2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ankarada oturuyorsun sanırım canm çocukça mobilya oradaymş keşke ist d da olsaymış istediğim modeller varmış baktım netten şimdi çok beğendim

canım netten bebefix ve lajivert mobilyaya bak fiyatları uygun mobilyalarıda gayet kaliteli, lajivertten daha yeni aldık oğluma genç odası

sadece kendime pijama takımı alsam iyi olur terlik vs gelen giden olursa bakımsız olmamak için bide uzun gecelik istiyorlar sezeryan olucam ben hastaneden istemişlerdi. doğumda eşim evden gidip getirmişti.
canım seninde çok eksiğin yokmuş ne güzel
güzel planlar:) yapılınca eklemeyi unutma canım
maşaallah bebeğine canım
sağol canım oraya da bakarım netten, bekliyorum modellerini
Resmi buradan atamadim kızlar isterseniz faceden beni ekleyebilirsiniz asli topaloğlu oradan yaptiiklarima bakabilirsiniz fikir olması için
canım face kullanmıyorum ben
maşaallah bebeğine, daha iyi birini bulursun inşaallah
canım almaya başla bence o kadar çok ki eksikleri birden alırsanız çok yüklenmiş olursunuz hem parça parça alınca daha keyifli oluyor
geçmiş olsun canım zor kusmak

canım ben oğluma bir dolap park beşik ve çekyat kullandım odasında şimdiye kadar

az önce doktordan geldim ...ayrıntılı ultrasyonda gördüm kuzumu hatta gülücük bile attı bize, öyle pozlar verdiki doktoru bile güldürdü.. .çok şükür herşey yolunda...bugünne kadar saklamıştı kendini cinsiyetini öğrenememiştik.. kızmış bebeğimm..nazından anlamamız gerekirdi zaten..

maşaallah bebeğine, eee bildim kız olduğunu:)

Çok sevindim canım geçmiş olsun inş

Ben yaptırmayı düşünmüyorum doktorum çok ısrar edip kocamı kandırmazsa yapmayacağım. Ama amerika daki doktorum da istedi yani Amerika'da istiyorlar diye biliyorum ..

slm kızlar seker yuklemesi yaptırmamayı dusunen var mı ? bı de bu uygulama yurtdısında da yapılıyomu mrak ettım

kitapta hafta hafta olarak belirlenmis esmalar, mesela 25 hafta, el halim.el alim.Allamu`l guyüb. bu uc esmayi zikretmemizi onermis yazar, hafta hafta bebegin gelisimine gore esmalar
Çok guzel ben de çekeyim ve hatta kitabı alayım böyle tembellik yapmayasyom çok sağol canım :))

kızlar boğaz ağrısına ne iyi gelir yutkuurken acıyor boğazım bitane ıhlamur içtim ama şu an için bi değişim yok ne yapsam iyi gelir bilgilerinizi paylaşın benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım bende çok rahatsızlanıyorum, hamileliğimde 2 kere geçirdim. tavuk suyuna çorba, yada içebilirsen tavuk suyu içine limon ve karabiber .. bol bol c vitamini, nane limon aşirıya kaçmadan ve yatmadan önce sıcak süt içiyordum. 3-4 günde iyileşiyordum. geçmiş olsun.

Canim bende lajivertten bunu beğendim
Bayramdan sonra fabrika satis magazasina gidip bakacagiz kayseriden
Ama mibilyayi görmedim daha
Senin kalitesini begenmene sevindim

Canım bebek odası için uygun fiyata ikea var değişik şık bir şeyler için kukla bebek mobilyacısı ya da bebishroom var.. Bir de inci tuncel var orada da kampanyalı takımlar hem şık hem uyguna geliyor marka takımlar..

