2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım neden şeker yüklemesini erken yaptılar çok mu kilo aldın? 26-28 de filan yapılıor diye biliyordum
Aksine kilo almadim canim 61 ile hamile kaldim 59a dustum simdi 64 kiloyum, bilmiyorum doktorum oyle istedi gayet te saglikli buldu bebegimi.. burdan bi kac arkadasta yaptirdi onlar da benden cok önde degiller yanilmiyorsam

slm kızlar grip olupta doktora gideniniz var mı boğaz ağrısı ve burun akıntısı ve acayip baş ağrısı yardım lütfen
canım ben oldum ama gitmedim aile apartmanındayız herkes oldu salgın var şimdi eşimde sıra dünde onunki başladı maalesef, ben keçiboynuzu pekmezi yedim limon sıktım içtim birde siyah turpla ballı şurup yaptım oğlumla onu içiyoruz öksürük için
güle güle yiyin canım epey yapmışsın sende
canım ben çift poşetle koyuyorum yoksa değişik bir koku oluyor kızartmalarda öyle den istersen
inş bişi, olmaz en geç yarın bu illetten kurtulmak niyetim ağlıyor gibi gözlerim akıyo burnum akıyor kızlar dikkat edin bulaşıcımıdır nedir herkes hasta
canım salgın var her yerde
şekerli suyu içer içmez mi ölçüm yaptılar yoksa bekledin mi???
hayır önce açlık şekeri için bir tüp alıyorlar sonra şekerli su içiyorsun bir saat bir şey yemiyorsun bir saat sonra tokluk şekerine bakıyorlar
Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben
canım dur sakin ol diyetle düşüyor her zaman yüksek değildir belki bu aralar tatlı çok yediysen ondandır
benim doktorum şeker yüklemesini 28. haftaya doğru yapalım dedi
açlık şekerim 75
gayet iyi çıkmış canım
canım detaylı ultrason önemli Allah korusun bir şey varsa tabi ki aldırmıycaz ama detaylı ultrasonda organlara bakılıyor malum eğer organda bir hastalık varsa bazılarına anne karnında bile müdahale edilerek tedavi ediliyor bazılarına doğar doğmaz ameliyat gerekiyor o yüzden bunu önceden bilmek bebeğimizin yararına olur tabi inşaallah hepimizinki sağlıklı olsunda bunları düşünmeye gerek kalmasın mesela tarama gereksiz çünkü bir sorun varsa tedavisi olmayan hastalıkların teşhisi için ikili üçlü taramalar yani onlar boşa stres kaynağı, bence yaptır çok önemli üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor

hayırlı olsun güle güle kullanın

Hoşbulduuum evet hallettik sayılır, ama hala hazırlığın stresi bitmedi
Haklısın canım, önceden yaşananlar insanı engelliyor doğa olarak sanırım. Şimdilik gelin ata binmiş ya nasip demiş modundayız. Yani hazırlık yapıyoruz ama ne olacağını yalnızca Allah bilir.
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin hepimize:)

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar 50 gr mı yaptırdınız kaç tüp kan verdiniz acaba

75 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Doktorum öyle yazmış. 3 tüp kan alındı benden.
Bir açken, bir 60 dk sonra birde bir 60 dakika daha sonra. Hep açtım bu sürede.

ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim var aksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz

hepsi ayni gun olcak diye tirsiyoruuuuuuuuum...

Oy oy geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel. Beni etkilemedi şeker yüklemesi, sende hafif bir şekilde atlatırsın ve sonuçların güzel çıkar inşallah canım.
Bende dün şeker yüklemesi yaptırdım bugünde 2. tetanoz aşımı vuruldum.

oo hoş geldin bir geldin pir geldin:) hamarat hızlı hatun merakla bekliyorum katkılarını

Hoşbulduuum
Bugün aldıklarımı ciciler sayfasına ekleyeyim. Süslerin fotoğraflarını çekmedim daha. Onları da çekince hemen ekleyeceğim. Çok iyi olmuş o sayfa:)

Cumanız mübarek olsun canımlarımm

Seninde cuman mübarek olsun canımmm
Nasılsın nasıl gidiyor

Sen İstanbul da oturmuyor muydun zaten Benim öyle kalmış aklımda.
Yakınsa kıyafet alış-verişi için değil ama süs hazırlığı için kesinlikle tavsiye ederim.
ben yeniden gitmeye karar verdim

Hayır olsun inşallah. Hiç duymadım ben bu rahatsızlığı.
İnşallah enfeksiyon sonuçlarında temiz çıkar. Allah yardımcınız olsun, üzme sıkma kendini inşallah sağ salim doğacak, büyüyecek yavrun

Geçmiş olsuuun, bende yaptırdım kurtulduk biz
Benim doktorumun muayenehanesine gidiyorum, şeker yüklemesini isteyince devlet hastanesinde yaptırayım dedim.
Biraz süründürdüler hastanede diyebilirim rica ettim doktordan hazır randevu almışken sizden ultrasonla baksanız diye.
Desem de demesem de aynıymış. 2 dk baktı, her şey yolunda, suyun iyi, bebek erkek sağlıklı dedi o kadar.
O küçücük güya yeni ultrasonda hiç ama hiç bir şey göremedik Doktorumun gözünü seveyim

şeker yüklemesi için 3 saat aç kalmak gerekiyor bildiğim kadarı ile, şekerli suyu içtikden sonrada bekliyor musunuz ? yoksa şekerli su içilir içilmez test mi yapılıyor ????

