ben de gece daha doğrusu akşam :) erkenden uyuyup kalıyorum bi yerlerde sonra da sabah ezanıyla uyanıyorum. akşam yine erkenden sızıp kalıyorum. kısır döngü :) iş yerinde uyuklamasaydım daha iyiolurdu gerçi..Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
Merhaba annisler. Ev tasi, yerlestir derken bir de okullar acildi. Ugrayamadim sayfaya. Sagolsunlar kayinpeder bize kusmus,ne aradilar ne sordular ne de yardima geldiler. Annem babam da calistigi icin aksamdan aksama gelebildiler ancak. Her isi kendim yapmaya calistim. Arkadasimla ablam biraz yardim ettiler o kadar. Cok bunaldim, cok yoruldum ama atlattim sukurler olsun. Bugun de 18.40 da detayli ultrasonum var bakalim. Rabb'im guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin ins. Cok ozledim Beril'imi :)
Ole olmaz inşallah
yok canım bütün kasılmalar kramplar için veriyorlarKalsiyum a dikkat ediyorum ama magnezyum rahimdeki kasilmalar icin degil mi
Ben de tavşanlılıyımmm ne güzel bir çok hemşerim var buradaHadi ya, şimdi de burda mısın canım , ne çok Kütahyalı çıktı
Canim benim cok gecmis olsun rabbim melegine sifalar versin inşallah.. bu hastaligi bi tanidikta duydum 25 yasida ogrendi kiz meger dogustanmis.. allah'im bu mübarek günde bu güzel vakitte dualarini kabul etsin evladina sifalar versin inşallah. .Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Aksamlari iki saat ayaklarini uzatip dinlen snm gunduzleride isyerinde masanin altina yuksek.bisey koy arada da gezin 10 dk faln bide yinde ayni konu tuzlu yememeye calis bol sugünaydın annişler. ben dün gece tv izlerken ayak bileklerime gözüm bi takıldı bi baktım davul gibi olmuşlar allahım o nasıl bi şiş öyle parmağımı bastırıyorum parmak izim cukurlaştırıyo orayıçok korkuyorumm bütün gün oturarak çalışıyorum ondandır heralde dimi napıcam ben
Evet cnm ya çok zor oluyo o saatte uyanmak allah yardım etsin.Ne güzel uyu uyuyabildiğin kadar, ben de her sabah 6 buçukta kalkıyorum, neyse ki haftasonu geldi
Ayy Kıyamam ya allahım güç versin sizlere.valla zor geldim işe yine
Erken uyandığımda seviniyodum bende yahu çünkü belli bir düzen oluyodu günlerim de.erken kalkan yol alirmis misali.Sabah ezanıyla bebiş sayesinde güne başlıyorum.. Kurguladı kendi sanki Allhu Ekber dediği anda tepinmeye başlıyor.. Ön hazırlık yaptırıyor sanırım annesine
yok canım dört sene yaşadık eşim memur oraya gittim ilk evlenince şimdi memleketteyizHadi ya, şimdi de burda mısın canım , ne çok Kütahyalı çıktı
canım ödem olmuş dikkat etmen lazım doktora söyle tansiyonunu da kontrol et düzenligünaydın annişler. ben dün gece tv izlerken ayak bileklerime gözüm bi takıldı bi baktım davul gibi olmuşlar allahım o nasıl bi şiş öyle parmağımı bastırıyorum parmak izim cukurlaştırıyo orayıçok korkuyorumm bütün gün oturarak çalışıyorum ondandır heralde dimi napıcam ben
kolay gelsin canım benim oğluşda 3,5 yaşında bez sorumuz olmasaydı bu sene çok istiyordum maalesef psikolojik olarak tutuyor kakayı bırakamadık bir bıraksak vermek istiyorumcanlarim tunaydin epeydir göremiyorum yoklugum fark edildi mi bilmiyorum amaokullar acildi biciriklar beni çok yoruyor bir de bu seneki öğrenciler 3-4 yas grubu kucucukler konuşmalarini anlamak bile epey ugrastiriyor beni.. zaten tam konusamiyorlar bi de şiveleri var ki anlayana kadar gobegim catliyor eve pertim cikmis bir sekilde gidiyorum yani.. inşaallah herkes iyidir.. biz kizimla iyiyiz çok şükür.. toplamda okumam gereken 150 sayfa var.. hadi ben sayfalara dalmaya gidiyorum gorusuruk
aaa ne ilginç ilk oğlumda çok girerdi gazlıydıbacağına kramp girenlerin çocuğu gazlı olur diye duydum
benimde ayağıma girip duruyor
neyse bitmiş canım ayrıntılı güzel çıkar inşaallahMerhaba annisler. Ev tasi, yerlestir derken bir de okullar acildi. Ugrayamadim sayfaya. Sagolsunlar kayinpeder bize kusmus,ne aradilar ne sordular ne de yardima geldiler. Annem babam da calistigi icin aksamdan aksama gelebildiler ancak. Her isi kendim yapmaya calistim. Arkadasimla ablam biraz yardim ettiler o kadar. Cok bunaldim, cok yoruldum ama atlattim sukurler olsun. Bugun de 18.40 da detayli ultrasonum var bakalim. Rabb'im guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin ins. Cok ozledim Beril'imi :)
ohh uyu canım uyu 4 senedir ben sabah 6 da ayaktayım oğlum sağolsun 10 ne demekti unuttum:)Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Evet cnm ilk zamanlar bende öyleydim uyuyup kaliyodum erkenden de uyaniyodum da geçti artık bikaç gündür olmuyo ama gece kaç defa uyanıyorum wc ye bide eşim i işe yolluyorum sonra hemen dalamiyorum uykuya ondan olabilir.ben de gece daha doğrusu akşam :) erkenden uyuyup kalıyorum bi yerlerde sonra da sabah ezanıyla uyanıyorum. akşam yine erkenden sızıp kalıyorum. kısır döngü :) iş yerinde uyuklamasaydım daha iyiolurdu gerçi..
Selam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzumsonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor
rabbim şifa versin canım inş iyi sonuçlar alısınKızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Selam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzumsonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor
Ah ya çok dertli varmış uykudan yana allah kolaylık versin inşallah sizlere.yok canım dört sene yaşadık eşim memur oraya gittim ilk evlenince şimdi memleketteyiz
canım ödem olmuş dikkat etmen lazım doktora söyle tansiyonunu da kontrol et düzenli
kolay gelsin canım benim oğluşda 3,5 yaşında bez sorumuz olmasaydı bu sene çok istiyordum maalesef psikolojik olarak tutuyor kakayı bırakamadık bir bıraksak vermek istiyorum
aaa ne ilginç ilk oğlumda çok girerdi gazlıydı
neyse bitmiş canım ayrıntılı güzel çıkar inşaallah
ohh uyu canım uyu 4 senedir ben sabah 6 da ayaktayım oğlum sağolsun 10 ne demekti unuttum:)
Rabbim şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?