canım ben şimdiden çoğu şeyini aldım ki benim ocak sonunda gelecek inşallah.bence almaya başla
Zaten kuş gelince cikamayacagiz disari fazla
En geç 10-11. Ayda alisverisimizi bitirmemiş gerek
Bende bayramdan sonra baslayacagim inşallah
Simdilik 2 battaniye
5li takim
2 ayakkabisi var kizimin
Bende o konuda supheliyim hala
Bu ay sonunda doktora gidip kesin kiz olduğunu bir kez daha öğrendikten sonra gönül rahatligiyla baslayacagim alisverise
Eki Görüntüle 1245559 Eki Görüntüle 1245543 canlar ben zeynepime kanaviçe pano yapmayı düşünüyorum da 2 şablon arasında kaldım sizce hangisi
1. Model beğendim :)

Ay ne kadar geç ogrenmisin
İyi sabretmisin maşallah
Göstermediği zamanlar doktor bana oksur diyordu o zaman pozisyon değiştiriyordu görünüyordu
Hayirli olsun kizin
Ben yaptırmayı düşünmüyorum doktorum çok ısrar edip kocamı kandırmazsa yapmayacağım. Ama amerika daki doktorum da istedi yani Amerika'da istiyorlar diye biliyorum ..
Bende yaptırmak istemiyorum
Ama doktor çok israr ederse yaptiririm sanirim

benim bebeklikten gelen kulak rahatsızlığım var cnm çok sık tekrarliyor bogazim ağırlığında kulağıma vuruyor . Gecmesse doktora gideceğim mutlaka .

Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?
ateşini devamlı ölç eğer evde ateş ölçer yoksa eczanelerde 5 tl ye dijitallerden satılıyor, ateşlenmemeye dikkat et, ateşin çıktığı anda, duş al (ılık) ve sirkeli sulu bez ile alnına bileklerini tut,,,
ve ihmal etmeden hemen doktora git, benim ufak bir faranjitim yüzünden 1 hafta yattım, grip ve soğuk algınlığı hamilelikde çok zor geçiyor, ve senin kulaklarında ağrıyor, onun için en kısa sürede doktora görün,,,[/QUOTE]

evet cnm gerçekten ihmal edilmemesi gerek bir konu ben çok sık rahatsız oluyorum kulaklarımda ve bogazimdan çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum şimdi hamilelikten dolayi ilaç icemiyorum hamilelikte bitki çayı içmek sakıncalı diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba ?

Giriş te sağ taraftaki yada onun bir alt katındaki dükkan di yanlış hatırlamıyorsam benim sorduğum 1 takım 120 dediler sen kaç takım aldın cnm 200-300 1 takimin fiyati mi ?

Ben iki ayrı takım aldım sabahlıklı. Herbirinin fiyatı o malesef( sabahlıklı pijama ve sabahlıklı gecelik takımı aldım şu şık duranlardan ama çok fazla farklı almışım.

Havuzlu han ın girişinde hemen sağda bir dükkan var ürünleri de çok güzel ama oradaki esnaflar esmer bıyıklı bi adam gecelikleri o indiriyordu acayip kaba ve hatta saygısızdı. Mecburen bir şey almadan çıktım dükkandan zaten yanımdaki bi hamileyi de kovdu.. Iyice araştırıp almak lazım demeli..[/QUOTE]

Gerçekten çok pahalı ben dükkanın içine girmedim hemen disarida asiliydi cnm ne terbiyesiz adammis o saygısız şey

Kızlar bebek şekeri için şu siteye bakıyorum arkadaş eklemişti linkini, güzel ürünler var ama benim kafa iyice karıştı nasıl yapıcam bilmem:) fiyatlar uygun geldi bana

http://www.birmax.com/

eflalim ben sabahtan beri bu siteye bakıyorum gerçekten uygun ve güzel şeyler var ama ben bir türlü karar veremedim.

kızlar en iyisi süsler için konu açmak sanırım, arada karışmasın ne dersiniz?