Merhaba leblecim. Ben kendi şeker yüklememi anlatayım.

Sağlık ocağında ebe gitmeden 1 gün önce akşam saat 8 den sonra bir şey yeme dedi.
Geceden aç gittim.
Glikozu kendimiz satın almamız gerekiyormuş devlet hastanesinde, doktor söyledi şeker yüklemesi testi yazarken.
Aç aç eczane aradık (çok ilginç kadın doğum hastanesinin etrafında eczane yoktu)

Kendi doktorum 75 gr şeker yüklemesi istemişti.
75 gr eczaneden aldık. Eczacı yarım litrelik pet şişe suyun birazını boşaltın bunu içine koyun azcıkta limon sıkın çok şekerli olur dedi.
Hastaneye döndük. Önce yine kendi doktorum istediği için idrar tahlili yaptırdım. Şekerle bir ilgisi yok.

Sonra karnım hala açken ve o şekeri içmemişken; 1 tüp kan aldılar.
Sonra hemen şeker karışımını hazırladık ve içtim. Kötü değildi ama aç karnına hoş olmuyor sadece.
Şekeri içince 1 saat bekledim. 1 saat sonunda kan aldılar. Yine 1 saat beklememi söylediler.
1 saat sonra yeniden kan aldılar ve eve gönderdiler. Yemek artık serbest Bende acısını çıkardım

Yani 1'i açken, 2'si şekeri içtikten sonra olmak üzere 3 kere kan aldılar benden.

Cnim içini ferah tut
Bende yaptırmak istemedim eşimin zoruyla yaptirdim
Bebeğinin anormal bir durumu olsa simdi kadar cikardi zaten ense kalinligi vs.
İnşallah sagliklidir. Çok stres yapma yaptırmak icin
Hayirli olsun
Güle güle kullanmak nasip olsun
Ne kadara akdin canim ?

bakalım şeker yüklemesi nasıl çıkacak

yok canım ben ankarada yaşıyorum..
kıyafet için değil zaten süs püs işleri için düşünüyorum evde var halamlar amcam falan istanbulda oturuyor

merhaba kızlar cici sayfasına baktım harika şeyler var.yakında bende ekliycem birde bir arkadaş geçmiş sayfalarda bazı arkadaşların bebeğinin cinbsiyetinde değişiklikler olduğunu yazmış kimlerin bebekleri değişti acaba

toplamda şekerli suyu içtikden sonra 2 saat bekledin yani????

Canım oğlumda benden de üç kere almışlardı ama şimdi bir açlık bir tokluk alıyorlar yeni prosedür öyleymiş

yok canım ben ankarada yaşıyorum..
kıyafet için değil zaten süs püs işleri için düşünüyorum evde var halamlar amcam falan istanbulda oturuyor

Heee ben karıştırmışım ya
Süs püse kesinlikle evet diyorum Helede gelme imkanın akrabaların varsa. Hem çeşit aşırı çok hemde çook uygun fiyatları.
Şu mantar tıpalı cam kolonya şişeleri var ya, onlar 50 tane alırsan tanesi 50 kuruş 60 kuruş. İçine azıcık gıda boyası ve kolonya al sana pembe yada mavi kolonya Yani genel olarak çok ucuz oluyor.

Evet Zaten açtım geceden beri. Şekerli suyu içtikten sonrada tam 2 saat aç beklemiş oldum:)

17 de kız
21 de kız

Genelde 12 de falan söyleyenlerde oldu o

olsun canım evet babaannemin boş evi var gider açar otururum
Bu arada canım sen yazı stilini sabitlemeyi öğrendin mi?

evet ben o şişelerden sipariş verdim içinde emzikte var.birde külah sipariş verdim puantiyeli pembeli ben süsliycem hazır olunca eklerim resimlerini.kendime bir lohusa gecelik birde pijama takımı aldım sabahlıklı onlarda gelsin onlarıda eklerim.ay kapı süsümü fln kendim yapıcam hayırlısı artık

50 kurus cok ucuzmus gercekten ya,nerde satiliyor bu fiyata nerde gordunuz?

Aksine kilo almadim canim 61 ile hamile kaldim 59a dustum simdi 64 kiloyum, bilmiyorum doktorum oyle istedi gayet te saglikli buldu bebegimi.. burdan bi kac arkadasta yaptirdi onlar da benden cok önde degiller yanilmiyorsam
doğru canım haklısın bazı doktorlar önlem için erkenden yaptırabiliyorlarmış hayırlısı olsun inşallah

Canim benimki degisti doktorum 12 haftadan beri kiz dedi her gittigimdede (yaklasik 4 kere gittim bu sure icinde) sormustum. Detayli usg icin baska doktora gittim oda %100 erkek dedi bu haftasonu baska doktora gidecegim bakalim o ne dicek

Benim de okuldan 20 haftalık arkadaşıma dört seferdir erkek diyen doktor dün kesin kız demiş :) ben doğuma kadar emin olabileceğimi sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…