2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım neden şeker yüklemesini erken yaptılar çok mu kilo aldın? 26-28 de filan yapılıor diye biliyordum

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
bana doktor sabah ve akşam olmak üzere 2 tane osteocare verdi 5. ayda onun içinde magnezyum var ve yine 1 tane decavit kullanıyorum onda da magnezyum var ama ayrıca magnezyum içmiyorum.

şeker yüklemesi için 3 saat aç kalmak gerekiyor bildiğim kadarı ile, şekerli suyu içtikden sonrada bekliyor musunuz ? yoksa şekerli su içilir içilmez test mi yapılıyor ????

şekerli suyu içer içmez mi ölçüm yaptılar yoksa bekledin mi???

Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben

canım panik yok benimde 175 çıkmıştı
bak şimdi ilk daha suyu içirmeden kan aldılar ya o ilk ölçüm sonra suyu içiyorsun ikinci ölçüm oluyor
benim ilk 82 ikinci 175 cıktı dr yüksek ama diyetle halledilir dedi şimdi sen tam sonuçlarını yazar mısın?

şeker yüklemesi için 3 saat aç kalmak gerekiyor bildiğim kadarı ile, şekerli suyu içtikden sonrada bekliyor musunuz ? yoksa şekerli su içilir içilmez test mi yapılıyor ????

valla bana akşam yemekten sonra bişey yeme dedi sabahta aç karnına bi kan aldılar şekerli sudan 1 saat sonra tekrar kan aldılar o bir saatte de bişi yemedim

Açlik 91 tokluk 168 cnm bana anlatin deliricem

Kızlar ben renkli uytrasona görmedim doktorun sonuçların iyi çıktı maliyeti oldukça yüksek dedi gerçektende 300 400 arasiydi devlete gittim oradaki hemşire de eğer bir sorun olursa ne yapacaksın aldirimisin dedi bende hayırdedim o zaman yyaptırma bu şüpheyle 4 ay geçmez dedi of napcam bilemedim ki ben ya her gidişinde doktora en az 20 25 dk bakıyor organlarındaiinceliyor su ana kadar hic bir sorun yok sadece migde agrimdan vr hala bulantilarimdan dolayı 11 kg verdim allahtan bebisim kg aliyo ekimde gidişinde verirsem bir iki gün hastanede misafir edicez dedi tek sorunum bu e kızlar simdi USG YE girmeyen varmı benim gibi

Açlik 91 tokluk 168 cnm bana anlatin deliricem

bak canım öncelikle stres şekeri tetikler onu bi unutma ilk yüksek dediğin de bende çok korkmuştum
sonra netten abuk sabuk yazılar okuma kesinlikle hurafe dolu
ben 250-260 lar dan diyetle düşürenler olmuş onlarla konuştum kendini kasma dediler
diyet verdi mi doktorun vermediyse bile şeker tatlı bal pekmez dahil hepsini yemeyi bırakıyorsun
pilav makarna ve beyaz ekmek az yiyoruz hiç bir sorun kalmıyor

Bende grip oluyorum ne güzel.

merhaba :) daha erken biliyorum ama biz bebek arabasını aldık. stokke scoot aldık joker mğazalarından. mamas papas urbo 2 modeline bakıyorduk ki satıcı bayan bunu çook önerdi. kendisi de kullanmış. hafif olması, içindeki port bebenin çıkmadan tek elle katlanması, 36 kg kadar taşıma kabiliyetinin olması, 4 yaşına kadar kullanabileceği beni cezbetti. deneyerek sürerek aldım. şiddetle tavsiye ederim. stokke explory evet dezavantajları daha çok ama stokke scoot mutlaka bakın derim. bebeğin boyu uzadıkça ayaklarını koyacağı yerde ayarlanıyor. youtube da bş sürü videosu var. ayrıca çok da geniş oturma yeri. sanki satıcı gibi konuştum ama :) inanın bi görün deneyin derim ben. sevgiler

canım çok geçmiş olsun...İlk defa duydum ne oldunu da bilmiyorum ama Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur bebişinin TESTLERİN HERŞEYİN TERTEMİZ ÇIKAR

Amin ...detaylıya haftaya giricem ama doktorumun detaylı ult. cihazı var onda dün şöyle bi gözatalım radyologtan önce dedi öyle gördü rutin kont dü sizin anlayacağınız...

Mutlaka ikinci bir radyolog doktor cihazda baktır..Çok geçmiş olsun...[/QUOTE]
zaten radyolog bakıcak cnm doktorum sadece öyle bi göz gezdireyim dedi haftaya radyoloğa gidicez

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun ins sonuçların iyi çıkacak moral çok önemli unutma canım duaların seninle

Canim tekmeleri henuz sa it degil bendede oluyo bazen korkma canim
hep dua zaten elimizden bişi gelmez ki şifası Rabbimden..ama üzülmemek elde değil eminim bebeğimde hissediyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…