Kesinlikle çok iyi olur cnm :)

Güzel annecikler

Ben de bebek doğumunda hastanede kimseyi ağırlayamayacağım kimsem olmayacak eşim dışında Allah nasip ederse.. O yüzden oraya bir tek sabahlık gecelik şal götürürüm bir de kırmızı kurdele tamamdır :))

Evimde mantar Tıpalı bebek Kolonyası, bebek çikolatası ve lavanta kesesi ikram edeceğim gelenlere.. Özel misafirlerime şık çikolata ve bebek figürü anahtarlık da ek olacak..
Lphusa şerbeti ile de ikram..

Mevlüdümde de Kur'an tespih dağıtacağım. Şık tepsilerde lohusa şerbeti hurma zemzem ikram edeceğim bir de normaş yemek ikram vs olur.

Az öz şık olsun istiyorım. Benim istediğim çikolatalar Pelit te vs çok pahalı diye kendim yapacağım süslemesini umarım Çirlin olmaz bugün biraz malzeme aldım sayılır :)

Bir de isim etiketi çıkarıp kullanacağım öyle daha şık duruyor bakalım hayırlısı :)

Slmlar, ben istanbul da yaşıyorum cnm,geçen sene bir düşüğüm olmuştu o zmn çok fazlasıyla gezmiştim bebek odalarını,bu yıl biraz daha geri adımlarla açıkçası alışverişi yapıyoruz,Allah korusun ama işte o duyguyu yaşayınca insan ister istemez çok heves li alışveriş yapamıyor,ben geçen hafta tüm maskoyu gezdim arkadaşlar,bakmadığım mağaza kalmadı, mobilyalar 3500-7000 arası değişiyor,evet malesef çok pahalılar ama şunu diyebilirim ki geçen sene gezdiğim fiyatlar bır yıl geçmesine rağmen aynıydı,geçen senede bu fiyatlardı,bizim Allah nasip ederse bir oğlumuz olcak,ilk bebeğimiz olacağı için ve bebek odamda müsait olduğu için benm hep hayalim odayı bembeyaza boyamak,bir duvarı uçuk bir maviye boyamak,o mavi duvara beyaz çerçeveler koymak,mobilyada bembeyaz olup,uyku seti,aksesuarları mavi seçmek istiyorum,4 saatlik masko gezimin ardından aklımda kalan iki takımı fiyatlarıyla size sunmak isterim,bakalım siz nasıl bulacaksınız

soldaki takımın fiyatı 4000 lira dendi,yalnız bu mağzanın sahibi bayandı uyku setini ve yatağını asla vermiyor,onlarında fiyatı uyku seti 300 yatak 200 toplam 500 yani soldaki takımın fiyatı sanırım peşin 4500 lira oluyor

sağdaki takımı da çok beğendim,ama kral tacı olarak kuplarda aklım kaldı,saolsun mağaza sahibi ayrıca kup sayısı kadar kral tacı hediye edeceğini söyledi,ayrıca uyku setlerinde size çok geniş bir yelpaze sunuyor onların arasında da kral tacı olan uyku seti var onu seçebilme hakkın var,bu mağza uyku setini ve yatağını hediye veriyor,bu şekilde fiyat nakit 3700, kredi kartına 6 taksit 3 900,eğer bu dolap bana buyuk ıkı kapı olsun derseniz 400 lira daha düşüyor, aslında kesin alıcı gibi eşimle gitmediğim için bunlar bana söylenendi,sıkı bir pazarlıkla bence biraz daha fiyatlar düşebilir diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_1614.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 434

evet cnm gerçekten ihmal edilmemesi gerek bir konu ben çok sık rahatsız oluyorum kulaklarımda ve bogazimdan çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum şimdi hamilelikten dolayi ilaç icemiyorum hamilelikte bitki çayı içmek sakıncalı diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba ?

Ben iki ayrı takım aldım sabahlıklı. Herbirinin fiyatı o malesef( sabahlıklı pijama ve sabahlıklı gecelik takımı aldım şu şık duranlardan ama çok fazla farklı almışım.

