oldu muhtemelen, şimdi ben hastayım burun akıntısı vardı şimdi öksürüyorum keçi boynuzu pekmezi zencefilli bal yiyorum
afiye olsun bizde yaptık gönderdim:)
benim oğluş 6 da kalkar horozumuz:)
hayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla analı babalı büyüsün
canım boğaz ağrın kulağa vuruyordur eğer geçmezse ihmal etme sakın kulağını geçmiş olsun
ateşini devamlı ölç eğer evde ateş ölçer yoksa eczanelerde 5 tl ye dijitallerden satılıyor, ateşlenmemeye dikkat et, ateşin çıktığı anda, duş al (ılık) ve sirkeli sulu bez ile alnına bileklerini tut,,,Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?
Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?
Kızlar bebek şekeri için şu siteye bakıyorum arkadaş eklemişti linkini, güzel ürünler var ama benim kafa iyice karıştı nasıl yapıcam bilmem:) fiyatlar uygun geldi bana
http://www.birmax.com/
kızlar en iyisi süsler için konu açmak sanırım, arada karışmasın ne dersiniz?
kızlar bebek odası bakmaya başladınız mı? çok fazla bebek odası markası bilmiyorum önerebileceğiniz markalar var mı? bi bildiğim Çilek mobilya var ordada çeşit yok hiç içime sinmedi geçen haftasonu gezdik yakından görelim diye ama hiç hayal ettiğim gibi değiller. siz ne yapmayı düşünüyorsuınuz?
benim bebeklikten gelen kulak rahatsızlığım var cnm çok sık tekrarliyor bogazim ağırlığında kulağıma vuruyor . Gecmesse doktora gideceğim mutlaka .
ateşini devamlı ölç eğer evde ateş ölçer yoksa eczanelerde 5 tl ye dijitallerden satılıyor, ateşlenmemeye dikkat et, ateşin çıktığı anda, duş al (ılık) ve sirkeli sulu bez ile alnına bileklerini tut,,,
ve ihmal etmeden hemen doktora git, benim ufak bir faranjitim yüzünden 1 hafta yattım, grip ve soğuk algınlığı hamilelikde çok zor geçiyor, ve senin kulaklarında ağrıyor, onun için en kısa sürede doktora görün,,,
Fikirlerin çok güzel canimGüzel annecikler
Ben de bebek doğumunda hastanede kimseyi ağırlayamayacağım kimsem olmayacak eşim dışında Allah nasip ederse.. O yüzden oraya bir tek sabahlık gecelik şal götürürüm bir de kırmızı kurdele tamamdır :))
Evimde mantar Tıpalı bebek Kolonyası, bebek çikolatası ve lavanta kesesi ikram edeceğim gelenlere.. Özel misafirlerime şık çikolata ve bebek figürü anahtarlık da ek olacak..
Lphusa şerbeti ile de ikram..
Mevlüdümde de Kur'an tespih dağıtacağım. Şık tepsilerde lohusa şerbeti hurma zemzem ikram edeceğim bir de normaş yemek ikram vs olur.
Az öz şık olsun istiyorım. Benim istediğim çikolatalar Pelit te vs çok pahalı diye kendim yapacağım süslemesini umarım Çirlin olmaz bugün biraz malzeme aldım sayılır :)
Bir de isim etiketi çıkarıp kullanacağım öyle daha şık duruyor bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?