- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
canım neden şeker yüklemesini erken yaptılar çok mu kilo aldın? 26-28 de filan yapılıor diye biliyordumSelam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzumsonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor
bana doktor sabah ve akşam olmak üzere 2 tane osteocare verdi 5. ayda onun içinde magnezyum var ve yine 1 tane decavit kullanıyorum onda da magnezyum var ama ayrıca magnezyum içmiyorum.iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
şekerli suyu içer içmez mi ölçüm yaptılar yoksa bekledin mi???Selam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzumsonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor
Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben
şekerli suyu içer içmez mi ? yoksa şekerli suyu içtikden sonra mı yapıldı şeker ölçümü ???Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben
slm kızlar grip olupta doktora gideniniz var mı boğaz ağrısı ve burun akıntısı ve acayip baş ağrısı yardım lütfen
açlık şekeri sanırsam????açlık mı tokluk şekeri mi anlamadım ?
Şekerli suyu içtim 1 saat sonra tokluk değilmi toklukşekerli suyu içer içmez mi ? yoksa şekerli suyu içtikden sonra mı yapıldı şeker ölçümü ???
Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben
şeker yüklemesi için 3 saat aç kalmak gerekiyor bildiğim kadarı ile, şekerli suyu içtikden sonrada bekliyor musunuz ? yoksa şekerli su içilir içilmez test mi yapılıyor ????
Açlik 91 tokluk 168 cnm bana anlatin deliricemcanım panik yok benimde 175 çıkmıştı
bak şimdi ilk daha suyu içirmeden kan aldılar ya o ilk ölçüm sonra suyu içiyorsun ikinci ölçüm oluyor
benim ilk 82 ikinci 175 cıktı dr yüksek ama diyetle halledilir dedi şimdi sen tam sonuçlarını yazar mısın?
Açlik 91 tokluk 168 cnm bana anlatin deliricem
canım çok geçmiş olsun...İlk defa duydum ne oldunu da bilmiyorum ama Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur bebişinin TESTLERİN HERŞEYİN TERTEMİZ ÇIKAR
Amin ...detaylıya haftaya giricem ama doktorumun detaylı ult. cihazı var onda dün şöyle bi gözatalım radyologtan önce dedi öyle gördü rutin kont dü sizin anlayacağınız...
Hayırlı cumalar kızlar Nasılsıniz bakalım bugün :)
Çok çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim şu mübarek günde şifa versin inş çok önemli birsey değildi . Sen içini ferah tut kendini de bebeğini de üzme cnm .
Valla bende bir özlemle Bebeğimi göreceğim diye bakıyorum ekrana ama hicbirsey anlamıyorum. Bu arada inş şeker testi normal çıkar cnm :)
hep dua zaten elimizden bişi gelmez ki şifası Rabbimden..ama üzülmemek elde değil eminim bebeğimde hissediyodurCanım çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun ins sonuçların iyi çıkacak moral çok önemli unutma canım duaların seninle
Canim tekmeleri henuz sa it degil bendede oluyo bazen korkma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?