Havuzlu han ın girişinde hemen sağda bir dükkan var ürünleri de çok güzel ama oradaki esnaflar esmer bıyıklı bi adam gecelikleri o indiriyordu acayip kaba ve hatta saygısızdı. Mecburen bir şey almadan çıktım dükkandan zaten yanımdaki bi hamileyi de kovdu.. Iyice araştırıp almak lazım demeli..[/QUOTE]
Bende 2 hafta önce çok rahatsız oldum
Bigazim çok AĞRIDI ve bir turlu geçmedi
Acile gittim birşey yapmadilar
Kendi doktoruma gittim bir ilaç verdi hamilelerin kullandiklari ve 2 günde geçti çok şükür
Doktor sadece ihlamur icebilirsin dedi
3 gün ihlamur ictim
[/QUOTE]

Fikirlerin çok güzel canim
İnşallah uygulamak nasip olur
Benimde Esim ve annem olur sanirim hastanede belki kaynanam da olur
Ama eve gelen arkadaslarimiz çok olur
Hazirliklari ev için yapacagim

insan heveslerini çevresindekilerle paylaştığında gerek ablam dahi olsa boş boş bakıyorlar ama burada öyle değilki hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için,kimimizin ilk bebeği,kimimiz ikinci ama ilkinde bişeyler yapamdığı için hevesleri kalmış anladığım kadarıyla,ama bende kendi el emeğim ile yaptığım şeyleri çok daha beğeniyorum,şuan baby shower adı altında instagramda çok organizatörler var,saolsunlar acaip fikir alıyorum ama açıkçası fiyatlar benm bütçeme çok fazla geldiği için kendim hastane odamı kendim hazırlamak istiyorum,sizlere bunlarla ilgili bir kaç resim atmak istiyorum

bu gördüğünüz süsleme çok hoşuma gitti ama yaklaşık 700 lira gibi bir fiyat aldım,ama kısmetse eminönü turuna çıkabilirsem bu tüllerin tüm tonları satenler çok uygun fiyatlara satılıyor,odada küçük bir masaya da güzel bir beyaz dantel koymayı planlıyorum,kuçuk bir sepet beşik aldım,içine mavili şekerler koymayı planlıyorum,bugun mesala güzel bir kavanoz aldım paşabahçeden,ağızlarını mavi organze ile fiyonk yapıp güzel bir aksesuar yapıştırıp ,aynısını aldığım şerbet için sürahiliğede yapmayı düşünüyorum,birde 25 adet kadar süs sabunu olabilir,kutuda çikolatası olabilir diye düşünüyorum,hemen onlarında fotolarını atayım

: )) lohusa kadehlerini unutmuşum bu arada, sanırım bunlarda 10 luk poşetlerde eminönünde satılıyormuş,üzerine yapıştırılan isimli stickerlar ı bugün bahsettiğiniz www.birmax.com da istediğiniz isim yazılıp en az 25 adet olarak tanesi 0,10 kuruşa gördüm :)) yalnız arkadaşlar çoğu stickerda doğum tarihi yazıyor,onlar sezeryanla doğum yaptıkları için tarih belli olduğu içinmi yazdırıyorlar o konuda aklım karıştı,mesala diyelim son aylara bırakmak istemiyoruz,11. ayda bu işlerle uğraştık dielim,bebeğin doğum tarihini yazma şansımız yok, normal doğum olacaksa zaten bu mümkün değil,sadece hoşgeldin ve bebeğin ismi yazıcak o halde değilmi

Kizlar selam ben bi kac gubdu sinif aldim okuda cok yogunum evde de esim tatbikatta gitti kizimla ilgileniyorum giremwdim ..bu arada dun dogum yapmak istedigim doktora basladim oglmu gordum 910 gram olmus olcum kagifinda haftamdan iki hafta onde yaziyor tonton mu olacak a acaba masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…