2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
ben de gece daha doğrusu akşam :) erkenden uyuyup kalıyorum bi yerlerde sonra da sabah ezanıyla uyanıyorum. akşam yine erkenden sızıp kalıyorum. kısır döngü :) iş yerinde uyuklamasaydım daha iyiolurdu gerçi..

hayırlı olsun canım benim de kardeşlerim yaptı çoğu şeyi sağolsun
neden küsmüşler???

Günaydın kızlar ve güzel bebisleri
Dun giremedim arkadaşlarım bendeydi kahvaltıda kesimde 4 12 vardiyası olunca onlara geç gidin dedim iyi oldu bol bol sohbet ettik çocuklara da iyi geldi aksam oluşumu 9 da yatirdim bende sızmış kslmisim şimdide temizlik yapıyorum klasik haftasını temizliği yapayım oğlusun gelinceye kadar bitirmem lazim Opuyorum sizi gorusuruz

Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli

Canim benim cok gecmis olsun rabbim melegine sifalar versin inşallah.. bu hastaligi bi tanidikta duydum 25 yasida ogrendi kiz meger dogustanmis.. allah'im bu mübarek günde bu güzel vakitte dualarini kabul etsin evladina sifalar versin inşallah. .

Aksamlari iki saat ayaklarini uzatip dinlen snm gunduzleride isyerinde masanin altina yuksek.bisey koy arada da gezin 10 dk faln bide yinde ayni konu tuzlu yememeye calis bol su

Merhaba güzel anneler...herkes iyidir inşallah diyecegim ama şöyle bir göz attım grip, öksürük, bogaz agrısı şikayetleri olan arkadaşlar var vallahi bende sersem sersemim uyuyorum ama uyandıgımda sanki hiç uyumamışım gibi.Dikkat edin kendinize mevsim geçişi olmasından hep bu hastalıklar Allah beterinden saklasın hepimizi :)

Sabah ezanıyla bebiş sayesinde güne başlıyorum.. Kurguladı kendi sanki Allhu Ekber dediği anda tepinmeye başlıyor.. Ön hazırlık yaptırıyor sanırım annesine
Erken uyandığımda seviniyodum bende yahu çünkü belli bir düzen oluyodu günlerim de.erken kalkan yol alirmis misali.

Hadi ya, şimdi de burda mısın canım , ne çok Kütahyalı çıktı
yok canım dört sene yaşadık eşim memur oraya gittim ilk evlenince şimdi memleketteyiz
canım ödem olmuş dikkat etmen lazım doktora söyle tansiyonunu da kontrol et düzenli
kolay gelsin canım benim oğluşda 3,5 yaşında bez sorumuz olmasaydı bu sene çok istiyordum maalesef psikolojik olarak tutuyor kakayı bırakamadık bir bıraksak vermek istiyorum
bacağına kramp girenlerin çocuğu gazlı olur diye duydum
benimde ayağıma girip duruyor
aaa ne ilginç ilk oğlumda çok girerdi gazlıydı
neyse bitmiş canım ayrıntılı güzel çıkar inşaallah
Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
ohh uyu canım uyu 4 senedir ben sabah 6 da ayaktayım oğlum sağolsun 10 ne demekti unuttum:)

Rabbim şifa versin canım

Selam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzum sonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor

OTE="rt213125, post: 36979033, member: 596913"]Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli[/QUOTE]
İnsallah iyi haberler alırsın canım.Dua et bol bol iyi şeyler düşün.Allah saglık versin ...

Evet cnm ilk zamanlar bende öyleydim uyuyup kaliyodum erkenden de uyaniyodum da geçti artık bikaç gündür olmuyo ama gece kaç defa uyanıyorum wc ye bide eşim i işe yolluyorum sonra hemen dalamiyorum uykuya ondan olabilir.

maşaallah bebeğine, maalesef dr lar her gün bir sürü bebek gördüğü için bizim duygularımıza karşı duyarsızlaşmışlar artık ben ne ayrıntılıda görebildim ne kendi doktorum gösterdi

rabbim şifa versin canım inş iyi sonuçlar alısın

maşşah canım :) doktorlar öyle malesef ben dayanamıyorum 15 te bir gidiyorum doktora o bana hep ayda gel diyor bu sefer üstüne basab basa söyledi resmen ama dinlermiyim bilmemson gittiğimde 1 dk yatmışımdır anca ultrason koltuğunda hiç bişi göremedim bende

Ah ya çok dertli varmış uykudan yana allah kolaylık versin inşallah sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…